7.4.2010

ARKKIENKELI URIEL: Kutsukaa enkeleitänne!

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman  Uutiskirjeestä 5.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo LaineURIEL PARANTAA
Joukoittain enkeleitä, jotka opastavat ja ylläpitävät jokaista teitä, on jatkuvasti läsnä. Ette voi nähdä niitä, mutta niitä on läsnä kaikkialla ympärillänne.
Vaikka kaikki on epävarmaa ja muuttuvaa tänä aikana, niin voitte tietää, että enkelinne ovat kanssanne aina.


Vaikeina aikoina ne lisäävät ponnistelujaan teidän suojelemiseksi ja opastamiseksi pelkojenne läpi. Surun aikoina ne seisovat rinnallanne lohduttaen, kunnes voitte löytää siunaukset kokemastanne tuskasta.


Silloin kun eniten haluatte niiden apua, ne ovat paikalla teitä varten, ja silloinkin kun sivuutatte ne, ne pitävät hiljaista vahtia teistä - rakastaen teitä, vaikka olisitte unohtaneet ne.


Tuotte jokaiseen elämään enkelijoukon mukananne suojelijoiksenne ja oppaiksenne. Ne ovat muistus teille itsestänne hengessä, taivaan rakkaudesta ja ilosta ja matkanne tarkoituksesta. Tuotte ne mukananne, koska tiedätte, että ollessanne tiheässä maaenergiassa unohdatte jumalaisen tarkoituksenne ja sen, kuka olette.
Ja niin kuin unohdatte itsenne, unohdatte myös enkelin ja sen avun, mitä ne voivat antaa polullanne. Ne kantavat sielusopimuksenne energiaa sekä informaatiota, mitä tarvitsette kantamaan teidän sen täyttämisen tuolle puolen. Elämänne suunnitelmaan sisältyy myös se, mitä voitte tehdä, kun parantumisenne on saatu loppuun.


Ollakseen elämänne osana niillä on oltava teiltä lupa - niiden on tiedettävä, että olette valmis antamaan niiden auttaa itseänne. Ne eivät voi puuttua elämäänne tai toimia vapaan tahtonne vastaisesti.
Teidän on oltava valmis pyytämään niiden opastusta ja sitten avauduttava vastaanottamaan sitä. Kuvitelkaa ovi, joka on teidän ja enkelienne välillä. Koputatte oveen ja toivotte niiden vastaavan. Kun ne eivät vastaa, lähdette pois tuntien yksinäisyyttä ja voimattomuutta. Ette tiedä tästä ovesta sitä, että siinä on kahva vain teidän puolellanne ja yksin teillä on kyky ja voima avata se.
Avatkaa ovi siihen rakastavaan opastukseen ja tukeen, mitä enkeleillänne on annettavana teille. Hyvin monet niistä odottavat kutsuanne, jotta ne voivat auttaa teitä muistamaan heidät ja lupaukset, jotka kerroitte heille. Enkelit näkevät kaikki mahdollisuudet ja voivat opastaa teitä unelmiinne monin tavoin. Silloin kun kutsutte heitä, olette avoin mestaruutenne toteutumiselle ja elämiselle parantumisen ja sovituksen tuolla puolen.


Kutsukaa enkeleitänne kaikissa asioissa, kaikkina aikoina, sillä mikään ei ole niille liian suurta tai pientä. Käyttäkää enkeleitänne kaikissa asioissa, jotta voitte tuntea niiden ilon ja muistaa itsenne niiden kautta. Ne odottavat, että sisällytätte ne matkaanne ja uudistatte sen kumppanuuden, jonka muodostitte itsenne opastamiseksi tämän elämänmatkan läpi.
Missä on olemuksesi?


Läsnäoleminen ja olemus ovat kaksi eri tapaa, millä olemme vuorovaikutuksessa todellisuutemme kanssa. Meillä on fyysisen muodon olemus, sielumme olemus on kanssamme ja toimimme tunne-energioissamme. Mutta missä olemme kaikessa tässä? Mihin keskitymme, mitä ajattelemme ja teemme elämämme joka hetki? Liian usein toimimme olemuksemme eri puolissa, mutta emme ole lähellekään läsnä elämässämme, koska olemme niin mukana tietyissä energioissa, että kadotamme näköpiiristä tarkoituksemme.


Luin kerran kirjaa odottaessani koneeseen nousemista ja olin hyvin keskittyneenä tarinaan. Tuntiessani pienen taputuksen olkapäältä käänsin päätäni ja näin porttivirkailijan, joka kysyi, oliko minun tarkoitus mennä koneeseen, koska se oli valmiina lähtöön. Olin niin mukana tarinassa, etten kuullut lähtökuulutuksia - olin täysin tietämätön ihmisten liikkumisesta ympärilläni ja melkein jäin koneestani. Samalla kuin olin fyysisesti läsnä siellä, missä pitikin, olemukseni oli jossain muualla ja harhateillä siinä määrin, että olin täysin tietämätön ympäristöstäni.


Mille olemuspuolillemme olemme siis antautuneet ja missä olemme läsnä? Olemmeko läsnä jossain ongelmassa, jonkun muun elämässä, menneisyydessä, tilanteessa joka vaivaa meitä vai tulevaisuudessa odottaen asioiden olevan erilailla, elämän kääntyvän ympäri tai asioiden parantuvan?
Mitkä olemuksemme puolet hallitsevat todellisuuttamme ja mihin energioihin keskitymme? Silloin kun ne eivät toimi harmoniassa ja tasapainossa, voimme tuntea olevamme jumissa, hämmentynyt ja eksynyt, koska olemme jakautuneet emmekä kokonaan itsessämme tai siinä, mitä teemme.


Oleminen läsnä ja tietoinen olemuksestamme vaatii harjoittelua, koska hyvin monet meistä ovat oppineet pakenemaan todellisuutta, piiloutumaan siltä, mitä emme halua tunnistaa - ja kerran tämä oli tapamme pysyä turvassa. Mutta jos meidän on tarkoitus siirtyä eteenpäin käyttäen energiaamme täysin ja olla täysin läsnä elämässämme, meidän on oltava tietoinen siitä, miten olemuksemme ja nykyhetki toimivat yhdessä. Mihin keskitymme tai mistä vetäydymme, mikä häiritsee meitä ja mitä ovat pakoreittimme? Nämä ovat kaikki indikaattoreita siitä, mihin kiinnitämme huomioita, mitä olemuksemme puolia käytämme ja miten voimme olla täysin läsnä todellisuudessamme.Huhtikuun energiat


No, taas kerran olen onnellinen voidessani sanoa, että kuukausi on takana. Maaliskuu tuli jokseenkin lempeän energian kera, joka ehdottomasti muuttui, kun lähestyimme kuukauden loppua hyvin latautuneiden värähtelyjen purkautuessa, mikä jätti jokaisen ihmettelemään, mitä tapahtui. Täysikuu kuun lopussa tuli valtavan puhdistumis- ja transformaatioenergian kanssa, mikä tuntui kuin kosmiselta pölynimurilta, joten se mitä emme olleet jo puhdistaneet, liikkui suorinta tietä ulos. Oliko sinulla jokin virus tai oliko sinulla jonkinlainen terveysongelma kuun lopussa? Et ole yksin.
Onneksi, huhtikuu on erilaisella energiatasolla - huomaa, että sanoin erilaisella, en helpommalla.


Emme voi enää kuvata energioita helpoiksi tai vaikeiksi, koska se ei ole enää tarkoituksenmukainen tapa tarkastella niitä. Olemme keskellä merkittävää, universaalia toimintatapamuutosta, minkä koemme sisällä ja ulkona. Maailman kokema talouskriisi on peili siitä, mitä kosmisella tasolla tapahtuu. Me muutumme samalla tavalla kuin teollisuus ja yhteiskunta. Ja viesti meille on, että meidän on aika pukea ylle voimamanttelimme, lakata valittamasta siitä, mitä tapahtuu, ja muistettava, että olemme vastuussa maailman uudelleenrakentamisesta ja sen luomisesta, mitä haluamme henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme olevan.
Huhtikuussa juhlimme pääsiäistä ja sen mukana tulee uusi pyörre, joka tuo meidät lempeyden ja vaivattomuuden tilaan, jos olemme halukkaita päästämään tuskantarpeestamme. Jokaisessa tilanteessa, mikä meistä on haastava, voimme kysyä itseltämme, olenko riippuvainen tuskasta ja jos olen, olenko valmis päästämään siitä irti.
Merkurius perääntyy 17.4. - 11.5., missä on kyse siitä, mitä arvostamme ja missä kiinnikkeemme ovat. Valmistautukaa näkemään monia oppitunteja kiintymättömyydessä ja irtipäästämisessä, kun teemme tämän perääntymisen myötä valintoja siitä, mikä on tärkeää meille.


Huhtikuu ei ole pelkkää vaikeutta, kun lämpötilat kohoavat ja pystymme menemään taas ulos ja nauttimaan uudesta elämästä, mitä maaäiti synnyttää. Tunnen, että meidän on tärkeää kertoa maalle, miten kaunis se on ja miten paljon arvostamme sen siunauksia ja lahjoja. Talvi oli kylmä ja pitkä monille ja kevään myötä tulee uuden elämän siunaus ja uusia tilaisuuksia astua ulos vanhoista malleistamme ja olla valmis muutokseen.
Ne, jotka ovat eläneet hyvin yksinäistä elämää, näkevät enemmän sosiaalisia kontakteja huhtikuussa, jos ovat avoimia niille. Jos olette halunneet muuttaa, mutta ette ole tienneet, minne mennä, se informaatio alkaa tulla esiin huhtikuussa.
Ja mistä tahansa elämässänne täytyykin päästää irti, löydätte tässä kuussa rohkeutta sen tekemiseen.
Ihanaa kuukautta!

Juhlikaa itseänne


Indigot ja kristallit ovat lahjakkaita ja luovia, ja silloin kun he onnistuvat kohottamaan itseluottamustaan lahjojensa ilmaisemiseksi, he tekevät hämmästyttäviä asioita. Ja silloin he vastaavat kohteliaisuuksiin "ei se nyt ole juuri mitään". Heidän ei siis pitäisi olla yllättyneitä siitä, miten väliaikaista heidän ilonsa saavutuksista on ja miksi he saatuaan jonkin loppuun asian tuntevat, että heidän täytyy aloittaa taas alusta, tai he eivät tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, koska heidän voittonsa oli niin ohikiitävä.
Indigot ja kristallit, on aika juhlia itseänne ja saavutuksianne, tunnistaa lahjanne, vaikka tekisitte jotain vain itsellenne, ja oppia ottamaan vastaan kohteliaisuuksia sujuvasti.
Indigojen yleinen itseluottamuksen puute saa heidät torjumaan kohteliaisuudet, mikä voi saada "suitsuttavan" henkilön vaivautumaan. Ja sitten hän antaa vähemmän todennäköisesti uuden kohteliaisuuden tulevaisuudessa. Tämä luo mallin, joka voi tulevaisuudessa saada indigon tai kristallin ajattelemaan, ettei heitä arvosteta.
Mutta he eivät muista, että he torjuivat aiemmat kohteliaisuudet vähemmän tärkeinä, ja miettivät, miksei kukaan näytä välittävän heidän saavutuksistaan.Joka kerta juhliessanne itseänne jostain saavutuksesta, kohotatte värähtelyänne ja yhdistätte tuon energian kenttäänne. Siitä tulee osa teitä. Silloin kun toiset ovat kohteliaita teille, he tunnistavat sen, mitä teitte, ja panevat merkille uuden energian kentässänne. Silloin kun torjutte tämän, kerrotte heille, että he ovat väärässä, ja madallatte omaa värähtelyänne. Silloin kun otatte vastaan kohteliaisuudet, vahvistatte saavutustenne energiaa ja otatte sen omaksenne.


Kyvyttömyys juhlia itseään ja saavutuksiaan voi juontua lapsuudesta - erityisesti aikuisilla indigoilla ja kristalleilla - jolloin teitte aina jotain "väärin" eikä kukaan arvostanut teitä tai sitä, mitä teitte. Keskittykää sen parantamiseen, koska ne asiat jotka olivat kerran "väärin", ovat ok.
Jokaista indigoa joka nyt juhlii omia saavutuksiaan ja lahjojaan, on kerran pilkattu ja hänet on torjuttu. Juhlikaa siis itseänne ja jokaista saavutustanne, suurta tai pientä. Vaatikaa tuo energia, jotta voitte antaa tunnustusta itsellenne sinä luovana, lahjakkaana ja luovana ihmisenä, joka olette.
-----------

Ei kommentteja: