21.4.2010

VIESTEJÄ MAITREYALTA


 
Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy
26.3. - 16.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine




Hyväntekeväisyys


Minulta kysytään usein hyväntekeväisyydestä, mikä on osan antamista ansioistaan tai energiastaan toisten auttamiseen. "Hyväksytkö tämän?", minulta kysytään. Kyllä, toki hyväksyn tämän toiminnan. Silloin kun annatte pois osan omastanne, se tekee tilaa uuden tulemiselle. Universumi tuo jatkuvana virtana, mutta kun pidätte kiinni siitä, mitä teillä on, pysäytätte tuon virtauksen. Tuo osuus voi olla 5% tai 50%, mutta antamalla luotte lisää energiaa.

Kun alatte antaa, universumi sanoo: "Ai, tuolla ihmisellä ei ole riittävästi, tuomme lisää" ja juuri näin tapahtuu. Se ei ehkä tule rahan muodossa. Se voi tulla lahjojen tai jonkin tarvitsemanne muodossa, mutta universumi tietää, että kaiken on oltava tasapainossa ja kun annatte pois, niin se tulee takaisin.

Teidän on annettava kuitenkin rakkaudella - ei sen vuoksi, mitä saatte takaisin. Jos annatte sen vuoksi, mitä saatte takaisin, antamisen taustatarkoitus on väärä. Silloin kun avataan sydän ja annetaan, niin universumi tietää tämän rakkauden teoksi. Elämänne muuttuu, kun aloitatte tämän prosessin.


On monia järjestöjä, jotka voivat hyötyä hyväntekeväisyydestä - antaessanne oman osanne auttamaan kaivojen rakentamisessa, jotta köyhän maan kyläläiset voivat saada vettä, tai antaessanne auttamaan näiden nettisivujen kaltaisen työn tekemisessä. Tiedätte, minne teidän osuutenne pitäisi mennä, kun teette sen. Kuunnelkaa sydäntänne. Katselkaa ympärillenne nähdäksenne, missä voitte auttaa. Älkää estäkö toista sielua kasvamasta auttamalla yksilöitä, mutta auttakaa järjestöjen työn edistämisessä.





Kritisointi


Miten monta kertaa päivässä kritisoitte jotakuta tai jotakin? Miksi teette sen? Teette sen, koska tuo kritisoimanne asia tai ihminen toimii peilinänne. Itse ei halua nähdä itseään. Kostona se pilkkaa, tekee naurunalaiseksi ja kritisoi ja sitten se juoksee karkuun.

Kanavani ex-miehellä on sanonta, mikä on minusta hyvin mielenkiintoinen. Hän sanoo, että "kaikki reagointi johtuu ehdollistumisesta". Tämän toteamuksen antoi hänelle Veljeskunnan eräs toinen jäsen. Olette ehdollistuneita reagoimaan kaikkeen, mistä ette pidä. Se alkaa varhain, esim. lasten ollessa koulussa ja syntyy kiusaamistilanne. Sekin on kritisoinnin muoto.

Yhdestä lapsesta, joka on tavallisesti herkkä ja yhteydessä henkeen, vaikkei hän käsittäisikään sitä, tulee peili toiselle. Tämä toinen ei pidä siitä, mitä hänelle näytetään peilissä. Esim. kiusattu lapsi voi olla ylipainoinen ja kiusaava lapsi näkee tämän kuvana omasta paino-ongelmastaan tai alitajuisesta pelosta lihoa. Sitten peiliin katsova lapsi saa muut liittymään mukaan tai hän tekee sitä yksin.
Sitten kiusaaminen alkaa eikä hän tiedä, miksi hän tekee niin.

Kiusaamista voi tapahtua myös jonkin menneen elämän muiston vuoksi. Muistakaa, että jokainen elämäänne tuleva on peili! Jokaisella sielulla on jotain osoitettavaa tai opetettavaa teille. Jos reagoitte, se johtuu siitä, että te ette ole vielä henkisesti virittynyt. Sillä sellaiselle joka on henkisesti virittynyt ja korkeamman itsensä värähtelyssä, reagoiminen on energian haaskausta.

Hän katsoo peiliin ja näkee kuvansa, mutta hän ei reagoi - hän ei anna sille mitään energiaa.
Hän joko lähtee pois näkemänsä luota haluten muuttaa sitä tai hän ei edes näe sitä, sillä hänen elämänsä on mukana muissa asioissa. Itse rakastaa reagoida. Voi, kyllä, se rakastaa! Se on näyttelijä jokaisessa teissä. Jotkut teistä ovat suuria draamakuningattaria, toiset pikkuosan esittäjiä, mutta te kaikki olette näyttämöllä.

Seuraavan kerran kun huomaatte reagoivanne johonkin, mitä joku sanoo tai tekee, tai johonkin mitä näette ja istä ette pidä, vain sanokaa itsellenne: "Mitä energiahaaskausta on reagoida!" ja huomaatte, että tuo energia häviää. Teillä on sitten energiaa toisiin asioihin. Mitä enemmän reagoitte, sitä enemmän pysytte vanhassa tavassa. Siirtykää eteenpäin.

Älkää reagoiko ja siirrytte korkeampaan värähtelyyn.



Kontrollointi


Silloin kun olette vastuussa omasta elämästänne, energia voi virrata auttamaan teitä. Kuitenkin hyvin monet teistä yrittävät edelleen kontrolloida - eikä vain omaa elämäänsä, vaan myös toisten elämää. Miksi teette tämän? Teette sen, koska pelkäätte päästää irti. Tunnette, että voitte olla tuo toinen ihminen. Te ette käsitä, että kontrolloimalla tai yrittämällä kontrolloida toista otatte häneltä oikeuden omaan valintaan.

Ihmiset tuntevat monin hienovaraisin tavoin tarvetta puuttua toisten elämään. Jokaisella teillä on henkilökohtaisia valintoja, jokaisella teillä on oma kohtalonne. Silloin kun toinen elää tuon kohtalon puolestanne, pysäytätte sielunne kasvun.

Myös lapselle pitäisi antaa tilaisuus tehdä valintoja. Se ei ehkä ole teidän valintanne, mutta se on hänen valintansa. Lapsesta joka tekee valintoja omassa elämässään, tulee kypsempi ja hän pystyy käsittelemään elämää paljon paremmin kuin lapsi, jolle sanotaan, mitä tehdä. Vanhemmat ovat oppaana auttamassa lasta tämän polulla.


Vanhempien ei pitäisi elää lapsen elämää hänen puolestaan. Jos he tekevät tämän, he ottavat pois perusvapauden ja estävät henkisen kasvun. Jos tehdään valinta, mikä voi aiheuttaa lapselle vahinkoa, tämä pitäisi osoittaa hänelle, mutta lapsen on silti opittava ja kenties tämän kokemuksen kautta se oppii arvokkaan oppitunnin.

Miehet yrittävät kontrolloida vaimojaan, ystävät yrittävät kontrolloida toisiaan. Silloin kun kukin teistä ottaa hallinnan omasta elämästään eikä puutu toisten elämään, jokainen teistä voi kasvaa henkisesti ja täyttää oman kohtalonsa muiden sekaantumatta asiaan.

Minulta kysytään usein:
"Mestari, miksi minun on palattava takaisin inkarnaatioissa?"
Sanon näille ihmisille: "Sitten kun lakkaat vaikuttamasta toisiin ja lakkaat puuttumasta toisten elämään, niin lopetat prosessin, mikä pitää sinut palaamassa takaisin."
Se on näin yksinkertaista.




Elinsiirrot


Yksi monista minulle esitetyistä kysymyksistä koskee elinsiirtoja. Mikä on henkimaailman näkemys? No, meidän näkemyksemme on yksinkertainen. Se on tarpeellinen osa elämää ja on jatkossakin.
Henkilö joka tarvitsee jonkin elimen - kuten sydämen tai maksan - on tuonut tuon tilan mukanaan aiemmasta elämästä.

Tavallisesti maksan osalta kyse on vihasta, katkeruudesta tai turhautumisesta menneessä elämässä. Sielu ei ole puhdistanut tätä solumuististaan ja näin toinen sielu,jolla on karmavelkaa tuolle henkilölle tai joka tarjoutuu auttamaan, päättää tulla maatasolla ja elää lyhyen elämän auttaakseen luovuttamalla, antaakseen uuden elimen tuolle sielulle.

Aina kun on sairautta, sielu etsii ja sielu todella tarkastelee elämäänsä. Se antaa sille mahdollisuuden katsoa kuolemaa silmiin ja sitten saa aikaan parantumiskriisin tai tarvittavan tietoisuusmuutoksen siirtymiseksi eteenpäin henkisesti.

Sielu joka siirtyy henkiulottuvuuksiin, oppii monia oppitunteja luovuttamisen kautta, ja sielu joka tarvitsee elinluovutuksen, oppii myös. Joskus tapahtuu elinsiirto ja saava sielu päättää kuolla. Kun näin tapahtuu, se on hänen valintansa. Kenties hän ei halua jatkaa elämänpolkuaan. Kenties sisäiset ja henkisen tason muutokset ovat hänelle liikaa.

On hänen valintansa lähteä maatasolta, mutta hänellä on edelleen tämä karmatiedostossaan ja hänen on palattava kokemaan tuo tilanne uudestaan. Tämä on karman laki.

Yksi asia on varma. Sielu joka saa elimen, ei ole koskaan entisensä kokemuksen jälkeen. Hänen elämänsä muuttuu ja hän oppii arvostamaan päivän jokaista hetkeä. Hän ei hukkaa hetkeäkään maan aikaa.

Tätä tapahtuu enemmän tulevaisuudessa, kun tiedemiehet ja lääketiede kasvattavat elimiä auttamaan siirrännäistarjonnassa. Eräänä päivänä tähän ei ole tarvetta, koska ihmiset käsittävät lopulta sairauden todellisen syyn. Tuo aika ei ole kovin kaukana. Kuitenkin siihen saakka elinsiirrännäisiä tarvitaan.
Näin ollen se on oppimistyökalu kaikille tilanteessa mukana oleville sieluille.




Sijaisvanhemmat


Tämä on aihe, jonka henkinen puoli hämmentää monia ihmisiä. Minulta on kysytty: "Miltä tämä tuntuu teistä henkiulottuvuuksissa?" Vastaukseni on, ettei siinä ole mitään väärää. On monia, jotka karmansa kautta tuntevat halua hankkia lapsen. On monia sieluja, jotka päättävät käydä läpi lapsen saantiin liittyvät vaikeudet.

On sieluja, jotka eivät halua mieskumppania. Kutsun mieluummin näitä ihmisiä "vapaiksi ihmisiksi", koska he ovat vapaita omassa valinnassaan. Ihmiset kutsuvat näitä ihmisiä homoiksi ja lesboiksi. Me henkiulottuvuuksissa emme nimittele.

Jos sielu päättää ottaa samaa sukupuolta olevan kumppanin, miksei hän voisi saada lasta? Hyvin pitkään ihmiskunta on ollut sidottuna siihen, mikä on oikein ja mikä on väärin. Mutta mikä on oikein ja väärin? Kuka sanoo, mikä on oikein ja mikä väärin?
Vain kyseessä oleva sielu tietää tämän sydämessään. Kellään muulla ei ole oikeutta tehdä päätöstä siitä.

Maatasolla on sanonta: "Ei ole suurempaa rakkautta kuin sen rakkaus, joka uhraa henkensä ystävänsä puolesta." Haluaisin sanoa: "Ei ole suurempaa rakkautta kuin sen rakkaus, joka antaa lapsen lapsettomalle parille." Jos niin ei olisi tarkoitus olla, se ei olisi mahdollista. Mutta se on mahdollista, koska niin on tarkoitus olla.

Kyse on vain yleisesti ihmisistä, jotka vanhanaikaisissa asenteissaan eivät pysty näkemään, ettei sillä ole merkitystä, kuka on lapsen vanhempi. Se on se, joka huolehtii kyseessä olevasta lapsesta. Kaksi ihmistä jotka rakastavat toisiaan - ovat he sitten samaa tai eri sukupuolta - voivat olla upeat vanhemmat.

Ihmiskunta muuttuu. Monissa maailman maissa yksinhuoltajaperheet ovat yleinen elämäntapa. Monilla lapsilla ei ole isää tai äitiä ja joskus ei kumpaakaan. Kun aika kuluu, tästä tulee yleisempää. Ihmiset muuttavat asenteitaan sijaisvanhemmuudesta ja mitä enemmän he ymmärtävät sitä henkisesti, sitä enemmän se hyväksytään. Rakkaus ratkaisee, ei mikään muu.

Sillä kun kaksi sielua haluaa lapsen ja käyttää sijaista - joko kantamaan lasta tai antamaan spermaa - heidän rakkautensa tuota lasta kohtaa on niin voimakasta, että tuota lasta todella halutaan. Kyse ei ole olosuhteista, vanhemmista tai ympäristöstä. Rakkaus ratkaisee.



Jumala ei halua teidän kärsivän!


Matkoillani minulta on usein kysytty: "Mestari, miksi Jumala panee meidät kärsimään?" Vastaan: "Jumala ei pane teitä kärsimään. Luotte tuon tilanteen itse." Riippumatta siitä, tunnetteko Jumalan Luojana, Isä/Äiti Jumalana, Jumalaisena sieluna, niin tämä energia on sisällänne, kaikkialla ympärillänne ja se on kaikenkattavaa.

Se ei koskaan halua satuttaa teitä, koska se rakastaa teitä ehdottomasti. Se ei välitä, mikä uskontonne on, mikä ihonvärinne on, miten henkinen olette. Tämä energia rakastaa teitä sellaisena, kuin olette. Voitte sanoa: "Mutta olen kristitty". Ja sanon: "Mutta tämä energia rakastaa sinua." "Mutta mestari, olen juutalainen", ja toistan aiemman toteamukseni. "Mutta mestari, en ole henkinen", "Olen ollut vankilassa", "Olen ollut paha ihminen"

Ja sanon kaikille: "Mutta Jumala rakastaa sinua tai minkä tahansa nimen annatkin tälle energialle.
Sinä olet se, joka ei rakasta itseään!"



Tämä energia haluaa auttaa teitä kaikkia, mutta se ei voi, ennen kuin opitte rakastamaan itseänne, koska huono itsetunto sekä itseluottamuksen ja itsenne rakastamisen puute tuhoaa sen, mitä tämä energia rakentaa sisällenne. Voitte sanoa: "Mestari, miten voin rakastaa itseäni?" ja vastaan teille: "Antamalla anteeksi kaiken, mistä olet itseäsi syyttänyt."

Usein teitä pyydetään auttamaan henkiulottuvuuksia ja kieltäydytte tehtävästä. Jumala rakastaa teitä silti, koska elämä on tehty valinnoista ja te teette nuo valinnat.

Miten monta kertaa olette vainonneet itseänne puutteidenne vuoksi? Jumala ei vainoa. Jumala hyväksyy teidät sellaisena, kuin olette. Se ei vaadi mitään.

Sitten kun voitte oppia rakastamaan itseänne, niin Jumala voi tehdä työnsä ja rakastaa teitä ehdottomasti. Siihen saakka kunnes rakastatte itseänne, negatiiviset tunteet itsestänne estävät tuon rakkauden. Te ette ole tehneet koskaan mitään väärin. Olette vain valinneet väärän tien, tehneet väärän valinnan tai käyttäneet väärin energiaa.

Elämä on jatkuvaa oppimiskokemusta. Jos te ette tekisi virheitä - kuten niitä maan päällä kutsutaan - ette voisi koskaan oppia. Ei ole mitään virheitä, on vain valintoja.

Antakaa anteeksi itsellenne kaikki, mistä olette vainonneet itseänne, ja avautukaa ehdottomalle rakkaudelle!



Tuska


Huudatte ääneen tuskassanne ja kärsimyksessänne ja sanotte: "Jumala, miksi teet tämän minulle? Olen hyvä ihminen. Yritän auttaa kaikkia ja olla ystävällinen." Ette kuitenkaan tiedä, mitä olette tehneet muille toisessa inkarnaatiossa, ja jos näin on, nyt voisi olla takaisinmaksun aika.
Korjaatte lopulta kaiken, mitä kylvätte.

Oli kerran mies, joka teki kammottavia asioita ihmisille elämässään. Hän teki rahaa, muttei antanut sitä hyväntekeväisyyteen tai jakanut sitä. Hän hääti ihmiset kiinteistöstään, koska hän ei vain pitänyt heistä. Hän kohteli vaimoaan kuin orjaa ja muut perheenjäsenet laitettiin tekemään työtä kuin härät vetämään auraa. Hän ei tuntenut katumusta eikä hän näyttänyt kärsivän tuossa elämässä. Hän teki paljon rahaa ja kuoli hyvin varakkaana. Jopa kuollessaan hän teki säädöksen, ettei hänen perheensä saisi hänen rahojaan.

Seuraavassa inkarnaatiossaan hän huomasi olevansa hyvin köyhä ja hänet häädettiin kerta toisensa jälkeen vuokraamastaan tilasta. Häntä ja hänen perhettään kohdeltiin huonommin kuin eläimiä, kun he tekivät työtä, eikä hän voinut ymmärtää miksi. Lopulta hän kutsui Jumalaa ja kysyi: "Miksi minä ja perheeni kärsimme tällä tavalla? Yritän olla hyvä ihminen, mutten pysty kestämään enää tätä tuskaa ja kärsimystä."

Jumalainen sielu näytti silloin hänelle unessa, mistä tuska ja kärsimys tulivat, ja hän oli häpeissään. Hän näki kaikki menneen elämän tekonsa ja oli surullinen nähdessään, että sitä mitä hän sai tässä elämässä, hän oli antanut itse toisessa.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy tuskaan ja kärsimykseen.
Monet sielut valitsevat kärsivänsä tuskaa, menetystä, surua, sairautta ja muita tuskallisia asioita kasvaakseen tai oppiakseen näistä kokemuksista, jotta voisivat auttaa muita. Sielu voi olla parempi neuvonantaja huumeasioissa, jos hän on itse ollut riippuvainen huumeista ja kärsinyt siitä tuskaa.
Kaikki mistä kärsitte ja saatte tuskaa, johtuu valinnastanne käydä se läpi.

Joko maksatte karmaa tai opettelette oppitunteja auttaaksenne itseänne ja toisia. Silloin kun tunnette kärsivänne ja olette tuskissanne, kysykää itseltänne: "Miksi tämä tapahtuu?" Sallikaa itsenne olla hiljaa, jotta vastaus voi tulla.
Tietäkää, että te valitsitte sen. Kukaan ei pane teitä kokemaan sitä - se on oma valintanne.

Kaikki tuska ja kärsimys on syytä ja seurausta. Jos katsotte positiiviseen puoleen tuskassanne ja kärsimyksessänne, se ei tunnu niin taakalta. Kun alatte katsoa positiiviseen puoleen, huomaatte ongelman häviävän tai pienenevän.

Me, karmanherrat ja ylösnousseet mestarit autamme jokaista teitä valitsemaan inkarnaationne.
Me yhdessä Luojan/Jumalaisen sielun kanssa autamme teitä valitsemaan oppitunnit tuohon elämään näyttämälle teille tiedostot teoistanne, joihin on vielä tartuttava. Joskus sanomme teille: "Sinusta tuo tilanne tulee olemaan liikaa. Saatat huomata, ettet pääse siitä läpi." Mutta sivuutatte meidät ja sitten löydätte itsenne kamalasta tuskasta ja kärsimyksestä ja huudatte apua, koska pidätte sitä liiallisena käsiteltäväksi.

Jumala, Luoja/Jumalainen sielu ei ole vastuussa tuskastanne ja kärsimyksestänne - te olette. Silloin kun käsitätte tämän, se ei ole samanlainen taakka ja se menee ohi nopeasti. Ei ole mitään sattumia. Kaikki mitä teette, on valintaa. Vasta kun olette maksaneet velkanne ja oppineet oppituntinne, teillä ei ole enää tuskaa ja kärsimystä.

Tämä voidaan tehdä yhdessä inkarnaatiossa tai se voi viedä monia inkarnaatioita.
Voitte aloittaa nyt tarkkailemalla tekojanne ja elämällä elämää, missä ette luo mitään negatiivista tilannetta, vaan työskentelette vain korkeammaksi parhaaksi kaikessa, mitä teette. Se on teidän valintanne.



Luonto


Olette osa luontoa, kuten luonto on osa teitä. Synnyitte olemaan yhdessä, auttamaan toisianne. Luonto luotiin olemaan tasapainonne tässä inkarnaatiossa, auttamaan ilman puhdistamisessa puiden kautta, antamaan vettä juotavaksi, itsensä puhdistamiseen ja leikkimiseen ja työskentelemään täysin harmoniassa kaikkien ihmisten kanssa. Alussa näin oli. Kaikki oli yhtä.

Sitten ihmiset, halussaan modernisoitua, löysivät kemikaaleja muuttamaan syömäänne ruokaa. Usein nämä kemikaalit päästettiin veteen, jokiin ja puroihin. Se tehtiin usein tavalla, mistä ihmiset eivät tienneet. Jos vain voitaisiin nähdä, että kaikille on riittävästi, että Jumala, perimmäinen olento, antoi kaiken tarvitsemanne: ruokaa, vettä, yrttejä, kalaa ja lihaa.


Kuitenkin ihmisille on tullut pakkomielteeksi muuttaa kaikkea, mitä teillä on. Se tekee tätä tehdäkseen siitä "paremman", muuntaakseen geneettisesti Jumalan työn DNA:ta. Menetätte yhteytenne luontoon. Jos ette muutu pian ja palaa entiseen, ei ole mitään yhtäläisyyttä vanhaan ruokaan ja veteen, siihen tapaan minkä Jumala suunnitteli.

En saarnaa viestilläni, vaan informoin ja pyydän teitä pysymään kosketuksessa luontoon, vaalimaan sitä ja hoivaamaan sitä. Sillä silloin kun tuhoatte luontoa, tuhoatte itseänne. Olette yhtä luonnon kanssa ettekä voi olla siitä erillään.



Maitreya


-----------
 

Ei kommentteja: