15.4.2010

AKIANE KRAMARIK - LAHJAKAS INDIGO-NUORI


AKIANE KRAMARIK


Törmäsin jokin aika sitten tähän ihmelapseen indigo-aiheita läpikahlatessani netissä siellä täällä ja olin todella hämmästynyt ja ihastuksissani nähdessäni hänen koskettavia maalauksiaan. Haluan nyt jakaa teidänkin kanssa tämän "löytöni", jos joukostanne löytyisi vielä sellaisiakin, jotka eivät ole häneen missään aikaisemmin törmänneet :)

AKIANE on 9.7.1994 (15v) Illinoisin Mount Morrisissa syntynyt "ihmelapsi", joka on tullut tunnetuksi maailmanlaajuisesti monilahjakkaana indigo-lapsena. Hän on  hämmästyttänyt ihmisiä upeilla taideteoksillaan ja syvällisellä runoudellaan.
Hän on käynyt sekä julkista että yksityisiä kouluja ja on tällä hetkellä kotiopetuksessa yhdessä veljiensä kanssa.

Akiane aloitti piirtämisensä ollessaan vasta 4-vuotias ja kertoi eräässä haastattelussa saaneensa sitä ennen visioita Jumalalta. 6-vuotiaana hän aloitti maalaamisen, eikä ole koskaan käynyt minkäänlaisilla taidetunneilla, vaan kertoo saaneensa opastusta maalaamiseensa Jumalalta juuri tuollaisten visioidensa kautta.

Ollessaan 7-vuotias, hän aloitti runojen ja aforismien kirjoittamisen.

Hän on ehtinyt kirjoittaa jo kaksi kirjaakin: "Akiane: Her Life, Her Art, Her Poetry" ja "My Dream is Bigger than I - Memories of Tomorrow".

Tässä yksi Akianen runoista: 

"The day I was born, I met myself
The day I was born, I met my own mother
The day I was born, I met the Christ sleeping in my cradle"


Suurempien muotokuvien maalaamiseen hän tykkää käyttää öljypohjaisia maaleja ja maalaa myöskin akryylipohjaisilla väreillä.
Inspiraation lähteinä hänellä toimivat myöskin ihmisten tarkkaileminen, unet, luonto sekä Jumala.

Akiane toivoo ihmisten löytävän toivoa maalauksiensa kautta ja toimivansa samalla toisille inspiroijana.

Akiane on ikäisekseen hyvin määrätietoinen ja motivoitunut nuori, sillä hän kertoo heräilevänsä jo aamuneljältä 5-6:na päivänä viikossa maalatakseen ja kirjoittaakseen studiossaan 4-5 tuntia.
Useimmiten hänellä menee 100-200 tuntia yhden taideteoksen tekemiseen ja vuoden aikana maalauksia syntyy 8-20.
 Ennen maalaamisensa aloittamista hän tekee yleensä muutamia luonnoksia ja keskittyy yhteen maalaukseen kerrallaan. Lempiaiheinaan maalaamisessa ovat ihmiset ja henkiset aiheet.

Runojen ja aforismien kirjoittamisen sekä maalaamisen lisäksi hän kertoo harrastuksikseen pianon soiton, lukemisen ja ihmisten auttamisen.

Hänen suurimpana toiveenaan olisi se, että jokainen rakastaisi Jumalaa ja toisiaan ja elämäntehtävänään on jakaa rakkauttaan Jumalalle ja ihmisille kaikkialla maailmassa.

Akiane on lahjakas myös kielellisesti, sillä hän puhuu 4:ää eri kieltä: liettuaa, venäjää, englantia ja viittomakieltä. Hänen äitinsä on liettualainen ja isänsä amerikkalainen ja hänellä on 4 veljeä.

En viitsinyt laittaa tähän nyt hänen maalauksiaan, koska ovat tekijänoikeuslailla suojattuja, mutta hänen kotisivuiltaan voitte niitä käydä ihastelemassa:



tässä haastattelu, johon törmäsin YouTubessa:


AKIANE KRAMARIK - Art - Inspired by God





Ei kommentteja: