28.4.2010

RADIKAALIA SOLUPARANNUSTA


Arcturuslaisia kanavoinut Lauren C. Gorgo
21.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine                     


Monet meistä ovat olleet aidosti tiukassa paikassa pari viikkoa - no, tätä on ollut vaihtelevasti päiväntasauksesta saakka, mutta pari viime viikkoa ovat olleet erityisen epäystävällisiä.

Koska olen saanut monia sähköposteja tähän poikkeuksellisen tahmeaan ja fyysisesti verottavaan sopeutumisjaksoon liittyen, päätin kutsua näkymättömät olennot tukemaan tähän erityisen vilpittömään kysymykseen vastaamista, mistä luultavasti monet hyötyisivät.
_________


KYSYMYS:
Tunnen olevani eksyksissä ja oletan, että luottamus vie minut tästä läpi, mutta voin vain tuntea, että luottamus on saanut minut tähän sotkuun. Luovin kaikesta, mukaan luettuna sydämeni, sieluni ja jokainen hengenvetoni, osallistuakseni tähän siirtymään, ja kun nyt katson kuolevaisen elämäni jäljellä olevia ryppyisiä rippeitä, mietin: onko tämä kaikki minun vikaani, teinkö jotain väärin, miksi löydän itseni tästä rajoitetusta paikasta, missä en tunne itselläni olevan muita vaihtoehtoja kuin jatkaa tällä polulla - jokainen suunnitelmani jota yritän toteuttaa, valuu tyhjiin ja minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata tähän paikkaan, missä kaikenlainen ilo on ohikiitävää, mutta tuska ja kärsimys näyttävät ikuisilta.


Ymmärrän, että luomme omat olosuhteemme, mutten koskaan uskonut, että minä ja perheeni ansaitsisimme elää näin ylivoimaisen paineen alla. Minusta tuntuu, etten saa henkeä, ja tiedän, että on muita valotyöntekijöitä samanlaisessa tilanteessa, missä tuntuu, kuin olisimme antaneet kaiken tämän asian vuoksi ja meidät on jätetty kylmään, kun taas muiden tarpeet tyydytetään. En vain ymmärrä tätä.


Minusta on aina tuntunut kohtaloni ja se hyvin selvältä, kuka olen ja minne polkuni johtaa, enkä nyt enää pysty näkemään tulevaisuutta - se on ikään kuin estetty minulta. Tunnen olevani hyvin yksin ja kuitenkin tunnen monia olentoja lähelläni, mutta heistä on vähän lohtua, kun he ovat turvassa jumaluudessa ja minä on täällä peloissani.


Tiedättekö, miksi on minun kaltaisiani valotyöntekijöitä, jotka ovat kamalassa tilanteessa ja eksyneenä? Koko elämäni tuntuu täysi sopimattomalta, oloni on hyvin epämiellyttävä ja kaikki tuntuu täysin vastakohdalta sille, mihin uskon ja mikä on minulle rakasta. Tuntuu järkyttävältä herätä tänne joka aamu - suussa on kuin tuhkaa, täällä ei ole mitään valoa eikä mikään kasva.



ARCTURUSLAISET:
Siunattu soturi, ole rauhassa. Tämä matka ei ole arkajaloille, ei, ja vakuutamme sinulle, että vaikka tässä ulottuvuudessa sinulla ei ole enää mitään tutkittavaa, niin on itse asiassa suunniteltu olevan.


Kerromme, että vaikka mietiskelet käsillä olevan tilanteesi surkeutta, todellisuudessa koet täysin päinvastaista. Tämä tarkoittaa, että jokainen osasi on saapunut perille, kulkenut portaalin läpi uuteen värähtelykokemukseesi ja vain muutamia fyysisen itsesi säikeitä on viimeistelemässä yhdistymistään.

Tämä yhteensopimattomuus, äärimmäinen ero todellisen ja tällä hetkellä kokemasi välillä johtaa ehdottomaan ristiriitaan, hämmennykseen ja turhautumiseen nykyisten fyysisten olosuhteidesi osalta.


Et ole yksin tässä, ehdottomasti monet jotka kulkevat rinnallasi tällä aikajanalla, kokevat samanlaista eristäytyneisyyttä ja irrallisuutta totuudesta. Saammeko ehdottaa, että silloin kun käyt läpi irrallisuusjaksoa - vaellat tyhjiössä kuten sanomme - etsit ulkoisesta ympäristöstäsi vihjeitä siitä, mikä on jo matkalla luoksesi.


Usein näissä tilanteissa, jolloin sinut on näytetty leikkaavan irti korkeammasta visiostasi ja laajentuneesta itsestäsi, on lähes mahdotonta nähdä suurempaa kuvaa tai todellisuutesi monia kerroksia, jotka itse asiassa tukevat korkeampia aikomuksiasi.

Näissä olosuhteissa kun tunnet olevasi irti siitä, mikä tuntuu hyvältä - mikä on ollut pääasiallinen totuusmittarisi tällä matkalla - opastamme sinua katsomaan ympärillesi, etsimään ja NÄKEMÄÄN ulkoisen elämäsi maisemassa fyysisiä tapahtumia, jotka antavat uskottavuutta jumalaiselle totuudellesi.
Kyllä, olet nyt niin lähellä.



Sillä todellisuudessa tapahtuu tätä:


Viimeisiä energiasiteitä vanhaan toimintamalliin, vanhaan maapallon ja sen luomistapoihin katkaistaan, irrotetaan ja poistetaan energiakentästänne ja samanaikaisesti teitä liitetään uuteen matriisiin.

Tämä katkaisujakso asettaa teidät energeettiseen odottelutilaan kahdesta syystä:
jotta teitä estetään (suojellaan) luomasta enää lisää todellisuuksia vanhentuneesta (karmallisesta) verkkomatriisista ja jotta otatte tarpeellisen aikalisän kehonne ravitsemiseksi ja tukemiseksi tämän radikaalin soluparannuksen läpi, minkä käynnisti biologinen uudelleenrakentaminen ja muuntaminen kristallivärähtelyyn.

Fyysiset solunne käyvät tällä hetkellä läpi syvällistä transformoitumista. Tätä ei voida korostaa liikaa, sillä ne fyysiset ulottuvuudet joihin pian osallistutte, vaativat täydellistä puhdistumista kaikista 3D-todellisuuden rakenteista ja niiden seurauksena olevista solujäljistä.

Matkan tämä vaihe on hyvin verottava fyysiselle keholle, kyllä, ja kun elinvoimanne on alhaalla, havaintotapanne ja näkemyksenne ovat uhattuina. Pitääksenne pään tämän biologisen puhdistumisen nousevien vesien yläpuolella, ehdotamme, että pysytte niin läsnä kuin mahdollista siinä, mitä ympärillänne on, ja olette mukana niissä asioissa, jotka edelleen voivat tuoda iloa. Noita harvoja jäljellä olevia asioita ovat luontaiset osanne, jotka ovat aitoja, ydinolemuksenne joka pysyy aina eheänä. Uppoutukaa täysin mihin tahansa nautintoon, minkä voitte keksiä, ja tietäkää luottavaisesti, että loput hoidetaan puolestanne.

Käsitämme, että on harvoja sanoja, joita voisimme sanoa kohottamaan irrallisuuden kärsimyksestä, sillä te olette luojia ja näin luontainen taipumuksenne on luoda. Kun olette estettyjä osallistumaan halujenne luomiseen, se vastaa elävänä kuolemista, ja niinpä vakuutamme teille - vaikkakin taas sanojen avulla - että te tulette läpi tästä solusopeutumisesta kera uuden elämänhalun, uuden rakkauden, uuden luomishalun ja uuden luottamuksen moniin kykyihinne.


Emme teeskentele, että tunnemme henkilökohtaisen ylösnousemusprosessinne fyysisen kokemuksen, mutta tiedämme kyllä, että ainoa tie tämän prosessin yli kulkee suoraan sen läpi.
Biologisen tasapainottumisenne ja fyysisen henkiinheräämisenne intensiivisyys riippuu kyvystänne antautua muutoksille täysin.


Tämä maadoittumisjakso on tosiaankin perustaltaan hyvin fyysinen kokemus ja näin solu-uudistuminen on ollut lähes moninkertaista, jotta sallitaan henkikehonne täydellinen laskeutuminen muotoon.


Olkaa rauhassa elämän loppuessa sellaisena, kuin tunnette sen.
Olkaa rauhassa sen fyysisen henkiinheräämisen osalta, mikä vaaditaan mestaruuden saavuttamiseen.
Olkaa rauhassa tuntemattoman osalta.
Mutta ennen kaikkea, olkaa vakuuttuneita siitä, että kaikki tämä tuo teidät juuri siihen, mitä olette eniten kaivanneet.


Me, Arcturuslaiset, olemme viidennen tiheyden ylväin ja kehittynein sivilisaatio.
Tarjoamme teille välähdyksen siitä utopiasta, minkä tulevaisuutenne pitää sisällään - olemassaolon, missä rakkaus on elämän ensisijainen tekijä.


Ylläpidämme verratonta rakkautta sekä syvää ja muuttumatonta arvostusta teitä kaikkia kohtaan, kun kunnioitamme soturia jokaisessa teissä. Panoksenne kokonaissuunnitelmaan on vertaansa vailla, kuten on myös kykynne saavuttaa ennalta suunniteltu, kollektiivinen tavoite.


Hyvästi tällä erää.


-----------

Ei kommentteja: