15.4.2010

LUPA AUTTAA! - TOSIKERTOMUKSIA ELÄVÄSTÄ ELÄMÄSTÄ

Tiina Lindholm - Äitimaamessut 2010
LUPA AUTTAA! 
- TOSIKERTOMUKSIA ELÄVÄSTÄ ELÄMÄSTÄ



Äitimaa-messuilla ollessani viime viikonloppuna Tampereella, osallistuin erääseen todella mielenkiintoiseen luentotilaisuuteen, jonka piti TIINA LINDHOLM. Kiitos Tiinalle mielenkiintoisesta luennosta!


Luennon aiheena oli LUPA AUTTAA - TOSIKERTOMUKSIA ELÄVÄSTÄ ELÄMÄSTÄ, minkä niminen kirjakin Tiinalta ilmestyi tänä keväänä. Kirja kertoo siitä, miten Esko Jalkasen elämäntyötä voidaan toteuttaa käytännössä ja kirjan useat kymmenet tosikertomukset vahvistavat, että monilla meistä on yliluonnollisia tai -aistillisia kokemuksia, joita ei usein uskalleta tuoda esille, koska ympäristön suhtautuminen ei aina tunnu olevan kovin myötämielistä, mitä tulee yliluonnollisilta tuntuviin asioihin.

Tiina toimii tällä hetkellä Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry:n toiminnanjohtajana ja pitää esitelmiä ja kursseja sekä muita tilaisuuksia Esko Jalkasen elämäntyöstä ja varputaidosta kaikille luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä kiinnostuneille.
Koulutukseltaan Tiina on terveydenhuollon hallinnon maisteri ja v.1999 Esko Jalkasen nimeämä työnsä jatkaja. Maisterin tutkinnon hän suoritti Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon laitoksella.

Kirjan viesti on yksinkertaisuudessaan se, että apua näihin näkymättömiin häiriöihin ja henkisiin rasitteisiin kuitenkin löytyy eli yksin ei kenenkään tarvitse näiden havaintojen kanssa jäädä. Usein ei vain tiedetä, mistä oikein on kysymys ja että asioille voidaan myös tehdä jotakin.

Tiina kertoi luennossaan muutamia esimerkkejä tapauksista, joihin ihmiset eivät olleet saaneet tarvitsemaansa apua aiemmin mistään muualta kuin vasta Tiinalta ja melkoisia "ihmeparantumisia" olikin saanut lukuisissa ihmisissä tapahtumaan, mitä ei voinut kuin hämmästellä vain.


Hyvinvointiin tai terveyteen vaikuttavista henkisistä rasitteista yleisimpinä hän nosti tilaisuudessa esille negatiiviset ajatukset ja henkinen sekä aineellinen painostaminen kiusaamisen eri muodoissa.

Vähemmän tunnettuja henkisiä rasitteita ovat ns. pahat silmät, maanläheiset vainajat, kummitukset, karmalliset rasitteet, kiroukset ja menneisyyden kauhut, joista kirjassa tuodaan useita kymmeniä tosikertomuksia esille.

Näkymättömät, yliluonnolliset asiat herättävät myös valtavan määrän erilaisia kysymyksiä, joihin yleensä viralliselta taholta on vaikea saada mitään vastauksia. Näitä kysymyksiä ja vastauksia löytyy kirjasta toista sataa.
Olivatpa syyt ihmisen sairastumiseen mitkä tahansa, kirjassa otetaan asioihin toisenlainen näkökulma ja tarkastellaan asioita laajemmasta, henkisemmästä näkökulmasta.

Fyysistä kehoa ohuempi, korkeampivärähteisempi ja näkymätön eetterikeho lävistää moniulotteisuudessaan fyysisen kehon. Eetterikeho on osa ihmisen henkistä kokonaisuutta. Kaikki sairaudet alkavat aina ensin eetterikehossa. Siksi myös ihmisen henkisestä, korkeammasta olemuspuolesta tulisi huolehtia. Kun ihmisen korkeampi olemuspuoli heikkenee, ihminen sairastuu. Jos informaatiota tuovat kanavat eivät ole kunnossa, informaatio ja aine eivät voi virrata.

Keskeiseksi tekijäksi terveyden ja hyvinvoinnin kannalta Tiina nosti puhuessaan myös bioenergian, jota on aina oltava saatavilla. Mistä tätä elämänvoimaa sitten saa? Tähän kysymykseen kirja antaa seikkaperäisiä ohjeita, niin ruoan kuin juomankin kuin niiden käsittelynkin suhteen. Myös täydet hiven- ja alkuainevarannot tarvitaan suojauksen ylläpitämiseksi. Näin jaksamme paremmin arjessa ja pysymme helpommin terveinä. Siten apua löytyy niin konkreettisista omista toimista kuin henkiseltäkin puolelta.

Bioenergian lisäksi myös maasäteily ja kotiympäristön teknologiasta aiheutuvat säteilyt sekä erilaiset ajatusperäiset häiriöt, joista ehkä tunnetuimpia ovat alkoholi, tupakka ja huumeet, vaikuttavat näkymättömällä tavalla hyvinvointiin ja terveyteen.

Henkisestä näkökulmasta asioita tarkastellessa samaan riippuvuuksien ja himojen ongelmavyyhtiin voimme lisätä myös erilaiset syömishäiriöt anoreksiasta bulimiaan, erilaiset peli- ja nettiriippuvuudet, seksihimo, vallanhimo, rahanhimo, urheiluhimo, dogmiriippuvaisuus ja eräänlaisena positiivisempana poikkeuksena taiteilijan esteettinen himo.

Näkymättömiin voimiin ja häiriöihin löytyy apua. Kenenkään ei tarvitse jäädä näiden ongelmien kanssa yksin. Henkiseltä puolelta saatava apu antaa aivan uudenlaisia ajatuksia ja ratkaisumalleja riippuvuuksien ja vastaavien ongelmien kanssa painiskelevalle.

Joillekin saattaa kirjaa lukiessa herätä kysymys, miten itsekin voisi päästä henkisen tiedon lähteill ja tähänkin kysymykseen annetaan kirjassa erilaisia vaihtoehtoja.


Jos sinulla heräsi jotain ajatuksia aiheeseen liittyen tai epäilet vaikka tulleesi kirotuksi tai et ole löytänyt selitystä omituisille oireillesi mistään muualta, niin voit laittaa kysymyksesi Tiinalle oheisella lomakkeella, joka löytyy täältä :



Sivuilta löytyy vasem. alalaidasta kohta KYSY, mistä pääset lukemaan muiden kysymyksiä ja sieltä löytyy myöskin linkki lomakkeeseen, jolla voit itse esittää kysymyksiä Tiinalle. Hän vastaa niihin 3 päivän sisällä.

Yhdistyksen toimisto palvelee ja neuvoo henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa kaikkia asiasta kiinnostuneita sekä välittää maksutta apua päivittäin sähköpostilla toimistolle tulleisiin kuntoutuspyyntöihin.
Tämän lisäksi myös maanantai- ja keskiviikkoaamuisin klo 9-10 välitetään puhelimitse kuntoutusapua. Kaikki toimiston tarjoamat palvelut hoidetaan vapaaehtoistoiminnan puitteissa.

Voit laittaa toimistolle menemään KUNTOUTUSPYYNNÖN osoitteella:



Kaikki palvelut ovat siis maksuttomia!!!

Ei kommentteja: