25.4.2010

SIKAINFLUENSSAHUIJAUKSESTA asiaa..


Sikainfluenssarokotusten takana on illuminatin elitistit ja heidän massamurha-aikeet, sillä näillä rokotuksilla tavoitellaan useiden miljardien ihmisten likvidointi kerralla ja näin saadaan uusi maailmanjärjestys eteenpäin.

Koska lopullisessa maailman liittovaltiossa ei ole tilaa kuin 1/3:sta nykyisestä maailman kansoituksesta, joten 2/3 on pystyttävä mestaamaan ensin.



Illuminati yritti jo kokeilla amerikkalaisten siviilien massamurhaamista sikainfluenssarokotteilla vuonna 1976. Mutta silloin massarokotukset lopetettiin jo kolmen viikon jälkeen kun suurin osa niiden saajista kuoli tai halvaantui neurologisesti.

Ihon sisäiset mikrosiruthan kuuluvat illuminatin uuden maailmanjärjestyksen liittovaltion suunnitelmissa kaikille pakollisina, koska isovelin on pystyttävä valvomaan jokaista maailmanliittovaltion kansalaista.


Lisäksi että kyseinen mikrosiru toimii ihmisten seurantalaitteena niin niihin voidaan myös laittaa syöpää aiheuttavia kemikaaliviruksia.

Samoja syöpägeenejä ollaan jo laitettu näihin Veri-Chip yhtiön patenttikilpailussa voittaneisiin sikainfluenssarokotteisiin millä saadaan siviilit tapettua hiljalleen.


Ihon sisäiseen mikrosiruun on myös tarkoitus tulevaisuudessa siirtää kaikki luottokortit ja maksuvälineet. Eläkeläisetkin saavat eläkkeensä ihon sisäiseen mikrosiruun eli hulluudella ei tunnu olevan rajoja!

Lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo sikainfluenssahuijauksesta!


Aikaisemmistakin salaliittoteorioistaan tunnetun Lapin entisen lääninlääkärin Rauni-Leena Luukanen-Kilden sikainfluenssaan liittyvä haastattelu hämmentää internetissä. Luukanen-Kilde väittää muun muassa YouTubessa julkaistussa tv-haastattelussa, että puheet sikainfluenssan vaarallisuudesta ovat roskaa.


Luukanen-Kilde korostaa haastattelussa, että sikainfluenssarokotukset ovat vaarallisia.

- Koko rokotusohjelman taustalla on salaliitto vähentää maailman väestöä, koska rokote on myrkyllinen. Tarkoituksena on hankkia miljardeja rahaa rokotteen valmistajille.

 

Lapset ja raskaana olevat on valittu rokotettavaksi, koska tarkoituksena on eliminoida seuraava sukupolvi, Luukanen-Kilde sanoo. 



Luukanen- Kilde kertoo haastattelussa varoittavan esimerkin Yhdysvalloista.

- Yhdysvalloissa rokotettiin ihmisiä sikainfluenssaa vastaan vuonna 1976, mutta rokotukset lopetettiin kolmen viikon kulutta, koska niin moni kuoli hermostoa vaurioittaneesen syndroomaan.



- Nyt Yhdysvalloissa onkin varauduttu lailla siihen, ettei rokotuksesta sairastuneelle tarvitse maksaa korvauksia.


Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoo varoittaneensa suomalaisia, koska ei usko rokotteen toimivan.

- Suomessa on toimittu kaukaa viisaasti, kun sikainfluessaa ei ole luokiteltu niin vaaralliseksi, että rokotteen ottaminen olisi pakollista.


Rauni-Leena Luukanen-Kilde on toiminut aiemmin Lapin lääninlääkärinä ja hän on kirjoittanut useita yliluonnollisia ilmiöitä käsitteleviä kirjoja. Hänen mukaansa ihmisiin istutetaan heidän tietämättään mikrosiruja, joiden tarkoitus on hallita ja valvoa heidän käyttäytymistään.


Klikkaa suuremmaksi!



Tässä vielä lisää aiheeseen liittyvää..

Jo vuonna 1989 oli The Sun iltapäivälehdessä mielenkiintoinen kirjoitus, jossa varoitettiin rokotteesta, johon on sisällytetty mikrosiru.
Mikrosirun istuttamiseen ihmisiin käytettäisiin tekosyynä suurta influenssaepidemiaa ja tämähän on jo tänä päivänä manifestoitunut, valitettavasti.

Juttu oli otsikoitu Big Brother`s Coming! (suom. Isoveli tulee)

Tällä tavoin olisi mahdollista toteuttaa massiivinen ihmisten mikrosiruttaminen - ilman että he tietäisivät siitä.
Mikrosiru ihmisen kehossa mahdollistaisi hänen seuraamisen ja tarkkailemisen 24 h vuorokaudessa ympäri vuoden.

Järjestelmä olisi silloin käytännössä totaalinen Isoveli valvoo -systeemi.


20 vuotta myöhemmin maailmalla riehuu sikainfluenssa jota, on edeltänyt lintuinfluenssa ja SARS. Ja nyt ihmisille tarjotaan rokotusta suojaksi tätä influenssa aaltoa vastaan.


Jo nyt on käynyt selväksi että ainakin osa suurten lääkeyhtiöiden valmistamista rokotteista sisältää vaarallisia aineita jotka saattavat pahimmassa tapauksessa johtaa nopeaan kuolemaan.
Esim. lääkeyhtiö Baxter, joka tahallaan valmisti ja levitti saastunutta rokotetta eri puolille maailmaa.


Tällä hetkellä Nokia kehittelee ja markkinoi laitetta joka, käytännössä on melkein ihossa kiinni.
10 000 transistoria mahtuu tilaan joka vastaa yhtä kärpäsen hiusta!



Kysymyksessä on nanoteknologia. (huom! World Trade Centerien raunioiden näytteistä löydettiin
nanotermiittiä)


Ja tässä vielä mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kirjoitus nanorokotteista:

Tässä vielä lopuksi härski Veri-Chip yhtiön mainos näistä ihon alle laitettavista mikrosiruista..

Ei kommentteja: