14.2.2012

Rauni-Leena Luukasen NRJ-haastattelu



Aamupoikien mielenkiintoisessa haastattelussa vieraana multilingvisti, ufologi, entinen Lapin lääninlääkäri, bestseller-kirjailija, lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde, joka nykyään asuu Norjassa. Saamme tietää Raunilta, mitä maan ja taivaan välillä todella tapahtuu.

Salassa on pidetty vuosikausia mm. sitä, että amerikkalaiset ja venäläiset ovat lennelleet edestakaisin niin Marsiin, Kuuhun kuin Saturnukseenkin. Tämähän nyt ei todellisuudessa ole mitenkään yllättävää. Sen sijaan tieto vaihto-oppilas ohjelmasta Arkturus-planeetan ja planeetta Maan välillä on tieto, jota on onnistuttu varjelemaan jokseenkin tarkkaan.




Rauni-Leena paljastaa mikrosirujen käytön laajuuden ja sen, miten niitä laitetaan ihmisiin ja kuinka ne voidaan paikallistaa ihmiskehosta. Norjan tragedian todelliset taustat tulevat nyt myös julkisuuteen. Rauni-Leena raottaa myös ovea ihmisenkehon mysteereihin ja kertoo kuka tätä maailmaa oikeasti pyörittää.

Nimittäin valtiot eivät sitä tee, mutta kuka oikeastaan ohjaakaan valtioita? Illuminati ehkäpä?
Uutta tietoa UFOista on myös tarjolla. Avaruudesta tulevien lentolaitteiden lisäksi on myös Amerikkalaisilla ja Venäläisillä omat vastaavat lennostonsa.



Mitä tekemistä Bill Gatesilla on maailman depopulaatio-ohjelman kanssa..?  Mistä olikaan todellisuudessa kysymys sikainfluenssa hysteriassa? Mistä johtuu, että Suomi on jo vuosikymmenten ajan toiminut WHO:n testilaboratoriona?

Rauni-Leena kertoo myös, miten ensi vuodesta eteenpäin ihminen voidaan lukita mielisairaalaan mitä ihmeellisimmistä syistä. Yhdysvalloista saadaan myös kuulla kertakaikkiaan järkyttävää salaista tietoa. Eliitti tulee lopulta jyräämään ja poistamaan kansanmiehen tältä planeetalta.. Todella raju informaatio paketti.

Ei kommentteja: