15.2.2012

HYPPY SYDÄMEN TIETÄMISEEN


 
Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Helmikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Helmikuu on lyhyt mutta äärimmäisen voimakas kuukausi, joka tuo paljon liikettä. Harmonisoimme elämässämme monia osia, jotka ovat tuntuneet jumiutuneilta. Meidän on pysyttävä ultravalppaana, koska kaikki tapahtuu hyvin nopeasti. Helmikuussa teemme perusteellisempaa sopeutumista 11-11-11-nollaukseen. 

Tätä tapahtuu, koska yritämme edelleen kantaa nollausta edeltäviä oletuksia, asenteita, tunteita, tuomitsemisia, käyttäytymismalleja ja uskomuksia nollauksen jälkeiseen maailmaan. Tämä ei yksinkertaisesti enää toimi. Näihin vuoden kahteen ensimmäiseen kuukauteen sisältyy monia haasteita, kun vanhat mallit ja tilanteet huutavat huomioitamme. Meidän on nyt vain opittava reagoimaan niihin täysin uusilla tavoilla.

Uuden navigoimisen oleellisen tärkeä piirre on selvä: rehellinen kommunikointi kaikilla tasoilla. Meidän on oltava täysin rehellinen itsellemme ja toisille - silloinkin kun ajattelemme, etteivät ihmiset ehkä pidä siitä, mitä meillä on sanottavana. Näin aidot sielut kommunikoivat. Ja jos puhumme toisen aidon sielun kanssa, hän arvostaa tuollaista rehellistä kommunikointia.

Meidän täytyy puhua tarpeistamme avoimesti ja asettaa vaadittavat rajat. Jos pidämme nämä asiat sullottuna sisäämme, vahvistamme vain pysähtyneitä tilanteita ja pidämme ne jumissa. On oleellista, että kerromme muille, minkä tunnemme olevan väärin, heti kun tulemme tietoiseksi siitä, mitä tapahtuu. Uusia ja luovia ratkaisuja voi tulla vain tekemällä tämän.

Uudentyyppinen täydellinen myrsky ilmestyy esiin, mikä ei ole tilapäinen tapahtuma, vaan tuntuu enemmänkin puolipysyvältä silaukselta elämäämme. Nämä uuden täydellisen myrskyn silaukset antavat meille runsaasti tärkeitä tehtäviä, samaan aikaan kun käsittelemme pienempiä ja suurempia haasteita sekä lukuisia pulmia. Nämä eivät ole vain huonoja asioita - kyse on vain siitä, että niitä tapahtuu paljon samanaikaisesti.

Nämä uuden täydellisen myrskyn silaukset on räätälöity sopimaan meille henkilökohtaisesti täydellisesti. Ne osuvat sekä kaikkiin edelleen aktiivisiin liipaisimiimme että myös niihin, jotka on jo neutraloitu, ja haastavat meidät ytimeen saakka. Kun tätä tapahtuu, tunnemme tuota vanhaa hiekanjyvä-ärsytystä, jolloin kaikki hankaa väärään suuntaan. Kuitenkin aivan samalla tavalla kuin suuri paine tekee hiilestä timantin, tämä toistuva ärsytys auttaa osteria tekemään helmiä.

Täydellisen myrskyn silaukset vaativat meitä oppimaan, miten tiukasti asemoidumme myrskyn silmään kaikkina aikoina. Ja tämä on äärimäisen hyödyllistä, sillä se meidän tarvitsee eniten tehdä. Täydellisen myrskyn silauksia jatkuu, kunnes kykenemme pysymään jatkuvasti ankkuroituna sydämen tietämykseen, mikä on uusi myrskynsilmä. Kun koemme niitä, meidän on tärkeää muistaa, ettei kyse ole kaksinaisuuden poistumisesta ulkoisessa maailmassa, vaan kaksinaisuusmallit sisällämme lakkaavat olemasta.
 

"Tässä ja nyt" -rakenne muuttuu valtavasti. Siitä tulee keskittyneempi ja paljon laajempi. Tämän vuoksi emme voi enää suhtautua aikaan pääasiallisen todellisuutemme määrittelevänä mittana. Sen sijaan siirrymme syvemmälle siihen parantuneeseen äärettömän ajattomuuden tilaan, mikä on laajentuneessa "tässä ja nyt". Tämä johtuu siitä, että itse ajasta on tulossa lisääntyvässä määrin joustavaa. Aika on vain kaksinaisuuden yksi keinotekoinen käsite, kuten erillisyys. Aika luotiin kaksinaisuusmallia varten, joten kun kaksinaisuus häviää, aikakin luhistuu itseensä.

Se kuka nyt olemme, on yhdistelmä kaikesta, mitä olemme koskaan olleet. Kun menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus rullataan läsnä olevaan hetken tässä ja nyt, pystymme näkemään kokonaisuuden yhtenä kuin jana, joka venyy äärettömyyteen - kuin rivinä säteileviä helmiä.

Silloin kun yhdistymme tietoisesti tähän äärettömyysjanaan, harmonisoidumme loputtoman tarinan kanssa. Tämä on ikuinen tarina siitä, kuka oikeasti olemme ja miksi olemme täällä. Silloin kun saatamme eloon loputtoman tarinamme, ympyrä sulkeutuu ja siirtyy evoluutiospiraalissa täysin uudelle tasolle.

Tämä äärettömyys laajennetussa "tässä ja nyt" -hetkessä on myrskynsilmä, sydämemme tietämyksen keskipiste. Siinä oleminen mahdollistaa meille kaikkien näkökulman näkemisen samaan aikaan. Se antaa meille myötätuntoa nähdä kaksinaisuuden rajoittavien määritelmien yli. Ja se vapauttaa meidät kaksinaisuuteen perustuvista havainnoista.

Helmikuussa pyörremyrsky nappaa joitain meistä kuin tornado Ihmemaa Ozissa, joka nappasi Dorothyn talon Kansasissa ja sijoitti sen taianomaiseen Ozin maahan. Siihen mennessä kun se on ohi muutaman kuukauden kuluttua, se on sijoittanut meidät aitoon kotiimme. Toisinaan energiat voivat tuntua tulenaroilta ja synkiltä. On tunne, että kaikki liikkuu valonnopeudella, kun päivät kulkevat ohi epämääräisinä muistikuvina. Voimme kaatua tai murtua täysin auki. Silloin kun jokin murtaa meidät auki, meistä tuntuu heikolta, hauraalta ja haavoittuvalta. Mutta se avaa kauan suljettuja paikkoja sisällämme. Se syventää tunteitamme.

On aikoja, jolloin kyseenalaistamme kaiken, kun tunnemme erillisyyttä läheisiimme, kun olemme valmis hylkäämään tietämyksemme, kierrämme vaunumme taakse suojaa tai vedämme laskusillan ylös pitääksemme ulkoisen maailman rannalla. Kuitenkin tämänkin tapahtuessa osa meissä pysyy harmoniassa sydämen tietämyksen kanssa ja nämä tunteet menevät nopeasti ohi.

Jos katsomme vanhaa raidetta elämässämme ennen 11-11-11-nollausta, tunnemme voimattomuutta. Tämä johtuu siitä, että silloin kun katsomme vanhaa raidetta, emme pysty näkemään asioita uudella raiteella. Kyllä, olemme voimattomia saamaan asioita tapahtumaan vanhoilla tavoilla, mutta tiedämme, että olemme oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, silloinkin kun emme pysty näkemään sen yksityiskohtia, mitä oikeasti tapahtuu.

2012 on karkausvuosi ja helmikuu on karkauskuukausi (suom. huom. "karkaus" merkitsee myös hyppyä/harppausta). Se on kuukausi aidoksi, rehelliseksi ja todelliseksi tulemiseen.

Tässä se on. Kaikki on linjassa enemmän kuin koskaan. Tehdään se hyppy nyt!

Ei kommentteja: