23.2.2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE



Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
7.-14.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mestarit, olen vasta äskettäin kiinnittänyt huomiota salaliittoteorioihin ja olisin kiitollinen opastuksestanne, onko kansa oikeasti heräämässä totuuteen siitä, mitä kulissien takana tapahtuu. Suunnitteliko hallituksemme, erityisesti Bush jne., 911-tapahtuman ja Osama bin Laden oli vain syntipukki, joka teki, mitä käskettiin? 

Seuraammeko sokeasti mediaa ja johtajiamme ja vihaamme muita maita, samalla kun ne todellisuudessa kontrolloivat ja aiheuttavat vahinkoa? Olen totuuden etsijä. Auttakaa meitä tietämään, kehen voimme luottaa ja kuka on poistettava vallasta. Uskon vapauteen ja totuuteen ja että me jotka haluamme tietää, teemme sen, mitä tarvitsee tehdä. Haluan olla valaistunut. -Stacey, USA

Vastaus:
Ajattele, että tällä hetkellä paljastetaan radikaalimpia ajatuksia, mitä olette kohdanneet koskaan menneisyydessä. Kaikkien yhteys internetin kautta on tehnyt helpoksi etsijöille ilmaista näkemyksiään yleisön keräämiseksi. Jos analysoit suurinta osaa materiaalista, näet, ettei se oikeastaan selitä asioita niinkään paljon, kuin hyökkää jotain vastaan tai haluaa sinun tuomitsevan jonkun ihmisen, puolueen, maan jne., johon kirjoittaja haluaa sinun kohdistavan pelkosi tai inhosi. Tämä toimii vain, jos haluat elää tuomitsemisen ja egon kaksinaisuusmaailmassa.

Totuus on erilainen jokaiselle ihmiselle planeetallanne. Totuutesi etsimiseksi sinun täytyy ymmärtää, mikä on tärkeää matkallasi elämän läpi. Jokaisella sielulla on oma harhansa, mitä se elää. Voit päättää pysyä siinä, minkä olet luonut, ja kontrolloida, mitä tapahtuu sinulle, käyttämällä valinnanvapauttasi, tai voit hypätä jonkun ryhmän kelkkaan ja elää enemmistöpäätöksen mukaan. Silloin kun luovutat oman valintavoimasi enemmistölle, et pysty valaistumaan, koska et suorita oppituntejasi tekemällä valintoja.

Totuus vaihtelee näkökulman mukaan. Jos tuot jonkin yhteiskunnan järjestelmän omaan harhaasi, näet kaiken toiminnan tuon järjestelmän kiikareiden kautta. Päätätkö olla liberaali vai konservatiivi? Ja mitä se ylipäätään merkitsee? Jokin yhteiskuntaryhmä sopii standardit ja sinä hyväksyt ne sokeasti, jotta sinua pidetään tuon ryhmän osana.

Sielun matka on olla oma persoonasi - toteuttaa elämäsi matka, suorittaa oppituntisi ja valaistua. Älä kanna huolta muista ihmisistä. Heillä ei ole mitään tekemistä heräämisesi kanssa. Mitä tunnet, että sinun täytyy tehdä astuaksesi valaistumisen ehdottomaan rakkauteen? Se ei ole paikka kolmannessa ulottuvuudessa - se on olemistila, harha jonka luot ja joka on yksin sinun.


Kysymys:
Mestarit, muistini mukaan olin yleisesti lahjakas ja onnellinen lapsi ja useimpien lasten tapaan minulla oli vahva ajatus siitä, mikä olisi ammattini, kun kasvaisin aikuiseksi. Tämä ei koskaan toteutunut ja nyt minulle on epäselvää, mitä tehdä. Haluan saada parhaan irti ajastani täällä ja palvella yhteisöäni. Onko oppituntinani olla näkemättä itseni uran kautta ja sen sijaan keskittyä henkiseen luontooni vai onko minulta mennyt täysin ohi se, mitä ryhdyin tekemään? Olen aina vähän kateellinen niille, jotka löytävät intohimonsa elämässä! Viimeinen kysymys näkökyvyn avautumisesta: yli 10 vuotta sitten minulla oli hyvin elävä ja kaunis uni oppaastani ja Muinais-Egyptistä, mutten ole nähnyt mitään sen jälkeen. Miksi pystyin näkemään silloin, mutten nyt meditoituani monta vuotta? -Alison, Australia
 
Vastaus:
Ollessaan pieniä ihmiset tavoittelevat loistokasta ja korkealle arvostettua tulevaisuutta, tietäen vähän tai ei mitään siitä, mitä tuollainen elämä tai ammatti pitää sisällään. Sinulla on fantastinen kyky muuttaa työvalintaasi tai ammattiasi koska tahansa. Kysymyksemme sinulle on: miksi sinusta tuntuu, että sinun täytyy kasvaa aikuiseksi? Tapasi käyttää tuota fraasia kuulostaa kuin umpikujalta, mistä et voi paeta.

Intohimo on käsite, mitä kaikki tavoittelevat, mutta monet eivät löydä. Se merkitsee vain, että olet löytänyt jotain - ammatti, perhe, harrastus, uskomusjärjestelmä - mikä innostaa siinä määrin, ettei elämässäsi ole millään muulla merkitystä. Se vetää sinut päivittäisen elämäsi läpi. Jos sinulla on paljon elämänoppitunteja, jotka päätit toteuttaa tässä elämässä, et ehkä koskaan pääse intohimoon. Ympärilläsi jotkut joiden luulet löytäneen intohimonsa, ovat oikeasti löytäneet vain tavan tehdä paljon rahaa, pitää hauskaa työssään tai tehdä niin vähän työtä, kuin voivat, ja saada silti palkkaa.

Uskomusjärjestelmä mikä annettiin sinulle varhain, saa sinut ajattelemaan, että sinulla on velvollisuus palvella yhteisöäsi. Se on kiva juttu, muttei auta sinua suorittamaan oppituntejasi tai oppimaan mitään itsestäsi. Rentoudu! Mikä tuntuu sellaiselta, mitä haluat tehdä? Ala ilmentää sitä, mitä etsit. Se tulee, jos sinun tarvitsee kokea se.

Unesi oli tien esittelyä, kun tapasit tuon oppaasi. Kun se on esitetty, sinun ei tarvitse toistaa menneisyyttä. Kehitä nykyisyyttä. Muodosta kommunikointiyhteys oppaan kanssa - joka ei halua pysyä Egyptissä ikuisesti. Tuo opas nykyhetkeen.


Kysymys:
Eräässä henkisessä retriitissä tunsin vetoa mieheen, joka on täysin vastakkainen kaikille, joihin olen koskaan viehtynyt. En saa tätä ihmistä pois mielestäni. Olen ollut pitkässä ja rakastavassa suhteessa yhden todellisen sielunkumppanini kanssa. Kuten kaikki suhteet, se ei ole ollut haasteeton. Toisinaan haluan antaa periksi. Vaikka mitään ei tapahtunut minun ja tuon ihmisen välillä, tunnen yhteyden katkeavan kumppaniini aina, kun ajattelen miestä. Se on turhauttavaa, koska olen aina ollut hyvin sitoutunut ja uskollinen ja tunnen pettäväni kumppaniani. Yritän ymmärtää syyn tämän äkillisen tapaamisen takana ja mitä on kummallisten ja voimakkaiden tunteideni taustalla. Luulen, ettei meillä ole yhteistä polkua romanttisesti, ja hän on myös rakastunut toiseen. Mikä oli suunnitelmamme? Miksi? Onko hän minulle merkki nykysuhteeni katsomiseen? Oliko tarkoitukseni auttaa häntä jollain tapaa tai päinvastoin? Kuvittelenko tämän kaiken? -Sarah

Vastaus:
Puhtaassa kohotetussa energiassa, kuten henkisessä retriitissä, näette usein läpi siitä fyysisestä naamiosta, mitä jokainen ihminen käyttää, ja menette sen alla olevan sielun ydinolemukseen. Koska kaikki sielut koostuvat Lähde-energiasta ja jokainen on "murrettu" Lähteestä, aistitte silloin ehdottoman rakkauden voimakkaimmillaan. Silloin kun tunnette vetoa johonkin näin paljastettuun, ette tunne vetoa hänen persoonaansa vaan sieluunsa.

Suhteesi aviomiehesi kanssa on tyypillinen elämänavioliitto, missä voitte oppia tonneittain oppitunteja henkilökohtaisesta vuorovaikutuksesta ja fyysisestä rakkaudesta. Sinä ja hän olette pärjänneet äärimmäisen hyvin auttaessanne toisianne tämän elämän läpi. Suurimmat vaikeudet olivat silloin, kun toinen osoitti jotain, minkä toinen halusi kieltää. Retriittitapahtumasi on sinulle viitekohta oman ydinolemuksesi ja fyysisen olemuksesi välillä. Siinä ei ole kyse tästä toisesta miehestä ja aviomiehestäsi.

Tämä on oppitunti selkeydestä. Mitä tässä tapahtuu? Mitä tunnet tästä tilanteesta? Olet analysoinut riittävästi osapuolia ja sitä, mitä voi ja ei voi olla. Kuitenkin jatkat jonkin muun etsimistä sen sijaan, että menet tunteisiin, joita sinulla on. Avaudu intuitiollesi ja seuraa sitä. Et saa mielestäsi pois aistimusta tuon miehen ehdottomasta ydinrakkaudesta - mutta toisaalta, myös miehelläsi on se.

Työstä tuon rakkauden löytämistä ja pintaan tuomista. Informaation kerääminen siitä, mitä voi olla, ei ole miehesi pettämistä, huijaamista tai kunnioittamattomuutta, ellet ajattele sen olevan. Osa tunteistasi nousee, koska et ole viime aikoina yrittänyt kovasti saavuttaa oman miehesi ydinolemusta. Heitä syyllisyys pois ja aloita uusi kuherruskuukausi.

Kysymys:
Mestarit, heräsin mahdollisuuteen, että olen menneessä elämässä murhannut jonkun mustasukkaisuudesta. Kamala myrkytysjakso tämän heräämisen jälkeen (onko tämä tulosta itseni rankaisemisesta vai karman kärsimisestä?) sai minut kadottamaan kyvyn fyysisiin ja henkisiin suhteisiin. Olen huolissani, että minulla on lisää fyysisiä haasteita kohdattavana (syöpä) sen eurauksena enkä tiedä, mitä tehdä. Elämäntyöhöni liittyy kahden valtavan erikoistaidon integroiminen ja uuden uran rakentaminen, kuitenkin se tekeminen tappaa minut. Rankaiseeko elämä minua vielä vai täytyykö minun hankkia oma perhe nyt ja antaa uran mennä? Parantaako tämä fyysiset haavat? Tätä kaikkea varjostaa maailmanlaajuinen paha eliitti, joka käyttää salatiedettä vahvistamaan kärsimystä ja tietoa, mikä sitten laittaa minut noidankehään oppimaan vastamenetelmiä ja minulla on vähemmän aikaa suhteisiin ja uraan. -May, Iso-Britannia

Vastaus:
Ei ole mitään karmaa tai rangaistusta siitä, mitä olet tehnyt toisessa elämässä. Oli oma valintasi tällä kertaa kyetä kokemaan ne tunteet, jotka pystyit saamaan vain elämällä läpi mustasukkaisuuden. Reaktiosi tulevat nyt sen ymmärtämättömyydestä, miksi mennyt tapahtui, ja itsesi sallimisesta tuntea syyllisyyttä ja häpeää yksinkertaisesta oppitunnista, minkä yhteiskunta sanoo sinulle olevan väärin.

Jatkat itsesi rankaisemista teoistasi. Lopeta tähän paikkaan! Kurkota sisääsi ja löydä siellä oleva ehdoton rakkaus. Rakkauden läsnä ollessa pelkoa, vihaa ja itseinhoa ei voi ylläpitää. On aika päästä eroon kaikista negatiivisista tunteista ja tuntemuksista, joista olet pitänyt kiinni - niitä ei tarvitse olla.

Siihen saakka kunnes poistat negatiivisuuden ja korvaat sen positiivisilla ajatuksilla, tuntemuksilla ja tunteilla, jatkat kärsimistä. Sinun ei tarvitse kärsiä tai käydä läpi enää mitään henkistä, fyysistä ja tunnemyllerrystä, joita olet aiemmin uskonut sinun tarvitsevan kestää. Ala ilmentää vain positiivisia ajatuksia ja ympäristöjä.

Pidä huolta itsestäsi. Maailmanlaajuinen eliitti jota pelkäät, vaikuttaa sinuun vain, jos annat sille voiman tulla maailmaasi. Ole piittaamatta siitä ja se siirtyy toisiin, joita se voi terrorisoida.



Kysymys:
Mestarit, miten keisarinleikkaussyntymän aika vaikuttaa sielun tulemiseen sikiöön? Onko sielu määrännyt ennalta myös sellaiset syntymät? -Sheela, Singapore

Vastaus:
Kuten olemme kirjoittaneet kirjoissamme sielun matkasta, jokainen sielu tekee oman päätöksensä siitä, milloin se tulee sikiöön. Jotta vauva on toimintakykyinen (kykenevä elämään itse), sillä täytyy olla sielu. Jotkut sielut jotka eivät ole olleet kehossa kovin montaa kertaa, tulevat heti, kun hedelmöitys tapahtuu. Ne haluavat tuntea kaikki jakautumiset ja erikoistumiset, joita tapahtuu raskauden aikana.

Ne jotka tulevat maan päälle usein, muodostavat tavallisesti yhteyden sikiöön ja sitten palaavat juhliin jättämään hyvästit kaikille ystävilleen. Jotkut hyppivät edestakaisin riippuen siitä, mitä äiti tekee, tai jos niillä on sopimus äidin sielun kanssa, antamaan sellaisia kokemuksia kuin potkiminen ja selkäkipu.

Jotkut keisarinleikkaukset on määrätty ennalta syystä tai toisesta: äidillä on liian pieni synnytyskanava, vauvasta tulee liian suuri, äidin tai vauvan terveys heikkenee tai joikin muu monista syistä. Nämä kaikki tapahtuvat, jotta osapuolet voivat käsitellä valitsemiaan oppitunteja.

Joskus keisarinleikkaus ei ole erityinen sopimusosa, mutta joillain muulla oppitunnilla on vaikutusta siihen, että äiti tai vauva tarvitsee leikkauksen. Sellainen tapahtuma voi olla äidin halu kokea uhrina oleminen - tuloksena hyökkäyksestä, mikä olisi voinut tapahtua koska tahansa elämän aikana, mutta tapahtuu hänen ollessaan raskaana, mikä tekee välttämättömäksi lapsen synnyttämisen.

Kuten voit nähdä, ei ole yhtä ja helppoa vastausta kysymykseesi.


Kysymys:
Mestarit, vuosi sitten isäpuoleni kuoli. Pidin häntä yhtenä monista isistäni. Miten voin saada yhteyden häneen? Viime vastauksessanne mainitsitte, ettei hän ole vielä valmis kommunikoimaan. Onko hän nyt valmis? Kysyn, koska tarvitsen sillan henkimaailmaan uskomisesta sen olemassaolon tietämiseen. Isäpuoleni käytti erästä sanaa, lempinimeä jolla kutsui minua, kun hän oli kanssamme. Mikä se oli? Auttakaa minua rakentamaan tämä silta. Tämän viestin saaminen on minulla maailman tärkein. Ainoan kanavointisession aikana joka minulle on tehty, minulle annettiin opastusta tarkoituksestani täällä. En pyydä teitä tekemään pohjatyötä puolestani, mutta opastakaa minua. Miten selvitän tarkoituksen tai sen, mitä olen suunnitellut itselleni? -Patryk, USA
 
Vastaus:
Isäpuolesi on asettunut Kotiin ja lähettää parhaimmat terveisensä. Hän on vähän huolissaan siitä, ettet luota riittävästi itseesi ja uskomuksiisi kommunikoidaksesi hänen kanssaan itse. Tämä silta uskomisen ja tietämisen välillä on elämänoppitunti, minkä kanssa päätit työskennellä. Hänen tuntemuksensa on, että haluat päästä helpolla laittamalla jonkun toisen tekemään työn puolestasi. Se on vähän samanlaista kuin tietää, että laskuvarjo tuo sinut turvallisesti maan päälle hypätessäsi koneesta, mutta haluat vain katsella toisten tekevän sen ja sinulla on liikaa pelkoa kokeilla sitä itse.

Uskomukset joita päätät seurata, ovat elämistapa. Jos uskot sielun jatkavan jätettyään kehon, niin siitä seuraa, että uskot jonkun, joka avautuu energialle, kykenevän muodostamaan yhteyden tavalla tai toisella. Olet todistanut monia kontakteja ja nyt sanot sen kaiken olleen huijausta, kunnes koet sen tapahtuvan täsmällisesti sanelemallasi tavalla.

Ei-fyysisessä maailmassa asiat eivät tapahdu samalla tavalla kuin fyysisessä maailmassa. Hengillä ei ole äänihuulia, joten et kuule heidän puhuvan itse, vaikka he voivat kyetä stimuloimaan äänensä jonkun mieleen, joka tuntee sen heidän aiemmasta inkarnaatiostaan.

Isäpuolesi kehottaa sinua olemaan tietoinen, kun nukahdat, ja hän yrittää tavoittaa sinut. Hän ei tunne, että olisi oikein kommunikoida jonkun toisen kautta, koska sinulla ei vieläkään olisi todistettasi. Haluat kokea itse, mutta jostain syystä et oikeasti yritä saavuttaa sitä.

Sinulle annettiin vain perusajatuksia tarkoituksestasi ja elämästäsi, koska sinun piti sitten ottaa tuo informaatio ja yrittää ymmärtää, mitä sinulle kerrottiin. Etsit edelleen jotain toista tekemään pääosan työstä. Ajattele, mitä haluat tulevaisuutesi olevan, ja laita energia sitten universumiin sen tuomiseksi sinulle.

Ei kommentteja: