23.2.2012

IHMISEN UUDELLEENKALIBROINTI


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
7.1.2012 Red Deer, Alberta, Kanada
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tuntuu siltä, että vain hetki sitten kerroin teille, että huoneessa tapahtuisi muutoksia, ja voin tuntea ne. Verhon toisella puolella olevien ominaisuus on myötätunto. On kuitenkin aina kysymyksiä.

Jotkut kysyvät: "Miten tiedän, kuka vierailee luonani? Pelkään tätä tai tuota ja silloin kun kanavoin ja avaan suuni, en tiedä, mitä tapahtuu. Sallinko minkä tahansa universumin energian pistäytyä?" Ja sanomme teille, että voi, miten 3D:tä onkaan teiltä ajatella, että ympärillänne seisovat enkelit antaisivat sen koskaan tapahtua! Jos se on myötätuntoista energiaa, se on Jumalasta. Jos ei ole, se on teistä. Se on näin yksinkertaista. Älkää kuvitelko mielessänne, että joukko pimeitä energioita odottaa syöksymistä kimppuunne, sillä tämä on ihmisen keksimä vihjaus. Olette "ihmistäneet" Jumalan niin paljon, että te ette ole edes varma, milloin Henki ottaa teitä kädestä.

Muutetaanpa tänä iltana se. Tietäkää, että minne tahansa menette - ja voitte kutsua sitä miksi haluatte - teillä on mukananne seurue. Minun on erittäin vaikeaa selittää sielun sirpaloitumista, sillä se kuulostaa negatiiviselta asialta, mutta se on kaunista. Sinua on aina kolme, minne tahansa menet. Voi, on itse asiassa enemmän, mutta kolme edustaa pääryhmää.

Yksi niistä on korkeampi itse, mikä on ytimesi. Miten voin selittää korkeamman itsen? Se on ydin, sinä. Se on osasi, mikä värähtelee korkeammalla. Se ei ole yläpuolellasi vaan sisälläsi, ja tämä korkeammalla värähtelevä "sinä" avaa portaalin, mikä on kirjaimellisesti yhteys ja kättelyä Hengen kanssa. Ja se olet sinä. Tämä on siis numero yksi.

Sitten on tietoinen mieli, joka edustaa biologista sinua. Nyt on kaksi osaa. Miten monta tarvitaan ryhmään? Näetkö? Kvanttisinussa on asioita, joihin olet juuri ja juuri päässyt, mukaan luettuna kahdeksan metriä leveä kenttä ympärilläsi. Ihmisolento on ihmeellinen.

Yksi pääosa on osanne, joka pysyy minun puolellani verhoa ja jonka täysin kiellätte. Näette sen oppaana tai auttajana, johon olette hyvin kiinnittynyt. Sen sijaan se on "vakio", joka yhdistää teidät Jumalaan - aina, missä tahansa olette.2012

Haluan puhua siitä, mitä planeetalla tällä hetkellä tapahtuu, ja haluaisin antaa teille tässä ensimmäisen täyden kanavoinnin vuodesta 2012 ja kutsuisin sitä nyt luonanne vierailevan energian ominaisuuksiksi. Tämä energia on muuttumassa. Ne jotka istuvat tuoleilla tässä huoneessa ja ne jotka istuvat huoneessa huomenna [puhuen ihmisistä Okanagan Valleyssä], saavat saman viestin. Tämä edustaa yhtä niistä muutamasta kerrasta, joissa toistan viestin samalla kielellä. Se tarvitsee toistaa. Tehdään puhtaaksikirjoituksia ja monet kuulevat sen.

Selitykseni jälkeen vanhat sielut tietävät enemmän kokemuksista, joita heillä on, ja ymmärtävät enemmän, mikä niitä aiheuttaa. Tämä annetaan rakkaudessa eikä tässä ole mitään pelättävää. Istutte turvallisessa paikassa.

Energiaa mikä vierailee täällä maapallolla, on odotettu. Muinaiset ihmiset ennustivat sen ja olemme antaneet teille hiljattain kanavointeja - myös se kanavointi joka annettiin Peruksi kutsumassanne maassa - muutoksesta, mitä kutsuisimme sulkakäärmeen liikkumiseksi [esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 2000 Kryon-kirjassa 8]. Planeetan mies- ja naispuolisen energian välillä on tapahtumassa polariteettisiirtymä. Pohjoinen pallonpuolisko mikä on aina ollut maskuliininen, on muuttumassa. Eteläinen pallonpuolisko mikä ei ole ollut sillä tavalla puolueellinen, on muuttumassa. Eteläisen pallonpuoliskon muinaisihmisten viisaus alkaa korvata pohjoisen muinaisihmisten viisauden. Ja alatte nähdä pehmeämmän ihmisolennon.

Vanhat sielut "hälytetään" henkisesti tähän siirtymään ensin ja he alkavat saada biologisia muutoksia. Olette odottaneet sitä ja se on täällä. Koko planeetta tuntee tämän prosessin. Häiriöt joita näette tällä hetkellä maissa, joissa ei ole ollut häiriöitä satoihin vuosiin, ovat tulosta tästä muutoksesta - sillä tätä tapahtuu, kun ihmiset alkavat saada enemmän myötätuntoa, kun he haluavat yhdistää enemmän kuin erottaa ja uusia ajatuksia ja uutta viisautta alkaa tulla.

Uusi keksintö

Tämä uusi tietoisuus luo uusia keksintöjä - korkeampaa tiedettä, korkeampaa ajattelua ja ratkaisuja niihin asioihin, joita olette kutsuneet ihmisen perusongelmiksi. Väestöräjähdys, ruoka, vesi, sähköntuotanto - kaikki nämä asiat tulevat muuttumaan. On uutta ajattelua, uusia ajatuksia ja uusia paljastuksia seuraavien kahden sukupolven aikana, osa siitä jopa 18 vuoden kuluessa. Mutta muutos tapahtuu ja haluan kertoa teille, ketkä tuntevat sen ensin. Ne jotka istuvat tuoleilla ja kuuntelevat ääntäni ja jotka lukevat tätä, ne jotka ovat olleet tällä planeetalla niin monta kertaa, että he ovat tottuneet vanhaan energiaan. Vanha sielu, alat muistaa. Alat muistaa, millaista oli ennen ja millaista voi olla taas. Vanha sielu, alat uudelleenkalibroitua ja tämä on solumuutosta 3D:ssä.

Nämä energiamuutokset joista puhumme, eivät ole jonkinlaista new agen esoteerista taikaa. Sen sijaan näette sen selvästi maadoittuneena hallituksiin ja tieteeseen. Näette sitä ympäri planeettaa, kun energia alkaa siirtyä pois siitä, mitä kaikki odottivat. Hitaasti. Olen sanonut sen aiemmin. Hitaasti on maita, jotka ovat olleet eristyksissä vuosia, ja ne avaavat porttinsa. Teidän on parasta ottaa kuvia nyt, koska asiat eivät ole koskaan enää ennallaan. Hitaasti he liittyvät teihin muihin ja heidän lapsensa tapaavat teidän lapsenne ja käsitätte, että teillä on yhteisiä asioita eikä niitä matalan energian ominaisuuksia, joista teille on kerrottu. 
Biologian uudelleenkalibrointi

Vanhan sielun uudelleenkalibrointi on tämän ja huomisen kanavoinnin aihe. Kanavoinnit ovat siis samanlaisia, eivät jatkoa toisilleen. Ette siis tarvitse osaa A ja B. Annan teille kaiken tänään ja kaiken huomenna. Haluan teidän tietävän, mitä voitte odottaa ja minkä kanssa jotkut teistä jo työskentelevät: uudelleenkalibrointi. Biologianne on muututtava. Sen on imettävä pehmeämpää energiaa, työskenneltävä sen kanssa ja oltava osa sitä. Jos se tekee sen, on tapahduttava ytimen tai energiakeskuksen uudelleenkalibrointi.

Ne jotka ovat tutkineet hilaa, joka edustaa energiamalleja ympärillänne, tuntevat kalibroinnin. Tunnette energiatasapainon, mikä vaaditaan ihmisen alkamiseksi muuttaa itseään. Tunnette sen, mikä on kehon uudistumista, joka mainittiin tänäänkin siinä, miten solut jakautuvat ja miten kaikenlaiset solut kehossanne, mukaan luettuna aivot, sydän ja iho, uudistuvat. Voi, sanon sen taas, ihminen: eikö sinusta ole outoa, että meritähti pystyy kasvattamaan raajan takaisin, mutta sinä et pysty? Eikö se ole sinusta outoa? Tämä muuttuu.

No, jos kaikki uudistuu, eikö sinusta ole outoa, että jokin sairaus voi alkaa muuttaa ihmisen tapaa ajatella, ja tiedemiehet kertovat teille, että hänen aivosolunsa alkavat kuolla tai liikkua tai muuttua tai myrkyttyä ja ihminen kadottaa myös muiston rakkaudesta? Missä on uudistuminen? Missä on korjaus? Ei DNA:ta ole suunniteltu niin, rakkaat ystävät. Solut on suunniteltu palaamaan piirustukseen ja luomaan uusi ja tuore solu. Niin se on suunniteltu! Tieteenne tulee näkemään sen, henkikehonne näkee sen ja niiden jotka istuvat tuolilla, täytyy uudelleenkalibroitua työskennelläkseen sen kanssa.

Uudistuminen on automaattista. Teidän ei tarvitse pyytää sitä. Minäpä toistan sen. Se tapahtuu, koska olette vanha sielu, ja siksi olette täällä. Teidän ei tarvitse pyytää sitä. Mutta uudelleenkalibrointi on sitä, mitä olette odottaneet ja minkä muistatte. Mutta kenties se ei ole täsmälleen sitä, mitä odotatte?

Se on epämukavaa! Nyt jotkut teistä tietävät, minne tämä viesti menee, kun alamme antaa teille piirteitä, joita sanoisin vähemmän positiivisiksi ja joita jotkut teistä kokevat uudelleenkalibrointiprosessiss
a. Tämä koskee joitain teistä, ei kaikkia. Jokaisella ihmisolennolla on oma ainutlaatuinen polkunsa, joten he kokevat nämä asiat omalla tavallaan. Tämä ei siis ole yleispätevä luettelo siitä, mitä tapahtuu kaikille vanhoille sieluille. Nämä ovat mahdollisuuksia monista uudelleenkalibrointioireista, joita vanhat sielut voivat kokea ja ne, jotka ovat täällä ja valmiita siirtymään eteenpäin tällä planeetalla.

Luettelo

Joillakin teistä on huimausta. Se on uudelleenkalibroinnin ominaisuus. Sitä se vain on ja se menee ohi. Mutta se on huolestuttavaa, sillä ne joita alkaa huimata, menettävät myös tasapainonsa ja se voi aiheuttaa kaatumisen. Mitä siis teette tällä uudella tiedolla? Yksi, tietäkää, että te ette ole saamassa jotain kamalaa aivosairautta. Kaksi, kävelkää varovammin! Onko tässä järkeä teistä?

On muita asioita. Teillä on nukkumisvaikeuksia - enemmän kuin normaalisti. Ette herää vain kerran, vaan kaksi kertaa tai useammin. Joten jotkut teistä jotka ovat jo tunteet näitä asioita, tietävät, mitä tapahtuu. Kyse on uudelleenkalibroinnista.

Ihminen kysyy ensimmäisenä: "Miten kauan tätä tapahtuu?" Vastaus on, että niin kauan kuin se kestää, voi, sinä tiheä ystävä. [Kryon hymyilee] Luulen, että saatte ajatuksen. Uudelleenkalibrointi vie niin kauan, kuin se vie ja jos taistelette sitä vastaan, se vie pidempään. Vielä pahempaa, jos lääkitsette itseänne sen vuoksi, sen tapahtuminen vain jatkuu. Juhlikaa sitä ja menkää eteenpäin sen kanssa. Kertokaa solurakenteellenne ymmärtävänne ja liikkukaa sen kanssa, älkää sitä vastaan. Tämä nopeuttaa sitä ja se menee ohi vielä nopeammin.

Jokainen biologia [ihminen] tässä huoneessa on erilainen ja nyt tuomme esiin jotain, mitä emme ole tuoneet esiin vähään aikaan, mutta teidän täytyy kuulla se. Se mikä toimii teillä terveydessä, perustuu lähes täysin akaasiseen perintöönne. Missä olette viettäneet useimmat elämät? Kenties se oli Aasia? Kenties Intia tai Tiibet? Kenties se oli eteläinen pallonpuolisko? 
 
Jokaisessa noista paikoista ja kulttuureista on ollut erilainen ruoka, mikä toimi pitämään teidät tasapainossa ja terveenä. Kuitenkin olette täällä pohjoisella pallonpuoliskolla tässä elämässä. Haluan teidän vain tietävän, että teihin vaikuttaa merkittävästi sellainen ruokavalio, mikä teillä oli ennen [entisissä elämissä].

Kenties olitte vegaani. Kenties söitte vain viljaa. Siksi solunne vaativat tuota ruokavaliota tunteakseen tasapainoa. Ymmärrättekö? On toisia, jotka ovat pääasiassa Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja joilla ei ole koskaan ollut tuollaisia Aasian tai etelän ruokavalioita. Siksi teillä ei ole mitään vaikeuksia maan ruuan kanssa. Kuunnelkaa: ei ole mitään yleispätevää vastausta kysymykseen "Mitä minun pitäisi syödä henkisen terveyteni hyväksi?" Ei ole mitään "pitäisi". Sen sijaan on hyviä signaaleja "luontaiselta" sisällänne, mikä antaa näkemystä siitä, mitkä ovat terveellisimpiä asioita kehollenne. Toisin sanoen, kuunnelkaa solujanne!

No niin, miksi mainitsen tämän? Koska saatte ihmisiltä neuvoja siitä, mitä syödä korjataksenne "vikanne", kun uudelleenkalibroidutte. Sanon siis teille nyt, että sivuuttakaa ne. Menkää sen sijaan sisäänne ja antakaa oman akaasisen tiedostonne kertoa, mikä toimii teille. Älkää yllättykö, jos joku teistä tulee allergiseksi joillekin, mitä olette aina syöneet. Kerron teille: biologianne uudelleenkalibroituu. Tämä piirre on teille välttämätön siirtyäksenne eteenpäin ja vaihtaaksenne paikkaan, missä voitte olla tasapainossa viisauden suurimman osan kanssa.

Monet teistä eivät ehkä pidä joistain prosessoiduista ruuista, koska ette ole tottuneet siihen akaasiassanne. Ymmärrättekö, mitä sanon? Jos aiotte vetää shamaanienergian sen viisauden syvyyksistä, mitä olette oppineet ja minkä läpi olette kulkeneet uudestaan ja uudestaan menneessä historiassa, joitain asioita tulee sen mukana - kuten esimerkiksi tasapainoinen ruokavalio - ja teidän täytyy käsitellä se. Älkää taistelko sitä vastaan.

Odottakaa näitä asioita. Ne ovat näkemistänne ja tuntemistanne varten. Nähkää ne siksi, mitä ne ovat: uudelleenkalibrointia. Sanotte ehkä: "Rakas Henki, kiitos tästä uudelleenkalibroinnista, että välität minusta riittävästi tietääksesi, että tämä on sitä, minne haluan mennä ja mitä haluan tehdä." Ihminen, se miten uudelleenkalibroidut nyt, määrää, miten tulet takaisin seuraavassa elämässä. Sinun ei tarvitse käydä tätä läpi enää - koskaan.  
 
Akaasinen perintö on paljon enemmän kuin niiden ihmisten geenit, joista tulit [vanhemmat]. Tiedät tämän. Peritty akaasia edustaa niitä asioita, joita olet kokenut kaikissa elämissä, riippumatta vanhempiesi geeneistä. Joskus nämä ovat vallitsevimpia ja raskaimpia asioita, jotka sinun on käsiteltävä. Ne jotka istuvat tuoleilla kuunnellen ääntäni, alkavat käsitellä näitä asioita. Tämä on siis toinen asia: odottakaa näiden entisten asioiden tulevan esiin puhdistamista varten.

Menneisyyden puhdistaminen
 

Kenties ette ole pärjänneet kovin hyvin elämänoppituntien kanssa viime vuosina ja tunsitte, että tämä vuosi olisi parempi? Te pärjäätte, koska maapallo tarvitsee teitä. Eikä se tarvitse teitä pelolla rasitettuna. Sen sijaan se tarvitsee teitä sanomaan itsellenne: 
 
"Hyväksyn tämän uudelleenkalibroinnin. Riippumatta siitä, mitä kehossani on tällä hetkellä, se voi olla poissa. Jos tämä on tarkoituksenmukaista, se voi olla poissa. Olen jumaluuden osana tällä planeetalla - viisaana, tarkoituksenmukaisena - ja kuulun tänne. Tämä on minun aikaani. Solurakenne, kuuntele: jos on jotain epätarkoituksenmukaista, anna sen olla poissa. Anna sen huuhtoutua pois jätteen mukana. Päästä se ulos, koska sitä ei nähdä tarkoituksenmukaisena eikä se ole yhteismitallista Jumalan rakkausenergian kanssa. Anna vain myötätuntoisten asioiden tulla tietoisuuteeni." Tämän sanominen voi olla vaikeaa joillekin teistä.

Hyvät uutiset

Katsotaanpa nyt niitä asioita, joita voitte odottaa fyysisesti ja jotka eivät ole yhtä vaikeita.

Numero yksi: pystytte käsittelemään myös pahimmat tavat, joita teillä on koskaan ollut elämässänne, ja pääsemään niistä eroon hyvin nopeasti. Se on uutta valotyöntekijäenergian yhteistyöenergiaa. Tajusitteko tämän? Voi, pidetään tauko ja vetäkää hetken vain syvään henkeä, sillä käsittelen niitä kuuntelemassa ääntäni ja lukemassa tätä, jotka ovat käyneet läpi tuhansia vuosia vainoamista, kärsimystä ja kidutusta. 
 
On niitä, jotka on poltettu roviolla. Tämä johtuu siitä, että maan päälle tuomanne energia ei ole sopinut lainkaan yhteen sen kanssa, mitä maapallo koki. Pyhiä miehiä ja naisia pyydettiin parantamaan joku yhtenä hetkenä ja sitten menemään kylän laidalle ja hyppäämään kalliolta seuraavana. Pelko on sellaista. Ja olette täällä. Tunnen teidät. Olette tulleet takaisin. Kuitenkin nyt tämä planeetta alkaa liikkua niin, että kaikki asiat joita olette tuoneet tänne akaasia-kokemustenne myötä, alkavat tehdä yhteistyötä uuden energian kanssa.

Voi, vetäkää syvään henkeä, sillä parempi ilmentäminen alkaa - ei välittömästi, ei tänään, ei tällä minuutilla, vaan aina hyvin hitaasti. Tämä kvanttikello alkaa liikkua teidän suuntaanne. Maapallo saa lempeämpää ja intohimoisempaa energiaa. Tämän kanssa synnyitte. Se on työkalunne. Menneisyydessä tämä on nähty kummallisena ja outona ja se on edustanut heikkoutta. Teitä on hyljeksitty. Jotkut teistä on heitetty ulos perheestänne. Tiedän, keitä täällä on. Kerron teille, että näin on uudessa energiassa, vaikka he ehkä katsovatkin teitä eri tavalla ja näkevät, miten te olette alkaneet pehmentyä - tietämättä, että he ovat muuttuneet.

Sellaiset asiat toimivat, jotka eivät ole toimineet aiemmin. Onko sinulla jokin tapa, jonka haluaisit rikkoa? Onko se tapasi ajatella tai syödä? Onko se se, mitä laitat kehoosi? Onko se tupakointisi? Tappaako se sinut ja tiedät sen? Tiedät, kenelle puhun, rakas ystäväni. Haluaisitko muuttaa sen? Kerron siis sinulle, että se mitä teet tässä energiassa, reagoi kehossasi hyvin eri tavalla, vaikka olisit kokeillut sitä jo aiemmin.

Kuunnelkaa: kenenkään teistä ei anneta sanoa - vanha sielu, viisas sielu, sinun ei anneta sanoa: "Kokeilin sitä eikä se toiminut." Jos teet tämän, se on kuin lapsi puhumassa, joka ei tiedä, miten asiat toimivat. Sen sijaan sanot: "Tällä kertaa tiedän paremmin. Ilmennän sen, koska keho kuuntelee. On minun aikani."

Yhteistyöenergia ja miten sitä käytetään

Sitä tämä uusi energia siis tuo: yhteistyötä. Asiat menevät paremmin ja virtaavat paremmin. Ne liikkuvat eteenpäin eivätkä taaksepäin. Silloin kun ilmaisette sanoin, mitä haluatte saada elämäänne, ja prosessi alkaa, monet teistä alkavat nähdä oitis positiivista palautetta. Synkronismi on avain. Asettukaa paikkoihin saadaksenne noita asioita tapahtumaan. Älkää yrittäkö ilmentää jotain ja sitten menkö kaappiin odottamaan sitä. Asettukaa sen sijaan paikkoihin, missä odottaisitte sen ilmentyvän. Ymmärrättekö? Siellä vastaukset ovat, koska siellä kulkee toisia ratkaisunne kanssa! He etsivät teitä, kuten te etsitte heitä. Älkää eristäytykö. Uudelleenkalibrointitilassa on taipumusta eristäytyä, koska teistä ei tunnu oikein hyvältä.
  Tavallinen vilustuminen

Vilustutte useammin. Miksi niin olisi? Mutta sitten parannutte siitä nopeammin - ja miksi niin olisi? Ihmisen vilustuminen on aina ollut biologisen prosessin uudelleenkalibrointia. Täytyy vilustua ja siksi ette voi parantaa sitä. Teidän on käytävä se läpi. Tavallinen vilustuminen on syklinen tilaisuus immuunijärjestelmälle korjata itsensä. Ette kenties tienneet sitä? Siksi ette saa kemiaa parantamaan tavallista vilustumista. Se on uudelleenkalibrointilaite sisällänne. Se rakentaa järjestelmän tietyllä tavalla, mikä auttaa teitä, ja sen on tapahduttava uudestaan. Älkää järkyttykö vilustuessanne ja sanonko: "No, en uskonut sen tapahtuvan, koska kävin juuri läpi saman." Se on uudelleenkalibrointia.

Tällaisia asioita halusimme tuoda teille, jotta tiedätte, mitä tapahtuu, ettekä pelkää sitä. On monia positiivisia asioita, jotka edustavat todella positiivista energiaa ja kulmasta kääntymisen mahdollisuutta ihmiskunnalle. Tämä on energiaa, mikä tukee valotyöntekijää. Ei ole enää vastavirtaan uimista, rakkaat ystävät.

No niin, te kaikki olette erilaisia, ja tiedän, keitä olette. Sitoutuminen on avain. Ette voi tehdä mitään näitä asioita puolihuolimattomasti, mutta tiesitte sen, eikö niin? Silloin kun sitoudutte sen ilmentämiseen, mitä tarvitsette elämässänne, universumi kuuntelee. Silloin kun saatte viestejä minun puoleltani verhoa - kerron teille jotain, minkä ehkä jo tiedätte - meillä ei ole kelloa. Puhun siis teille nyt-hetkessä.

Näen energian huoneessa ja näen, keitä täällä on. Näen vanhoja sieluja. Puhun teille nyt-hetkessä. Riippuu siis teistä, mitä kellonne tekee ja miten kauan se kestää teidän todellisuudessanne. Minun todellisuudessani se on jo tapahtunut … jo tehty, sillä voimakkaimmista mahdollisuuksista tulee ilmentynyt todellisuus. Voitteko nähdä tällä tavalla? Voitteko kävellä ulos täältä niin, että se on jo tehty mielessänne? Tässä huoneessa on energiaa, mikä valelee itseään juuri nyt paikkoihin, mihin sen tarvitsee mennä.
  Mitä odottaa henkisesti

Mitä voitte odottaa henkisesti? Tässä uudelleenkalibroinnissa on kyse kyvystä pysyä tällä planeetalla terveenä ja onnellisena, ilman draamaa tai pelkoa. Tämän vanha sielu muistaa tämän ajan potentiaaliksi.

[Tauko]

Kumppanini mainitsi aiemmin kommunikoinnissaan [luento], että yksi suurimmista mysteereistä hänelle on, miksi vanhoilla sieluilla on niin merkittäviä itsearvostusongelmia. Tietämättömänä hän seisoo siinä ja sanoo, ettei hänellä ole aavistustakaan siitä, miksi näin on vanhoilla sieluilla. Kerromme teille miksi: se johtuu siitä, että satoja vuosia teitä on piesty! Joka kerta kun siirrytte kaksi askelta eteenpäin, teidät lyödään yksi askel taaksepäin - joskus viisi. Sitten tulette tähän elämään odottaen mitä? Hyvin vähän. 
 
Jotkut teistä kuulevat jo pienen projektin alkaessa pienen äänen sisällään sanovan: "Voi, tiesin, että niin tapahtuisi." Ette odota paljon. Se johtuu siitä, että vanhassa energiassa kaikki, mitä teitte, kohtasi vastustusta. Kaikki. Joka kerta kun halusitte tehdä positiivisen ehdotuksen jostain, mikä saattaisi auttaa, teidän käskettiin häipyä. Joka kerta kun näitte henkistä viisautta monimutkaisessa ongelmassa, kukaan muu ei nähnyt sitä. Heitä ei kiinnostanut. Teidät eristettiin uudestaan ja uudestaan. Silloin kun asiat kuumenivat, teiltä vaadittiin ratkaisua. Useimmilta muilta vaadittiin miekkaa. Nyt sanomme tämän olevan muuttumassa.

Siis henkisesti teidän täytyy rakastaa itseänne enemmän ja nyt on teidän tilaisuutenne tehdä niin, koska sisällänne on universumi, mitä kutsutaan solurakenteeksi ja siinä on miljardeja DNA-osia. Nämä osat alkavat reagoida ja valmistua ohjeiden antamiseen. Voitaisiin sanoa, että solurakenteenne käsi on ojennettuna ja solut sanovat: "Okei, olet pomo. Mitä teemme?"

Avain itsearvostukseen

Itsearvostus on ohjelma. Se on ohjelma! Se on kokemuksista kehittynyttä informaatiota ja jotain opittua. Voitte ohjelmoida sen pois! Teidän on vain kerrottava itsellenne, mitä haluatte. Sanotte ehkä: "Rakas solurakenne, ansaitsen olla täällä. Tämä on minun aikani. Minulla on asioita, joita toiset odottavat. Tämä on minun aikani. Olen tärkeä maapallon kuviossa. Olen ansainnut raitani. Tämä on minun aikani. Rakas solurakenne, hankkiudu eroon epätarkoituksenmukaisista tunneongelmista, jotka estävät minua siirtymästä kauneuteeni ja voimaani. Voima josta puhun, on kyky luoda myötätuntoa ja valoa kaikkialle, minne menen."

Solurakenteenne hymyilee, ojentaa teille käden, joka on odottanut, ja sanoo: "Olemme kumppanisi tässä kanssaluomisessa. Lähdetään liikkeelle."

Epämukavaa?

Uudelleenkalibrointi. Sillä on ominaisuuksia, jotka ovat haastavia ja jotka ovat kauniita. Miltä teistä tuntuu valaistua yhtäkkiä enemmän ja saada lisää informaatiota? Teistä tuntuu, että olette enemmän osa Jumalaa - vilustuneena. [Kryon hymyilee] Kaadutte joskus ja teidän on naurettava. Biologia on tällaista. Se vaatii jonkin aikaa muutokseen - kuukausia, kenties enemmän.

Kun siis käsittelette uudelleenkalibrointi- ja epämukavuuskysymyksiä, tietäkää, miksi ne ovat täällä. Sitten samaan aikaan juhlikaa sitä, mitä teissä on, mikä on myötätuntoisempaa ja mikä alkaa toimia elämässänne. Asiat alkavat toimia paremmin.
  Vapaa tahto ja koko kuva

No niin, kaikki tämä olettaen, että saatte tämän viesti, samaistutte siihen ja ilmennätte sen. Tämä merkitsee, että vapaan tahdon valintanne tapahtuu. Jos sivuutatte tämän viestin, erittäin vähän tapahtuu. Olette edelleen vanha sielu ja teillä on vapaa valinta.

Lopuksi annan teille yhden yleisen kysymyksen tästä uudelleenkalibroinnista: "Kryon, sanot maaenergian muuttuvan. Se merkitsee, että koko ihmiskunta tuntee sen. Eikö niin?" Kyllä. Koko ihmiskunta tuntee sen. Näette sitä tavassa, millä hallituksia poistetaan ja muodostetaan uudestaan. Näette sitä erilaisissa ajattelutavoissa. Näette sitä tavoissa, joiden kumppanini on sanonut olevan mahdollisia, kun ajatellaan eri tavalla - joita olen kanavoinut menneisyydessä.

Vanhan energian hallintotavat eivät uudistu, mutta päättävät muuttua. Yhteiskunnat jotka ovat kestäneet 1000 vuotta tietynlaisena, päättävät yhtäkkiä muuttua. Yhteistyöstä ja yhtenäisyydestä alkaa tulla normi kahden seuraavan sukupolven kuluessa. Joskus tulee aika, jolloin katsotte taaksepäin tätä päivää ja sanotte: "Olemme barbaareita." Se on muutos.

Ajoitus ja tulevaisuus

Olen omalla verhoni puolella nyt-hetkessä. Minulla ei ole kellonaikaa annettavaksi teille tässä. Kerron teille vain, että tämän näen. Näen parantuneen planeetan lopulta, uuden tieteen kera. Näen planeetan, missä ei ole pysyviä sairauksia ja missä puhdas vesi ei ole koskaan ongelma. Ei koskaan! Näen ajan, jolloin kaikilla ihmisillä on sähköä. Se on halpaa ja helppoa saada ja voitte lämmittää kotinne helposti ja hyvin. Nämä ovat kaikki asioita, jotka ovat suurimpien mahdollisuuksien joukossa ilmentymisen kvanttikeitossa. Mutten voi antaa teille kellonaikaa.

Sen voin kertoa teille, että maapallo uudelleenkalibroituu ja tulee ongelmia. Jotkut niistä ovat poliittisia ja jotkut pahentuvat uudelleenkalibrointipiirteistä ja maapallo tuntee sen. Valaistuuko jokainen? Ei. Edustat alle puolta prosenttia ihmisväestöstä, vanha sielu, ja sytytät tuon tulitikun pimeydessä. Olemme kertoneet teille tämän aiemmin: sinusta on tullut tikunkantaja pimeyteen, kun muutama valo sallii kaikkien nähdä paremmin. Tämä on tehtäväsi, työstä on vain tullut helpompaa.

Puhun nyt-hetkessä. En oi antaa teille kellonaikaa. Ymmärrä tämän viisaus, kun lähdet huoneesta. Näe mahdollisuudet, äläkä päivittäisiä uutisia. Ja ihmisolento, jos asiat eivät tapahdu vielä huomenna nopeassa tietoisuuskäännöksessänne, älä suutu. Jumalalla on kärsivällisyyttä, sinulla on kärsivällisyyttä. Eikö ole sen arvoista tulla nyt ja antaa tälle kaikelle mahdollisuus, kun olet elänyt kaikki nämä elämät?

Tässä huoneessa on niitä, jotka miettivät, miten pitkään he elävät, sen vuoksi mitä nyt tapahtuu. Tiedän, keille puhun. Niinpä kerron teille, että näkemäni mahdollisuus on hyvin pitkä elämä. On vielä niitä, jotka ehkä sanovat minulle: "Joo mutta, joo mutta, joo mutta …" Vaikka sanoisin teille mitä, joillakin on tekosyy siihen, miksi homma ei voi toimia. Tässä vanha energia puhuu teille. Uudelleenkalibroitukaa! Alkakaa nähdä, mikä on mahdollista, ja tehkää siitä se, mitä ON.

Kvanttitekijä

Lopuksi tämä: mitä enemmän tiede tarkastelee atomirakennetta hyvin pienenä ja sitten tarkastelee universumia hyvin suurena, aletaan nähdä yhtäläisyyttä. Tieteenne alkaa nähdä, että siinä ei ole sattumanvaraisuutta, mikä näyttää sattumanvaraiselta 3D:ssä. Sen sijaan se katsoo älykästä suunnitelmaa. Tämä merkitsee, että siinä, mitä kutsutte luomiseksi, asiat yhdistyivät ennakkoasenteena elämä, ennakkoasenteena myötätunto. Se mitä näette, on Jumalan käsityötä. Ei voida enää kieltää, että on joku luoja.

Kun käännytte sisäänpäin ja alatte käsitellä itseänne, haluan teidän näkevän saman asian sisällänne. On aika ymmärtää, että te ette ole sattumanvarainen. Elämänne ei ole sattumanvarainen. Asioita ei tapahdu teille sattumanvaraisesti. Niitä tapahtuu teille itse luomallanne tavalla. Tässä on järjestelmä ja sitä voidaan ohjata, ohjelmoida ja ohjelmoida uudelleen. Tämä on ilmentämistä.

Tämä on koko ihmiskunnan oppitunti lopulta: luoda parantunut maapallo. Luoda rauhallinen maapallo, mennä terveydessä ja tieteessä paikkoihin, joihin ette koskaan uneksineet menevänne. Tämä on alkua. Minulla ei ole kelloa. Mutta voin nähdä voimakkaimmat mahdollisuudet ja tämän annan teille tänään, kun kumppanini istuu tuolissa edessänne. Mahdollisuudet joita näemme, ovat suurempia kuin viime vuonna. Jos valotyöntekijät uudelleenkalibroituvat helposti, he voivat nopeuttaa prosessia. Älkää taistelko sitä vastaan.

Niin, kun lähdette tästä paikasta ja elämä muuttuu normaaliksi ja rutiinit ovat rutiineja, katsotte ehkä taaksepäin näitä muutamaa minuuttia, jotka meillä on ollut yhdessä, ja sanotte: "Toivon, että voisin tehdä noita asioita." Teillä on taipumus langeta vanhaan energiaan hyvin helposti, käsittämättä kuka olette. Tästä syystä uudelleenkalibrointia tarvitaan, jotta te ette ajattele niin. Se mitä tapahtuu moniulotteisessa tilassa, liittyy tietoisuuteen ajan ja paikan ulkopuolella. Kun vain kuljette tällä planeetalla ylläpitäen tuota valoa, luotte energiaa, mitä ette tienneet teillä olevan. Siksi haluamme teidän pysyvän terveenä, ilman draamaa tai pelkoa. Ne jotka tuntevat, etteivät he tee mitään planeetan hyväksi, ovat mustavalkoisessa maailmassa, silloin kun he levittävät väriä kaikille ympärillään.

Siis asettakaa jokin tavoite, jos haluatte, koska ihmiset rakastavat sen tekemistä. Mutta antakaa minun kertoa teille tämä: monet teistä saavuttavat muutoksen vain olemalla elossa ja myötätuntoinen toisia kohtaan ympärillänne. Jotkut teistä tässä huoneessa ovat opettajia, jotkut ovat kanavoijia ja jotkut parantajia. Jotkut eivät ole kiinnostuneita ja tiedän myös, keitä he ovat, sillä tämä viesti ei ole kaikille. Seisotte mahdollisuusjyrkänteellä, mitä varten tulin tänne. Siksi Kryon on täällä - auttamassa teitä ylittämään tämän sillan. Onnittelut, että olette päässeet näin pitkälle.

Vanha energia taistelee takaisin, rakkaat ystävät. Odottakaa sitä, mutta odottakaa tällä kertaa voittavanne. Ja voitatte. Sillä nyt, vuonna 2012, valotyöntekijät alkavat saada yliotteen. Tämä merkitsee, että valo nähdään ja niistä siemenistä, jotka kylvettiin hyvin kauan sitten, aletaan korjata satoa.

Ja niin se on.

Kryon

1 kommentti:

rose kirjoitti...

Heips, tulisko sulta kohta uutta postausta? Sun blogi on ihan mahtava, ja odotan aina mielenkiinnolla mitä tuleman pitää (: