15.2.2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 6.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkausagenda

Menemme jokaiseen suhteeseen rakkausagendan kanssa, mikä koostuu rakkausodotuksistamme ja niistä, joiden pitäisi rakastaa tai joiden haluamme rakastavan meitä. Rakkausagendamme ei ole yksinkertainen pyyntö rakkaudesta ja hyväksynnästä, se on avoin kutsu antaa meille se, mitä haluamme rakkauteen liittyen, että voimme tuntea paremmaksi itsemme. Rakkausagendassamme on kaikki tuskamme, pelkomme, hämmennyksemme, epäilyksemme, kaikki torjuntamme, pettymisemme ja kaikki kerrat, jolloin joku ei ole rakastanut meitä riittävästi, alkaen niistä varhaisimmista muistoistamme, kun uskoimme näin tapahtuneen. Suuri osa rakkausagendastamme on luotu lapsuudessamme ja sitä on vahvistettu kaikki aikuisvuodet.

Kuin pieni lapsi joka vaatii äänekkäästi tarpeidensa tyydyttämistä - ja se on erinomainen esimerkki, koska rakkausagendamme luovat tavallisesti ja sitä tukevat sisäisen lapsemme energiat - rakkausagendamme haastaa kaikki kahdella tavalla: 1) haastamme heidät rakastamaan meitä siitä uskomuksestamme huolimatta, ettemme ole rakkauden arvoinen ja 2) haastamme heidät rakastamaan meitä enemmän, kuin rakastamme itse itseämme. Mutta tämä ei koske ainoastaan romanttisia suhteita, vaan rakkausagendamme on osa tapaamme kommunikoida ja vuorovaikuttaa kaikkien kanssa elämässämme.

Ajattele kaikkia ihmisiä, jotka ovat vaikeita, jotka eivät rakasta sinua tai jotka eivät kohtele sinua kunnioittavasti, jotka eivät anna sinulle, mitä haluat, jotka eivät pidä sinusta tai kohtele sinua ystävällisesti. Ennen kuin tuomitset heidät ja kritisoit heitä, mitä rakkausagendasi tekee tässä suhteessa? Miten he reagoivat rakkaustarpeeseesi ja mitä he peilaavat sinulla itsesi rakastamisen tasosta? Nämä ovat vaikeita totuuksia hyväksyä, mutta ne ovat totta.  

Emme voi pyytää toisia rakastamaan meitä enempää, kuin rakastamme itse itseämme, emmekä voi pyytää heitä täyttämään rakkaustarvettamme, ennen kuin voimme esittää heille rakkausagendan, mikä on kutsu eikä haaste, jolloin he voivat vahvistaa itserakkauttamme ja olla samaa mieltä rakastettavuudestamme sen sijaan, että peilaavat sitä, minkä toivomme olevan pötyä: että olemme ei-rakastettava.

Sisäinen lapsemme on sielun parantamattomat haavat, joita olemme tulleet parantamaan. Sen sijaan että kohtaamme maailman haavoittuneista aspekteistamme käsin, mikä on helppoa tehdä, meidän täytyy selvittää rakkausagendamme parantamalla itsemme, oppiaksemme täyttämään itse rakkaustarpeemme, jotta ne kasvot jotka näytämme maailmalle, ovat jo rakastavat ja ne tietävät itsensä rakkauden arvoiseksi ja ansaitsevaksi. 

Sitten vedämme puoleemme rakastavia ihmisiä. Mutta emme aiemmin kun opimme rakastamaan itseämme ja luomme rakkausagendan, mikä on kutsu liittyä seuraamme rakkaudessa eikä vaatimus tai haaste lisätä rakkautta elämäämme.


Arkkienkeli Urielin meditointiviesti

Tästä viikosta alkaen tämä osio sisältää meditointiharjoituksen, viestin joka auttaa sinua hallitsemaan viikon energioita. Arkkienkeli Urielin koko kanavoitu viesti lähetetään keskiviikkoisin.

"Olen jumalaisesti opastettu, yhdistynyt, turvassa ja suojassa kaikin tavoin ja kaikissa asioissa."
 


Vanhemmuussopimus


Kuten äiti- ja isäsopimus, myös vanhemmuussopimus on monimutkainen sielusopimus, johon sisältyy isä, äiti ja lapsi, mutta myös koko sieluryhmä, karmahistoria, energiasukulinja ja muuta. Siitä päättävät joka elämässä kaikki osalliset ja siihen sisältyy kaikki parannettavat piirteet, joita sielu on tullut selvittämään elämässä. Vaikka näemme usein vanhemmat fyysisen hoidon ja hoivan antajina lapsilleen, he ovat paljon enemmän. Vanhemmat järjestävät karmaenergiat ja valmistelevat lapsen siihen parantumiseen, mitä hän on tullut kokemaan elämässä, hedelmöityshetkestä alkaen.

Ja vanhemmuussopimus ei ole aina lupaus pitkäaikaisesta vanhempana olemisesta. Joskus siihen liittyy adoptio, abortti tai keskenmeno, silloin kun sopimuksen on tarkoitus olla lapsen elämää muttei vanhempien elämää. Joskus siihen liittyy hyväksikäyttöä, pettämistä, hylkäämistä ja julmuutta ja toisilla kerroilla iloa, rakastavaa hoitoa, tukea ja opastausta, kun sielu on pyytänyt noita energioita. Silloin kun sielu valitsee vanhemmat, se voi valita syntymävanhemmat, adoptiovanhemmat, kasvatusvanhemmat ja sijaisvanhemmat. Se valitsee sisarukset ja laajemman suvun, koska he ovat kaikki osa energiasukulinjaa ja karmahistoriaa.

Emme näe vanhempiamme ja heidän rooliaan sieluperspektiivistä, koska katsomme vanhemmuuden tunne- ja inhimillisiä piirteitä ja mietimme, miten olemme voineet valita omat vanhempamme, koska kaikki mitä he tekevät tai ovat tehneet, näyttää olevan pielessä, ja kuitenkin se oli täysin oikein - tiettyyn pisteeseen saakka. Taatusti jotkut vanhemmat eivät tasapainota sielusopimusta henkisellä ymmärryksellä ja ymmärryksellä omasta parantumisestaan ja sielukasvustaan, mutta kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Ja niin oli myös vanhempien, sisarusten, perheen, elämän ja elämäntyylin valintamme. Mutta meidän on muistettava, että vanhemmuussopimuksen ainoa tarkoitus on parantuminen - kaikilla.

Vanhemmuussopimukseen on käärittynä korkeampi sopimus, millä nousemme sen yhteiskarmamme yläpuolelle, minkä vuoksi me lapsina voimme mennä haitalliselle tielle, jotta voimme antaa vanhemmillemme parantumislahjan. Ja jos he eivät ota vastaan tuota lahjaa, olemme vapaa päästämään irti heistä, koska olemme tehneet oman osamme sopimuksesta.

Ei ole parantumislupausta, ainoastaan tilaisuus. Ei ole tunteellisen rakkauden lupausta, mutta on ehdotonta rakkautta, minkä jaamme henkiperintömme osana. Silloin kun näemme vanhempamme keskinäisen sopimuksemme valossa, käsitämme, että he hyväksyivät roolin parantumismatkallamme ja tekivät parhaansa omalla ylösnousemispolullaan ja kyvyssään ottaa vastaan ja ruumiillistaa henkinen parantuminen. Silloin kun annamme anteeksi ja päästämme irti heistä, parantumisemme heidän kanssaan on valmis ja meillä on päätös ja se parantuminen, mikä oli osa sitoutumistamme vanhemmuussopimukseen.
 

Ei kommentteja: