14.2.2012

OLETTE NYT KAIKKI HYVIN NOPEUTETUSSA IRTIPÄÄSTÄMISTILASSA



Jeesusta kanavoinut John Smallman
12.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Silloin kun ihmiskunta herää yhtenä jumalaiseen ja täysin tietoiseen tilaansa, koko luomakunnassa riemuitaan kovasti. Sen heräämistä on suunniteltu siitä hetkestä lähtien, kun näennäinen erillisyys syntyi aioneita sitten, ja tuon suunnitelman loppuunsaattamishetki on käsillä. Kaikki voivat herätä ja ainoastaan hyvin pieni ihmismäärä päättää olla heräämättä, koska heräämisen hyödyt ovat äärettömiä ja mittaamattomia.


Kun avaudutte enemmän ja täydemmin sille jumalaiselle rakkauskentälle, joka tukee teitä aina, alatte arvostaa sitä, että näin on oltava. Koska silloin kun sitoudutte rakkauteen, toimitte rakkaudessa ja jaatte rakkautta, tulee välittömästi selväksi, että eläminen ilossa on ainoa mahdollisuus, kun se hävittää kaikki ei-rakastavat asenteet ja käyttäytymistavat.


Tätä teette tällä hetkellä ja päästätte irti kaikesta, mikä puuttuisi rakkauteen. Koska olette viettäneet hyvin monta elämää harhassa, olette keränneet valtavan määrän negatiivisuutta, katkeruutta ja suvaitsemattomuutta, minkä olette tottuneet ohjaamaan toisia kohti. Ja tarpeetonta kai sanoa, että nuo toiset ovat ohjanneet sen takaisin teihin.


Olette rakentaneet jatkuvan rakkaudettomuuden palautesilmukan, mikä syöttää itse itseään ja aiheuttaa kärsimystä kaikille, ja tätä te kaikki olette mitätöimässä. Jotkut ovat pidemmällä tällä mitätöimispolulla kuin toiset ja heidän on autettava takana tulevia saamaan kiinni, niin että kaikki saapuvat yhdessä suuressa heräämishetkessä Jumalan kirkkaan ja ikuisen päivän loistoon.


Kaikkien rakkaudettomuuden jälkien heittäminen pois on tie eteenpäin ja teillä on runsaasti apua henkimaailmoista varmistamassa, että onnistutte tässä tehtävässä oikeaan aikaan. Teidän kuitenkin tarvitsee - jokaisen teistä - tulla lisääntyvässä määrin tietoiseksi mielialoistanne ja tunnetiloistanne, jotta voitte säilyttää rakastavat asenteet ja käyttäytymistavat koko ajan - päättämällä tehdä niin riippumatta mistään häiritsevistä tunteista tai mielialoista, joita koette. Harjoituksen myötä havaitsette, että mielialanne ja tunteenne eivät kontrolloi teitä ja että voitte toimia rakastavasti joka tilanteessa. Ja kun tämä oivallus kasvaa, näennäinen tarve reagoida noiden mielialojen ja tunteiden mukaisesti heikkenee ja häviää pois.


Monet teistä ovat estäneet itseään - usein vaikeasti - käyttäytymästä ei-rakastavasti jotain rakasta ihmistä kohtaan, silloin kun olette pahalla tuulella, käsittäen, että se olisi epätarkoituksenmukaista. Ja myöhemmin kun tuo mieliala on hävinnyt, olitte hyvin helpottunut siitä, että teitte niin.  


Nyt teidän täytyy harjoitella tekemään tätä joka tilanteessa, missä tunnette houkutusta hyökätä toisen kimppuun tai puolustautua, kunnes siitä tulee normaalia toimintaanne. Kun tämä tapahtuu, niin sen sijaan että tunnette hyökättävän kimppuunne, näette vain tuskan toisessa, mihin voitte vastata rakastavasti, ja rakkaus ja myötätunto virtaavat teistä helposti ja tehokkaasti ratkaisemaan tai ohittamaan kysymyksiä, jotka näyttävät aiheuttavan ongelman.


Olette kaikki polulla ikuiseen rakkauteen, koska se on luontainen tilanne. Syvällä sisällänne tiedätte tämän ja tämä tieto motivoi monet harhassa väärinopastettuun etsintään ja löytämään jonkun, joka rakastaa teitä, kun haluatte niin epätoivoisesti olla rakastettu. Mutta tietysti olette ja olette aina olleet äärettömän jumalaisesti rakastettuja eikä se koskaan muutu. Astumalla harhaan päätitte erota tuosta ikuisen rakkauden kokemuksesta ja tuntiessanne ilman sitä olevanne eksynyt ja yksin ilman etsitte sitä toisista. Mutta nuo toisetkin tuntevat olevansa yksin ja riittämättömästi rakastettuja. Tuloksena on, että menette suhteisiin esittäen naamion, minkä toivotte viehättävän toisia, ja toiset tekevät samoin.


Usein sen rakkauden tarjoamisen sijasta, jonka käytettävissänne oleva lähde on äärettömän yltäkylläinen, vaaditte sitä ja saatte toisen tuntemaan itsensä käytetyksi ja hyväksikäytetyksi. Tietysti monet teistä onnistuvat työstämään näiden ongelmien läpi, teistä tulee rakastava ja muodostatte vakaita suhteita. Koska nämä suhteet on muodostettu harhassa, ne ovat silti tavallaan harhakuvitelmaa eivätkä ne voi siksi antaa koskaan etsimäänne: ehdotonta rakkautta, millä Jumala syleilee teitä ikuisesti. Teillä on taipumusta tulla toisistanne riippuvaisiksi, niin että silloin kun eroaminen tapahtuu fyysisen kuoleman tai avioeron vuoksi, seurauksena olevassa yksinäisyydessä koette taas kerran tuota voimakasta rakkaustarvetta.

Se asuu sisällänne, kätkettynä niiden katkeruus- ja kaunakasojen alle, jotka ovat muodostuneet monien elämien aikana harhassa ja joita olette nyt kaikki hyvin nopeutetusti löytämässä ja päästämässä irti. Olette rakkautta, koska siitä teidät luotiin, ja tuon rakkausliekin palaminen jatkuu ikuisesti jokaisessa teissä ja odottaa teidän poistavan sen jätteen, mikä alle se on kätkettynä, jotta se voi roihuta esiin jumalaisen aikomuksen mukaisesti. Jätekasat vähenevät nopeasti, kun teistä kaikista tulee rakastavampia eikä jumalaista liekkiä sisällänne voi hillitä kovin paljon pidempään. Silloin etsintänne on ohi.

Rakastava veljenne, Jeesus

Ei kommentteja: