23.2.2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN



Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


AE Urielin viesti - Universumi sanoo aina "kyllä"


Teiltä ei kielletä mitään ja silloin kun ette näe haluamaanne lopputulosta elämässänne, kyse ei ole siitä, ettei Lähde ole kuullut teitä, te ette ole liikuttaneet energiaa tai ette ole arvokas. Se johtuu siitä, että henkinen "kyllä" ja aineellinen "kyllä" eivät ole osaltanne harmoniassa. Henkinen "kyllä" edustaa energiasopimusta, aineellinen "kyllä" aineellista lopputulosta. Universumin vastaus on aina "kyllä", mutta lopputulos ei ole aina harmoniassa henkisen "kyllän" kanssa, koska teidän täytyy olla harmoniassa pyytämänne kanssa. Ja silloin kun ette näe haluamianne tuloksia, katsokaa omaa harmoniaanne aikomuksenne kanssa, koska universumi vastaa aina "kyllä" teille.

Ilmennätte aina aikomuksellanne, mutta te ette aina täysin tarkoita sitä, mitä yritätte ilmentää. Pyydätte ehkä taloudellista yltäkylläisyyttä, mutta uskomuksenne ja ajatuksenne keskittyvät puutteeseen. Taloudellisen yltäkylläisyyden myötä elämänne voi muuttua, teitä ehkä pyydetään tukemaan toisia taloudellisesti, voitte toteuttaa jonkin vaalitun unelman ja se voi muuttaa sitoumuksianne tai suhteitanne. Aikomus on olemassa, mutta fokus ei. Energia vastaa aina pyyntöönne, mutta te ette ole harmoniassa pyytämänne kanssa.

Mitä lähempänä olette korkeamman ulottuvuuden elämistä, sitä enemmän olette yhteydessä luomisenergiaan. Vaikka voitte ilmentää nopeammin, teidän pitää silti olla harmoniassa niiden universaalien lakien kanssa, jotka hallitsevat ilmentämistä ja kanssaluomista. 

Universumi tukee aina halujanne, mutta teidän on oltava harmoniassa niiden jokaisen osan kanssa tai muuten turhaudutte siihen, minkä näette toteutumattomuutena. Jokainen aikomus toteutuu.  

Mikä oli aikomuksenne todellinen luonne ja mikä energia tuki sitä? Se voi olla mysteeri teille, mutta se ei ole mysteeri energialle, jonka kanssa työskentelette.

Ollessanne lähempänä valoa ja korkeammissa olemisulottuvuuksissa kaikki ne alueet korostuvat, missä olette erossa omasta valostanne. Näihin sisältyvät uskomukset, ajatukset, tunteet, mennyt, pelko tai viha. Nämä tunne-energiat kilpailevat aikomuksenne kanssa ja estävät korkeimman aikomuksenne luomisenergian virtaamisen.

Vaikka universumi vastaa aina "kyllä", se reagoi matalimpaan energiavärähtelyynne. Silloin kun tunnette pelkonne ja päästätte niistä irti, ymmärrätte esteenne, poistatte ne ja olette valmis ilmaisemaan ja kokemaan korkeimman tarkoituksenne ja potentiaalinne, niin henkinen ja aineellinen "kyllä" toimivat yhtenä ja yhdistyvät korkeimpaan hyväänne.


  Ehdoton rakkaus


Mitä on ehdoton rakkaus? 

* Se on rakkautta, mikä annetaan ilman odotusta jonkin saamisesta vastineeksi, edes rakkautta. 

* Se on rakkautta, mikä tunnustaa ja hyväksyy kaikki asiat ja arvostaa niitä - myös niitä joita se ei ymmärrä. 

* Se on rakkautta, mikä kutsuu meitä säteilemään omaa valoamme kirkkaasti, vaikkei kukaan katsoisikaan. 

* Se on tapa, millä meidän on rakastettava itseämme, ja ainoanlaista rakkautta, mitä voimme vapaasti jakaa toisten kanssa. 

* Ehdoton rakkaus on suurin voima universumissa eikä siinä ole mitään heikkoa ja voimatonta, koska se on energiaa eikä sitä pidä sekoittaa rakkaustunteeseen.


Sana "rakkaus" mitä käytämme kuvatessamme suhteitamme niihin, joiden haluamme pitävän ja hyväksyvän meidät, on kolmannen ulottuvuuden energiaa, joten se on kaikkien niiden vivahteiden, epäilyjen ja pelkojen kohteena, jotka ovat osa 3D-maailmaa. Tunnerakkaudessa voimme olla heikko, haavoittuva, epävarma ja hämmentynyt. Rakastaako joku meitä, pitäisikö meidän rakastaa häntä, onko hän (tai me) rakkauden arvoinen?  

Tunteet ovat myös peräsin menneisyydestä - rakastamme karman, tunne-DNA:n, historian ja sieluryhmädynamiikan mukaisesti. Tunnerakkaus on ehdollista ja kyseenalaista, ehdoton rakkaus ei ole.
 

Ehdottomalla rakkaudella ei ole yhteyttä siihen, mitä tunnemme toisista. Koska se on rakkautta, sekoitamme sen tunteeseen. Mutta jos pidämme sitä samanlaisena kuin hengittämämme ilma, siitä tulee yksinkertainen ymmärtää ja samaistua. Ilmaa on kaikkialla, se on oleellista elämälle, sitä käyttävät kaikki ja se on vapaasti kaikkien saatavilla. Se ei tuomitse, arvostele, rajoita tai kritisoi. Se siunaa ja ravitsee elämää kyselemättä. Voimme yhdistyä ilmaan tai sitten ei, se on meidän valintamme - aivan kuten se on meidän valintamme, että toiset voivat yhdistyä meihin tai me heihin. Mutta silloin kun tajuamme tietoisesti olevamme tässä värähtelyssä, vedämme aina puoleemme kolmannen ulottuvuuden korkeimpia puolia, koska olemme tällä värähtelytasolla.

Olemme korkeimmassa värähtelyssämme ehdottoman rakkauden tasolla ja silloin kun poistamme tunneyhteyden, olemme avoin antamaan ja vastaanottamaan tätä energiaa. Jokaisella sisäänhengityksellä saamme ehdotonta rakkautta ja jokaisella uloshengityksellä jaamme sitä maailman kanssa. Kun rakkaus kulkee värähtelykenttämme läpi, se siunaa ja kohottaa meitä. Ja silloin kun annamme sitä vapaasti toisille, sallimme heidän jakaa tämän siunauksen. Silloin kun viemme ehdottoman rakkauden tälle pelkistetylle tasolle, siitä tulee vaivatonta, ja tiedostamalla tämän värähtelyn vedämme puoleemme myös kaiken sen tunnerakkauden, mitä haluamme.



Miten voin kuulla enkeleitäni ja oppaitani ja luottaa heihin?


Kysymys: Olen tehnyt työtä saadakseni yhteyden oppaisiini ja kuunnellakseni heitä. Voitko kertoa minulle, onko meille lähetetty opastus perimmiltään korkeammalta itseltämme vai muilta henkiolennoilta? Miten he tietävät, mikä on parasta jossain tilanteessa, kun olen hämmentynyt enkä aina tiedä, voinko luottaa kuulemaani tai onko kuulemani oikea asia.

Vastaus: Oppaamme ja enkelimme kommunikoivat jatkuvasti kanssamme, vaikka meillä on taipumusta olla kuuntelulla vain, silloin kun esitämme kysymyksiä tai tarvitsemme jotain. Yksi tapa tuon prosessin hienovirttämiseen ovat säännölliset tapaamiset, joissa olet hiljaa ja kuuntelet heidän opastustaan ja puhut heille siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Tämä auttaa sinua tutustumaan yhteystyyppiisi (oppaillasi on oma tapansa puhua sinulle) ja sinulle tulee tapa kuunnella.

Viestit tulevat yhdistelmästä, mihin sisältyy korkeampi itsemme, enkelimme ja oppaamme ja muut energiat ja oppaat, jotka tarjoavat tukea ja informaatiota. Elämän aikana oppaamme voivat vaihtua monta kertaa, kun etenemme parantumis- ja transformaatiomatkallamme. Kun ilmaiset aikomuksesi vain korkeimpien mahdollisten energioiden läsnäolon, silloin kun puhut enkeleillesi ja oppaillesi, voit olla varma, etteivät matalammat energiat käy kimppuusi. Toisaalta pelko on voimakas houkuttelija, joten tiedosta, milloin pyydät apua pelon tai epätoivo vuoksi, koska ne asettavat sinut matalammalle energiatasolle, ja se voi vaikuttaa sinuun yhteyttä yrittävien energioiden tasoon. On aina hyvä ajatus hengittää ja maadoittua energeettisesti yhdistyen taivaaseen ja maahan, silloin kun puhut oppaidesi ja enkeliesi kanssa.

Vaikka informaatio oppailtamme ja enkeleiltämme on korkeimmilla energiatasoilla, se suodattuu oman energiamme, myös pelkomme, läpi. Emme voi saada informaatiota, mikä värähtelee korkeammalla tasolla kuin oma energiamme. Siksi on tärkeää päästää irti kaikista peloista "ongelmaan" liittyen, koska pelko saa aikaan sitä hämmennystä, mitä nyt tunnet.

Henkitiimimme opastaa meitä, mutta se ei voi kertoa meille, mitä tehdä. Ja kun kysymme peläten, rajaamme heidän vastausmahdollisuuttaan. "Näytä minulle oppitunti, mitä tarkoitin tässä tilanteessa, ja miten pääsen siitä yli" saa luultavammin vastauksen kuin "Kertokaa minulle, mitä tehdä". Eivätkä he tiedä, mikä on parasta meille - he tietävät seuraavan mahdollisen askeleen, koska se mitä teemme tuolla hetkellä, määrää, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Mitä informaatioon luottamiseen tulee, niin et loukkaa henkitiimiäsi pyytämällä vahvistusta. Vahvistuksen pyytäminen voi olla esimerkiksi: "Lähettäkää minulle vahvistus tästä viestistä korkeimmalla ja parhaimmalla mahdollisella tavalla seuraavan vuorokauden aikana, jotta se on ehdottoman selkeä minulle." Sitten varmista, että olet kuuntelu- ja vastaanottamistilassa, jotta saat tuon viestin.

Oppaasi ovat tietoisia monista eri mahdollisuuksista, mutta sinä voit yhdistyä vain niihin, jotka ovat omaa energiavärähtelyäsi. He eivät voi näyttää sinulle kaikkia mahdollisuuksia, ellet ole avoin noille vaihtoehdoille. Siksi on tärkeää tuntea pelkosi ja olla avoin monille eri vaihtoehdoille. Mitä enemmän olet valmis avautumaan korkeimmalle mahdollisuudellesi, sitä enemmän tiedostat uusia olemistapoja. Sen he voivat jakaa kanssasi, mutta vain ollessasi valmis kuulemaan heitä.

Eivätkä he koskaan kerro sinulle mitään väärää tai johda sinua harhaan, mutta sinun pitäisi aina luottaa omaan arvostelukykyysi ja intuitioosi. Jos vastaus ei tunnu oikealta, kysy, mistä se tulee, pyydä vahvistusta ja sitten tee valintasi sen perusteella, mikä tuntuu sinusta oikealta. Saat aina toisen tilaisuuden tehdä asian eri tavalla - tämä on dynaamisen ja rajattoman universumin siunaus.

Ja jos tarvitset apua, käy katsomassa "Communicating with your Angels and Spirit Guides" -meditaatio, minkä voi ladata Mastery Storesta. Se johdattaa sinut läpi tästä prosessista, myös auttaa löytämään, keitä oppaasi ovat ja miten puhua heille.


Vanhemmuussopimuksen loppuminen


Olen aina nostalginen tähän aikaan helmikuusta, koska se on isäni kuoleman vuosipäivä. Hän muutti luokseni vuonna 1988, koska hän oli parantumattomasti sairas ja tarvitsi hoitoa. Vaikka olin edelleen vihainen hänelle, hoidin häntä rakkaudella ja myötätuntoisesti elämän viime kuukaudet. Hän kuoli, ennen kuin pystyin tekemään rauhan hänen kanssaan, antamaan hänelle anteeksi ja saamaan suhteellemme päätöksen. Hän antoi minulle kuitenkin vähän rauhaa, koska hänen viime sanansa minulle olivat anteeksipyyntö siitä, ettei hän ollut ollut parempi isä minulle, ja hän kertoi myös rakastavansa minua ja olevansa ylpeä minusta.

On aikoja, jolloin kaipaan häntä ja mietin, millainen suhteemme voisi olla tänä päivänä, kun en ole enää vihainen, loukkaantunut ja katkera tytär, jolla ei ollut haluamaansa isää. Tuolloin minulla ei ollut sitä henkistä tietoa, mitä minulla on nyt, ja minun oli mahdotonta lähestyä häntä ja antaa anteeksi, tai edes ymmärtää ja hyväksyä hänen anteeksipyyntönsä kuollessa. Olen tuossa paikassa nyt ja joskus toivon, että hän olisi täällä keskustelemassa, antamassa neuvoja ja jakamassa elämäni. Luulen, että voisimme olla tänä päivänä ystäviä toisella tavalla, kuin voimme aiemmin.

Monet meistä kokevat toisen tai molempien vanhempien kuolemisen pian, kun vanhempamme vanhenevat ja kuolema tulee lopulta kaikille. Jotkut teistä ovat menettäneet vanhempansa ettekä sure ainoastaan heidän kuolemaansa, vaan myös sitä suhdetta, mitä teillä ei koskaan ollut heidän kanssaan ja mihin kykenisitte nyt, koska olette oppineet niin paljon näiden yhteyksien henkisestä luonteesta. Silloin kun saavutat tuon pisteen, missä annat anteeksi ja voit siunata vanhempiasi riippumatta siitä, mitä he tekivät elämässäsi, olet päättänyt sopimuksen heidän kanssaan.

Toiset kaipaavat vanhempiaan, koska heidän kuolemansa myötä he menettivät näiden tuen ja rakkauden. Ne olivat heidän vanhemmuussopimuksensa ehtoja. Anna itsellesi sitä rakkautta, rauhaa, hyväksyntää, myötätuntoa ja lempeyttä, mitä et ehkä koskaan saanut heiltä, tai ole kiitollinen niiden saamisesta ja jaa niitä toisten kanssa. 

Vanhempiemme teot olivat sen mukaisia, mitä meidän tarvitsi oppia yhteissopimuksestamme. Jokaisella oppitunnilla oli korkeampi tarkoitus ja silloin kun tunnistamme sen, voimme syleillä tuon kokemuksen siunauksia ja juhlia sielumatkamme tuon vaiheen loppumista. Ja käyttää tuota tietoa ja kokemusta luodaksemme uuden olemistavan itsellemme.
 

Ei kommentteja: