8.6.2011

KIISTELTY HPV (GARDASIL / CERVARIX) -ROKOTE

8.6.2011

Uusi rokote kaikille tytöille? –
Syynä seksistä tarttuva syöpä


 
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos esittää HPV-rokotusten aloittamista Suomessa osana kansallista rokotusohjelmaa. THL:n ehdotuksen mukaan 11–12-vuotiaille tytöille tarjottaisiin rokotetta kouluterveydenhuollossa.
 
Ensimmäisenä vuonna rokotteen voisivat saada myös 13–15-vuotiaat tytöt. HPV-rokote on tarkoitus antaa ennen ensimmäistä sukupuolikontaktia.


HPV eli ihmisen papilloomavirus on yleisin sukupuoliteitse leviävä virus, joka aiheuttaa kohdunkaulan syöpää.


Kohdunkaulan syöpään sairastuu Suomessa vuosittain noin 170–180 naista, ja siihen kuolee vuosittain noin 50–70 naista. Tällä hetkellä kohdunkaulan syöpää torjutaan Suomessa joukkoseulonnalla ja seulonnan ulkopuolisella papa-testauksella.


THL esittää myös parannuksia seulontaohjelmaan. THL:n työryhmän selonteon mukaan organisoitu seulontaohjelma tulisi aloittaa nykyistä nuoremmista, 25-vuotiaista naisista ja sitä tulisi jatkaa nykykäytäntöä vanhempiin, 65-vuotiaisiin naisiin. Lisäksi työryhmä suosittelee, että 35 vuotta täyttäneiden naisten seulonnoissa siirrytään papa-testistä HPV-testiin.


Ingredients of the HPV vaccine:

Each 0.5-mL dose of the vaccine contains approximately 225 mcg of aluminum (as amorphous aluminum hydroxyphosphate sulfate adjuvant), 9.56 mg of sodium chloride, 0.78 mg of L-histidine, 50 mcg of polysorbate 80, 35 mcg of sodium borate, and water for injection. The product does not contain a preservative or antibiotics.



Suomen rokotepalvelun sivuilla kerrotaan papilloomavirus (HPV) -rokotteista mm. seuraavaa:

"Markkinoilla on kaksi HPV rokotevalmistetta ja kummatkin ovat laajoissa ihmisillä tehdyissä tutkimuksissa osoittautuneet tehokkaiksi estämään vaarallisten HPV alatyyppien aiheuttamia syövän kehittymiselle tyypillisiä solumuutoksia kohdunkaulan alueella.


Varsinaisen syövän suhteen näyttöä estosta ei vielä ole olemassa, eikä tätä tietoa saadakaan ennen kuin 15 - 30 vuoden kuluttua, jolloin on kulunut riittävän pitkä aika nyt alkaneiden HPV infektioiden kehittymisen vertailemiseksi rokottamattomilla ja rokotetuilla naisilla.


Rokotteisiin liittyvät sivuvaikutukset ovat olleet vähäisiä, eikä vaikeita sivuvaikutuksia ole esiintynyt enempää kuin tutkimuksissa mukana olleissa "valerokotteissa". Kummassakin rokotevalmisteessa rokoteaines on viruksen kaltainen partikkeli, joka ei itsessään ole infektiivinen tai syöpää aiheuttava.


Rokotteet ovat olleet turvallisia ja tehokkaita kaikenikäisille testatuille naisille ja rokotevaste ei ole riippunut siitä, onko henkilöllä jo ollut aiempi HPV-tartunta vai ei.


Perusrokotussarjaan kuuluu 3 rokotetta, jotka annetaan 6 kk aikana. Suojan kestosta ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa, mutta vasta-ainetasot ovat tähänastisella seuranta-ajalla (6.4 vuotta) pysyneet korkealla ja tehosterokotteiden tarvetta ei vielä ole ilmaantunut."

Lue aiheesta lisää:

Tätäkin rokotetta ollaan siis tarjoamassa eräänlaisessa valeasussa eli "kohdunkaulan syövän ehkäisemiseksi", kuten väittävät, motiivit eivät kuitenkaan taida olla ihan näin puhtoiset, viattomat ja hyveelliset.


Jos totta puhutaan, taitaa kyseessä ihan Oikeasti olla mitä luultavimmin eräänlainen "syntyvyyden ehkäisemiskeino / (pakko)sterilisaation muoto".. jopa näin uskaltaisin väittää jo tässä vaiheessa.


Usa:ssahan on tuota HPV-Gardasil -rokotetta (rokotetta on markkinoilla myös Cervarix -nimellä) annettu nyt varmaan jo vuodesta 2007 lähtien 11-26 -vuotiaille tytöille eli siellä siitä onkin jo saatu kokemuksia, tosin ikävänlaisia sellaisia.





Jotkut väittävät rokotteen pikemminkin lisäävän kohdunkaulan syöpään sairastumisen riskiä jopa 45%:lla, puhumattakaan kaikenlaisista muista ikävistä komplikaatioista, mitä rokotteen ottamisesta on seurannut:


lihasheikkoutta, nivelkipuja, tasapainohäiriöitä, pyörtymistä,  kovia vatsakipuja, kamalia päänsärky/migreenikohtauksia, pahoinvointia, kilpirauhasongelmia, ihottumaa, näköhäiriöitä, kuumeilua, väsymystä, huimausta, tunnottomuutta jaloissa, lapsettomuutta...  


Ja aivan liian moni tyttö on jo tuohon rokotteeseen jopa kuollut.


READ MORE:
CDC Report Stirs Controversy For Merck's Gardasil Vaccine

HPV Vaccine Blamed for Teen's Paralysis

HPV FACTS


The Great HPV Vaccine Hoax Exposed

This report reveals startling facts about the HPV vaccine that most people will find shocking:

• How it may actually increase the risk of precancerous lesions by 44.6 percent.
• The FDA has, for four years, known that HPV was not the cause of cervical cancer.
• Why mandatory HPV vaccination policies may cause great harm to young girls.
• Why HPV infections are self-limiting and pose no real danger in healthy women
• Little-known FDA documents that reveal astounding facts about Gardasil
• How Big Pharma promoted its Gardasil vaccine using disease mongering and fear mongering










Ei kommentteja: