6.6.2011

ELÄMÄN TOINEN PUOLI

Henkeä kanavoinut John Cali
31.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



John Cali:


Henkilökohtaisissa tulkinnoissa ihmiset usein kysyvät perheenjäsenistä tai ystävistä, jotka ovat kuolleet. He melkein aina haluavat tietää, ovatko heidän rakkaansa turvassa ja voivatko he kommunikoida näiden kanssa.

Vastaus kumpaankin kysymykseen on varaukseton "Kyllä!".


He ovat turvassa. Ja he ovat tavallisesti halukkaita kommunikoimaan taas rakkaidensa kanssa maan päällä.

Tässä on Henki.


Henki


Olemme puhuneet tästä aiheesta aiemmin, mutta se tulee jatkuvasti esiin keskusteluissa, joita käymme monien teidän kanssa.


Sanotte usein rakkaiden kuoltua, että olette "menettäneet" heidät. Te ette voi menettää heitä. Pelkästään se, etteivät he enää ole fyysisessä kehossa, ei merkitse, että he ovat poissa. He ovat edelleen kanssanne, erityisesti jos fyysinen suhde oli läheinen. Ja joskus vaikkei olisi ollutkaan.


Olette aina kaikki turvassa - elävänä tai kuolleena, erityisesti kuoltuanne. Fyysinen kehonne voi loukkaantua, mutta te ette voi. Jos ymmärrätte selvästi, kuka "te" olette, tämä on täysin järkevää teille.

Kommunikointi on kuitenkin suurempi ongelma monille teistä, jotka olette "menettäneet" rakkaanne.


Teidän on täysin mahdollista kommunikoida selkeästi rakkaidenne kanssa "elämän toisella puolella". Käytämme tuota fraasia tarkoituksellisesti, koska ei ole mitään kuolemaa, vain elämää.


Kun olette ymmärtäneet - ei vain älyllisesti vaan myös intuitiivisesti - että elämä on ikuista, teidän on helpompaa kommunikoida rakkaidenne kanssa.


Miten tarkkaan ottaen voitte kommunikoida? On monia tapoja. Tässä on muutamia:



* Kun ajatus rakkaasta tulee mieleenne, se johtuu usein siitä, että juuri tuolla hetkellä hän haluaa puhua teille.


* Saatatte nähdä rakkaastanne unta, missä puhuitte toisillenne. Se ei ole "vain unta". Se on todellista.




* Saatatte esimerkiksi haistaa ruusun (tai muita tuoksuja), kun ketään ei ole lähellä, erityisesti jos rakkaanne piti ruusuista.




* Saatatte avata jonkin kirjan ja silmänne osuvat "vahingossa" lauseeseen, mikä oli erityisen merkityksellinen rakkaallenne.


* Joskus luonto voi esittää roolia kaikessa tässä. Esimerkiksi John löytää usein höyheniä, joiden hän tietää olevan merkkejä meiltä, hänen henkioppailtaan. (Tietysti myös puhumme hänen kanssaan, aivan kuin puhumme teidän kanssanne tänään.)




Jos epäilette merkkejä, pyytäkää rakastanne vain lähettämään toinen samanlainen merkki. Tapoja kommunikoimiseen rakkaidenne kanssa on monia. Tuo kommunikointi on yhtä todellista, kuin mikään koskaan voi olla.


Puhummehan teille tänään elämän toiselta puolelta. Olemmeko me todellisia teille? Ettekö pysty tuntemaan energiamme? Ettekö voi tuntea rakkautemme teitä kohtaan?


Teidän elämänpuolenne ja elämän toinen puoli ovat sama puoli. Kaikki on hyvin.

Ei kommentteja: