27.6.2011

UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA


Kirjoittanut Celia Fenn
Kesäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ajan hallitseminen ja rakkaus- ja tukienergian syleileminen:

kuunpimennys 15.6. ja Stonehengen supergalaktisen portaalin aktivoiminen kesäpäivänseisauksessa 21.6.


Viime kuukaudet, aina Maya-kalenterin yhdeksännen aallon alkamisesta saakka, arkkienkeli Mikael on puhunut ajan mestariksi tulemisen käsitteestä. Tämä johtuu siitä, että tässä moniulotteisen tietoisuuden uudessa todellisuudessa meillä ei ole varaa kiinnittyä yhteen kalenteriin tai yhteen tapaan mitata tai luoda aikaa.

On monia tapoja työskennellä virtaavien aikajaksojen ja niiden voimakkaiden energioiden kanssa, joita virtaa Galaktisesta keskuksesta ja jotka ovat moottori tietoisuuden galaktiselle ja planetaariselle kehittymiselle.

Voimakkaimmat energiat löytyvät tulevasta täydellisestä kuunpimennyksestä 15.6. ja päivänseisauksesta 21.6. Nämä kaksi "aikamerkkiä" opastavat ihmistietoisuuden uudelle tiedostamis- ja yhdistymistasolle.


Se aikavirtaohjelma jota käytän puhuakseni tämän tapahtuman tärkeydestä, on uuden todellisuuden astronomologia-tiede - uusi tapa tarkastella maan ja ihmiskunnan kehitystä taivaan tähtikarttojen kautta ja sellainen kartan, mihin sisältyy 13 huonetta konventionaalisen astrologian 12 huoneen sijasta.


Kolmattatoista huonetta kutsutaan nimellä Ophiucus ja se osuu alueelle Skorpionin lopun ja Jousimiehen alun välillä. Ophiucus merkitsee yksinkertaisesti käärmeen pitäjää ja tälle tähtijärjestelmälle on tunnusomaista parantavat ja mestariparantavat energiat ja Aesclepiuksen, Imhotepin ja Käärmejumalattaren arkkityypit! Täytyy myöntää henkilökohtainen kiinnostus tähän huoneeseen, koska oma syntymäpäiväni 8.12. merkitsee, että edustan tätä 13. huonetta ja kaikkea, mitä se merkitsee uusissa energioissa.


Ensisijaisesti Ophiucus on parannuksen ja maailmanlaajuisen parannuksen energiaa - energiaa joka tukee, ravitsee ja parantaa. Mutta on myös mielenkiintoista, että Imhotep tunnettiin mestarirakentajana ja arkkitehtinä ja joissain kuvauksissa hänen ansiokseen luetaan Suuren pyramidin suunnittelu ja rakentaminen.


Tämä on kiinnostavaa, koska täydellisen kuunpimennyksen ja päivänseisauksen asetelmat aktivoivat Stonehengen supergalaktisen portaalin tai "nollaa" kellon Stonehengen pyhällä paikalla, maapallon harmonisoimiseksi Galaktisen keskuksen kanssa, ja tämä nollaus välitetään kaikille pyhille paikoille, jotka toimivat planetaarisen supertietokoneen solmuina, mukaan luettuna Gizan pyramidikokonaisuus.

Tämä varmistaa, että maaplaneetta on täysin liikeradalla kohti 2012-harmoniaa uuden valoajan kanssa, mitä kutsutaan myös ylösnousemukseksi.


Tämä on varmasti upea tapahtuma ja jotain juhlimisen arviosta. Samalla kun muu maailma on kietoutunut tuhoon ja hävitykseen ja odottaa maailmanloppua, me voimme nähdä täysin selvästi, että olemme täysin raiteilla galaksin ja planeetan uudestisyntymiseksi uuteen valoaikaan, mikä saatetaan loppuun joulukuun päivänseisauksessa 2012.


Minulle on tärkeitä, että Ophiucus on parantava ja tukeva energia ja galaktisten taajuuksien kanssa harmonisoitumisen energia. Hyvin monet ihmiset joiden kanssa puhun tai jotka kirjoittavat minulle, valittavat tuettomuuden tunnetta monilla tasoilla. Kyllä, luultavasti koska on eletty yksittäisen kalenterin tai aikajaksoteknologian mukaan, josta puuttuu täysin tämä parantava ja tukeva energia.

Kun siirrymme tietoisuuteen eläinradan parantajasta ja siitä, miten nämä energiat toimivat kanssamme, voimme kanavoida näitä energioita elämäämme tavoilla, jotka parantavat ja tukevat muutoksiamme.


Tämä on se energia, mitä olemme etsineet ja odottaneet ja se on täällä tukemassa meitä matkamme seuraavassa vaiheessa. On todellakin aika juhlia!


Puhutaanpa siis Stonehengen merkityksestä näille tuleville taivaallisille ja planetaarisille tapahtumille. Antakaa minun ensin jakaa kuva, joka otettiin minusta ystäväni Sarupa Shahin kanssa Stonehengessä 2009.


Tällä toisella vierailullani Stonehengeen olin tietoinen heräämisestä ja aktivoitumisesta Stonehengen energioissa. Edellisellä vierailullani 2008 olin havainnut Stonehengen erityisen hiljaiseksi ja ystävä jonka kanssa olin, pilaili Stonehengen olevan galaktinen bussiasema, jota kukaan ei käytä!

Teidän on ymmärrettävä, että Stonehenge on viljaympyrämaassa ja että aivan sen vastapäisillä pelloilla on ollut merkittäviä viljaympyröitä.


Siis 2008 bussiasema oli kosmisin termein tyhjä eikä kukaan liftannut kyytiin! Sitten 2009 vierailullani Sarupan kanssa panin merkille täydellisen muutoksen. Saatoin tuntea Stonehengen "humisevan", ennen kuin edes nousimme kukkulalle, joka vie alas laaksoon, missä kivet sijaitsevat. Se oli "tulossa linjoille" upealla tavalla ja kosminen bussiasema valmistautui taas ottamaan vastaan kosmisia vierailijoita ja toimimaan planeetan taajuusharmonisointiteknologiana.


Tämän kuukauden kaksi merkittävää taivaallista tapahtumaa, jotka keskittyvät Stonehengeen, tuovat sen täysin harmoniaan uusien aikakoodien kanssa ja tämä aktivoi sen kaikille pyhille paikoille uuden maapallon verkossa, mukaan luettuna Egyptin pyramidit. Se on massiivinen maapallon uudelleenkalibrointi uuden maan kosmista matkaa varten!


Aika-alus Maa sallii meidän yhdistyä korkeimpiin, kauneimpiin ja parantavimpiin energioihinsa! Teitä kutsutaan avaamaan sydämenne ja olemaan osa tätä uudelleenkalibrointia, mikä on henkilökohtainen uudelleenkalibrointi niihin parantaviin ja tukeviin energioihin, joita Ophiucus arkkityyppisesti merkitsee.


Kesäkuun 15. päivä täysikuu nousee Stonehengen ylle täydellisessä kuunpimennyksessä. Kuu on myös vain 3 astetta Galaktisesta keskuksesta, mikä on melkein yhtymä.


Tuolla hetkellä voimakkaat kuu- ja galaktiset valokoodit uudelleenkalibroivat Käärmejumalattaren jumalaiset feminiinienergiat ja Shekina-platinasäde-energiat Stonehengen aikakooditaajuussykleihin. Suuren kosmisen äidin, Ma'atin, energia tuo koko Stonehengen takaisin kosmiseen tasapainoon … ja bussiasema on valmis vastaanottamaan kosmisia matkustajia!


Päivänseisauksessa 21.6. Ophiucusin tähtijärjestelmällä on taas kerran tähtirooli. Tässä on kuva viljaympyrästä Wilton Windmillissä muutama päivä sitten. Se näyttää käärmeeltä!


Astronomologi Donna Provancherin mukaan käärme osoittaa Stonehengen suuntaan ja merkitsee käärmeen ja käärmeen pitäjän liittoa Stonehengessä 21.6. päivänseisauksessa. Käärme edustaa psyykkistä voimaa ja energiaa ja käärmeen pitäjä on se, joka voi pitää näitä energioita ja käyttää niitä ihmiskunnan ja planeetan hyväksi!


Kosmiset suunnittelijat korkeammissa ulottuvuuksissa eivät hukkaa aikaa tässä! Heti kun Stonehenge tulee "linjoille" uusien kosmisten taajuuksien myötä, niille jotka ovat avoimia ja valmiita, annetaan tilaisuus syleillä käärmevoimaenergioita henkilökohtaiseen ja planetaariseen parantamiseen syvillä tasoilla. Kun Ophiucusin sydän nousee Stonehengen ylle 21.6., meidät kaikki kutsutaan avaamaan sydämemme ja tulemaan yhdeksi käärmeen pitäjän kanssa, voimaannuttamaan itsemme syleilemällä oman energiamme voimaa ja käyttämällä sitä syvempään parantumiseen ja aktivoitumiseen.


Ne jotka ovat valmiita tulemaan ajan mestareiksi, epäilemättä juhlivat tätä uudelleenkalibrointia ja ovat valmiita ratsastamaan kosmisen energian aalloilla, jotka tekevät myös valoharmonioiden mestariksi. Sillä ajan mestaruus yhdessä valoharmonioiden mestaruuden kanssa tekee ihmisestä kosmoksen kansalaisen, joka on tietoinen taivaallisen supertietokoneen liikkeistä ja joka osaa ratsastaa tulevan valon aalloilla taidolla ja mieli läsnä, vahvana ja rohkeana.

Eivät indigolapset ole turhaan pelanneet pelejä ja katsoneet televisiosarjoja ajan ja energian hallinnasta! Se on lahja, joka meille kaikille annetaan, kun päästämme irti vanhoista hajottavista aikajanoista ja siirrymme tietoisuuteen siitä, miten monet eri syklit ja taajuudet sopivat yhteen kartoittamaan polkuamme tähtiin ja matkaamme aika-alus Maalla.


Niinpä kannustaisin teitä olemaan osa näitä tulevia energioita 15.6. ja 21.6. osallistumalla rituaaleihin, seremonioihin ja meditointeihin, jotka ankkuroivat nämä uudet valokoodit kosmiseen sydämeemme ja planeetan kosmiseen sydämeen.


Saadaksenne lisätietoa astronomologiasta ja näistä asetelmista kehotan teitä käymään Donna Provancherin nettisivuilla: http://astronomologer.com/


Kuvat osoitteessa starchildglobal.com/newearthjune2011.html

Ei kommentteja: