9.4.2011

YHDISTYKÄÄ SISÄISEEN NOLLAPISTEESEENNE

Kirjoittanut Dana Mrkich
6.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Ei siis riitä, että meillä on tuomiopäivän julistajia, jotka yrittävät vakuuttaa meidät siitä, että lähestymme maailmanloppua. (Ilmeisesti he eivät kykene ymmärtämään, että on parempia ja vanhempia kalenterikiertoja kuin tuttu 365 päivän kiertomme ja että aivan kuin aloitamme uuden kalenterin joka tammikuun 1. päivä, meillä alkaa uusi kalenteri myös joka 5200. vuosi ja 26000. vuosi, kuten tapahtuu kohta. Ja aivan kuten maailma ei lopu joka joulukuun 31. päivä, se ei myöskään lopu pidemmän kalenterikierron loppuessa!)

Meillä on myös kieltäjiä, jotka ovat toinen ääripää ja jotka periaatteessa sanovat, ettei mitään tapahdu, ei sitten mitään - ei täällä näy mitään, ihmiset, jatkakaa eteenpäin.


Katselin tänään videoblogipätkän, missä tunnettu kirjailija sanoi, että Mayat eivät yksinkertaisesti selviytyneet lopettamaan kalenteriaan, tavallaan viimeistelemään kirjaa ja näin loppupäivämäärällä ei ole merkitystä!!

Itse asiassa, he saivat kalenterin valmiiksi ja sillä erityisellä päivälaskennalla on valtava merkitys, mitä he kutsuvat pitkäksi ajanlaskuksi. Se on erittäin tarkka kalenteri, joka liittyy Plejadien tähtijärjestelmään, minkä osa aurinkomme on - ja maapallomme liike on suhteessa Galaktiseen keskukseen ja päiväntasaajaan.



Se on täsmällinen siis siinä, että he tiesivät tarkan hetken, jolloin maapallo olisi linjassa sen pisteen kanssa avaruudessa, mihin muinaisihmiset viittasivat risteyksenä ja henkisen heräämisen kohtana. He tiesivät tarkkaan, miten pitkään veisi päästä tuohon kohtaan. He tiesivät tarkkaan, että kierto spiraalimaisen galaksimme ympäri vie 5200 vuotta ja että noin joka 26000. vuosi kokisimme suuren syklin kulminaatiopisteen, mikä vastaa päiväntasausten prekessiota (maan huojunta, mikä muuttaa napa-akselin suuntaa).

Olemme näissä pisteissä nyt! Varmasti tämä kaikki on monimutkaista, joten on ok olla ymmärtämättä sitä, mutta sen ehdottaminen, että elämä jatkuu normaalina - kenties yrityksenä vähentää pelkoa - hukkaa suuren tilaisuuden olla tietoinen ja aktiivinen osallistuja maapallon ja elämäntapojen transformaatiossa.


Muutoksen kieltämisellä tuntuu olevan juuret samassa muutospelossa, mitä tuomiopäivän saarnaajilla on. Kieltäjät eivät halua nähdä talven merkkejä, kun taas tuomiopäivän julistajat ovat sokeita kevään tulemiselle. Kummatkin varmasti siksi pelkäävät, että talvi merkitsee pysyvää elämän loppumista sen sijaan, että tunnustetaan elämän luontaiset kierrot, mikä varmistaa, että kehitymme emmekä jää paikoilleen. Meidän on rakastettava, hyväksyttävä ja syleiltävä tämän kierron kaikkia vaiheita. Kyllä, maa järisee, ja kyllä, monet asiat romahtavat, muttemme tulleet tänne istumaan ja itkemään raunioiden keskelle kadotettua todellisuuttamme.


Nyt on aika olla kuin myyttinen Feenix-lintu, joka pitkän elämänsä lopussa rakentaa itselleen pesän ja sytyttää sen palamaan. Se ilmestyy esiin omasta tuhkastaan uutena munana, valmiina uudestisyntymään ja elämään uuden pitkän elämän. Tämän tarinan kauneus on luonnon kiertojen armollinen kunnioittaminen. Se ei näe palavaa loppua epäonnistumisena, se vain tietää, milloin on aika "vaihtaa kehoa". Se ei pelkää yhden elämän loppumista, koska se tietää uuden odottavan.

Aivan kuin kevät ja aamunkoitto seuraavat talvea ja keskiyötä, myös uusi sykli seuraa entistä. Aivan kuin transformaatio vuodenajasta toiseen ei tapahdu yhdessä yössä, niin ei myöskään syklinen transformaatioevoluutiomme tapahdu yhdessä yössä tai tiettynä päivänä. Sitä tapahtuu juuri nyt ja sen kieltäminen tai pelkääminen on pään pistämistä pensaaseen yhden huomattavimman transformoitumisen aikana, mitä planeetalla koskaan tapahtuu, seitsemän miljardin ihmisen transformoituessa sen rinnalla.


Maapallo luo kirjaimellisesti nahkansa kuin käärme, kiemurrellen ulos omasta värähtelystään ja syntyen uuteen värähtelyynsä. Jokainen tapahtuma joka tällä hetkellä näyttää romahdukselta tai tuhoutumiselta, on valtava heräämistilaisuus meille. Kun riennämme rakentamaan uudestaan koteja maanjäristysten ja tulvien jälkeen, rakennammeko samalla vanhalla tavalla vai käytämmekö tämän tilaisuuden rakentaa kestävästi sähköverkkokotien ulkopuolella, käyttäen uusiutuvaa, puhdasta energiaa ja kierrätysmateriaaleja? Kun todistamme ydinreaktorien sulamista Japanissa, kuuntelemmeko poliitikkoja, jotka yrittävät vakuuttaa meille, että ydinvoimalat ovat silti oleellisia ja niissä on vähän riskejä, vai kuuntelemmeko sydäntämme, joka kertoo meille ydinvoimaloiden riskien ylittävän hyödyt, ja että meillä on käytössämme vaihtoehtoisia energialähteitä, joiden riski on nolla kaikkien elävien olentojen terveydelle tällä planeetalla. Olen kyllästynyt hallituksiin ja yrityksiin, jotka myyvät ihmisten hyvinvoinnin rahasta! Ne tekevät tämän sodilla, lääkkeillä ja myrkkykemikaaleilla - jo riittää!


Kun maa luo nahkansa, koemme muutoksia magnetosfäärissä, kentässä joka suojaa planeettaamme avaruussäätilalta. Niinpä tunnemme auringonpurkausten ja Galaktisesta keskuksesta tulevien taajuuksien vaikuttavan enemmän ja enemmän. Viime aikoina olette ehkä tunteneet huimausta ja sekavuutta, ikään kuin olisitte vähän ulkona kehostanne ettekä aivan "sen kanssa", teistä on ehkä tuntunut, että teidän on istuuduttava tai ajettava auto sivuun ja olette tunteneet tarvetta mennä pitkäksenne säännöllisemmin. Tämän lisäksi saatatte olla hyvin herkkä maan liikkeille, kun se käy läpi muutoksiaan, ja hyvin empaattinen niille muutoksille, joita sisarenne ja veljenne ympäri maailmaa kokevat henkilökohtaisissa ja yhteisönsä mullistuksissa. Näin saatatte olla tavallista tunteellisempi, itkeä voimakkaammin ja tuntea surua tai masennusta.


Teorian mukaan muutokset magnetosfäärissä jatkuvat, kunnes pääsemme nollapisteeseen, jolloin altistumme 100%:sti avaruussäätilalle ja näin Galaktisen keskuksen kaikille taajuuksille. On sanottu, että tuolla hetkellä meillä on tilaisuus saada verhot vedettyä täysin pois edestämme, saada mieli räjäytettyä täysin auki ja saada kaiken tietämisen, kaiken muistamisen hetki. Jos olette katsoneet elokuvan "Rajaton", niin luulen, että se olisi sellaista, mutta vielä parempaa ja ilman lääkkeitä!


Kuten voitte kuvitella, kaikkien näiden muutosten jatkuvat vaikutukset sekä todellisuutta muuttavat korostuneen tiedostamisen hetket, jotka kääntävät kaiken päälaelleen, mitä luultiin todelliseksi ja aidoksi, riittävät tekemään ihmisestä hullun - ellei hän ole virittynyt omaan henkilökohtaiseen nollapisteeseensä.


Ja tässä näytämme olevan tällä hetkellä. Voimakkain viesti juuri nyt tuntuu olevan: "Etsi sisäinen nollapisteesi ja opettele, miten yhdistyä siihen ja pysyä siinä".

Mikä on sisäinen nollapiste? Se on tila, missä tuntee keskittynyttä hiljaisuutta. Tuntuu samanaikaisesti tyyneltä ja energiseltä, tuntuu yhteyttä maan ytimeen ja suuren keskusauringon sydämeen, tuntee yhteyttä omaan aitoon, korkeampaan itseen ja Lähde-energiaan. Tuntuu suojatulta ja tietää, että vaikka mitä tulisi, olet ok - tässä kehossa tai ilman sitä. Sielu on voimakas ja jatkaa elämää kaikesta riippumatta.


Tässä sisäisessä nollapisteessä ei ole mitään pelkoa, sillä ei ole mitään pelättävää. Pelko on vain pää, joka kääntyy poispäin Lähteestä, rakkaudesta, tietoisuudesta ja totuudesta. Nollapisteessä on hyvin tietoinen kaikesta eikä kuitenkaan reagoi arvaamattomasti kuin ne joustavat nuket, jotka heiluvat sinne tänne joka iskusta. Tämä taipumus reagoida tunteilla ulkoisiin tapahtumiin - ovat ne sitten omassa kodissamme tai toisella puolella maapalloa - tekee meistä inhimillisen. Kuitenkin silloin kun emme ole yhteydessä sisäiseen nollapisteeseemme, reaktiomme ovat arvaamattomia ja saavat meidät usein tuntemaan avuttomuutta ja voimattomuutta.


Silloin kun olemme yhteydessä sisäiseen nollapisteeseemme, voimme tarkkailla, mitä tapahtuu, ja tuntea hypertietoisesti, mitä on parasta tehdä tietyllä hetkellä. Sisäisessä nollapisteessämme oleminen ei ole tunnottomuutta tai apatiaa. Siinä on vapaa toimimaan tietoisesti, sisäisen viisauden ja korkeamman tietoisuuden tilasta. Sisäisessä nollapisteessä on voimassaan ja yhteydessä korkeampaan voimaansa. Ei pelkää romahdusta, koska ei enää näe sitä tuhona, vaan tietää sen osaksi uudestisyntymä- ja uudistumisprosessia.


Maanmuutosten, poliittisten ja yhteiskunnallisten muutosten lisääntyessä ja pelon riehuessa ympäri planeettaa on erittäin tärkeää, että jokainen meistä tietää, miten yhdistyä sisäiseen nollapisteeseemme ja elää mahdollisimman paljon tuossa tilassa. Voimme ajaa itsemme hulluuden partaalle lukemalla nettisivuja, jotka kertovat meille, että tämä maa on turvallinen, tämä alue ei ole, jotka kehottavat menemään korkealle paikalle, aloittamaan ruuan varastoimisen jne., mutta oikea opastus on erilainen jokaiselle ihmiselle. Omassa sisäisessä nollapisteessä on intuitiivisesti opastettu siihen, mikä on oikea itselle.

Jos sinun tarvitsee muuttaa, tunnet sen. Jos saat tarpeen kasvattaa vihanneksia ja hedelmäpuita, tee niin. Jos saat tunteen kristallin laittamisesta maahan jossain, anna palaa. Vaikka tiettyjä asioita täytyy tapahtua tämän transformaatioprosessin aikana, meidän ei tarvitse kokea tätä aikaa sekoilumyllerryksenä. Voimme siirtyä sen läpi tyynesti, sujuvasti, voimallisesti ja positiivisten ajatusten ja tekojen kera. Japanin ihmiset ovat varmasti osoittaneet meille, että tämä lähestymistapa on mahdollinen pahimmissakin olosuhteissa.


Sisäisestä nollapisteestämme voimme käyttää tietoisesti aikomus- ja ilmentämisvoimaamme korkeimmaksi parhaaksi. Voimme visioida uuden maapallon, uuden todellisuuden ihmiskunnalle - sellaisen joka perustuu suurempaan totuuteen, harmoniaan, aitouteen ja vapauteen. Voimme sanoa hyvästi pelolle ja tunnottomuudelle, mikä on pitänyt meidät sen vanhan harhan ansassa, missä totuus oli kätketty.


On erittäin tärkeää, että käytämme erottelukykyä.
Mikä kuulostaa todelta sinulle? Mikä resonoi? Mikä ei?
Kun tuleva valo pommittaa planeettaa seuraavat 20 kuukautta, voi olla varma, että "pimeämpiä" energioita tulee esiin ennennäkemättömästi. Vanginvartijat eivät todellakaan halua nähdä voimalähteensä (meidän) pakenevan vankilasta! Niinpä mikään ei yllättäisi minua - voi tulla mitä tahansa yrityksenä pitää ihmiset pelossa ja kauhussa.


Käyttäkää erottelukykyänne, kun kuulette jotain mediassa. Kysykää itseltänne, tuntuuko tämä todelta? Älkää tunteko, että olemme valon ja pimeyden välisessä taistelussa. Sen sijaan ajatelkaa sitä ihmisten vapautumisena, kun lopulta näemme sekä valon että pimeyden ja olemme näin vapaita.


Se mikä on ollut piilossa näkyvistä (sekä valo että pimeys), on pitänyt meidät
tukahdutettuna ja kontrolloituna.

Kun totuus paljastuu, meistä tulee vapaita, voimaantuneita olentoja, jotka voivat
todella alkaa olla todellisuutemme tietoisia kanssaluojia.


Miten sitten pääsemme sisäiseen nollapisteeseemme?
Jokaisella toimii erilainen tapa. Periaatteessa sisäiseen nollapisteeseen yhdistyminen merkitsee sellaisen tavan löytämistä, että voi välittömästi päästä tuhon syvän hiljaisuuden ja autuuden tilaan, mitä koetaan meditoinnin aikana. Emme voi kulkea koko päivää meditoiden silmät suljettuna eikä meillä ehkä ole aika 20 minuutin meditointiin, jos löydämme itsemme keskeltä maanjäristystä! Kannattaa tietää, miten kytkeytyä välittömästi nollapisteeseensä ja elää kytkettynä siihen.


Te joille sanat ja affirmaatiot ovat voimakkaita, voitte päivittäin sanoa jotain sellaista kuin: "Olen yhteydessä korkeampaan itseeni. Olen yhteydessä totuuden, rakkauden ja valon korkeimpaan lähteeseen. Olen yhteydessä Äiti Maan ytimeen ja sydämeen. Olen harmoniassa parhaimpaan mahdolliseen itseeni, parhaimpaan mahdolliseen todellisuuteeni ja parhaimpaan mahdolliseen liikkeeseeni eteenpäin." Tai voitte löytää muita sanoja, jotka tuntuvat teistä hyviltä. Ei tarvitse käyttää sanoja "sisäinen nollapiste", elleivät ne resonoi erityisesti kanssanne.

Tämä ei ole minkäänlainen virallinen nimi - ne ovat vain sanoja, joita on käytetty kuvaamaan pistettä, mihin meidän kaikkien on yhdistyttävä nyt sisällä. Jos rakastat yhdistymistä hengittämällä, käytä sitä, kenties keskittyen solar plexukseen. Jos olet visuaalinen, on ehkä jokin symboli tai kuva, joka vie sinut välittömästi tuohon paikkaan, missä olet pois draamasta ja Kaikkeuden alueella. Jotkut ihmiset resonoivat kovasti sanoihin "minä olen" tai "Om Namah Shivaya" (kumarran aitoa identiteettiäni/sisäistä itseäni).

Ei ole mitään yhtä ainoaa tapaa, on monia tapoja. Käytä sitä, mikä toimii sinulla!


Kun uusi kollektiivinen Feenix-lintumme nousee tuhkasta, totuus paljastuu, värähtelymme ja tietoisuutemme kohoaa ja alamme todella elää kuin uudestisyntyneinä. Joillekin tämä on jo tapahtunut ja jos olet tässä ryhmässä, tunnet jo tyyneyden, rauhan ja korkeamman tietoisuuden tilan useampina päivinä. Te jotka olette vielä ns. synnytyskanavassa, tietäkää, että tämä suurempi todellisuus on matkalla oleva todellisuutenne.

Yhdistykää sisäiseen nollapisteeseenne ja rakastakaa itseänne. Antakaa tämän olla perimmäinen auktoriteettinne ja oppaanne. Sinä olet oma perimmäinen auktoriteettisi ja oppaasi.

Ei kommentteja: