19.4.2011

AE URIEL: TUNTEKAA ITSENNE

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman
Uutiskirjeestä 11.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Se minkä tunnette fyysisenä osana ja minkä määrittelette ihmisyydeksenne, on sen moniulotteisen, rajattoman olennon yksi osa, joka olette. Ja silloin kun rajaatte tietämyksen itsestänne egoon, lahjanne, kykynne, monet mahdollisuutenne ja elämänpolkunne ovat rajoitettuja siihen, minkä ego pystyy hyväksymään. Ego on itsen ensimmäinen taso ja sen yläpuolella on monia tasoja, jotka sisältävät olemisulottuvuuksia, laajentuvia energiavärähtelytasoja ja mahdollisuuden tuntea mestaruutenne kaikilla tasoilla ja ilmaista sitä.


Egon ulkopuoliseen itseen ei päästä, koska aspektinne ovat maadoituneet fyysiseen kehoon, jotta voitte toimia kolmannessa ulottuvuudessa. Voimakasta egoa tarvittiin auttamaan polariteetin, pelon ja niiden energioiden hallitsemisessa, joita on läsnä maan päällä. Mutta egon ei ollut tarkoitus tulla hallitsevaksi osaksi ja sulkea pois toiset, kuten on tapahtunut. Ja ego rajoittaa itsen ilmaisun siihen, minkä ego pystyy tietämään, ymmärtämään ja samaistamaan omaan rajalliseen kuvaansa itsestä. Ego uskoo olevansa itsen ainoa osa, mutta on monia muita, joiden kanssa se voi työskennellä.


Egon ulkopuolisiin itsen osiin sisältyy korkeampi itse, mikä on lähdeyhteytenne sekä pääsy elämiin, joita on eletty muina aikoina ja muissa paikoissa. Moniulotteiset osat ovat rinnakkain kanssanne ja koette niitä sielutasolla yhdessä sen elämän kanssa, minkä tunnette egon kautta. Nämä elämänkokemukset ovat energeettisiä ja sisältävät monia lahjoja ja kykyjä. Teillä on pääsy näihin toisiin osiin uniaikanne kautta, silloin kun fyysinen kehonne ja egonne lepäävät ja päästävät irti yhteydestään kolmanteen ulottuvuuteen.


Ilman egon maadoittunutta läsnäoloa kolmannessa ulottuvuudessa pääsette näihin toisiin osiin päästämällä irti maadoittumisestanne ja tämä laittaa teidät energeettiseen tilaan, missä ette voi enää toimia fyysisyydessä. Tasapainoinen kumppanuus egon ja moniulotteisen olemuksenne kanssa sallii teidän päästä näihin energeettisiin paikkoihin ja tunnistaa lahjat, joita teillä on niissä - lahjat joita olette nyt valmis käyttämään ja joiden hyväksymiseksi energiat ovat laajentuneet riittävästi maan päällä. Olkaa kärsivällinen tämän prosessin osalta, mutta avoin sallimaan moniulotteisten osienne yhdistyä kanssanne ja luoda ihmeitä, rauhaa, iloa ja täyttymystä, minkä maa voi tietää kauttanne, ja lahjoja joita teillä on tarjottavana kaikkien osienne kautta.



Risteilemme yhdessä


Kun henkinen tietoisuutemme syvenee, voimme nähdä itsemme enempänä kuin ihmisenä, joka käy läpi niitä erilaisia toimia, joista muodostuu päivittäinen elämämme. Kun laajennamme tietoisuuttamme itsestä ja maapallosta sisältämään energian, saamme uuden ulottuvuuden elämiseen. Olemme energiaa liikkeessä, kuten myös kaikki ympärillämme. Ja yhdistymme kaikkiin energian kautta. Jokainen suhde mikä meillä on, perustuu energian yhteensopivuuteen jollain tasolla, mikä ei aina perustu iloon ja hyviin aikoihin. Tunteemme ja mielipiteemme ovat toissijaisia ja riippuvat energiatasosta, minkä jaamme. Riippumatta siitä, mitä ehkä ajattelemme niistä, yhteytemme toisten kanssa eivät ole muuta kuin erilaista energiaa liikkeessä.


Jokainen suhde on tulosta energiayhteydestä jonkun kanssa, jonka energia on samalla aaltopituudella ja jonka liike sopii yhteen omamme kanssa jollain kasvumme, parantumisemme ja ymmärryksemme tasolla. Rakastumme johonkin tai pidämme jostakusta, jonka rakkausenergia virtaa kuten meidän. Lakkaamme rakastamasta jotakuta, kun energiamme alkaa siirtyä eri suuntaan emmekä enää jaa virtausta ja aaltopituutta. Valitsemme ystäviä, joiden energia liikkuu samalla tavalla kuin omamme. Ja myös "vihollisillamme" on energia, mikä vastaa jotain yhteisen parantumisemme puolta. Jokainen tunteemme toisista liittyy energiaan, mikä on osa kokemustamme heidän kanssaan. Silloin kun ei ole enää yhteistä energiavirtausta, tunteemme muuttuvat, koska "tunneliike" on erilainen.


Ja tähän sisältyvät myös oppitunnit, karma ja parantaminen, mikä jokaisella meistä on osana elämänpolkuamme. Kaikki tunteet tai tuntemukset joita meillä on jotakuta kohtaan, vastaavat tätä energiaa, minkä vuoksi meillä ei ehkä ole mitään tunteita joitain ihmisiä kohtaan ja hyvin voimakkaita tunteita toisia kohtaan. Yhteisen energiapuumerkkimme kautta tulemme yhteen aina, silloin kun tarvitsee saattaa loppuun jokin parantumis- tai karmakierto, ja sitten joko jatkamme yhdessä uuteen suuntaan tai siirrymme erilleen. Yhdistymme siis parantamaan ja jakamaan energiaa ja kun tuo energia- tai tunnepuolemme on toteutettu, voimme siirtää suhteen toiselle tasolle, jos kumpikin valitsee sen. Mutta jos ei, niin se tunnevirta mikä toi meidät yhteen, erottaa meidät nyt emmekä enää tunne samalla tavalla toisistamme.


Energia on kaikkien yhteyksiemme luoja, vaalituimmasta rakkaudestamme haastavimpaan kumppaniimme energiavirta sanelee yhteytemme tyypin, tarkoituksen ja pituuden. Ihmiset joiden kanssa emme voi viettää tarpeeksi aikaa ja ne joista eroon pääsemistä emme jaksa odottaa, jakavat energiavirran kanssamme. Kun siis elät päivääsi, tarkastele ihmisiä energianäkökulmasta. Kenestä pidät, kenestä et pidä ja kenestä sinulla ei ole mitään mielipidettä? Se on kaikki energiaa, mikä liikkuu virtana, joka määrittelee, kuka kulkee polkua kanssasi jonkin aikaa ja kuka ei.



Perääntymishulluutta ja -sekasortoa


Koetteko Merkuriuksen perääntymisen hulluuden ja sekasorron? Tämä on vuoden 2011 ensimmäinen perääntyminen, mikä alkoi 31.3. ja loppuu 23.4., vaikka virallisesti varjoalue on 11.5. saakka. Tämä näyttää aiheuttavan enemmän kuin tavallisia ongelmia - ongelmia kommunikoinnissa ja matkustamisessa, tietokoneiden hajoamista, kadonneita tavaroita, unohtelemista jne. - luultavasti koska se tapahtuu Oinaassa, toiminnan merkissä. Vaikka haluamme puskea eteenpäin, perääntymiset saavat meidät hidastamaan ja kaikki "uudelleen"-sanat tulevat käyttöön - uudelleenajattelu, uudelleenharkinta, uudelleentarkastelu, uudelleentekeminen.


Katson perääntymisiä mielelläni tilaisuutena tarkastella elämääni, koska kaikki mistä en ole varma tai mikä liikkuu liian nopeasti, pysähtyy, jotta voin ajatella uudestaan strategiaani. Voisin suuttua tästä, mutta olen oppinut, ettei se auta, joten käytän universumin minulle antaman ekstra-ajan ja käyn läpi suunnitelmani ja projektini. Oinaana minulla on taipumus liikkua ja ajatella nopeasti, joten uudelleentarkastelu sallii minun myös varmistaa, että olen ajatellut kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, ja nähdä, onko minulla mitään uusia ideoita tai ajatuksia ongelmista.


Merkuriuksen perääntyessä on aikoja, jolloin asiat kariutuvat, ja se voi olla "sekalainen" siunaus. Itselläni tilanteita on loppunut ilman selvää syytä ja jotain muuta on avautunut, kun perääntyminen oli ohi, ja se oli paljon parempi vaihtoehto minulle. Tämä on perääntyvän Merkuriuksen siunaus ja sitä tapahtuu myös nyt. Sen sijaan että suuttuu ohi menneistä tapaamisista, väärinymmärryksistä ja asioista, jotka jumiutuvat, vetäkää syvään henkeä ja muistuttakaa universumia sen lupauksesta -
se mikä otetaan pois, korvataan jollain paremmalla.


Voimme kiinnittyä niin yhteen lopputulokseen, ettemme salli mitään muuta tapahtua, ja Merkuriuksen perääntyminen auttaa meitä siinä. Usein haluamamme lopputulos viivästyy, jotta saamme aikaa harkita uudestaan (ja se on jumissa, joten meillä on paljon aikaa). Haluammeko todella sitä? Miksi se on niin tärkeää? Onko toinen vaihtoehto? Onko tämä korkein hyvämme?

Olemmeko valmis ottamaan lisää aikaa sen ajattelemiseen? Sitten saamme kaiken tarvitsemamme ajan, koska Merkurius "liikkuu takaperin" muutaman viikon, joten voimme pitää tauon, ajatella uudestaan vaihtoehtojamme ja valintojamme ja vetää muutaman kerran syvään henkeä ja muistaa, että olemme ihmis"olentoja", joiden täytyy lopettaa "tekeminen" toisinaan.



Aika lopettaa puhuminen


Riippumatta siitä, miten paljon ajattelemme, että jokin on hyväksi indigoillemme, auttaa heitä, parantaa heidän elämäänsä ja auttaa heitä löytämään rauhan, niin tulee kohta, jolloin meidän on lakattava puhumasta ja sallittava heidän tehdä omat valintansa. Tiedätte, miten vaikeaa tämä voi olla, erityisesti kun näette, että he ovat ajamassa yli jyrkänteeltä silmät ummessa. Olette olleet itse siinä, missä he ovat, ja tiedätte, mitä tapahtuu, ja näin haluatte auttaa heitä estämään haasteen tai vaikeuden, minkä olette kokeneet. Ettekö olisi arvostaneet, jos joku teidän kaltaisenne olisi opastanut teitä, kun olitte heidän ikäisensä? Arvostaisitte sitä nyt, mutta ette ole heidän ikäisensä ja vaikka kuinka haluaisitte puhua, kunnes he kuuntelevat, tulee aika, jolloin teidän on lakattava puhumasta ja annettava heidän valita.


Aikuisena indigona on vaikeaa katsella lastemme käyvän läpi kamppailuja, joita mekin koimme, tuntea heidän hämmennyksensä ja epävarmuutensa ja haluamme ottaa heitä kädestä ja taluttaa heidät läpi sielunsa pimeästä yöstä. Odotamme heidän olevan kiitollisia avustamme, koska meillä ei ollut ketään, joka olisi voinut tehdä sen meille heidän ikäisenään. Mutta kiitollisuuden sijasta he ajattelevat, että puutumme asioihin, emme ymmärrä tai pysty samaistumaan heidän kokemukseensa. Ja meidän kuuntelemisen sijasta he sivuuttavat meidät ja neuvomme, kunnes he havaitsevat, että olimme oikeassa, ja sitten he tarvitsevat meitä pelastamaan heidät vaikeuksista.


Yksi vaikeimmista asioista oli antaa lasteni oppia itse ja vastustaa tarvetta taluttaa heitä jokaisen karikon läpi, jonka tiesin heidän kohtaavan. Saatoin samaistua heidän tunteeseensa enkä halunnut heidän tuntevan sellaista tuskaa tai miten pelottavaa oli tuntea yksinäisyyttä ja tuettomuutta. Olin hyvin halukas nostamaan heidät, kun he kaatuivat, mutta he eivät halunneet minua lähellekään, silloin kun he juoksivat täyttä vauhtia kohti katastrofia. Ja heillä oli kaikenlaisia järkytyksiä ja ongelmia, mutta rajoitin puuttumistani heidän elämäänsä. Jos he eivät kuunnelleet minua ja joutuivat vaikeuksiin, he olivat omillaan. Heiltä ei vienyt kauan oppia harkitsemaan antamiani neuvoja.


Tiedän, että on vaikeaa lakata puhumasta, silloin kun tiedätte, että neuvonne voisi auttaa lapsianne - riippumatta heidän iästään - mutta tulee aika, jolloin he lakkaavat kuuntelemasta eikä lisäpuhuminen auta. Voitte asettaa rajat ja kertoa heille, että he voivat olla omillaan, mutta te rajaatte antamaanne apua, kun he joutuvat vaikeuksiin. Kerroin lapsilleni, että jos minun täytyisi pelastaa heidät vaikeuksista, niin heidän pitäisi miettiä panostani päätöksissään.

Se voi vaatia kerran, mutta he oppivat pyytämään neuvoanne ennen sitoutumista johonkin tärkeään. Ja he kuuntelevat ja arvostavat neuvojanne enemmän, jos annatte niitä heidän halutessaan sen sijaan, että tuputatte niitä lakkaamatta, kunnes he eivät enää kuule niitä. Heidän on opittava tekemään voimallisia valintoja ja he oppivat enemmän voimattomista valinnoistaan kuin kuuntelemalla teidän samanlaisista kokemuksistanne "heidän iässään", vaikka se olisivatkin totta.

Ei kommentteja: