19.4.2011

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 5.-12.4.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
5.-12.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, kun perheen lapsi kuolee yhtäkkiä ja odottamatta, miksi jäämme tänne ilman häntä ja ilman mitään selitystä? Eikö meille vanhemmille voi antaa jonkin selityksen varhaisesta lähdöstä?

Ymmärrän, että oli jonkin suunnitelma ja suostuimme siihen aiemmin, mutta emme muista sitä nyt. Miksi emme voi saada pientä selitystä tai jotain yhteyttä auttamaan meitä tästä läpi? Tiedän, että se voidaan tehdä. En vain ymmärrä, miksei sitä tehdä.

Miksi tyttäreni kuoli niin nuorena? Tapahtuiko se sielumme kasvuksi tai oppimiseksi? Tarvitsiko hän tämän ajan jotain varten, mitä hän teki? Haluan vain ymmärtää. 
-Stephanie, USA


Vastaus:
Tyttärenne keho on lähtenyt luotanne, mutta ei hänen henkensä. Se on paikalla lähestymistä, koskettamista ja kommunikointia varten. Se on osa elämänoppituntia, minkä te - ja muut jotka olivat yhteydessä tyttäreesi hänen fyysisessä elämässään - suunnittelitte käyvänne läpi ja yrittävänne saada ymmärrystä tuskasta. Nimen antaminen kaikille oppitunneille, joita tässä on mukana, ei auttaisi sinua ymmärtämään niitä. Se saisi sinut vain miettimään sanahelinää. Et myöskään kävisi läpi näitä oppitunteja ja sitten sinun olisi toistettava ne tällä tai jollain toisella tavalla.


Menetyksen, hylkäämisen, syyllisyyden ja masennuksen tunne - kaikki nämä ovat oppitunteja, joita sinun on tutkittava. Jokaisen sinuun iskevän sydämen tuskan myötä jokin oppitunti sanoo: "Ymmärrä minua. Opi, miksi olen täällä, että voit siirtyä eteenpäin." Etsimääsi selitykseen voidaan vastata vain sanoilla "se on niin, kuin suunnittelitte". Emme voi selittää, mitä pyrit oppimaan tuosta tapahtumasta - tunteet sisälläsi ovat selitys tapahtumalle.


Mene noihin tunteisiin ja kysy itseltäsi, mitä tunnet. Emme tarkoita fyysistä menetystä, vaan tunnetta siitä, kuka olet ja miten reagoit tuohon kuolemaan. Kun näet kuvan tyttärestäsi ja masennut, kysy, mitä noiden tunteiden takana on. Huomaat ajattelevasi epäreiluutta, syyllisyyttä että se oli hän eikä joku muu, hylkäämisen tunnetta. Sinun täytyy tutkia, miksi nämä tunteet ovat osa sinua.



Epäreiluus on sen tuomitsemista, että kaiken pitäisi olla samanlaista ja jotenkin sinut jätettiin ulkopuolelle. Syyllisyys, että haluat pitää, mitä sinulla on, ja antaa jonkun muun mennä hänen sijastaan, merkitsee, että haluat kontrolloida, mitä tapahtuu. Hylätyksi tulemisen tunne merkitsee, että ajattelet omaa elämääsi tärkeämpänä kuin lähteneen elämää tai ettet ole riittävän hyvä saadaksesi häntä jäämään. Tämä on sinun oppituntisi, sinun elämäsi. Tutkimalla tunteitasi pääset haluamaasi selitykseen. Kaikki tapahtuu oppimisen vuoksi.


Kysymys:
Mestarit, olen suhteessa, missä kaikki on oikein ja kuitenkin kaikki on pielessä. Minusta tuntuu, että olen ollut jumissa kuusi vuotta ja se saa minut hämmentymään ja masentumaan. Ihmisien mielestä kumppanillani ja minulla näyttää olevan täydellinen suhde, "parhaita ystäviä" - mitä olemme. Kuitenkin suljettujen ovien takana asumme eri huoneissa enkä usein halua hänen koskettavan minua (vaikka hän rakastaa minua hyvin paljon).

Olenko kieltämisen tilassa enkä yksinkertaisesti tunne vetoa häntä kohtaan? Pelkään erota hänestä siitä pelosta, että päästän irti jostain upeasta. Kävin läpi hyvin traumaattisen eron seitsemän vuotta sitten ihmisestä, jonka ajattelin olevan elämäni rakkaus. Erittäin monimutkainen kolmiodraama repi sydämeni. Tunnen, että hän oli ainoani ja että hänen menettämisensä oli minun vikani. Nyt en enää tiedä, miten siirtyä eteenpäin tai päästää joku sisään.
-Kellie, Iso-Britannia


Vastaus:
Kuulemme tässä, että sinulla on nämä vanhat kengät, jotka ovat niin mukavat, ettet halua heittää niitä pois. Vihaat myös ostoksille menoa ja altistua yleisölle, joka ehkä tuomitsee valintasi. Ongelmana on, että kengistä on lähtenyt kaikki tuki ja aina kun käytät niitä, jalkasi taittuvat eri tavalla, mihin ne on suunniteltu, ja jalkateriisi, nilkkoihisi ja sääriisi sattuu jatkuvasti lihasten ja jänteiden venyessä. On aika tutkia koko kuvaa.


Rakensit kilpikonnamaisen kuoren ympärillesi seitsemän vuotta sitten, kun sinuun sattui kovasti. Ensimmäisellä kerralla kun pistit pääsi täysin ulos kuoresta, tapasit nykyisen tyttöystäväsi. Hän tunsi tuskasi ja hänellä on tarve ottaa hoitoon loukkaantuneita eläimiä, joten sinusta tuli hänen projektinsa. Hänen rakkautensa sinua kohtaan perustuu uskomattomaan tarpeeseesi olla rakastettu, koska sinulla ei ole rakkautta itseäsi kohtaan. Tämä tarve syntyy itsetunnon menettämisestä aiempien suhteidesi vuoksi. Tule itsenäiseksi ja hän siirtyy toiseen projektiin.


Et pysty toimimaan muussa kuin riippuvaisessa suhteessa, ennen kuin parannat itsesi. Tämän tekemiseksi sinun on tutkittava pelkojasi. Mene niihin ja tunne, miksi sinulla on ne. Hyväksy, että olet fantastinen sielu, jolla on maallinen koettelemus. Olet yhtä hyvä kuin kaikki muutkin. Sinun on päätettävä, mitä haluat, ja sitten tietäen ansaitsevasi sen tuoda se itsellesi aikomuksellasi. Sinun on oltava rehellinen itsellesi.


Kysymys:
Mestarit, olen äskettäin kuullut, että olen ollut monina loppupäivinä muilla planeetoilla ja tehtäväni on ohjata järkyttyneitä sieluja valaistulle polulle Kotiin. Olen täällä maan päällä tekemässä juuri sitä. Regressioterapiassa näin itseni opastamassa sieluja takaisin Kotiin. Se oli 12. ulottuvuus ja luulin nähneeni Lähteen, Sanandan jne. Seisoin erillään ja minulle annettiin erikoisviitta hyvin tehdystä työstä.

Mitä koin? Korkeampi itseni näytti informoineen minua keräämään maan energioita ja voimia vahvistuakseni loppua varten ja opastaakseni muita sieluja. Kuka olen, mitä minun pitäisi tehdä valmistautuakseni tähän tehtävään? Mikä on teidän mielipiteenne tästä?
-Ratsa, Indonesia


Vastaus:
Ensinnäkin, olet sielu, joka on valinnut esittää osaa toisten sielujen siirtymisessä maapallolta takaisin Kotiin. Olet tehnyt tätä aiemmissa inkarnaatioissa. "Pidät porttia auki", kuten sanomme, jotta toiset voivat löytää tiensä helpommin. "Loppu" ei merkitse planeetan loppua, vaan yhteiskokemuksen massiivista loppumista suurella ihmisryhmällä. Tämä voi olla luonnon tai ihmisen aiheuttama katastrofi tai epidemia.


Portin pitämiseksi auki käyt läpi saman prosessin niiden kanssa, jotka jättävät kehonsa, ja samassa henkimuodossa johdat tietä portin läpi. Ollaksesi näyttämässä tietä voit kommunikoida lähtevien sielujen kanssa ja näyttää heille, mitä etsiä ja miten poistaa pelko, joka estää heitä kulkemasta läpi. Tämä voidaan tehdä keho- tai henkimuodossa.


Portinvartijoita oli läsnä Sendaissa, Japanissa tsunamin jälkeen auttamassa hämmentyneitä sielua rajan yli. "Tiennäyttäjät" tulivat yhdistymään fyysisesti eksyneisiin sieluihin ja puhumaan heidät päätöksentekoprosessin läpi.



Sessiossasi muistit kokemuksen, missä olit auttanut satoja sieluja Kotiin, ja olitte kaikki yhdessä juhlimassa. Fyysinen valmistautumisaskeleesi on saattaa loppuun aloittamasi elämänoppitunnit, jotta niiden energia ei mene tiellesi. Sinun täytyy vapauttaa elämäsi peloista ja epäilyksistä ja kaikesta, mikä vetää energiaa itseensä. Sinun on avauduttava kommunikoinnille ympärilläsi, jotta voit ottaa esimerkkiä ryhmästä, joka on kanssasi. Et ole yksin tässä prosessissa, mutta on silti oma valintasi, osallistutko vai et.


Kysymys:
Mestarit, menetimme äskettäin tytärpuoleni raa'assa murhassa. Tähän kokemukseen saakka en uskonut pahan voiman olevan läsnä täällä maan päällä. Mutta nyt tiedän pahuutta olevan täällä, voin tuntea ja aistia sen olemassaolon. Se menee pois, kun siirrän ajatuksiani. Elääkö pahuus keskuudessamme? -Susan, USA


Vastaus:
Maaplaneetta on järjestetty kaksinaisuudeksi. On yhtä paljon negatiivista tai pahaa energiaa kuin positiivista tai hyvää energiaa. Ihminen joka on keskittynyt positiiviseen elämään, voi olla täysin tietämätön pahuudesta, joka vaanii lähellä. Vasta sitten, kun jokin loistaa kohdevalon negatiivisuuteen, näette sen ensi kertaa. Voitte aina pitää sen rannalla ympäröimällä itsenne rakkauden tai positiivisen ajattelun valkoisella valolla.


Traagista menetystäsi voimisti, kun kohtaisit jatkuvan tunteen menetyksesi syystä. Tämä on oppitunti sinulle ymmärtää, ettei sinun tarvitse hyväksyä tai antaa periksi liitolle pahuuden kanssa. Kuten olet jo nähnyt, voit pitää sen poissa poistamalla sen ajatuksistasi tai ehkäisemällä sen vaikutuksen aikomuksellasi. Pahuutta asuu kaikkialla tällä planeetalla, mutta teillä ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa.


Kauniilla sielulla joka oli tytärpuolesi, oli sopimus lähteä silloin saattaakseen loppuun oppitunnit, jotka hän halusi kokea. Hän ei halua sinun pakahtuvan tilanteesta ja hänen kuolemansa seurauksista. Et voi unohtaa, mitä tapahtui, mutta samaan aikaan sinun ei ehdottomasti tarvitse toivottaa negatiivisuuden tunnetta tervetulleeksi asumaan ympärillesi tai sisällesi. Näe jokainen päivä fantastisena ja täynnä niiden sielujen rakkautta, joiden kanssa päätät olla tekemisissä. Mitä niihin tulee, jotka tarvitsevat pahuutta oppituntiensa täyttämiseen, anna heidän käsitellä sitä, niin kuin heidän täytyy. Täytä oma maailmasi rakkaudella.


Kysymys:
Mestarit, auttakaa. Pelkään ja olen epätoivoinen. Kehoni jokainen osa tuntuu supistuneen. En voi hengittää ja olen ahdistunut. Tunnen olevani eloton ja hyvin masentunut. Pääni tuntuu raskaalta ja kuumalta - se on täynnä energiaa, kuitenkaan en pysty ajattelemaan selkeästi. Solar plexukseni tuntuu olevan täynnä "minua", mistä en pysty vapautumaan. Tunnen minun olevan poissa täysin. Niskalihakseni ovat tiukat ja silmät, nenä ja suu kipeät.

Tunnen olevani maadoittumaton ja poissa keskuksestani. Minulla on vaikeuksia kävellä. Lapsuudessani oli traumoja, mutten pysty muistamaan niitä. Minulla ei ollut omaa sänkyä. Maskuliinipuoleni on heikko. Tunnun solar plexuksessa ansassa olevalta lapselta. Hajut ovat minulle ylivoimaisia. En pysty yhdistymään ulkoisiin tunteisiin. Vapauttavin asia mitä olen koskaan tehnyt, oli olla haudattuna maahan kahdeksi tunniksi. Kehoni tärisi. Sitten onnellisia ääniä tuli ulos.
-John, Iso-Britannia

[USA:n lakeihin viitaten, Henkimestarit eivät diagnosoi tai määrää lääkkeitä lääketieteellisiin tiloihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestareiden kirjasesta/e-kirja parantamista.]

Vastaus:
Olet sielu, joka käy läpi kamalaa siirtymää. Korkeampi itsesi yrittää kiinnittää huomiosi saadakseen sinut kääntymään sisäänpäin ja tuomaan pelot nuoruutesi elämänoppitunneista valoon. Sinulla on ollut niin paljon traumaa, että kaikki tunteesi on haudattu ovien taakse ja kieltämiskerrosten alle, jotteivät ne vaikuta sinuun. Ilman tunteita et voi reagoida päivittäisiin tilanteisiin. Silloin kun yrität tuntea jotain, kaikki peitteet estävät sinua koskettamasta sitä, mikä sinun täytyy nähdä ja tuntea kyetäksesi hyväksymään ja käsittelemään nämä ongelmat.


Tätä prosessia et pysty tekemään yksin. Aivan samalla tavalla kuin sinusta tuntui mukavimmalta haudattuna, sinun täytyy päästä ulos tietoisesta mielestäsi ja kehosi ärsytyksestä. Yksi tapa jolla voisit tehdä tämän, on hypnoosi. Hypnoterapeutti jolla on kokemusta lapsuuden ja sisäisen lapsen ongelmien käsittelemisestä, pystyy auttamaan sinua kohtaamaan ja ymmärtämään ongelmasi sekä alkamaan ratkaista niitä.


Tämä ei ole helppo tai nopea menetelmä. Sinun on aloitettava esittämällä selkeä aikomus tietoiselle mielellesi ja universumille siitä, missä haluat olla. Sinun on päätettävä, kuka haluat olla ihmisenä. Määrittele ominaisuudet, joiden kanssa haluat elää elämässäsi. Tietoisuutesi havaitsee sinut monina usean ikäisinä ihmisinä, joista jokainen merkitsee jotain käännekohtaa nuorempana. Tavoitteenasi pitäisi olla yhdistää kaikki osasi yhdeksi olennoksi. Tämä on sinulle tie onneen.


Kysymys:
Mestarit, kumppanini jätti minut puoli vuotta sitten ja se heitti minut täydelliseen epätoivoon, mutta siitä lähtien olen tehnyt paljon sisäistä työtä ja olen nyt paljon paremmassa paikassa - olen paljon iloisempi ja rakastan itseäni enemmän. En edes tunnista sitä ihmistä, joka olin ennen. On selvää, että ero oli elämänoppitunti ja lahja kohdata pelkoni ja olla taas eheä.

Haluan edelleen kovasti rakkaussuhdetta ex:äni kanssa ja tiedän, että jos meillä olisi uusi suhde, se olisi hyvin kaunis, koska tunnen nyt ehdottoman rakkauden. Onko minun mahdollista ilmentää suhde hänen kanssaan, vaikka emme ole olleet lainkaan kosketuksissa? Jos on, pitäisikö minun ottaa yhteyttä häneen vai jättää asia universumille? Keskityn nyt olemaan iloinen ja nauttimaan elämästäni ja rakastaisin saada hänet taas elämääni.
-S., Singapore


Vastaus:
Katso tarkasti sitä ihmistä, kuka olet nyt. Olet tehnyt kovasti työtä ollaksesi se, kuka olet. Suuri osa tuota työtä oli havaita se tosiasia, että vuosia olit kontrolloituna suhteessa etkä tehnyt omia päätöksiäsi. Silloin kun mies lähti, sinut pakotettiin näkemään, että sinulla oli paljon enemmän kykyä, mitä olit kuvitellut tai mistä antanut ansion itsellesi.


Muista, että tangoon tarvitaan kaksi. Hän halusi olla hallitseva suhteessa. Silloin kun aloit kysyä vähän, mitä tapahtuu, ja halusit alkaa ottaa vähän enemmän vastuuta omista toimistasi, hän päätti lähteä. Et ollut enää suostuvainen lemmikki. Hän ei ole muuttunut - hän on edelleen itsekäs ja vaativa ihminen.


Voisit pyrkiä uusimaan kumppanuutenne, mutta se ei ollut koskaan sitä eikä se voisi koskaan olla kumppanuutta. Palaaminen yhteen olisi paluutta tottelevaiseksi pikkutyttöystäväksi, joka odottaa talon miestä ja huolehtii hänestä. Hän on siirtynyt suhteeseen, missä hänellä on joku ujo ihminen, jolla on omakuvaongelmia - aivan kuin sinulla alkaessasi olla hänen kanssaan.


Palataksenne takaisin yhteen sinun pitäisi heittää pois löytämäsi ehdoton rakkaus, itsesi rakastaminen ja ilo. Käytä sen sijaan uusia lahjojasi ilmentämään kaiken sen arvoinen kumppani - sellainen joka tulee jakavaan ja rakastavaan suhteeseen, missä sinua kunnioitetaan sellaisena, kuka olet, ei sellaisena, mitä mies haluaa sinun olevan. Olet kaunis sielu. Tuo kaunis, rakastava ja ehjä ihminen jakamaan elämäsi. Ansaitset sen.

Ei kommentteja: