21.4.2011

MIKÄ AIHEUTTAA SAIRAUTTA?

Päällikkö Josephia kanavoinut John Cali
19.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


John Cali:



Luin pari viikkoa sitten mielenkiintoisen artikkelin syövän eri syistä.


Artikkelissa oli pitkä luettelo tavallisia "epäiltyjä". Näihin sisältyivät tupakointi, epäterveellinen ruokavalio, liikalihavuus, ilman saasteet, alistuminen auringolle, sukuhistoria, geneettinen alttius jne. Ironista kyllä, luetteloon sisältyivät myös syövän hoitamiseen käytettävät lääkkeet. Hoitotapa on pahempi kuin sairaus?


Minut yllätti artikkelissa se, ettei siinä mainittu mitään stressistä, minkä monet ammattilaiset - perinteiset ja ei-perinteiset - ovat usein sanoneet olevan ensisijainen sairauden syy.


Tuleeko siis joku joka viettää lähes stressitöntä elämää, vähemmän todennäköisesti sairaaksi? Faktat sanovat "luultavasti kyllä".


Tämän viemiseksi äärimmäisyyteen, raporttien mukaan Hiroshimassa ja Nagasakissa oli USA:n pommittaessa vuonna 1945 noita kaupunkeja nunnia ja munkkeja, joihin radioaktiivisuus ei vaikuttanut. Rakkaat ystävämme, Sharon Rose ja Kamala Everett, ja heidän henkioppaansa Saint Germain ja Lady Portia sanoivat viime uutiskirjeessään:


"Nyt on aika muistaa, että oli nunnia ja munkkeja, joihin Hiroshiman ja Nagasakin atomipommiräjähdysten radioaktiiviset energiat eivät vaikuttaneet, koska nämä olennot muistivat, ettei heitä voisi lopettaa.
He eivät sallineet pelon tulla mieleensä tai kehoonsa. Pysymällä keskittyneenä olemuksensa puhtauteen jokainen solu heidän kehossaan pysyi harmoniassa alkuperäisen jumalaisen koodauksen kanssa.
Tämä aktivoi valon heidän kehoaan ympäröivässä pallossa, jotta sen ydin pysyisi harmoniassa heidän sydämensä kanssa. Periaatteessa he eivät horjuneet siitä, kuka he todellisuudessa olivat! Tätä ehdotamme teille jokaiselle tämän siirtymäjakson aikana, mitä parhaillaan koette."


Päällikkö Joseph


Rakastamme tuota Johnin lainausta Sharonilta ja Kamalalta, erityisesti tätä osaa: "Periaatteessa he eivät horjuneet siitä, kuka he todellisuudessa olivat!" Tämä on asian ydin tänään.


Silloin kun olette täysin, tietoisesti ja tarkoituksellisesti harmoniassa sen kanssa, kuka olette, olette voimakas ja voittamaton.

Olette voimakas ja voittamaton paljon sen yli, mitä useimmat ihmiset ovat koskaan uskaltaneet uneksia tai kuvitella.


Tähän sisältyy fyysinen kehonne. Tiedämme, että jotkut olisivat eri mieltä tästä. Mutta sanoisimme, että silloin kun tunnustatte täysin jumaluutenne, kehoanne ei voi vahingoittaa riippumatta olosuhteista - olkoon kyse ydinsäteilystä tai fyysisestä sairaudesta.


On riittävästi - vaikkakaan ei monia - tarinoita ainakin antamaan teille ajattelemisen aihetta. Tietysti yksi noista tarinoista ovat Hiroshiman ja Nagasakin nunnat ja munkit.

Käsitämme, että monien ihmisten on vielä saavuttava tuo itsetietoisuuden taso. Mutta olette kaikki pääsemässä siihen. Ja tiedän on täysin mahdollista saavuttaa tuo taso. Ja tehdä se tässä elämässä.

Asian ydin on tämä. Jos uskotte jonkin - minkä tahansa - voivan vahingoittaa teitä, olette heikko ja haavoittuva. Jos uskotte, ettei mikään voi vahingoittaa teitä, olette voimakas ja voittamaton.

Tähän sisältyvät kaikki olemuksenne osat. Tietysti myös fyysinen kehonne.

Kykenette elämään paljon pidempään, mitä pidätte normaalina elämänkaarena. Ja kykenette tekemään sen täysin terveenä.


Kaikki on mahdollista, jopa vääjäämätöntä, silloin kun muistatte, kuka olette, ja harmonisoidutte siihen täysin.


Ja muistakaa - te olette Jumala!

Ei kommentteja: