9.4.2011

RINNAKKAISTODELLISUUDET OSA III


Ra Nunea ja Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll
Uutiskirjeestä 30.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tervehdys. Olen Ra Nune Atlantiksen rinnakkaistodellisuudesta, missä emme vaipuneet pelkoon. Syklimme kuitenkin loppui ja löysimme muita maa-alueita tai menimme maan sisälle tai ylösnousimme yksilöinä viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.


Me, tämän Atlantiksen ja Lemurian rinnakkaistodellisuuden jäsenet, olemme tarkkailleet ilolla ja ehdottomalla rakkaudella suurta heräämistänne ja valmistautumistanne planeetan ylösnousemukseen. Olemme hyvin ylpeitä maadoittuneesta perheestämme ja olemme täällä auttamassa teitä aina tarvitessanne.


Ennen kuin aloitamme ulottuvuuksien välisen matkamme, rakkaalla Gaialla on viesti, jonka hän haluaa jakaa ihmistensä kanssa. Audio (englanniksi) osoitteessa www.multidimensions.com/players/memofromgaia.mp3


Valmisteluna planeettanne ylösnousemukseen olemme palaneet opastamaan teitä maapallon kuudennen ulottuvuuden jumalaiseen matriisiin. Siellä voitte kiinnittää kosmisen tietoisuutenne meidän versioomme oman syklimme loppumisesta. Tällä tavalla voitte kokea meidän rakastavan ja rauhallisen antautumisemme korkeimmalle todellisuustaajuudellemme.


Monet meistä ovat ottaneet kehon teidän todellisuutenne aikakehyksessä. Teimme niin, koska haluamme auttaa kaikkien niiden sielusirpaleidemme pelastamisessa, jotka jaoimme matalamman taajuuden rinnakkaistodellisuuteenne saadaksemme elämänkokemusta polarisoituneessa todellisuudessa. Jakautumisenne matalampaan taajuuteen vaati suurta rohkeutta, sillä sielutasolla tiesitte, että 3D-matriisin syvyyksiin meneminen merkitsi rakkauden ja pelon ääripäiden kokemista. Se merkitsi myös, että luultavasti ette pystyisi palaamaan luoksemme ennen maan muuntumisaikoja vuonna 2011 ja sen yli. Kun olemme opastaneet teidät matriisin läpi ja saaneet loppuun parannussessiomme, käymme ylisielumme kanssa seitsemännessä ulottuvuudessa.


ULOTTUVUUKSIEN VÄLINEN MATKA


Tietysti tämä matka tapahtuu tietoisuudessanne, sillä tietoisuus on se "sinä", joka juurruttaa elämän mihin tahansa muotoon, jonka haluatte "pukea yllenne". Kun matkustatte ulottuvuuksien välillä tietoisuutenne kautta, päätätte ehkä käyttää - tai sitten ei - muotoa, kun saavutte tiettyyn paikkaanne. Itse asiassa jokainen "paikka" on todellisuustaajuus, mihin kiinnittää tietoisuutensa kokeakseen tuon todellisuuden.


Jotkut paikat/taajuudet värähtelevät matalammalla taajuudella, joten teille annetaan tiheämpi keho tuossa todellisuudessa. Toisaalta, olennot kahdeksannen ulottuvuuden taajuudessa ja sen yli harvoin valitsevat muotoa, elleivät he vieraile matalammissa todellisuustiheyksissä/taajuuksissa.



Voitte kytkeytyä vain todellisuuteen, mikä on samaa resonanssia kuin tietoisuutenne. Näin ollen viidennen ulottuvuuden taajuuden kokemiseksi teidän on ylläpidettävä tietoisuutenne viidennen ulottuvuuden taajuudessa. Jos vierailette tuossa todellisuudessa ja tietoisuutenne putoaa neljännen ulottuvuuden taajuuteen, "putoatte" tuosta todellisuudesta alemman värähtelyn rinnakkaistodellisuuteen.


Tästä syystä Atlantiksen rinnakkaistodellisuuksia ilmestyi, kun maailmamme asukkaat tekivät valintoja, mikä sai heidän tietoisuutensa resonoimaan tuohon matalampaan taajuuteen. Gaian taajuuden alentaminen on suunniteltua, kun siitä tuli vapaaehtoisesti kolmannen ulottuvuuden planeetta. Emme kuitenkaan olleet tietoisia siitä, että tuossa matalammassa tietoisuustaajuudessa sielumme sirpaleet unohtaisivat itsensä ja uskoisivat, että harhakuvat olivat totta ja totuus oli harhaa.


Tiesimme, että eri todellisuustaajuuksissa oli eri säännöt ja lait ja että oli paljon helpompaa yhdistyä moniulotteiseen itseensä korkeammassa tietoisuustaajuudessa. Emme olleet kuitenkaan koskaan kokeneet alempaa neljättä ulottuvuutta eikä meillä ollut aavistustakaan, että sielumme sirpaleet kadottaisivat täysin kontaktin meihin. Lisäksi emme käsittäneet, että muotomme molekyylien pyörimisvauhti vaikuttaisi niin kovasti tietoisuuteemme. Emme tienneet sitä, koska emme olleet kokeneet muotoa alemmassa taajuudessa kuin neljännen ulottuvuuden keskiosa. Emme siis tienneet, että olisi sellainen haaste muistaa todellinen tietoisuutemme, silloin kun säilytimme muodon sitä alemmassa taajuudessa.


Olemme kovasti kaivanneet teidän maaversionne perhettämme ja olemme hyvin onnellisia pystyessämme viimeinkin saamaan kontaktin teihin. Juhlimme heräämistänne ja odotamme innolla yhdistymistä taas kanssanne, kun muunnatte muotonne takaisin valokehoksi. Valokehonne resonoi viidenteen ulottuvuuteen, missä teitä ei enää haittaa ajan ja paikan rajoitukset. Viidennessä ulottuvuudessa kaikki muodon ilmentymät ovat samanaikaisesti olemassa ykseyden tässä ja nyt. Siksi monet rinnakkaistodellisuudet ovat havaittavissa samanaikaisesti.


Kuudennessa ulottuvuudessa koko todellisuus on tietoisuutta ja muotoa ajatellaan samalla tavalla, kuin maa-astianne ajattelee vaatetusta. Itse asiassa, muoto havaitaan mahdollisuutena ja tietoisuus valitsee tarttuvansa siihen, millaista matriisia/kokemusta halutaan. Jos siis siirrätte kuudennen ulottuvuuden tietoisuutenne eri kohtaan matriisissa, koko todellisuuskokemuksenne siirtyy vastaamaan uuden matriisin todellisuutta. Tämä kokemus vastaa luettavan kirjan, kuunneltavan laulun tai katseltavan ohjelman valitsemista.


Erona on, että kuudennessa ulottuvuudessa kaikki valinnat tehdään siinä valomatriisitaajuudessa, mikä luodaan kosmisen mielen valolla (ajatuksella). Tämä kosminen mieli asuu kuudennen ulottuvuuden tietoisuudessanne, koska tuossa taajuudessa ei ole mitään erillisyyttä. Siellä ei ole myöskään sisäpuolella/ulkopuolella, sisällä/ulkona. Kuitenkin lineaarisen ajattelun vuoksi voimme käyttää näitä sanoja auttamaan ymmärrystänne.


Minä, Ra Nune, yhdessä galaktisen arcturuslaisten perheeni kanssa, autamme teitä matkustamaan kuudenteen ulottuvuuteen harmonisoidaksenne oman tietoisuutenne minun rinnakkaistodellisuuteni rauhallisen ja rakastavan siirtymän kanssa. Tämä harmonisoituminen vapauttaa teidät kolmannen ulottuvuuden ajasta ja paikasta sekä kaksinaisuuslaeista ja auttaa teitä ruumiillistamaan rakkaus- ja rauhalaatunne ja antautumaan ykseydelle. Nämä laadut lisäävät kapasiteettianne yhdistää moniulotteisia energioitamme mieleenne, sydämeenne ja päivittäiseen elämäänne. Mikä tärkeintä, viritätte tietoisuutenne ykseystietoisuuden ja ylösnousemusenergian aallonharjalle.


YLÖSNOUSEMUS RA NUNEN TODELLISUUDESSA


Silloin kun meille tuli selväksi, että aikamme muodossa oli käynyt kiertonsa loppuun, emme pelänneet jättää nykymuotoamme, koska emme olleet koskaan menettäneet kontaktia todelliseen itseemme tai siihen kollektiiviseen moniulotteiseen valoon, mikä oli korkein ilmaisumuotomme. Siksi näimme lopunajat hyvin samanlaisena, kuin te näkisitte ihanan ja jännittävän loman loppumisen. Jotkut meistä päättivät matkustaa planeetan toisille maa-alueille, toiset päättivät luoda elämän maan sisälle ja toiset päättivät ylösnousta viidennen ulottuvuuden Kotiimme. Olin yksi niistä, jotka päättivät ylösnousta korkeamman ulottuvuuden ilmaisumuotoonsa. Kerron teille lyhyesti kokemuksestani.


Olimme tienneet satoja vuosia, että syklimme loppu oli lähellä. Aika oli erilainen käsite meidän todellisuudessamme, sillä elimme satoja vuosia. Itse asiassa, jotkut johtajat pitivät saman muodon tuhansia vuosia. Tiesimme, että päätimme tulla tähän maailmaan ja voisimme päättää lähteä. Kuitenkin syklin loppu oli erilaista. Se oli paljon kuin sellaisen menestysnäytelmän lopettamista, joka oli pyörinyt monta vuotta Broadwayllä. Jos näytelmä olisi jatkunut, olisimme ehkä pitäneet "osamme", mutta koska näytelmä oli loppumassa, ei ollut saatavana osia. Itse asiassa, oli aika löytää uusi näytelmä.


Päivittäisillä ryhmämeditoinneilla loimme voimakkaan ajatusmatriisin jatkuvasti laajentuvista tietoisuustaajuuksista. Havaitsimme varhain, että yhteistietoisuutemme oli paljon voimakkaampi kuin yksilötietoisuutemme. Havaitsimme myös antautumisen merkityksen. Ympärillämme tapahtui monia pelottavia asioita. Lisää ja lisää maa-alastamme vajosi mereen. Se oli vielä pelottavampaa, että osa maastamme vain hävisi. Itse asiassa, saatoimme visuaalisesti nähdä hologrammimatriisin huononemisen. Kun tätä tapahtui useammin, tiesimme, että oli melkein aika lähteä.


Tietysti lähtemisemme tapahtui tietoisuudessa. Emme olleet huolissamme muodoistamme, koska emme tarvitsisi niitä palatessa Kotiin. Siksi pidimme tyytyväisenä valoa niille, jotka halusivat muuttaa fyysisesti toiseen paikkaan, tai niille, jotka tarvitsivat tukea ylösnousemuksessaan tai muutossaan toiselle alueelle. Ei ollut mitään pelkoa näytelmämme loppumisesta. Oli vain iloa ja kiitollisuutta pitkästä ja tuottavasta kokemuksesta muodossa. Ykseystietoisuusaalto oli konkreettinen ja se paistatti ylösnousemusmatriisiamme moniulotteisessa valossa ja ehdottomassa rakkaudessa.


Vähitellen vietimme enemmän aikaa meditoiden ja vähemmän päivittäisissä askareissa. Kun taajuutemme nousi korkeammalle ja korkeammalle, emme enää tarvinneet ruokaa tai vettä ja koska emme olleet koskaan oikeastaan hereillä, emme enää tarvinneet unta. Kaikkea mitä huonontuva muotomme tarvitsi, oli runsaasti ylösnousemusenergiassa. Hitaasti aloimme kadottaa kaiken kiintymyksen yksilöllisyyteen ja havaitsimme tietoisuutemme yhdeksi ylösnousemusenergian olemukseksi.


Entisen todellisuutemme huolet hävisivät olemuksestamme ja euforia oli tietoisuutemme jatkuva tila. Ykseyden ehdoton rakkaus täytti sydämemme halkeamispisteeseen saakka ja moniulotteinen valo valaisi tiemme Kotiin. Sitten kun päästimme irti siitä harhasta, että meillä oli muoto, vapauduimme myös ajan ja paikan harhakuvista.


Kollektiivitietoisuutemme havaitsi ykseyden taajuuden Kodiksi, mistä olimme kerran lähteneet ja mihin olimme nyt palaamassa. Jokainen kokemus paljastettiin, minkä olimme koskaan valinneet matkallamme muotoon, sekä kaikki ne tavat joilla me kollektiivina olimme punoutuneet elämämme moniin todellisuuksiin. Olimme harjoitelleet tätä näytelmämme viime kohtausta monta kertaa ja olimme valmiita grande finaleen.


Silloin käsitimme, että moniulotteinen valo ja ehdoton rakkaus olivat täysin ympäröineet meidät. Olimme sen "välitilassa", kuka olimme olleet ja kuka meistä oli tulossa. Silloin muistimme antautumisen tärkeyden.

Antauduimme välitilaan ja meistä tuli rakkautta ja valoa.

Antauduimme rakkaudelle ja valolle ja meistä tuli ehdotonta rakkautta.

Antauduimme ehdottomalle rakkaudelle ja meistä tuli yksi valokeho!

Antaudumme valokehollemme ja meistä tuli koti!


Ylösnousemuksemme oli enemmänkin kuiskaus kuin huuto, kun hiljaa palasimme pitkältä matkaltamme matalammista ulottuvuuksista. Ennen kuin täysin "avasimme silmämme", mietimme kokemustamme asumisesta "erillisessä" muodossa, tarkastelimme monia muita kokemuksia ja tutkimme sitä tunnekirjoa, mikä on ainutlaatuinen fyysiselle ilmaisumuodolle. Lopulta tiesimme sielussamme, miten ne joiden kanssa olimme ylösnousseet, olivat täysin sopeutuneet viidenteen ulottuvuuteen.


Olimme käyneet Kotona monta kertaa tietoisuudessamme ollessamme inkarnoituneena Atlantikselle, mutta nyt olimme täällä jäädäksemme. Monet meistä, mukaan luettuna minä, päätimme jäädä viidenteen ulottuvuuteen auttamaan sielusirpaleitamme, jotka jäivät maan päälle jakautumalla jatkuvasti polarisoituvaan versioonsa maapallosta.


Olimme oppineet paljon kokemuksestamme muodossa ja halusimme jakaa viisautemme niiden urheiden sielusirpaleidemme kanssa, jotka olivat jakautuneet maapallon teidän rinnakkaisversioonne. Olemme pitäneet rauhan ja rakkauden energiaa teille ja haluamme jakaa sen kanssanne nyt. Onnistuimme säästämään Gaian tuhoutumiselta, mutta sillä on nyt tilaisuus osallistua ylösnousemukseensa.


Olemme antaneet teille esikatsauksen ylösnousemuksenne tulevista "vetonauloista". Nyt me, Altantiksen ja Lemurian ylösnousseet sielut, autamme teitä harmonisoimaan värähtelynne oman todellisuustaajuutemme rauhan, rakkauden ja antautumisen kanssa. Nämä ominaisuudet voimaannutavat kovasti teitä täyttämään tehtävänne. Aloitamme tämän prosessin nyt.

Seurataksenne astumistanne kuudenteen ulottuvuuteen katsokaa alla olevat YouTube-videot:



Täältä löytyy pitkä audio-versio:
www.multidimensions.com/players/Arcturian6.mp3

KIRJOITETTU SELONTEKO


Koska olette nyt valokehomuodossanne, voitte helposti kuvitella itsenne valokeilaksi, joka leijuu maan monien rinnakkaistodellisuuksien kuudennen ulottuvuuden matriisin edessä …

Nähkää maan jumalainen matriisi … Näettekö, miten se sädehtii ja kimaltaa?


Katsokaa tähän valokehonne korkeampaan ilmaisumuotoon …
Nähkää valokehonne matriisi …
Nähkää tuossa matriisissa viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Nähkää neljännen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Nähkää kolmannen ulottuvuuden ilmaisumuotonne …
Tuntekaa ja yhdistykää näihin moniulotteisen itsen rinnakkaistodellisuuksiin …


Pyydämme teitä nyt yhdistämään kaikki nämä aspektinne monien valokehojen kollektiivitietoisuuteen Arcturuslaisessa käytävässä …
Yhdistäkää tietoisuutenne Arcturuslaisten tietoisuuteen …
Tuntekaa tämä moniulotteinen yhtenäinen tietoisuus …


MATRIISI


Mun Kaa-ah ja Atlantiksen Ra Nune ovat kertoneet teille rauhallisesta ja rakastavasta todellisuudestamme. Tämä on todellisuus, mitä monet teistä myös elivät, sillä olette rohkeita vapaaehtoisiamme, jotka uskaltautuivat jakautumaan alempiin, polarisoituneisiin rinnakkaistodellisuuksiin. Ei koskaan suunniteltu, että todellisuus putoaisi niin matalaan värähtelyyn, mutta Atlantiksen mustakaavut jättivät syvät pelon ja väkivallan arvet Gaian kehoon. Nämä arvet pakottivat Gaian syöksymään pidemmälle ja pidemmälle alemman neljännen ulottuvuuden syvyyksiin ja kolmanteen ulottuvuuteen. Olemme täällä opastamassa tuon haavat parantamiseksi suurta kollektiivitietoisuutta, minkä olette luoneet Arcturuslaisessa käytävässä.


Aloitamme prosessimme kiinnittämällä ensin tietoisuutemme siihen Atlantiksen todellisuusversioon, missä pelko ei tärvellyt rauhaa ja rakkautta. Seuratkaa ääntäni ja Kaa-ah'n suurten siipien musiikinomaista lepatusta, kun leijumme Gaian kuudennen ulottuvuuden matriisin yläpuolella etsimässä tuota todellisuutta. Tuntekaa muodostamamme kollektiivitietoisuuden voima.


Sallikaa tämän tietoisuuden sopia yhteen matriisin sädehtivän hehkun kanssa. Tuntekaa, miten olemme matriisi ja matriisi on me. Välähdyksiä monista kokemuksistamme muodossa kulkee nyt nopeasti tietoisuutemme läpi, mutta emme kiinnitä huomiotamme niihin. Ne häiritsevät meitä, sillä olemme tekemässä tehtävää.


Kuten muistamme Kaa'ah'n tarinoita yhteisöstä ja rakkaudesta (Rinnakkaistodellisuudet osa I) ja omia tarinoitani rauhasta, rakkaudesta ja ylösnousemuksesta, sallimme tietoisuutemme syleillä näitä ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien myötä jotka on tallennettua moniulotteiseen tietoisuutemme ja korkeaan sydämeemme, tietoisuutemme kiinnittyy Lemurian ja Atlantiksen värähtelyyn ennen jakautumista alempiin ulottuvuuksiin.


Yhdessä hengitämme sisään tuota rakkautta, rauhaa ja ykseyttä. Jokaisen sisäänhengityksen myötä tunnemme näiden ominaisuuksien tulevan tietoisuuteemme. Jokaisen uloshengityksen myötä tunnemme näiden ominaisuuksien integroituvan kollektiivitietoisuuteemme. Yhtenä olentona siirrymme Gaian matriisin läpi hengittäen ulos ehdotonta rakkautta, rauhaa ja ykseyttä. Meidän on löydettävä "vioittunut paikka" - matriisissa paikka, missä rinnakkaistodellisuus jakautui alun perin matalampiin taajuuksiin.


Kyllä, siinä se on. Voimme nähdä pienen välähdyksen, mikä näyttää oikosululta. Tämän oikosulun loi pelkovirus, mikä sai valomatriisiväylät siirtymään pois linjasta yhden matriisin kanssa. Kun matsiisi oli pudonnut pois kuudennen ulottuvuuden matriisin ykseydestä, se saattoi vain vajota matalampaan ilmaisutaajuuteen. Kun yhdistämme tietoisuutemme tälle alueelle, tunnemme pelkoa, vihaa, hämmennystä ja syvää yksinäisyyttä, kun ollaan erillään ykseydestä.


Voimme myös kuulla epäharmonian riitasointua ja nähdä valotaajuuden heikkenevän välähdyksen keskellä. Yhdessä ohjaamme tietoisuutemme tuon haavan ytimeen. Pysymme rauhallisena ja tyynenä, jotta voimme ylläpitää moniulotteisen valomme voiman ja ehdottoman rakkautemme parannusvoiman. Syvän empatian ja kaiken tietämyksen myötä ohjaamme ehdotonta rakkauttamme tähän haavaan.


Uudestaan ja uudestaan jaamme rakkauttamme, rauhaamme ja ykseyttämme tälle matriisin alueelle, minkä pelko pilasi. Aivan kuin rakastava äiti puhaltaisi lempeästi lapsen haavaan, jaamme aidon, moniulotteisen olemuksemme tämän Gaian matriisin vamman kanssa. Yhdessä kuvittelemme, että tämä matriisin rispaantunut osa alkaa leijua moniulotteiseen valoon ja ehdottomaan rakkauteen. Kannustamme tätä liikettä empatiavoimalla tehtyä vammaa kohtaan.

Yhteisponnistuksemme on sitonut meidät ykseystietoisuuden ja ylösnousemusenergian moniulotteiseen kenttään. Hengitämme ylösnousemuksen ykseyden ja ehdottoman rakkauden voimaamme tähän kuudennen ulottuvuuden matriisin haavaan.

Hengityksemme tunkeutuu kuudennen ulottuvuuden matriisiin ja viidennen ulottuvuuden matriisiin, yhdistämään tietoisuutemme uuden viidennen ulottuvuuden maapallon kanssa …

Nyt hengitämme ykseyden ja ehdottoman rakkautemme voimaa Gaian neljännen ulottuvuuden matriisiin parantamaan maan auraa …

Lopuksi hengitämme ykseyttämme ja ehdotonta rakkauttamme syvälle, syvälle Gaian kolmannen ulottuvuuden matriisiin parantamaan niitä monia vammoja, joita maapallo on kärsinyt tässä aikasiirtymässä …

Kun jakautuminen matriisissa palaa hitaasti korkeampaan värähtelyynsä, matalammat viides, neljäs ja kolmas ulottuvuus nousevat korkeampaan värähtelyoktaaviin. Syvällä matriisissa maan fyysinen keho reagoi tähän parantamiseen ja matriisin taajuuden nostamiseen.

Ensin Gaian keholla, maassa, tapahtuu niin, että ne jotka vahingoittaisivat toisia käyttäen omaa valtaansa, pakotetaan ulos pimeistä piilopaikoistaan jatkuvasti laajentuvalla valolla. Vähitellen valon ja pimeyden, pelon ja rakkauden polariteetit yhdistetään ehdottoman rakkauden ykseyteen, mikä resonoi kaiken kaksinaisuuden yläpuolella.

Ne jotka ovat rakastavasti auttaneet muita, liittyvät Gaian niiden ihmisten kasvaviin joukkoihin, jotka kieltäytyvät pelkäämästä sota- ja tuhoamispeliä. Nämä heränneet sielut tietävät, että he eivät enää tarvitse tätä pimeyttä todellisuudessaan, sillä nyt he kasvavat ja oppivat ehdottomasta rakkaudesta. Kun heränneet sielut keskittävät suuren valonsa ja rakkautensa Äiti Maan ja sen kaikkien asukkaiden parantamiseen, jäänne siitä matriisista joka kerran putosi matalampiin taajuuksiin, etsiytyy korkeampaan valoon yhdistyäkseen siihen, mistä se kerran irtosi.

Tuo yhdistyminen tehdään moniulotteisen nyt-hetken välähdyksessä.

Riitasointuisesta äänestä tulee taivaallinen kuoro ja lepattava valo räjähtää uudestisyntymän loiston värejä. Kun tämä ääni ja valo kulkevat koko matriisin läpi, taivaallisesta kuorosta tulee sfäärien musiikkia ja valosta tulee arkkienkeleitä, ylösnousseita mestareita, Elohim ja galaktisen perheemme jäseniä, jotka rakastavasti liittyvät mukaan Gaian matriisin korjaukseen. Yhdessä yhtenä transformoimme pelon ehdottomaksi rakkaudeksi.

Planeettaylösnousemuksen ihme on alkanut!


Hitaasti heräämme sarastavaan valoon.
Yhdessä muistamme päästää irti pelostamme.

Kun pelko on tyhjennetty sydämestä ja mielestä,
löydämme suloisen ja ystävällisen maailman.

Katselemme kaikki ympärillemme kuin lapset,
tutkiaksemme uutta maailmaa, jonka olemme löytäneet.

Ihmettelemme, oliko sydämemme oikeassa.
Voisimmeko nyt elää valossa ja rakkaudessa?

Valitsemme tämän maailman, todella valitsemme
ja pimeys on iäksi ohi.

Haluamme ykseyttä, rauhaa ja rakkautta
ja hyväksymme kultaisen kyyhkysen voiman.

Olemme planeetta, jolla elämme.
Emme ota, sen sijaan annamme.

Annamme elämälle muistomme
ykseyden, rauhan ja rakkauden ilosta.
Viimein olemme nyt löytäneet Kotimme.
Täältä koluamme universumia.


Kysytte ehkä: "Muuttiko ehdoton rakkautemme todella matriisia vai oliko se vain mielikuvitustamme?" Vastaamme: "Myös ehdottoman rakkauden kuvitteleminen sytyttää luovan voimanne, laajentaa tietoisuuttanne, parantaa pelkonne ja muuntaa kehoanne valoksi. Muutitteko matriisia? Te olette tuo matriisi. Jos muutatte itseänne, muutatte matriisia."


Seuraavassa tapaamisessamme Arcturuslaisessa käytävässä palamme ylisieluumme seitsemännessä ulottuvuudessa, yhdistyäksemme taas taivaallisen ja galaktisen perheemme kanssa. Tulette Kotiin vierailulle!


Sitten moniulotteisen lomanne jälkeen palaatte kuudennen ja viidennen ulottuvuuden läpi ja ilmennätte täysin moniulotteisen itsenne päivittäiseen elämäänne ja fyysiseen maa-astiaanne. Lataatte moniulotteiset seikkailunne maa-astiaanne sekä Äiti Maahan. Tällä tavalla olette täysin valmistautuneita suureen planeettaylösnousemuksen luomisvoittoon.

Ei kommentteja: