29.4.2011

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 19.-26.4.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
19.-26.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mestarit, olemme mieheni kanssa yrittäneet saada lasta melkein neljä vuotta. Miehelläni on todettu vakavaa hedelmättömyyttä ja lääkärien mukaan ainoa toivomme on hyvin kallis hedelmöityshoito. Taistelen myös kovasti pudottaakseni painoa, mikä estää meitä saamasta hoitoa.

Päätimmekö olla saamatta lapsia tässä elämässä? Voiko mieheni parantua? Menneen elämän regressiossa muistin, että minulta varastettiin lapsi. Voisiko tämä aiheuttaa tukoksen? Miksi minun on niin vaikeaa pudottaa painoa, mikä estää minua elämästä parasta elämääni?
-Debbie, Etelä-Afrikka

[USA:n lakeihin viitaten, Henkimestarit eivät diagnosoi tai määrää lääkkeitä lääketieteellisiin tiloihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestareiden e-kirjasta parantamisesta.]


Vastaus:
Tilanteenne liittyy kaikin tavoin niihin elämän oppitunteihin, joita te kaksi valitsitte yhteiseen aikaanne. Miehesi halusi kokea vastoinkäymisen tuntiessaan "olevansa vähemmän mies" hedelmättömyytensä vuoksi. Maalimassa maskuliinisuus määritellään usein lisääntymiskyvyllä. Tämä vaikuttaa siihen, mitä ajattelet itsestäsi ja mitä toiset ajattelevat sinusta. Se on yhteiskunnan harjoittamaa tuomitsemista eikä se liity mitenkään miehen tuottavuuteen tai omaan arvoon eikä ehdottomasti mitenkään hänen sielunsa suurenmoisuuteen. Tilanne pakottaa kuitenkin ihmiset päättämään, miten he arvioivat olemassaoloaan - tai jos he ovat henkisiä, miten he voivat löytää sisältään sen ehdottoman rakkauden, mikä saa heidät tuntemaan eheyttä.


Sinun oppituntisi keskittyvät käsityksiisi omasta kuvastasi. Estääkö painoni minua olemasta jotain, mitä valitsen olla? Miksi en pysty pudottamaan painoa? Onko se kurinalaisuuden puutetta? Vai enkö rakasta itseäni riittävästi pystyäkseni tuottamaan tuloksia? Olet ennen piiloutunut painosi taakse juostaksesi pakoon epämiellyttäviä tilanteita ja nyt kun et tarvitse sitä, et ole varma, miten edetä. Yksi tapa olisi hypnoterapia tai itsehypnoosi.


Menneen elämän regressio näytti sinulle elämän, missä sinulta varastettiin lapsi. Tämä tuo esiin tunteita, että sinua käytetään hyväksi, sinut petetään ja sinulta huijataan jotain, mikä on oikeutetusti sinun. Tämä energia kannettiin tähän elämään, muttei lapsettomuuden energiaa.


On mahdollista kummallekin teille ratkaista ongelmat, mikä voisi sitten sallia hedelmöittymisen. Tutkikaa kaikkia motiivejanne ja kokemuksianne tähän liittyen ja katsokaa, ovatko kustannukset ja sydänsuru jostain, mitä ei ehkä saavuteta, sen arvoisia. Teistä tulisi upeat vanhemmat. On paljon lapsia, jotka tarvitsevat hyvää kotia. Mitä ajattelisitte kaiken tuon "mahdollisuusenergian" laittamisesta varmaan asiaan ja vanhemmuuden aloittamisesta ennemmin kuin myöhemmin tai ei koskaan?


Kysymys:
Mestarit, jos vihdoin hyväksyttäisiin ja ymmärrettäisiin maailmanlaajuisesti totuus henkimaailmasta, elämän oppitunneista, reinkarnaatiosta ja energiasta, mitä teidän opetuksenne ja hyvin monet viisaat henkiset ihmiset vähitellen synnyttävät tänä henkisen vallankumouksen aikana, ja jos ehdotonta rakkautta opetettaisiin lapsille kotona ja arvopohjaisissa kouluissa ja lopulta meillä olisi pääsy kaikkiin "miksi"-vastauksiin ja tasapino oikean aivopuoliskon henkisen elämän ja vasemman aivopuoliskon rationaalisen voiman välillä, niin miten kukaan voisi kasvaa pelon, erillisyyden ja rakkaudettomuuden harhassa, mikä johtaa niiden negatiivisten ominaisuuksien, tuhoisien käyttäytymismallien tai vihan tai kateuden jne. tunteiden kehittymiseen, joita vaaditaan, jos hän tuli oppimaan negatiivisista kokemuksista?

Jos negatiivisuus on oleellista, miten harmonisessa maailmassa "maanpäällinen taivas" on suotuisa meille sieluna? Eikö ihmisrotu kykene kasvamaan ilon ja rakkauden kautta?
-Max, Iso-Britannia


Vastaus:
Vau, veditkö edes henkeä tämän voimakkaasti pakonomaisen kysymyksen aikana? Tunnemme halusi ja intosi riisua maailma ongelmista, joita vastaan yhteiskunta taitelee jatkuvasti. Mutta nuo kiistat hyvän ja pahan välillä sallivat teidän nähdä rakkauden ja ilon. Kysymyksesi alkuosassa kuvaat, millaista on Kotona: kaikki on täydellistä, kaikki on ehdotonta rakkautta ja tiedetään kaikki vastaukset.


Niinpä kysyt, mitä väärää siinä on? Vastaus: ei voi oppia mitään, koska tietää kaiken. Voisitte aivan yhtä hyvin pysyä Kotona ilman ihmiskehoa, mikä sallii teille tunteet ja upeat fyysiset aistimukset. Maapallo luotiin kaikkien ongelmiensa ja kaiken negatiivisuutensa kera, jotta ihmiskunnalla olisi tilaisuus yrittää ymmärtää arvostelua vasemman aivopuoliskonne rationaalisen voiman perusteella ja tehdä omia valintojanne. Jos sielu tietää kaiken, taatusti sillä ei ole mitään pelkoa tai muuta negatiivisuutta, mutta sillä ei ole myöskään mitään, minkä välillä valita. Siksi ei ole mitään syytä tulla maan kaksinaisuuteen.


Päätät lauseesi puhumalla harmoniasta ja negatiivisuudesta, mikä muistuttaa meitä sellaisesta, joka yrittää pitää tulta palamassa keskellä vesisadetta ilman suojaa. Ne sulkevat pois toisensa. Taivas maan päällä, ilo ja rakkaus ja myös negatiivisuus - kaikki ovat tapoja oppia erilaisia oppitunteja, joita olette ehkä valinneet elämäänne.


Useimmat henkiset opettajat ovat tiennäyttäjiä. He antavat paloja auttamaan teitä siinä palapelissä, mitä kutsutaan elämäksi. He voivat antaa teille paloja, joita ette tarvitse, koska ette työstä tuota oppituntia, tai he antavat ehkä vain rajat, mikä sallii teidän selvittää loppuosan.


Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää, miksi minulla on niin paljon lihaskipua kehossani (käsivarret, jalat ja hartiat). En tunnu pystyvän rentoutumaan tai löytämään mukavaa asentoa sängyssä. Minulla on nukkumisvaikeuksia. Kehossani tuntuu olevan paljon sähköisyyttä tai energiaa. Miksi näin on?

Jalkani ovat pahimmat, aina lihasjännitystä ja jatkuvaa kipua. Olen kokeillut monentyyppistä parannusta, mutta mikään ei näytä toimivan. Voisitteko neuvoa, mitä minun pitää tehdä tunteakseni oloni paremmaksi kehossa? En pysty jatkamaan tämä kivun kanssa?
-Johan, Alankomaat

[USA:n lakeihin viitaten, Henkimestarit eivät diagnosoi tai määrää lääkkeitä lääketieteellisiin tiloihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestareiden e-kirjasta parantamisesta.]


Vastaus:
Ihmiskeho on ennen kaikkea yhteen kytketty sarja sähköimpulsseja. Yksi syy sellaisen kehotyypin valitsemiseen, mikä ihmisillä on, ovat nämä sensorit. Kivun ja epämukavuuden tunteet tekevät mahdolliseksi sielulle kokea monia oppitunteja, joita se tuli oppimaan. Nämä hermot reagoivat myös kaikkeen stimulointiin, mikä niihin osuu. Se voi olla fyysistä, mentaalista, tunteellista tai henkistä.


Tunnetilasi on parhaillaan mullistuksessa. Kiellät asioita, jotka vaikuttavat sinuun. Sen sijaan, että myönnät, ettet ole kontrollissa, kaihdat vaikeuksia etkä halua kohdata vastoinkäymisiä. Annat periksi ja annat muiden tehdä päätökset puolestasi. Sitten salaa inhoat sitä, mitä ajattelet sinut pakotettavan sallimaan. Et pysty näkemään kaikkea tätä.


Sinun täytyy ottaa aikaa ollaksesi mahdollisimman hiljaa ja kurkottaa kohti niitä pelkoja, jotka hallitsevat. Kysy jokaisesta, miksi se on olemassa. Kun olet myöntänyt pelon, pystyt käsittelemään sen ratkaisemalla siihen liittyvät tunteet ja siirtymään eteenpäin sen roikkumatta mukana.


Sähköisyyttä tai energiaa mikä aiheuttaa kouristuksesi, generoivat nämä kätketyt pelot elämässäsi. Kipu tulee hermopäätteiden jatkuvasta ärsytyksestä. Lopeta syy ja lopetat kivun ja tahattoman liikkeen. Kipu ja liike ovat tiedostamaton tapa saada huomiosi näiden kysymysten käsittelemiseen.



Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut kaksi menneen elämän regressiota ja yksi elämien välinen sessio enkä ole pystynyt palaamaan taaksepäin, vaikka olin hyvin rentoutuneessa tilassa. Olen myös osallistunut shamaanityöpajaan ja kokeillut matkustaa tai meditoida yksin. Minulle on tehty myös "sielun takaisinhaku".

En pääse minnekään näiden asioiden kanssa ja turhaudun siitä. Estetäänkö minua tai estänkö tiedostamatta itseäni? Haluan käyttää näitä työkaluja tunteakseni itseni paremmin ja olisin hyvin kiitollinen kaikesta valaisusta, mitä voitte antaa minulle tästä.
-Vicki, Espanja


Vastaus:
Oleminen rennossa tilassa ja kyky päästää irti lopputuloksesta ovat kaksi täysin eri asiaa. Sinulla on tarve tietää, mitä tulee tapahtumaan, tarve pystyä kontrolloimaan tuloksia. Haavoittuvuus pelottaa sinua. Sinuun on sattunut riittävästi tässä elämässä ja menneissä elämissä, jotta et salli olosuhteita, jotka saavat olosi tuntumaan vähänkin epämukavaksi. Jos et ole varma siitä, mitä paljastuu tai mitä saatetaan sanoa, et salli itsesi sanoa tai ajatella mitään.


Sinun täytyy ensin käsitellä tämä tuntemattoman pelko. Kaikki menetelmät joita olet maininnut tehneesi tai paremminkin kokeilleesi, liittyvät syvien tiedostamattomien sopukoidesi kaivamiseen. Sinun on opittava aistimaan tunteita, joita tuotetaan kehossasi tällaisen toiminnan järjellisen ja psyykkisen ärsytyksen generoimana. Tämä ilmenee epäselvinä pelon, epäilyksen tai levottomuuden tunteina. Tämä on paikka, missä kehosi tiedostamatta heittää esteitä sisimmille ajatuksillesi. Silloin olet käytännössä kiinni kaikille muille, paitsi tietoisille muistoille.


Päästäksesi tiedostamattomaan käsiksi sinun on rikottava esteet. Tämä alkaa pintatunteiden käsittelemisellä. Joka kerta kun tunnet pelkoa tai epäilyä, pysähdy ja sano itsellesi: "Mitä tunnen tästä?" Silloin kun aistit tuon tunteen - se voi tulla jostain tapahtumasta tai jonkun henkilön kommentista - kysy: "Uskonko, että tämä on todellista elämässäni tällä hetkellä?"

Kun näet, miten paljon asioita pidetään pelossa, millä ei ole mitään vaikutusta elämääsi tänä päivänä, voit vain poistaa sen alitajunnastasi eikä se enää vaivaa sinua. Jos päätät ajatusten olevan vielä aktiivisia, tiedät, mitä sinun täytyy työstää. Kyse on asteittaisesta prosessista, mutta se tekee sinusta esteettömän, joten voit sitten päästä tiedostamattomaan käsiksi ja käsitellä kätkettyjä ongelmia.


Kysymys:
Mestarit, minulla on kysymys kaksoisliekeistä. Uskon tavanneeni omani kaksi vuotta sitten toukokuussa. Se oli HYVIN intensiivistä, niin intensiivistä että juoksin miestä pakoon saamatta hänen puhelinnumeroaan tai antamatta omaani hänelle. Itkin ajaessani pois taksilla ja kolme tuntia sen jälkeen.

Tunsin menettäneeni kuin oikean jalkani ja käteni, se oli niin tuskallista. Siitä lähtien olen ajatellut häntä joka päivä ja lähettänyt rakkautta. Voitteko kertoa minulle, onko hän kaksoisliekkini ja tapaanko hänet vielä? Jos hän ei ole kaksoisliekkini, voitteko sitten kertoa minulle, onko kaksoseni täällä maan päällä nyt?
-Isaebel, Tanska


Vastaus:
Hän ei ole kaksoisliekkisi, mutta hän on sielunkumppanisi. Se intensiivinen energia jonka tunsit, tuli kaikista keskeneräisistä tapahtumista, jotka ovat roikkuneet teidän kahden välillä. Tällä sielulla ja sinulla on ollut lukuisia elämiä yhdessä ja teillä näyttää olevan vaikeuksia saattaa loppuun elämän oppitunteja, joilla autatte toisianne.

Viimeisimmässä elämässä olitte kumpikin nykysukupuoltanne: hän oli väkivaltainen aviomies, johon olit hulluna rakastunut, mutta lopulta et kestänyt enää väkivaltaisuutta ja juoksit pakoon. Hän vannoi etsivänsä ja tappavansa sinut. Energiaräjähdys mikä sinuun iski, oli yhdistelmä turhautunutta fantastisen seksin kaipausta ja pelkoa henkesi edestä.


Tuon energian peittona oli pelko, että hän näkee, koska toisessa elämässä olitte kumpikin miehiä: sinä petit ja ilmiannoit hänet kapinallisuudesta viranomaisille ja hänet kidutettiin kuoliaaksi. Yhdessä elämässä hiivit hänen taakseen ja tapoit hänet, koska hän oli sen tytön suosikki, jonka kanssa halusit naimisiin. Hän oli myös orjakapinan johtaja laivalla, jota komensit, ja hän vannoi kostavansa, kun pakenit.


Hän tuli elämääsi tällä kertaa, jotta alkaisit puhdistaa näitä tukahdutettuja tunteita. Teidän ei tarvitse tehdä sitä yhdessä, mutta sinun täytyy antaa anteeksi itsellesi ja saada sovinto tunteista, joita sinulla on liittyen pettämiseen, väkivaltaan ja siihen, että sinulla on vaikeuksia rakastaa itseäsi. Mutta taas kerran, sinun ei tarvitse tehdä mitään, mihin et ole valmis.


Kaksoisliekkisi ei ole kehomuodossa tällä kertaa. Näet tämän sielunkumppanin vain, jos voit tehdä sen ilman tunnetulvaa. Tämä tapahtuu vasta, kun olet puhdistanut jäämän menneistä elämistä.


Kysymys:
Mestarit, työstän erittäin tärkeää kappaletta kirjassani, mikä käsittelee niitä paineita, joita planeetat aiheuttavat maapallolle, ja sen vaikutuksia fyysiselle maapallolle. Olen "keksinyt", miten muutumme, ja sen suuremman vaikutuksen evoluutioomme. Oppaani ovat olleet upeita, mutta haluaisin yksityiskohtaisempaa informaatiota Linnunradan ryhmittymisestä. Albert Einsteinin kanavointi on auttanut, mutta tiede sanoo, että planeetat eivät ryhmity.

Kirjani on tiedettä, joka tukee henkisyyttä. Miten lähestyn näiden paineiden selittämistä, jotka transformoivat planeettaamme ja tiedostamistamme? Haluaisin saada yksityiskohtaisemman selityksen. Tiedän tästä kirjasta tulevan maailmanlaajuisen, joten haluan tehdä sen hyvin. Sitten ihmiset ymmärtävät selvemmin Lähteen energiaa ja aikomusta.
-Kim, Alankomaat


Vastaus:
Maaplaneetta on Linnunratagalaksissa, kuten ne tähdet, planeetat, asteroidit, kaasukeräytymät ja planeetan räjähdysjäte, mitkä näkyvät taivaalla ihmissilmin. Aurinkonne on ns. aurinkokunnan keskus ja sitä ympäröi pyörivä massa, jonka muodostavat lähiplaneettanne - maan ollessa kolmas planeetta auringosta. Nykyistä maailmiötä rajoittavat eniten gravitaatiovaikutukset, joita aurinkokunnan planeetta-asukkailla on toisiinsa.


Tiedemiehillä on vaikeuksia ymmärtää nykyisiä maatoimintoja, koska he pystyvät näkemään vain sen, mitä he odottavat näkevänsä. He myös mittaavat vain fyysisistä vuorovaikutusta, eivät ei-fyysistä. Heidän on mahdotonta aistia värähtely- ja ulottuvuusmuutosta. Tätä kutsuvat kvanttifysiikaksi ne harvat, jotka uskovat sen olemassaoloon, ja hölynpölyksi ne, jotka eivät usko.


Näille tiedemiehille kirjasi tulee olemaan pötyä, spiritualisteille selitys. Et voi olla kaikkia asioita kaikille ihmisille - aivan kuin hollannin puhuminen pelkästään englantia puhuville olisi hyödytöntä. Se auttaa etsijöitä, etteivät he ole yksin tuntemuksissaan, joita he ovat kokeneet. Muutosten ja niiden henkisten vaikutusten raportoiminen on valtava palvelus planeetalle.


Ei ole mitään erityistä Lähdeaikomusta tässä planeettasyklissä. Se on vain sitä - sykli. Maan päällä tällä hetkellä olevat päättivät inkarnoitua kokeakseen erilaisia tapahtumia, joita tapahtuu nyt ja jatkossa.

Ei kommentteja: