23.9.2010

YSTÄVÄLLISYYDEN TUOMINEN MAAILMAAN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia
17.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



On lähes päiväntasauksen ja vuodenajan vaihtumisen aika. Nämä ovat erinomaisia hetkiä pohtia, mikä on muuttunut viime aikoina, ja ilmaista aikomuksensa niistä muutoksista, mitä haluaa aikaansaada seuraavalla jaksolla.


Tällä hetkellä, ajan nopeutuessa voi olla haastavampaa saada korkeampaa näkökulmaa siihen, mitä maailmassa todella tapahtuu. Viikot ja kuukaudet voivat mennä ohi yhdessä hujauksessa. Huomaatte niiden kulkemisen, kun vilkaisette kalenteria tai kun ystävä soittaa muistuttaakseen jostain lähestyvästä toiminnasta.

Niin paljon asioita tapahtuu niin monilla tasoilla, että voi olla vaikeaa pitää suurempaa kuvaa mielessä.




Miltä sinusta tuntuu juuri nyt? Tunnetko liikettä?
Tunnetko olevasi jumissa?
Huomaatko, mikä on muuttunut paremmaksi vuoden aikana? Käsitätkö, että positiivisia muutoksia todella tapahtuu planeetan joka kolkassa?


Viime aikoina maailman huomio on mennyt sellaisiin kriiseihin kuin Meksikonlahden öljyvuoto ja lukuiset luonnonkatastrofit. Tällaiset kriisit ovat traagisia. Myös jotain positiivista tapahtuu. Nämä asiat ovat koskettaneet ihmisiä syvästi. Koska hyvin monet ihmiset kuulevat nyt reaaliajassa maailman kriiseistä, tapahtuu koulutusta. Ihmiset heräävät toisten kärsimykselle.


Useammat ihmiset alkavat välittää. Toimitaan enemmän tämän välittämisen perusteella. Lisääntyvä määrä ihmisiä joka mantereelta keskittää ajatuksia, rukouksia ja tunteita maailmantilasta välittämiseen. Joka kerta tämän tapahtuessa kylvetään positiivisen muutoksen hedelmällisiä siemeniä.



Rauhan luominen maan päälle



Luottakaa, että kun te ja toiset jatkatte välittämistänne ja ryhdytte positiivisiin toimiin sen perusteella, voitte todella luoda rauhan maan päälle.


Kun monena päivänä mietitte haasteitanne ja maailmantilaa, saatatte kyseenalaistaa, edistyvätkö asiat oikeasti. Voitte miettiä, onko kamppailussanne rakastavamman olemassaolon luomiseksi ollut mitään mieltä. Voitte joskus myös kyseenalaistaa, voitteko enää jatkaa.


Silloin kun teillä on tällaisia epäilyksiä, muistakaa suurempi kuva. Tasapainottomuudet joita maan päällä nyt on, eivät ole tulleet yhdessä yössä. Ne ovat rakentuneet hyvin pitkään. Näinä ratkaisevina vuosina lääkkeitä on käytettävä johdonmukaisesti ja laajasti.


Rukouksillanne, tietoisella elämisellänne ja toimillanne on todella vaikutusta. Mehiläisiä ja muita uhanalaisia eläimiä auttaa kovasti se, mitä te ja muut teette seuraavien vuosien aikana. Yksinkertaisimmatkin teot lasketaan!



Ystävällisyyden näkeminen


Jos ilmaisette aikomukseksenne panna merkille ystävällisyyden, näette sitä. Kun keskitytte olemaan ystävällinen ja näkemään ystävällisyyttä, huomaatte asioita, joita toiset eivät ehkä näe. Näette esim. nuoren miehen auttamassa vanhaa miestä vilkkaasti liikennöidyn kadun yli. Huomaatte huolehtimisen ja rukouksien maailmanlaajuisen virran luonnonkatastrofin uhrien puolesta. Tämä muistuttaa teille, että rakastavan ystävällisyyden voima on aktiivista.


Ihmisistä on oikeasti tulossa välittävämpiä ja ystävällisempiä. Eiväthän nämä piirteet ole lopulta täysin uusia ihmisten opittaviksi. Nämä ominaisuudet ovat oleellinen osa todellista jumalluonnettanne. Teidän täytyy vain muistaa ne ja keksiä, miten käyttää niitä elämässänne.



Mielen voima


Ystävällisyys luodaan mielessä. Ilkeys voidaan myös luoda siellä. Monet väkivaltamuodot häviävät maan päältä, sitten kun ihmiset keksivät, miten ollaan ystävällinen. Ystävällisyysvalinta on henkilökohtainen ja se tehdään uudestaan ja uudestaan joka päivä. Silloin kun voitte tehdä tämän valinnan, myös epämiellyttävien ihmisten ja olosuhteiden läsnä ollessa, voitte aikaansaada rakastavan ystävällisyyden kentän. Tämä energiakenttä vetää luoksenne ystävällisiä kokemuksia.


Haluatte luonnostaan maailmaa, missä ihmiset osaavat olla ystävällisiä. Haluatte elää paikassa, mikä tuntuu ystävälliselle. Haluatte olla toisten kanssa, jotka kunnioittavat elämää.


Valaistumiseen vaadittavia ominaisuuksia kehitetään lisää joka kerta, kun olette ystävällinen. Ne kukoistavat enemmän joka kerta hymyillessänne. Ne juurtuvat syvemmälle joka kerta, kun käsitätte olevanne negatiivinen ja vaihdatte kanavaa iloisempaan virteen. Kun yhdistytte enemmän henki-itsenne kanssa ja ilmennätte sitä maailmassa, kehitätte kykyä olla ystävällinen ja rakastava.





Mitä voitte tehdä tänään


Miettikää tänään yksi asia, mitä voitte tehdä ollaksenne ystävällisempi itsellenne, ja jotain mitä voitte tehdä toisen puolesta. Itsenne osalta se voi olla niin yksinkertaista kuin hyvän yöunen saaminen tai käveleminen koiran kanssa puistossa. Ystävällinen ele toiselle voisi olla lempeän vastaustavan löytäminen jonkun karkeaan puheeseen.


Karkeus luo lisää karkeutta. Ystävällisyys luo lisää ystävällisyyttä. Rauhan saamiseksi maailmaan teidän on rikottava negatiivisuuden kehä ja valittava ystävällisyys.


Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme.


Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Ei kommentteja: