14.9.2010

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
7.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, tarvitsen varauksettomia siunauksianne, vahvuutta ja neuvoja voittaakseni ongelman, jonka kohta mainitsen.
Olen riippuvainen pornon katselemisesta ja minulta epäonnistuvat kurjasti kaikki yritykset jättää se. Se vaikuttaa elinvoimaani ja haittaa vakavasti henkistä edistymistäni.

Se on kuin loinen, joka tappaa minua hitaasti. Haluan täyttää ihmiskunnan palvelemis- ja rakastamistehtäväni maan päällä, mutta pelkään, että päädyn hukkaamaan tämänkin elämän.
Näyttäkää minulle tie, ennen kuin kadotan itseni.
- Deep, Intia


Vastaus:
Kaikki mikä saa sielun ihmiskehossa menettämään hallinnan tietyn fyysisen toiminnan lopettamiseen, on riippuvuutta. Riippuvuudet ovat yleinen elämänoppitunti sieluoppituntien kirjassa. Sielut käyttävät ihmiskehoa saadakseen aistit, joiden kanssa osallistua fyysiseen toimintaan ja tuntea se vaikutus, mitä kullakin toiminnalla on fyysiseen hermojärjestelmään.

Moniin elämänoppitunteihinne liittyy tunneärsytystä, kuten pelko, itsearvostuksen puute ja itsetunnon puute. Täysin fyysiset aistimukset, joihin sisältyy jotain mielihyvään liittyvää, ovat vahvimpia asioita, joita ihminen voi kokea.

Silloin kun ihmisillä on ongelmia hyväksyä itsensä ja etenemisensä elämässä, hän ryhtyy johonkin, mikä vie hänen mielensä pois sellaisesta, mitä heille tapahtuu tai ei tapahdu. Seksuaalinen purkautuminen peittää kaiken muun ja saa hetkeksi kaiken näyttämään täydellisen ihanalta. Yhteiskunta näkee tuon toiminnan poikkeavana, paitsi silloin kun se tehdään toisen suostuvaisen aikuisen kanssa. Jos on vielä egotuomitsemisen keskellä, niin tuomitsee itsensä osallisuudesta siihen.

Tunnet olosi kurjaksi, koska et ymmärrä riippuvuutesi tarvetta ja itse riippuvuus saa sinut vihaamaan itseäsi. Työstä ensin itsesi hyväksymistä. Eli rakasta kaikkea itsessäsi, koska olet sielu, joka hankkii kokemusta käymällä läpi oppitunteja. Sitten kun voit rakastaa itseäsi, sinun ei tarvitse saada oloasi tuntumaan hyväksi fyysisesti, koska tunnet olosi fantastiseksi energiatasolla.



Kysymys:
Mestarit, olen hiljattain kokenut tietoisuusmuutoksen ja nyt kuuntelen intuitiotani ja sallin sen opastaa minua. Olen tällä hetkellä työtön ja olen löytänyt työpaikkailmoituksen, joka tuntuu tarkoitetulta minulle, koska se sopii täysi paikkaan, minkä visualisoin kauan sitten.

Teen hakemuksen ensi viikolla, mutta aloituspäivä on noin kuukauden päästä ja oltuani työttömänä jonkin aikaa, olen nopeasti velkaantumassa. Teenkö oikein odottamalla tätä paikkaa?
- Marianne, Iso-Britannia


Vastaus:
Yritetäänpä ymmärtää pulmasi oikein: olet ilmentänyt juuri sen, mitä haluat, ja ajoituksen vuoksi aiot jättää väliin täydellisen työpaikkasi? Tämä tietoisuusmuutos ei sisältänyt menemistä pois itsesi tieltä jättämällä tuomitsemisen taakse. Olet värähtelykerroksessa, missä intuitiosi sallii sinun saada universumin auttamaan tarpeissasi. Salli sen vain tehdä se.

Mene virran mukana. Jatka ilmentämistä ja käytä hyödyksesi se, mitä tuot itsellesi. Luota itseesi, että pärjäät ok tarvitsematta nojautua siihen tuomitsemiseen, mitä yhteiskunnalla on turvallisuudesta. Turvallisuus on harhakuva, koska kaikki fyysisyydessä voi olla hetkessä poissa eikä mitään siitä voi ottaa seuraavaan ulottuvuuteen.

Osa seuraavaa vaihetta on uskoa tuntemuksiisi. Tule ulos päästäsi, mikä on täynnä yhteiskunnan ihanteita, ja mene sydämeesi, mikä on todellinen olemuksesi.
Kysy aina, mitä tunnen tästä - ei, mitä ajattelen tästä?

Epäilyjen mukaan tuominen tuo negatiivisuutta ja sabotoi sen aikomuksen, minkä ilmaiset ilmentämisestäsi.
Aina kun aistit epäilyä, pelkoa tai jonkin negatiivisen toteamuksen, lopeta välittömästi, mitä teet. Mene tuohon ajatukseen, revi se alkuperään saakka ja sitten näe, ettet tarvitse sitä puuttumaan elämääsi. Käytä uusia kykyjäsi siirtyäksesi eteenpäin tasaisesti.


Kysymys:
Mestarit, aviomieheni jätti minut puolitoista kuukautta sitten. Hän muutti asumaan entisen parhaan ystäväni kanssa. Nainen oli minulle kuin sisko. Kuulin tämän aviomieheltä, että naisella on henkisiä ongelmia ja hän rakastaa pelien pelaamista ihmisten kanssa. Panin merkille, että hän kadehti minua ja kenties vihasi.

Mietin, tuleeko mieheni takaisin. Hän on elämäni rakkaus. Odotanko häntä vai siirryn eteenpäin? Tällä viikolla tuo nainen muutti asuntoon tyttärensä kanssa. Minulla on yhteys mieheni kanssa - voin tuntea hänen tunteensa ja tiedän, ettei kaikki ole ok. Hänellä on sotkua tällä hetkellä. Mitä nyt tapahtuu?
- Tinttu, Suomi


Vastaus:
Tämä nainen antaa suojapaikan negatiiviselle olennolle, joka vaikuttaa kaikkeen, mitä hän tekee. Miestäsi houkuttelee tämä negatiivisuus, koska se on jännittävää ja tuntuu vaaralliselle. Hän on pitänyt elämäänsä tähän saakka tylsänä, joten hän seurasi tätä seikkailunhaluista äkäpussia. Hän on tämän negatiivisuuden lumouksen alla. Se mitä tapahtuu, riippuu valinnoista, joita kumpikin tekee tästä eteenpäin.

Miehesi valittiin osittain siksi, että entinen ystäväsi ajatteli sen olevan täydellinen tapa kostaa sinulle kaikki ne vuodet, joina hän on tuntenut sinut tekevän itsestään pilaa. Hänellä on erittäin hauras itsetunto ja hän tunsi sinun voivan tehdä mitä tahansa ja sait hänet näyttämään aasilta. Hänellä on tunne- ja henkisiä ongelmia tällä hetkellä, koska hän noudattaa tuon olennon ehdotuksia. Se joka pelaa pelejä, on tuo olento, ei nainen. Hän on erittäin heikko, kieltää ongelman ja nauttii aiheuttamastaan kaaoksesta.

Miehelläsi on edelleen tunteita sinua kohtaan tuon negatiivisen vaikutuksen alla. Hän pystyy palaamaan luoksesi vain, jos hän voi vapautua tarpeesta tuntea sitä jännitystä, mitä hänen tekonsa tuovat. Kukaan ei voi vaikuttaa häneen, ellei hän halua muuttua. Sinun täytyy odottaa ja katsoa, mitä valintoja hän tekee. Hänen on mahdollista tunnistaa tuo negatiivinen vaikutus ja päättää lähteä pois.

Myös sinulla on valintoja tehtävänä tällä hetkellä. Suhteenne on ollut keskinäistä riippuvuutta, missä kumpikin on ollut riippuvainen toisesta niissä päätöksissä ja teoissa, joita teidän olisi pitänyt tehdä itse. Käytä tämä tilaisuus inventaarion tekemiseen tarpeistasi ja toiveistasi. Ovatko ne sinun vai heijastavatko ne sitä, mitä ne olisivat, jos miehesi olisi vielä kanssasi? Näin voit nähdä, mitä sinun täytyy työstää elämässäsi.

-----------

Ei kommentteja: