28.9.2010

VIERAILIJAT OVAT SAAPUNEET - V-SARJAN PALUU TV-RUUTUIHIMME



Vierailijat ovat saapuneet


Muistatteko vielä 80-luvun alkupuolelta suositun tv:ssä esitetyn minisarjan V - Visitors.. ?
Ite sitä ainakin tapitin aina silmät suurina ja tuo sarja vei minut heti mennessään! Tätä sarjaa tv:hen palaavaksi olenkin ehtinyt jo odotella kuumeisesti aina noista ajoista lähtien ja ihanaa, kun sitä jälleen pääsee seuraamaan!


Lokakuun 12. päivänä ne saapuvat Suomeen...
Tämä kasariklassikko on nyt saanut 2000-luvun päivityksen. V:n ensimmäinen kausi koostuu 12 jaksosta, ja ne esitetään MTV3-kanavalla syksyn 2010 aikana tiistaisin klo 21.00.


Sarjan aloitusjaksossa alkaa heti tapahtua:
maan asukkaat saavat ulkoavaruudesta vierailijoita, jotka näyttävät ihmisiltä, mutta joiden aikeista on inhimillisyys kaukana. Mitä vierailijoiden taustalta paljastuukaan, kun pintaa vähän raaputtaa?


He ovat nyt joukossamme. He tuovat rauhan viestiä ja ilmestyvät samanaikaisesti maailman jokaiseen suurkaupunkiin. He haluavat jakaa tekniikan tuntemuksensa ja ajatuksensa maailman yhtenäisyydestä. Heidän mielestään maailman ei pitäisi jakautua maittain. He haluavat, että ihmiset yhdistyvät. Vierailijat, joita kutsutaan myös nimellä V, luottavat, että omistautuminen takaa yhtenäisen maailman.




29 jättimäistä avaruusalusta ilmestyy maailman suurimpien kaupunkien ylle mukanaan ihmisiltä näyttäviä olentoja. Aluksi Vierailijat ajatellaan uhkana. Pian uhka muuttuu viehätysvoimaksi ja Vierailijat muodostavat linkin asioihin, jotka ovat juuri ulottumattomissa. Pikkuhiljaa kuitenkin myös vastarintaliike voimistuu, ja heille selviää, että Vierailijoita on ollut keskuudessamme jo vuosikymmeniä soluttautuen hallituksista suuryrityksiin ja jopa kirkkoihin.


Vierailijat eivät kuitenkaan vakuuta kaikkia ihmisiä. FBI:ssä terrorisminvastaista työtä tekevä agentti Erica Evans saa selville, mitä Vierailijoiden hälyttävästi ihmistä muistuttavan ulkonäön alla oikeasti piilee.


Ryan Nichols ja Valerie Stevens eivät myöskään usko Vierailijoiden lupauksiin ja aikeisiin. Kun V:t ilmestyvät, joutuu Ryan tekemään Valerie-morsiamenkin elämään vaikuttavan päätöksen... Isä Jack Landry kyseenalaistaa papin uskonsa. Lisäksi hän on epävarma Vierailijoiden olemassaolon oikeudenmukaisuudesta, joten hän yrittää etsiä vastausta uskon ulkopuolelta.


Sarjan avausjakso keräsi viime vuoden lopulla
Yhdysvalloissa huikeat 14 miljoonaa katsojaa,
ja sarjasta on tulossa toinen tuotantokausi.


Sarjan seuraamista latistaa ainoastaan yksi ikävä fakta...

Eli sen perimmäinen motiivi:  saada ihmiset pelon valtaan esittämällä vääristellysti, että ufot mukamas hyökkäisivät maan asukkaiden kimppuun ja haluaisivat valloittaa planeettamme!!!


Monissa muissa vastaavanlaisissa sarjoissahan sekä elokuvissa tuo "ALIEN INVASION":han on ollut hyvin keskeisenä osana juonta ja niillä on haluttu vain lietsoa hysteriaa ja paniikkia meissä ihmisissä.


Näillä kaikilla tällaisilla sarjoilla/leffoillahan on yhteinen tarkoitus: manipuloida (mind control) massoja uskomaan eliitin (Illuminati) valheita maan ulkopuolisista, ufoista/alieneista, jotka lähitulevaisuudessa varmaankin tulevatkin näyttäytymään meille ennemmin taikka myöhemmin, mutteivat missään nimessä tuollaisin motiivein, mitä meidän haluttaisiin uskovan vaan ihan päinvastoin!

Tällaista provosointia on vaikeata sulattaa ja se saa minut surulliseksi ja vihaiseksikin, sillä tuollainen on mielestäni aivan sairasta ja todella alhaista toimintaa!


Eli haluaisin nyt etukäteen jo vain sanoa, että muistakaamme tätä sarjaa katsoessamme, että ne ihmiskunnan tuhoamista suunnittelevat ja yrittävät eivät todellakaan löydy ruudun tuolta puolen eli niistä tv-sarjojen ja leffojen alieneista, vaan yllätys yllätys vallan tältä puolen ruutua, nimittäin Illuminatin riveistä. Syytä mihinkään paniikkiin tai pelkoon ei siis oikeasti ole, mitä tämän sarjan viestiin tulee :)


Huomasin sellaisenkin, että kun MTV3:n sivuilla tätä sarjaa mainostettiin, samalla sivulla oli allaoleva teksti ja linkki sarjasta tehdyn väkivaltaisen pelin sivulle, missä kehoitettiin liittymään "VASTARINTA" -joukkoihin Facebookiin tehdyn Vastarinta-ryhmän sivulla. Tuossa pelissä sitten pitäisi tappaa kaikki alienit...

"NE ovat jo täällä! Liity mukaan: http://www.vastarinta.fi/ "

 



Keitä he ovat?





Vierailijoiden lumoavan kaunis johtaja Anna
(Morena Baccarin) toimii tulijoiden puhemiehenä vakuuttaen heidän tulevansa rauhanomaisissa aikeissa.



"Don't be frightened.
We mean no harm"



Suosittu uutisankkuri Chad Decker (Scott Wolf) haluaa haastatella Annaa saadakseen tarkempaa tietoa vierailijoiden aikeista.

Yksinoikeudella tehdyt haastattelut ovat Chadin uran kannalta elintärkeitä, ja Annan onnistuu vakuuttaa ystävällisellä olemuksella
ja huikeilla lupauksillaan.










Erica Evans (Elizabeth Mitchell)




Erican teini-ikäinen poika Tyler Evans (Logan Huffman) himoitsee olevansa
osa jotain suurempaa, joka antaa toivoa.









Viettelevä V, Lisa (Laura Vandervoot) ymmärtää Tylerin toiveen
ja rohkaisee häntä tavoittelemaan haluamaansa.
Pian poika joutuukin tietämättään Vierailijoiden välikappaleeksi.








Valerie Stevens  (Lourdes Benedicto) 





Ryan Nichols (Morris Chestnut)


 







Isä Jack Landry (Joel Gretsch)

Ei kommentteja: