18.2.2010

Näitä lämpimästi suosittelen kaikille!

Luin ihan äskettäin tämän ihanan kirjan ja täytyy sanoa, että oli todella mielenkiintoinen!
Harmitti vain kovasti se, että vasta Nyt tulin sen lukeneeksi, sillä niin paljon siitä olisi saanut lohtua elämäänsä jo aiemminkin vaikeina hetkinään.

Mutta kaikella ON Tarkoituksensa, sen olen jo viimein sisäistänyt oikein kunnolla näitä kaikenlaisia henkisiä kirjoja luettuani ja nyt vasta oli mulle se Oikein hetki saada tuo kirja käsiini - aiemmin tuskin olisin samalla tavalla sisäistänyt noitakaan asioita, skeptinen luonne kun syntymästäni saakka ollut jollain lailla.
Mikään ei siis ole sattumaa elämässämme, ihan kaikella on suuri merkityksensä!


Cooper Diana:  Ihanat enkelit 
- anna valon muuttaa elämäsi

 Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme, joka on aina rinnallamme tukien ja rakastaen meitä sekä opastaen meitä kaikissa askareissamme. Sinun ja enkelisi välillä on aina suora yhteys, joten voit oppia keskustelemaan hänen kanssaan.

Oletko koskaan sattunut tapaamaan juuri oikean henkilön juuri oikeaan aikaan, saanut valkoisen höyhenen kuin tyhjästä tai pelastunut vaaratilanteesta kuin ihmeen kaupalla? Ehkäpä enkelisi oli juuri tuolloin asialla.
Kirjassa on lähes sata ihmeellistä enkelitarinaa, jotka Diana Cooper on kerännyt yhteen saamistaan kirjeistä ja lukuisilla enkelikursseillaan kuulemistaan kertomuksista.
Enkelin kosketus muuttaa usein elämämme täysin.

Tutustu arkkienkeleihin ja muihin valoisiin olentoihin enkelten maailmasta. He odottavat innolla, että pyydät heitä avuksesi. Kirjan ihastuttavien, yksinkertaisten harjoitusten ja mietiskelyiden avulla voit olla tiiviissä yhteydessä upeiden, säteilevien enkelten kanssa.

Kirjaa on myyty jo noin 13.000 kpl!

               
Kuka sitten on Diana Cooper ?


Englantilainen Diana Cooper on huippusuosittu, kansainvälisesti tunnettu parantaja ja terapeutti.
Ihanat enkelit on hänen kymmenes teoksensa.

Hän on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa kurssiensa, radio-ohjelmiensa ja TV-esiintymistensä välityksellä kulkemaan omaa henkistä tietään.
Diana Diana Cooperin tuotantoa on käännetty jo yli kahdellekymmenelle kielelle ja hän on kirjoittanut yhteensä 18 kirjaa.





Taivaankaari on julkaissut Diana Cooperin lähes koko tuotannon suomeksi ja hän onkin suosituin kirjailijamme. Diana on käynyt myös useasti suomessa puhumassa ja pitämässä workshoppeja.

Julkaisut:

Atlantis
Hieman henkisistä laeista
Valoverkko
Hiljaiset kivet
Voimakoodit
Ihanat enkelit
Valon enkelit -kortit
Enkelipaketti
Atlantispaketti
Atlantis-kortit
Ihmeelliset yksisarviset
Enkelit vastaavat
Enkelipallot – tie valaistumiseen

Ei kommentteja: