12.2.2010

INDIGOT - Uuden ajan lapset & nuoret

Mieleeni tuli kirjoittaa tällaisesta, koska tämä sattuu olemaan yksi niistä monista mielenkiintoisista aiheista, jotka kovasti ovat kiehtoneet minua jo pitkään, itellänikin kun tällainen lapsi on :)




Keitä sitten ovat nämä INDIGOT?   

He ovat äärimmäisen intuitiivisia ja herkkiä tuntemaan & tietämään tulevia asioita etukäteen.
Ulkoisesti he ovat erityisen kauniita lapsia ja heillä on silmiinpistävän kauniit, sielukkaat silmät & intuitiivinen, melkeinpä tuijotukselta tuntuva, aidon rehellinen katse. Niin pelottavalta kuin se saattaakin tuntua, katsoessaan silmiisi tuolla läpitunkevan vilpittömällä katseellaan, hän katsoo kirjaimellisesti suoraan sieluusi; näkee ja lukee ajatuksesi.
Hänelle on siis turha yrittää valehdella tai huiputtaa, sillä hän näkee valheidesi ja todellisimpien motiiviesi taakse.
Hän omaa vahvat telepaattiset kyvyt ja pystyy kommunikoimaan jo pelkällä ajatuksen tasolla ittensä kanssa "samalla taajuudella" olevien kanssa.


Heitä on syntynyt maapallollemme vuoden 1985 jälkeen ja heitä syntyy edelleen. Nimi INDIGO tulee siitä, että heidän aurassaan näkyy vahvasti indigo väri. Indigojen edelläkävijöitä löytyy myöskin eri aikuisten ikäluokista jo ennen heidän tänne tuloaan.


UUDEN AJAN VALONLÄHETTILÄÄT

Indigolapsia kutsutaan UUDEN AJAN VALONLÄHETTILÄIKSI, joiden ei olisi välttämättä tarvinnut edes syntyä maan päälle enää. He ovat todella vanhoja sieluja ja ovat tulleet johtamaan maan uuteen henkisempään aikakauteen.
Vaikka indigot ovat sydämiltään nuoria, niin he ovat sieluiltaan vanhoja.
Alaikäiselläkin jo voi olla yllättävän paljon mielenkiintoista kerrottavaa aikuisille ja oma lapsenikin laukoi jo alta kouluikäisenä ilmoille sellaisia Totuuksia elämästä, etten ollu uskoa korviani!
Pienestä pitäen hän on ollu jo sellainen "Totuudentorvi", että aina saa hämmästelemään viisailla puheillaan.

Indigolapset/nuoret ovat vahvasti psyykkisiä/henkisiä, erityisen älykkäitä ja kehittyneitä ja heidän muistikapasiteettinsa on valtava ja he omaavat uudenlaisia psyykkisiä ominaisuuksia ja käyttäytymispiirteitä.
Useat heistä omaavat selvänäköisyyden- ja/tai selväkuuloisuuden lahjan. He voivat usein tuntua jotenkin "uneliailta" ja ikäänkuin poissaolevilta, sillä välillä he jumittuvat omiin unelmiinsa ja omaan maailmaansa.


Indigojen on vaikeaa keskittyä tilanteissa, jotka eivät heitä yksinkertaisesti vain kiinnosta ja joillakin heistä ilmenevä yliaktiivisuus ja ylivilkkaus voi olla iso haaste ympäristölle ja he kärsivät siitä itsekin. He inhoavat kaikenlaisia rutiineja ja haluavatkin tehdä asioita omalla tavallaan.
He ovat erilaisia oppijoita ja voivat vaikuttaa epäsosiaalisilta, mikäli porukasta ei löydy samanhenkisiä, yhtä älykkäitä ja samoilla "taajuuksilla" liikkuvia kavereita. Tällaisissa tilanteissa indigo saattaa kääntyä sisäänpäin ja eristäytyä.
Ja juuri tuon ERILAISUUTENSA ja omalaatuisen ajattelutapansa vuoksi he tulevat liian usein väärinymmärretyiksi kaveripiirissä, koska eivät monestikaan osaa kommunikoida, puhua "samaa kieltä" ei-indigojen kanssa.




Äärimmäisen herkkyytensä ja "omalaatuisuutensa" vuoksi heistä jotkut on diagnostisoitu ADHD:ksi, ASPERGER:iksi, ADD:ksi tai AUTISTIKSI.




Koska indigo on äärimmäisen empaattinen & oikeudentajuinen, hän kärsii suunnattomasti kohdatessaan vaikka vain pienintäkin epäoikeudenmukai- suutta ja reagoi sellaiseen hyvin voimakkaasti esim. raivostumalla silmittömästi, koska ei osaa herkkyytensä vuoksi suojautua kielteisiä voimia ja ajatuksia vastaan.
Samasta syystä he tulevat usein myös kiusatuiksi koulussa, koska eivät osaa pitää puoliaan.

Indigoja on useita tyyppejä, mutta alla luettelo 10:stä yleisimmästä käyttäytymispiirteestä, joista Indigon tunnistaa:


1.   He tulevat maailmaan ikään kuin kuninkaallisina (ja käyttäytyvät usein   sen mukaisesti)
2.   Heistä tuntuu, että he "ovat täällä ansiosta" ja ovat hämmästyneitä, kun muut eivät tunne samoin
3.   Itsensä arvostaminen ei ole tärkeä asia. He kertovat usein vanhemmille "keitä he ovat"
4.   Heillä on vaikeuksia ehdottomina annettujen käskyjen suhteen (määrääminen ilman selitystä tai vaihtoehtoa)
5.   He eivät yksinkertaisesti halua tehdä tiettyjä asioita, esimerkiksi jonottaminen on heille vaikeaa
6.   He turhautuvat rituaalinomaisiin systeemeihin, jotka eivät vaadi luovaa ajattelua
7.   He keksivät usein parempia toimintatapoja niin kotona kuin koulussa, mikä saa heidät vaikuttamaan "järjestelmän murtajilta"  (järjestelmään sopeutumattomilta)
8.   He vaikuttavat asosiaalisilta, elleivät he ole relevantissa seurassa.
Ellei heidän ympärillään ole muita vastaavaa tietoisuutta omaavia, he kääntyvät usein sisäänpäin ja heistä tuntuu, että muut eivät ymmärrä heitä. Koulu on heille usein tavattoman vaikeaa sosiaalisesti
9.   He eivät suostu "syyllisyys"-kuriin ("Odota, kunnes isäsi tulee kotiin ja näkee, mitä olet tehnyt.")
10. He eivät ujostele ilmoittaa, mitä he tarvitsevat

(itse sain testistä tuloksen 96%!)

Mikäli kiinnostuit aiheesta, voit lukea siitä lisää tästä kirjasta:














Ei kommentteja: