18.2.2010

2012 - Maailmanloppu vai Uuden Aikakautemme alku?





Mieleeni tuli kirjoittaa tämän päivän tod.näköisesti polttavimmasta puheenaiheestamme eli ajoillemme sijoittuvista maailmanlopun ennustuksista, josta näytettiin mielenkiintoinen "Maailmanloppu 2012" - niminen dokumenttikin JIM-kanavalla viime vuoden puolella.

Ohjelma esiteltiin lehdissä seuraavasti:
"Maailmanloppuun kannattaa alkaa valmistautua nyt, sillä se on lähellä. Niin muinaisten mayojen, kiinalaisen I Chingin kuin Merlin-velhon ja antiikin oraakkelienkin väitetään ennustaneen maailmanlopun tulevan vuonna 2012.
Voivatko ne kaikki olla väärässä?"


Ennustuksista kuuluisin on eittämättä mayojen ennustus globaalista tuhosta talvipäivän-seisauksen päivälle, 21.12.2012. Tuolloin Maya-kalenterissa on meneillään päivä nimeltä Hunab Ku.
Mayojen mukaan Aurinko nousee tuolloin Kosminen äiti-nimisestä mustasta aukosta linnunradan keskellä, mikä on nyttemmin myös tieteen keinoin vahvistettu olevan todellakin olemassa.

Mayojen ennustukselle lisäuskottavuutta antaa Mayojen kalenterin käsittämätön täsmällisyys, joka dokumentin mukaan peittosi jopa nykyisen ajanlaskumme tarkkuuden. Mm. Auringon- ja kuunpimennykset pystyttiin ennustamaan tarkasti tuhansien vuosien päähän.


Intiaaniheimoihin, kuten mm. ohjelmassa esiteltyihin, USA:n vanhimpaan intiaaniheimoon kuuluviin Hopi-intiaaneihin, on liitetty kautta aikojen mystisiä kykyjä.
Intiaanien mukaan maailma on luotu ja tuhottu neljästi, joten nyt siis on meneillään jo neljäs tuhoamisen vaihe viidennen maailman odotellessa sisääntuloaan.


Hopien mukaan jokaiseen tuhoutumiseen liittyy mm. merenpinnan nousu, maajäristykset ja auringon kuumeneminen.
Ennustusten mukaan viimeisimpään tuhoon tulee liittymään loppumetreillä ympäri maailmaa risteilevä hämähäkin verkko, jonka arvellaan tarkoittavan Internet-yhteyksiä.

Vuonna 2012 maa on linjassa Auringon ja galaksin keskustan kanssa, tämä on ilmiö, joka tapahtuu vain 25800 vuoden välein. Ohjelmassa arvuuteltiinkin,  mitä silloin mahdollisesti tapahtuu.

 
Entäpä maapallon fysiologiset muutokset?
Vaihtavatko etelä ja pohjoinen paikkaa, vaihtavatko maapallon magneettiset navat paikkaansa?
Onhan jopa kuuluisa tiedemies Albert Einstein väläytellyt laskelmiensa perusteella samanlaista mahdollisuutta. Dokumentin mukaan napojen vaihtuminen on myös todistetusti tapahtunut aiemminkin maapallon historiassa.


Raamatun Ilmestyskirjankin ohjelma nostaa esiin maailmanlopun ennustuksineen. Lentävät lautaset, sodat Lähi-Idässä ja uudet taudit ovat Ilmestyskirjan mukaan alkusoittoa maailmanlopulle. 
Ilmastonmuutoksen vyöryessä päälle yhä kiihtyvää tahtiaan, on aina vain helpompikin uskoa meidän jollain tasolla elevän hyvin apokalyptisiä aikoja.

Ja toisaalta voidaan myös pohtia, mitä maailmanloppu itse asiassa tarkoittaa?
Vaikka ennustetut ajankohdat osuisivatkin oikeaan, ei tapahtumien tarvitse olla kuitenkaan pelkästään hirvittäviä, katastrofaalisia ja negatiivisia. Esimerkiksi Mayojen ennustusta on tulkittu paljon myös niin, että kyse olisikin ihmiskunnan askeleesta kohti valoa, kohti suurempaa tietoisuutta ja siten uutta, positiivista aikakautta.
Ja juuri tähän teoriaan uskon itse vahvasti!

Ilmassa on siis kahdenlaisia puheita siitä, mitä vuonna 2012 tulee tapahtumaan. Toisten ennakoidessa hirveitä onnettomuuksia ja pelätessä jo sitä pahinta eli ”maailmanloppua”, toiset visioivatkin suuria henkisiä muutoksia ja Valon läpimurtoa.
Itse satun kuulumaan ehdottomasti jälkimmäisiin.
 

Uuden Aikakautemme alku


Maassamme viime vuoden puolella vierailulla ollut engl. kirjailija ja enkelilähettiläs Diana Cooper sanoi haastattelussaan seuraavaa:
"Elämme yhtä maailmanhistorian ihmeellisintä aikakautta. Koskaan koko universumin historiassa maaplaneetta ei ole ollut näin suuressa siirtymävaiheessa".

Tällä hän viittasi planeettamme ylösnousemukseen eli kohoamiseen 3.:sta ulottuvuudesta 5.:teen.


Päämääränä vapautuminen
Kun tietoisuudemme ja värähtelytasomme nousee tarpeeksi korkealle valon tasolle, koemme lopulta jotakin, jota kutsutaan valaistumiseksi tai ylösnousemukseksi.
Jokainen ajatuksemme, sanamme, tunteemme ja tekomme ovat aurassamme olevaa värähtelyä ja ylösnousemus edellyttää sitä, että meidän tulee puhdistaa ajatuksemme ja tunteemme ja tehdä rakkaudellisia tekoja, jotka palvelevat korkeinta parasta.

"Vasta silloin säteilemme korkeammalla tasolla ja elämme ilossa ja vapaudessa", Diana kuvasi prosessia.


Hän jatkoi luettelemalla joitain asioita, jotka nostattavat valomme määrää:
anteliaisuus, runsauden jakaminen, laulaminen, nauraminen, seesteisyys, rakkaus, ajan viettäminen kauneuden ja luonnon keskellä, hyväntekeväisyys, halaaminen sydämen pohjasta, meditaatio, ilo, päätöksen teko ja toisista hyvää ajatteleminen.


Miten tämä kaiken vaikutus näkyy sitten meistä ulospäin?
Vapautuessasi elät kuten aiemminkin mutta hehkut, loistat ja säteilet korkeamman värähtelytason valoa. Tuntiessasi iloa, pyyteetöntä rakkautta ja ykseyttä kaikkien kanssa, tulet luoneeksi itsellesi "taivaan maan päälle”!



Vapauduttuaan ihminen elää jatkuvasti 5.:ssä ulottuvuudessa.
Suurin osa Vapautumiseen juuri valmistautuvista sieluista ovat Dianan mukaan valinneet jäädä maaplaneetalle palvelemaan ihmiskuntaa.
Nyt on heräämisen aika ja lukuisat valotyöläiset ovatkin ottamassa paikkansa päästämällä irti väärästä egostaan.


  "Henkilökohtaisilla tarpeilla ja haluilla ei ole enää samanlaista merkitystä, sillä silloin ihmisen tahto on palvella Kaikkea mikä on", hän kuvasi.


Kaiken tavoitteena: Pyyteetön rakkaus
Diana kertoi haastattelussaan, että päästäksesi Korkeimman ”palvelus- kuntaan” sinun tulee sisäistää pyyteettömän rakkauden merkitys itsellesi ja alkaa elää sitä todeksi.
Rakastaessamme ehtoja asettaen, meillä on tarve kontrolloida toisia vaatimalla heiltä sellaista käyttäytymistä, joka miellyttää meitä.
Tämä sitoo meitä omiin haluihimme ja tukahduttaa etenemisemme.
Pyyteetön rakkaus tarkoittaa rakastamista ilman ehtoja.
Tämä tuo mukanaan sen, että alamme hyväksyä kaikki tuomitsematta ja kritisoimatta eli annamme toinen toisillemme luvan kulkea heidän omia polkujaan.


Jokainen voi ylösnousta


Ylösnousemuspolulle voi meistä jokainen halutessaan astua.
Ensiaskel on avata sydän antamalla anteeksi itselle ja kaikille muille, jotka ovat loukanneet tai tehneet meille vääryyttä.
Vastuunottaminen omista päätöksistä ja jokaisesta elämänalueesta on myös ehdottoman tärkeää.


Jokaista yksilöä pyydetäänkin aktiivisesti sitoutumaan nostattamaan omaa värähtelyään, mikä puolestaan nostaa planeetan kokonaisenergiatasoa mahdollistaen sen, että lopputulos vuonna 2012 olisi mahdollisimman positiivinen ja voisimme lopultakin kohota 5.:teen ulottuvuuteen muiden Valoplaneettojen joukkoon.


Jokainen polulle lähtenyt voi myös saavuttaa tuon Vapautumisen, mikäli hänellä on oikea pyrkimys ja hän on halukas antautumaan korkeammalle tavalle elää.


Millaisena Diana sitten mieltää maailmamme planeettamme noustua 5.:teen ulottuvuuteen?

"Olettaen, että tarpeeksi moni ihminen keskittyy positiiviseen ajatteluun ja valoon me voimme kaikki nostaa värähtelyämme ja Vapautua.

Ihmiset tulevat ilmentämään toisiaan kohtaan hyvää tahtoa, ja jokainen työskentelee mielessään korkeinta parasta palveleva visio. Maailmastamme tulee huolenpidon ja jakamisen paikka, jossa me arvostamme ja pidämme huolta planeetastamme, toisistamme ja kaikista eläimistä", Diana vastasi

Silloin maailmassamme tulee vallitsemaan rauha.


Miten Diana sitten tietää tämän kaiken?

Hän kertoi itse saavansa tietoa Valon Mestarilta Kumekalta, joka toimii hänen oppaanaan ja kertoo, että Kumeka on tullut tänne toisesta universumista auttamaan meitä kohoamaan. Hän toimii kahdeksannen säteen sädemestarina ja on vastuussa planeettamme syvästä transformaatiosta.

Dianan kertoman mukaan Henkisen Hierarkian muodostaa joukko Ylösnousseita Mestareita, jotka tunnetaan myös nimellä Valaistuneet tai Valitut. He ovat meidän vanhempia veljiämme, korkeamman tietoisuuden tason omaavia valaistuneita henkiolentoja, jotka ovat eläneet maan päällä, jotkut useitakin kertoja, ja nyt he ovat auttamassa ihmiskuntaa ja maapla- neettaa korkeammilta tietoisuuden ja värähtelyn tasoilta käsin.

Saavuttaessamme tarpeeksi korkean tietoisuuden tason, meistä itsestämmekin tulee Ylösnousseita Mestareita.


Lord Maitreya ohjaa prosessia

Dianan mukaan Maailman Herran asemaan on nyt noussut Lord Maitreya, joka toimii myös planetaarisena Kristuksena. Herra Maitreya on myös Valkoisen Veljeskunnan ja Melchizedek-veljeskunnan johdossa


"Hänen tehtävänään on valvoa, että planeettamme ylösnousee kunnolla.
Hän seuraa myös henkilökohtaisesti jokaista ihmistä, joka on ilmoittanut halukkuutensa astua ylösnousemuspolulle eli ts. hän auttaa niitä, jotka haluavat työskennellä itsensä kanssa nostaakseen nopeasti Valon määrää itsessään", Diana totesi.



Mitä nyt sitten pitäisi tehdä?

Me saamme nyt paljon apua enkeleiltä, Ylösnousseilta Mestareilta sekä muilta korkeilta Valo-olennoilta. Mutta, koska elämme Vapaan Tahdon planeetalla, heillä ei ole lupa puuttua elämäämme, ellemme pyydä heidän apuansa.

Voit alkaa meditoida ja ottaa yhteyttä Lord Maitreyaan sanomalla hänelle:
”Haluan päästä mukaan ylösnousemuspolulle. Omistan itseni ja elämäni ylösnousemusprosessille.”

Haastattelun loppuun Diana kannusti kaikkia vielä sanomalla:

"Jokainen meistä löytää varmasti tapansa edetä, tarkoittipa se sitten kehosi puhdistamista, päivittäistä meditaatiota tai enkeleiden kanssa työskentelemistä.
  Sanotaanhan, että opettaja tulee, kun oppilas on valmis".

 

Kuten siis jo edellä huomattiin, on täysin itsestämme kiinni se, mitä tuleman pitää.

Jokainen meistä voi ja  jokaisen meistä tulee vaikuttaa siihen nyt, kun meillä on siihen mahdollisuus!

Ei kommentteja: