12.8.2010

Hoffman 10.8.10: Upeita oivallusvälähdyksiä ja nyt olemme valmiita muutokseen!

Kirjoittanut Jennifer Hoffman
10.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Hei kaikki,



Lähetän jo toisen puoliviikon päivityksen, koska tämä on vielä toinen viikko, jolloin paljon tapahtuu ja hyvin moniin ihmisiin vaikuttaa energiavuoristorata ja toisten toimet (maailma tuntuu olevan hallitsematon).


Oletteko tunteneet viime aikoina vuoristorataenergian?
Tuntuu upealta yhtenä päivänä ja sitten kamalalta seuraavana?

Yhdellä hetkellä on täysin tietoinen valtavista mahdollisuuksista, joihin voi yhdistyä, ja seuraavalla hetkellä ihmettelee, miten pääsee läpi seuraavista viidestä minuutista, puhumattakaan loppuelämästä.


Tämä on osa ylösnousemusta ja käymme sitä parhaillaan läpi. Meidän ei tarvitse odottaa vuoteen 2012 - sitä tapahtuu tällä hetkellä.


Muutaman viime päivän aikana on tapahtunut hulluja asioita. Lentoemäntä lähtee lennolta (turvakourua pitkin) riideltyään matkustajan kanssa, konsernin toimitusjohtaja näyttää sabotoineen 70 dollarin työpaikkansa ja ihmiset kaikkialla tekevät kummallisia asioita.


Onko maailmasta tullut hullu? Tavallaan on.
Mitä vikaa näissä ihmisissä on ja luuletteko heidän olevan kaukana henkiseltä polultaan? He ovat omalla polullaan, he vain kokevat energiamuutokset tavoilla, jotka vastaavat heidän muutostarpeeseensa. Ja koska he ovat pitkittäneet muutosta niin pitkään, he hyppäävät siihen pää edellä, tiedostamatta seuraamuksia itselleen ja toisille. Tämä on yksi ylösnousemuksen piirre ja voimme odottaa lisää tällaista käytöstä kaikilta. Ylösnousemusprosessista on tullut kollektiivinen kokemus.


Meillä oli upea uusikuu 9.8., mikä yleensä merkitsee uusia alkuja ja raikkaita näkökulmia. Mutta tätä uutta kuuta rasitti viime viikon planeetta-asetelmat ja joidenkin kirkkaiden uusien alkujen myötä koemme sokaisevia oivallusvälähdyksiä, jotka voivat johtaa räjähdysmäisiin loppumisiin (ennen kuin uusi voi alkaa).


Kahden seuraavan viikon ajan odottakaa saavanne ymmärrysoivalluksia tai -välähdyksiä, jotka voisivat selittää kysymyksiä, joita olette miettineet pitkään. Voi tuntua siltä, että kaikki syyt elämänkokemuksiinne selkenevät yhtäkkiä. Mutta tuon informaation myötä voi tulla tarve tehdä jotain - olette vapaa menneisyydestä ja nyt haluatte rynnätä uuteen ja upeaan tulevaisuuteenne. Hidastakaa vähän tai saatatte mennä itsenne edelle (kirjaimellisesti).


Mitä nämä ymmärrysvälähdykset ovat ja mikä on tämä tarve yhtäkkiä vapautua kaikesta?


Kun siirrymme ulottuvuuksien välillä, tunnemme valtavia muutoksia energioissa. Siirtyminen 3D:n rajoittavista ja raskaista energioista muiden ulottuvuuksien korkeampiin ja kirkkaampiin energioihin antaa meille uusia näkökulmia itseemme ja elämäämme. Tämä myös antaa meille oivalluksen, minne olemme menossa tämän ylösnousemusprosessin myötä ja se tuntuu upealta - niin upealta, ettemme halua jäädä tänne.


Mutta emme ole valmiita täällä ja tehtävämme on tuoda nuo energiat maan päälle - emme saa lähteä. Niinpä korkeampien ulottuvuuksien välähdysten on tarkoitus antaa meille riittävä näkökulma kohottaaksemme värähtelyjämme täällä, ei tehdä meistä surullisia ja saada kaipaamaan jonnekin muualle.


Jos saatte upeita oivallusvälähdyksiä ja teillä on palava halu muuttaa kaikki asiat elämässänne, edetkää varoen. Tehkää päätöksiä huolellisesti ja sitten toimikaa harkitusti - halussanne vapautua jostain voisitte päättää tehdä muutoksen, mikä ei ehkä pitkässä juoksussa anna teille sitä, mitä haluatte.


Ottakaa kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella vastaan ja käyttäkää niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.


Pyytäkää opastusta ja vahvistusta ja sitten odottakaa sen tulevan teille.

Ennen kaikkea, olkaa kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta.


Monia siunauksia näinä tainaomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,


Jennifer Hoffman


-----------

Ei kommentteja: