12.8.2010

8:8-TÄHTIPORTTI: SUUREN JAKAUTUMISEN PARANTAMINEN

Planeettalogosta kanavoinut Lauren C. Gorgo
8.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Miten poikkeuksellinen ajanhetki teitä odottaakaan. Maan tiennäyttäjät, kertokaa toki.


Jatkuvassa planetaarisessa evoluutiomuutoksessa seisomme nyt yhdistyneenä, yhdessä kanssanne, kaappaamassa ahneuden ja korruption vallan ja parantamassa syvän erillisyyshaavan.


On jumalainen nautintomme synnyttää uusia olemis- ja tekemistapoja kaikella sillä, mitä Lähteen innoittaman luomisen monet viestit sallivat.


Universaali vuorovesi on kääntynyt täysin ja kun kollektiivisesti työskentelemme hengen ja aineen välisen erillisyyden parantamiseksi, jumalaisesta ihmisestä tulee taas eheä. Tämä jumaluuden oivaltaminen on nyt ilmeistä jokaisessa teissä ja se kerää vauhtia, sykkii mahdollisuuksia ja odottaa ottamista käyttöön fyysisessä muodossa.


Siunauksia yhdelle ja kaikille, jotka kokoontuvat tänne tässä voimallisessa 8:8-tähtiportissa.



Suuren jakautumisen parantaminen


Tänään haluaisimme puhua vähän siirtymästä, jota käytte parhaillaan läpi - siirtymä erillisyydestä ykseyteen, maskuliinisen hallinnan epätasapainosta maskuliinisen ja feminiinisen polariteetin yhdistämisen tasapainoon.


Tämä kuukausi on todella pyhä … palavan alkemisen transformaation, yhdeksi yhdistymisen, menneen elämän loppuunsaattamisen ja karman loppumisen kuukausi, mutta ennen kaikkea, loistokkaiden uusien alkujen päällekkäisjakso.


Tässä kuussa nähdään suurta inhimillistä kamppailua tulevan pintaan, mutta se myös tukee suurta inhimillistä saavuttamista niillä, jotka ovat valmistautuneet puhtain sydämin ja "astioin" kulkemaan rakkauden korkeampaa polkua ja työntymään luottavaisesti uuteen aikakauteen.


Kyllä, on niitä, jotka kokevat suuria vaikeuksia tänä ja tulevina kuukausina ja myös niitä, joilta näyttää "kutsu menneen ohi". Korkeammasta näkökulmasta ei ole mitään ensimmäistä tai viimeistä, vain täydellinen ajoitus ja järjestys. Käsittäkää, että jotkut vain kannustavat uusia opettajia ja maaoppaita asettumaan oikeaan asemaansa, ennen kuin siirtyvät eteenpäin omassa biologisessa evoluutiossaan.


Älkää hätääntykö, jos rakkaat sielut yhtäkkiä alkavat heijastaa ja/tai kuvastaa näitä riitasointuisia energioita. Tämä on itse asiassa suuri rakkauden teko, jouduttava voima, mitä voidaan tarvita siirtymiseksi resonanssiluomiseen - entisten energioiden torjumana - jotta voitte auliisti ottaa vastaan nykyisyyden ja luoda tietoisesti tulevaisuutta.


Vakuutamme teille, että ne jotka näyttävät olevan jumissa, keräävät suuren vauhdin, sitten kun jumalainen suunnitelma loksahtaa paikoilleen. Sillä välin yllytämme teitä kaikkia liikkumaan eteenpäin, silloin kun hetki kutsuu teitä, riippumatta ulkoisista vaikutelmista.


Käsillä on kriittinen valintapiste. Tietäkää, että kaikki on täydellisen hyvin.



Kutsu


Planeettahierarkiana valvomme inhimillisen luomisen kehittymistä. Hallitsemme ja opastamme lempeästi. Emme kuitenkaan puutu lakeihin, jotka on otettu käyttöön tämän maallisen matkan alussa.


Kuitenkin nyt meitä kutsutaan, kuten teitäkin, astumaan tiukemmin rooleihimme aktiivisina oppaina … hallitsemaan syvällisemmin muuttuvaa osallistumistanne fyysisen universumin lakeihin.


Näin tehdessämme kutsumme esiin maailman tekijöitä, niitä hallitsevia sielukehoja, jotka tulivat maan päälle sitoutuen palvelemaan tätä planeettaa puhdistamalla ja muuntamalla karmallista väärinluomista. Teidän täytyy astua esiin nyt opastamaan ihmiskuntaa rauhaan ja teillä on avaimet valtakuntaanne.


Rakkaat vastineet, kutsumme teitä suuressa ilossa, suuressa kunnioituksessa ja suuressa odotuksessa, mutta tämän kutsun mukana tulee suuri vastuu. Te joille puhumme, tiedätte, että on tullut aika kääriä hihanne ja ottaa käyttöön kaikki kadotetut osanne, joita olette uutterasti ottaneet takaisin tämän suuren puhdistumisen aikana.


Olkaa tietoisia, että tässä suuren jakautuneisuuden parantamisessa myös suuret erillisyysvoimat nousevat pintaan nähtäväksi. Älkää horjuko.


Uutterasti voittakaa houkutus pelastaa muita, niin kuin kerran toivoitte itse tulevanne pelastetuksi, sillä jokainen teistä on ollut siinä, mihin muut nyt menevät, jokainen teistä on elänyt maailmassa, mitä ette täysin ymmärtäneet ja minne ette täysin kuuluneet. Mutta nyt sisaret ja veljet, maailma ja sen muuttuva energiadynamiikka on hallinnassanne. Sama pätee kaikille, jotka seuraavat tuota rakkauden polkua.


Käyttäkää tässä vahvuuttanne toisten vahvistamiseksi.
Käyttäkää valoanne taakan vähentämiseksi.

Käyttäkää erottelukykyänne pyhien rajojen asettamiseksi ja
käyttäkää laajentuneita kykyjänne rakkaudessa
loistaaksenne sen pimeyden läpi,
mikä ympäröi ihmiskuntaa tällä hetkellä.



Ilmestyminen ykseyteen




8:8-tähtiportti 8. elokuuta vapauttaa upean valoaallon, joka on lähetetty parantamaan ja kohottamaan alastallattuja ja kirjoittamaan uudelleen epäharmonisia ihmisen ajatteluohjelmia.


Tämä suuresta keskusauringosta lähetetty solaarienergia-aalto koostuu sähkömagneettihiukkasista, jotka on ohjelmoitu ykseysaikomuksella ja mahdollisuudella kääntää ulkopuolinen maailma ylösalaisin, samalla kun sisäinen maailmanne käännetään oikeinpäin.


Olette hyvin fyysisen siirtymän keskellä, missä sisäinen todellisuutenne kohtaa täydellisemmin ulkoisen todellisuutenne oikean ja vasemman aivopuoliskonne yhdistämisen kautta. Kun nämä maskuliini- ja feminiinivoimat yhdistyvät aivo- ja käpylisäkkeen kautta, henkilökohtaiseen universumiinne ilmestyy kosminen aukko, joka johtaa teidät suoraan laajennettuun itseenne ja elämäänne.


Tiedostakaa, että kulkeminen tämän voimakkaan portin läpi voi aiheuttaa tilapäistä hämmennystä, huimausta, päänsärkyä, ontelovaivoja, muutoksia näkökyvyssä, kuulossa tai hajuaistissa sekä epätavallisia unirytmejä ja eläviä unia. Tämä yhdistyminen voi myös saada aikaan tilapäisiä tuntemuksia olemisesta fyysisen astianne ulkopuolella tai etäisyydestä teidän ja kehonne välillä. Nämä oireet ja aistimukset menevät pian ohi.


Tässä kuussa monet teistä keräävät uusia työkaluja ja resursseja avautuen uusille tilaisuuksille ja yhdistyen taas monien sieluperheen jäsenten kanssa, taidokkaasti kudotun keskinäisen yhteysverkon kautta.


Ja vaikka tämä yhteysvuorovesi jatkaa aaltoiluaan tuoden suuremman yhteyden jokaisen tulevan aallon myötä, tässä kuussa alatte nähdä selvästi toisten heijastavan jumalaista itseänne.


Te jotka olette pitäneet rauhaa ja valorakenteiden pilareita paikallaan tämän voimakkaan rakkausverkon hankkimista varten, te ilmestytte ykseyteen kaikkien sointuvien, samanmielisten ja -sydämisten sielujen kanssa. Kun kehonne ja elämänne jatkaa muuttumista muistuttamaan sisäisen uudelleenjohdotuksenne ulkoista vaikutelmaa, huomaatte myös, ettei teitä enää hallitse kausaalilaki.


Tämä muutos osallistumisessanne energiaan on kiihdyttävä voima uuden maailman luomisen taustalla. Tästä on lisää puhuttavaa tulevina päivinä …


Te jumalaiset alkemistit jotka olette harmonisoituneet Lähdeluomisen kanssa, teillä on kätenne mukana uuden maan järjestelmien ja rakenteiden tekemisessä. Olette kuvittelemanne maailman rakentajia ja arkkitehteja sekä aivoja, jotka käsitteellistävät sen.


Te jotka edelleen kannatte tämän hillittömän potentiaalin taakkaa, teille sanomme … on aika tehdä muottinne. Lisää osia jumalaisesta suunnitelmastanne tulee selvästi nähtäväksi, alkaen kuun puolivälistä seuraavaan kuukauteen. Teidän kuuluu valmistautua vastaavasti.



Kausaalista sointuvaan luomiseen


Rakkaat veljet ja sisaret, rakkauden salaliittolaiset, on aika kulkea yhtenä, rakentaa silta, joka yhdistää suuren ihmisten jakautuneisuuden.


Kausaaliluomisesta vapautuminen alkaa yhdistämällä maailmat, polarisoituneet energiat teidän jokaisen sisällä. Olette ilmestyvän maailman suuria tiedemiehiä, alkemisteja, arkkitehteja, rakentajia ja parantajia ja jumalaisesta tahdosta olette niitä, jotka vahvistavat sointuvan luomisen fyysistä ilmentymistä.


Jätämme teidät kera muistutuksen, että matka ykseyteen on ollut jatkuvia peräkkäisiä korkeampia valintoja, jotka toivat teidät tähän. Jokainen valintapiste oli tilaisuus valita polarisoituneesta kontrastista - tuntematon tunnetun sijaan, tulevaisuus menneisyyden sijaan, uusi tapa vanhan tavan sijaan, korkeampi ajatus matalamman ajatuksen sijaan, rakkaus pelon sijaan.


Yhdistyvissä kentissä edessänne se energiatila on muuttumassa, joka kerran antoi polarisoituneita vaihtoehtoja valittavaksi. Ne jotka ovat auliisti, tietoisesti ja toistuvasti valinneet rakkauden polun, vapautetaan kontrastilla luomisesta ja kokemaan luomista sointuvuuden kautta.


Sointuva luominen on tulosta olemisesta, elämisestä ja kokemisesta jatkuvassa ykseyden tilassa.


Esitetty Planeettalogoksen hierarkiana ja ollen mukana aktiivisesti tämän maailman ruumiillistuneiden tekijöiden kanssa - tänään uusi matka alkaa.
-----------

Ei kommentteja: