12.8.2010

Fenn: Maapallopäiväkirja 6.8.10



Kirjoittanut Celia Fenn

Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



6. päivä: Moskovan transformaatiotulet



Täällä sitä sitten ollaan Moskovassa, Venäjällä. Moskova on upea kaupunki ja odotin todella innolla pääsyäni tänne taas. Mutta tällä kertaa kaupunki on traumassa ja kriisissä. Maassa koetaan kohoavia lämpötiloja, jollaisia ei ole koskaan ennen tilastoitu, ja maata palaa. Venäjä kokee Meksikonlahden öljykatastrofiin verrattavaa kriisiä ja luonnonkatastrofia.


Tässä tapauksessa tulielementti on polttopisteessä. Kun lensin Venäjän yli Istanbulista, saatoin nähdä on satojen mailien päästä pelkkää savua alapuolellani. Metsät ja maa palavat. Laskeutuminen Moskovaan oli kokemus, kun laskeuduimme savupilvien läpi erittäin huonon näkyvyyden vallitessa. Kuumuus oli kova, noin 38 Celsius-astetta, silmiä kirvelee ja hengitetään savua.


Joskus ihmiset sanovat minulle, että minulla on ihana elämä, kun matkustan monissa maissa - ja monissa tapauksissa se on totta. Mutta tänä vuonna olen nähnyt, että Henki vie minua kriisipaikkoihin tarkoituksena pitää yllä valoa näitä alueita varten ja kertoa ihmisille ympäri maailmaa, mitä tapahtuu, jotta valotyöntekijät jotka tuntevat kutsun, voivat liittyä seuraan ja auttaa luonnonvoimien tasapainottamistyössä. Huhtikuussa ja toukokuussa olin Euroopassa, kun Islannin tulivuori oli aktiivinen, ja nyt olen Venäjällä, kun maa palaa ja ihmiset yrittävät selviytyä tästä luonnonkatastrofista.


Tässä on pari Moskovasta otettua kuvaa. Ensimmäinen on hotellini aulasta savuiseen ilmaan. Seuraava kuva on näkymä hotellihuoneestani 26. kerroksesta. www.starchildascension.org/earthlogaugust2010.html.




Valotyöntekijät täällä Moskovassa kyselevät syytä näihin maastopaloihin, kovaan kuumuuteen ja epätavalliseen säätilaan. No, kuten kaikki tiesimme, vuoteen 2012 johtava suuri transformaatioaika olisi vaikeaa ja olisi monia haasteita, kun maapallo yrittää saattaa itsensä taas tasapainoon ja asettua uuteen viidennen ulottuvuuden kotiinsa.


Nämä kaksi prosessia ovat linkittyneet yhteen, kun maan noustessa viidenteen ulottuvuuteen valomäärä lisääntyy ja siellä, missä on enemmän valoa, on myös enemmän kuumuutta ja tulienergiaa. Maan astuessa korkeampaan tietoisuuteen myös kaikki, mikä värähtelee matalilla tietoisuustasoilla, on vapautettava ja poltettava - joskus kirjaimellisesti.


Kun laskeuduin Moskovaan, Henki kertoi, että maastopalot olivat osa vanhojen energioiden polttamista parantumis- ja transformaatioprosessissa. Homeopaattisessa lääketieteessä parantumista seuraa aina oireiden ilmentyminen fyysiselle tasolle. Se mitä on hienotasoilla, tuodaan fyysisyyteen, jotta se voidaan vapauttaa, ja patologiasta tehdään näkyvää, että se voidaan käsitellä ja vapauttaa.


Tätä tapahtuu Venäjällä - vanhat energiat joita on pidetty hienotasoilla, poltetaan ja vapautetaan fyysiselle tasolle, parantumisen ja transformaation sallimiseksi. On hyvin tärkeää, että havaitsemme ja ymmärrämme tämän prosessin ja että pidämme energeettistä tilaa Venäjän ja sen kansan parantumiselle ja uudistumiselle.


Tämä on tietysti äärimmäisen voimallista aikaa maan päällä. Suurristiasetelmat ja päivänseisaukset edelsivät planetaarista uutta vuotta ja Leijonaportin energiaa. Tämä on myös Hiroshiman vuoden 1945 ensimmäisen atomipommiräjähdyksen vuosipäivä. Voimakas energiasekoitus kun siirrymme kohti ensimmäistä vuosittaista "aikaporttia" sunnuntaina 8.8.10


Rakas valoperhe ympäri planeettaa, pyydän, että pidätte Venäjää ajatuksissanne, meditoinneissanne ja rukouksissanne. Täällä Venäjällä tarvitsemme apuanne tämän kriisin voittamiseksi ja terveyden saamiseksi takaisin maahan. Tarvitsemme apuanne luonnonvoimien kutsumiseksi tuomaan sadetta sammuttamaan palot ja tuomaan parannuksen maahan. Viikonlopun ajan teemme tätä työtä ja monet ihmiset Venäjällä tekevät tätä työtä, mutta tämä on SOS … tarvitsemme myös teidän apuanne. Olemme kaikki elementtienergioiden kumppaneita ja olemme kaikki täällä luomassa yhdessä uutta maapalloa. Olemme yhtä perhettä ja valotyöntekijäperhe täällä Venäjällä on erittäin voimakasta ja rohkeaa. Mutta tarvitsemme todella teidän apuanne tässä.


Täällä Venäjällä haluamme hengittää raikasta ilmaa ja nähdä taas sinisen taivaan. Haluamme saada kirkasta vettä ja jokia ja nähdä vihreää ruohoa. Venäjä on synnyttämässä ekologista tiedostamista ja opettelemassa, että sen täytyy huolehtia äidistään, maasta. Pyydän, että valotyöntekijät ympäri maailman pitävät energiaa meille täällä Venäjällä, kun synnytämme tätä uutta valotietoisuutta.


Maapallo transformoituu. Me transformoidumme. Synnytämme uutta tietoisuutta ja uutta valoa. Ja tiedämme, että täällä Venäjällä on paljon valoa ja monia rakastavia valotyöntekijöitä auttamassa tässä prosessissa. Lopetan tämän kera valoenergian, rakkauden ja hymyjen Venäjältä. Tutustukaa Alenaan ja Danieliin, jotka tekevät työtäni varten järjestelyt Venäjällä. He ovat indigoja, jotka kantavat uutta energiaa uutta Venäjää varten.

-----------

Ei kommentteja: