12.8.2010

Dagher 2.8.10: Intohimo palaa!

Kirjoittanut Emmanuel Dagher
2.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Hei, poikkeuksellinen ystäväni! Onko motivaation puute ollut yleinen teema elämässäsi muutaman viime kuukauden aikana? Monista meistä ei ole luultavasti tuntunut lainkaan omalta itseltä viime aikoina! Jos olet kokenut tämän, älä huolestu, koska se on ollut vain fyysistä ilmentymää siitä merkittävästä energiaprosessoinnista, mitä koemme solutasolla kaikista astrologisista asetelmista ja solaarienergia-aalloista, joita olemme saaneet melkeinpä päivittäin!



Vaikka kaikki nämä asetelmat ovat jännittäviä ja siirtävät meitä valtavasti eteenpäin yhdistyneenä ihmisenä, se voi olla vähän kuluttavaa keholle, mielelle ja psyykelle. Silloin kun tuntuu väsyneeltä fyysisesti ja tunteellisesti, se on kehomme ja mielemme tapa muistuttaa meille, että meidän täytyy rentoutua, jotta voimme sopeutua energiamuutoksiin ja uudistua vieläkin optimaalisempaan tilaan kuin aiemmin!

Eikö ole aivan hämmästyttävää, miten jumalaisen älykäs kehomme oikeasti on? Jos astumme etäämmälle hetkeksi vain tarkkailemaan, se on kerrassaan taianomaista!



Missä siis olemme tässä nykyhetkessä?
Olemme ajassa, missä syvimmät intohimomme elämämme luovimmissa, henkilökohtaisimmissa, henkisimmissä ja myös bisnessuuntautuneissa puolissa heräävät taas ja ottavat keskinäyttämön. Jos et vielä tunne motivaatiota, alat pian tuntea, että ikään kuin tuli on sytytetty sisälläsi. Huomaat niiden häiriötekijöiden joita koit viime kuukausien aikana, häviävän nopeasti, mikä selvittää tietä keskittyäksesi taas jakamaan ja tuomaan lahjojasi maailmaan - ja tällä kertaa se tuntuu vielä sulavammalta kuin ennen. Jos tunnet tuon sisäisen imun ryhtyä innostuneeseen toimeen, on hyvin tärkeää kunnioittaa tätä tönäisyä sisälläsi tällä kertaa! Hyvä idea on pitää päiväkirjaa lähellä koko ajan, jotta voit heti kirjoittaa muistiin kaikki inspiroituneet ideat ja luovat oivallukset, jotka palvelevat oppaana visioidesi seuraavan luvun ankkuroimisessa elämääsi!



Tänä aikana saatamme huomata myös omassa ja toisten elämässä, että monet luvut tarvitsevat ratkaisua ja päättymistä tapahtuu. Tämä päättyminen voi ilmentyä suhteissa, ammatissa, lapsen lähettämisenä kouluun, fyysisen tilan siivoamisena ja yksinkertaistamisena ja lopulta niiden fyysisten ja/tai tunnevaivojen parantumisena, jotka eivät ennen tätä olleet valmiita lähtemään. Näiden elämämme lukujen päättyessä, täysin uusia ja jännittäviä lukuja alkaa.



Maailmanlaajuisesti tarkkailkaa lisääntyvää muutosta rahajärjestelmässä seuraavien muutaman kuukauden aikana - jonka tiedän monien meidän aistineen ja ilmentymistä odottaneen jo jonkin aikaa. Vain tietäkää, että näiden muutosten jälkeen seuraa pian enemmän vilpittömyyteen perustuva järjestelmä. Meidän jokaisen on erittäin tärkeää tänä aikana kääntyä sisäänpäin, hengittää ja hiljentyä ulkoisesta maailmasta - uutiset, juorut, dramaattiset tv-ohjelmat - koska juuri nämä luovat häiriötekijöitä, jotka pitkittävät uuden rauhallisen ja sydänkeskeisen maailman syntymistä. Kun suljemme pois ulkoisen melun mahdollisimman paljon, harmonisoidumme nopeasti taas korkeimpaan ja lempeimpään polkuumme, mikä tekee elämästä paljon iloisemman ja taianomaisemman kokemuksen.



Muistakaa, että kun prosessoimme kaikkia ajankohtaisia energia-aaltoja, syvään juurtuneet haavat ja uskomukset, jotka eivät enää palvele meitä, tulevat pintaan vapautettaviksi. Joskus nämä esteet tai ongelmat näyttävät niin todellisilta, että alamme samaistua niihin - kenties jopa ajatella, että kaikki sisäinen työ, jota olemme tehneet, ei ole kannattanut. Haluan kuitenkin kehottaa teitä tarkastelemaan näitä näennäisiä haasteita siunauksina, kun ne nousevat sisällänne, koska nyt tiedätte sen merkitsevän vain sitä, että ne ovat valmiita vapautettavaksi kerta kaikkiaan. Tärkeä osa tätä prosessia on valmius antaa itselle lupa päästää näistä energioista irti. Tunnistaessamme tämän irtipäästämisprosessin välittömästi vapaudumme täysin kaikesta, mikä ei enää palvele meitä, ja siirrymme takaisin tietoisuuteen siitä, että olemme jokainen fyysinen ilmentymä ehdottomasta rakkaudesta!


Syvän vilpittömällä kiitollisuudella, taianomaisesti teidän,


Emmanuel
-----------

Ei kommentteja: