1.7.2011

ASPARTAAMI - HERMOMYRKKY



ASPARTAAMI - E951  on hermomyrkky,
jota käytetään keinotekoisena makeutusaineena (esim. Hermesetas, Canderel, Nutrasweet, Equal) kevyt/dieetti -limuissa ja hyvin monessa monessa muussa elintarvikkeessa

 
Aspartaamin tiedetään olevan jopa niin kova myrkky, että se kuulemma saa muurahaisetkin häviämään tontilta, jos sitä sirottelee sellaiseen paikkaan, missä muurahaisia parveilee!


Tämä huomattiin vahingossa erään projektin yhteydessä, jossa kemianjätti  Monsanto kehitteli hyönteismyrkkyä.. ja jälleen näemmä törmätään tähän myrkkyfirmaan!


Ihmiset on saatu ostamaan kaiken maailman kevytlimuja uskotellen, ettei mikään vähäkalorinen tai täysin kaloriton tuote voisi lihottaa.


Tämä on kuitenkin vain aspartaamiteollisuuden syöttämää pajunköyttä, sillä aspartaami saa ihmisen himoitsemaan hiilihydraatteja ja aspartaamin sisältämä formaldehydi kerääntyy rasvasoluihin, etenkin lantiolle ja reisiin.


Aspartaami on n. 200 kertaa makeampaa kuin sokeri ja koostuu kahdesta aminohaposta:

Fenyylialaniinista (50%) ja asparagiinihaposta (40%).


Kun aspartaamin lämpötila kohoaa yli 30 C asteen, sen puualkoholi "naamioituu" formaldehydiksi, joka on tappava myrkky, ja sen jälkeen muurahaishapoksi, mikä puolestaan aiheuttaa aineenvaihdunnallisen happomyrkytyksen.


Tässä kohtaa on tärkeää huomauttaa, että metanolimyrkytys muistuttaa multippeliskleroosia (MS), mistä syystä on tehty usein vääriä MS-diagnooseja. MS:han ei ole tappava tauti, metanolimyrkytys sen sijaan on.

Pienenkin määrän metanolia on todettu aiheuttavan mm. päänsärkyä, huimausta, muistin pätkimistä, unettomuutta, käyttäytymishäiriöitä, maksatulehduksia ja masennusta.

(Tuulilasinpesunesteissä oleva metanolipitoisuus aiheuttaakin monille päänsärkyä ja Työterveyslaitoksenkin mukaan sen pitoisuutta pitäisi alentaa ja korvata koko tuote turvallisemmalla aineella)


Luonnostaan mm. appelsiinissa ja tomaatissa on metanolia. Ihminen, joka juo paljon appelsiinimehua saisi helposti metanolimyrkytyksen ellei appelsiinimehu sisältäisi muita yhdisteitä, jotka aikaansaavat suojaavan vaikutuksen.


Aspartaamiteollisuus on tietoinen tästä asiasta ja sen takia he kuuluttavatkin säännöllisin väliajoin hedelmien sisältävän runsaasti metanolia luoden näin mielikuvan tuotteensa valheellisesta turvallisuudesta.


Lisäksi aspartaamin metanoli on ns. vapaata metanolia, joka on karsinogeenistä eli syöpää aiheuttavaa. Tätä metanolia ei löydy luonnosta, sillä luonnon metanolia seuraavat aina etanoli ja muut yhdisteet.


Formaldehydin taas on osoitettu aiheuttavan yleistä terveyden / immuniteetin heikentymistä, päänsärkyä ja peruuttamattomia geneettisiä muutoksia.


Koska aspartaami metabolisoituu elimistössä myrkyksi ja moniksi vaarallisiksi kemikaaleiksi, sen uskotaan ja tiedetään aiheuttavan mm. seuraavaa:


  • aivokasvaimia
  • niveltulehduksia
  • MS-tautia
  • epilepsiaa
  • diabetesta
  • fibromyalgiaa
  • alzheimerin tautia


100% itsenäisistä, riippumattomista tutkimuksista on todennut aspartaamin aiheuttavan juuri näitä oireita ja sairauksia mitä yllä olevassa listassa on lueteltu ja itse asiassa ainoastaan aspartaamin valmistajien tekemät / rahoittamat / kontrolloimat tutkimukset väittävät sen olevan turvallista..  no näinhän se usein juuri menee!



Elina Hytösen kirjoittama mielenkiintoinen artikkeli aiheesta:




ALLEKIRJOITA ADRESSI:



Lue myös:









Ei kommentteja: