21.4.2010

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
7. - 14.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Asun pienessä ja tiiviissä yhteisössä ja minua solvaa jatkuvasti eräs mies, joka myös asuu täällä ja ajattelee minun olevan hänelle velkaa. Yritän kovasti nousta tämän tilanteen yläpuolelle ja olla välittämättä niistä pahoista asioista, joita minusta sanotaan. Tiedän, että tuska ja pelko saavat hänet käyttäytymään näin, mutta on hyvin vaikeaa pysyä irti tästä, kun tiedän, mitä sanotaan, ja että ainakin osa ihmisistä varmasti uskoo pahaa minusta. Mitä voin tehdä ollakseni välittämättä?
- Roz, Etelä-Afrikka

Vastaus:
Oman tulevaisuuden tai maineen perustuminen toisen ihmisen negatiivisuuteen on todella vaikea tilanne. On mahdotonta vaikuttaa toisten ajatuksiin ja uskomuksiin, elleivät he suostu muuttamaan perustapaansa ajatella. Tämä toimii kahteen suuntaan. Piinaajasi ei muuta jatkuvaa hyökkäystään, ennen kuin hän päättää itse leppyä. Samaan aikaan yhteisösi asukkaisiin eivät helposti vaikuta hänen tekemisensä, koska hänellä on pikkusieluisen ja negatiivisen ihmisen maine. Hänellä on aina joku, josta hän valittaa, ja pian hän kiihkeytensä kohde muuttuu johonkin toiseen.

Sillä välillä voit nähdä helposti vaikutuksen, mikä tällä oppitunnilla on sinuun. Oppituntinasi on antaa muille valta siihen, mitä tunnet itsestäsi. Jos rakastaisit itseäsi riittävästi, sinulle ei olisi merkitystä, mitä toiset ajattelevat tai sanovat sinusta, koska tietäisit, ettei se ole henkilö, joka pyrit olemaan. Silloin kun nojaat toisiin sen määrittelemiseksi, mitä tunnet itsestäsi, sanot, että he tietävät sinusta enemmän kuin sinä.

Ota vastuu omasta elämästäsi ja siitä tavasta, millä päätät elää. Älä kanna huolta toisten ajatuksista tai niiden yrityksistä, jotka pyrkivät kontrolloimaan elämääsi. Kiitä tätä onnetonta ja pelokasta ihmistä sen sallimisesta, että saat välähdyksen omista peloistasi. Sinulla ei ole mitään tarvetta kantaa huolta siitä, mitä sanotaan, koska se ei voi satuttaa sinua, ellet salli sitä.




Kysymys:
Vieraantunut paras ystäväni on muuttunut paljon muutaman vuoden aikana. Hän on kaukosuhteessa sellaisen miehen kanssa, jota hän ei ole koskaan tavannut. Hänen täyttäessään 21 vuotta tapasimme ja juhlimme drinkkien parissa. Hänen poikaystävänsä on nyt erottanut meidät juuri, kun olimme taas tutustumassa, ja sydämeni on särkynyt. Tilanne oli vakava väärinkäsitys ja ystäväni uskoi miestä kysymättä minun puoltani tarinasta. Olemmeko koskaan enää ystäviä? Onko hän turvassa tämä poikaystävän kanssa, joka näyttää kontrolloivan maan toiselta puolelta? Miten pystyn siirtymään eteenpäin ja pääsemään yli tuskasta?
- Margaret, USA

Vastaus:
Ystäväsi viettää paljon aikaa kontrollointi-, itsearvostus- ja omakuvaoppituntien kanssa. Hän on täysin tietämätön siitä, mitä hän tuntee tai ajattelee asioista, ja hän luottaa tulkinnassaan täysin toisten sanoihin. Hän etsii epätoivoisesti rakkautta ja hänen nykyinen rakkaudentunteensa tulee tästä haamusta, jota hän ei ole koskaan tavannut. Hänen on helpompaa antaa miehen määrätä täysin elämäänsä, koska hän on keksinyt oman todellisuutensa miehen kommunikoinnin ympärille - siitä on tullut hänen olemassaolonsa.

Tämä mies on manipuloija ja kontrolloija. Hän näkee ystäväsi lemmikkinä, jonka saa tekemään pyydettäessä mitä tahansa. Ystäväsi juoksee pakoon elämänsä fyysistä todellisuutta, elämää mitä hän pitää epätyydyttävänä ja tylsänä. Koska hän ei ole koskaan tavannut tätä miestä, hän voi nähdä tämän mielikuvituksessaan pelastajana, ritarina kiiltävässä haarniskassa. Mies on hänelle opas, jota hän on aina etsinyt. Hän ei ole koskaan pystynyt tyydyttämään itseään, joten hän ajattelee, että mies tekee kaikki hänen päätöksensä ja kaikesta tulee samanlaista kuin hänen haluamassaan satumaassa.

Tällä hetkellä ystäväsi tekee kaiken, mitä mies pyytää, peläten menettävänsä tämän, jos hän ei tee. Hänen on käsitettävä, että tämä ei ole elämistä, että hänen on otettava vastuu omasta tulevaisuudestaan ja käytettävä valinnan vapautta. Valinnat riippuvat nyt hänestä. On liian monia muuttujia, jotta näkisimme, mitä hän tulee päättämään. Lähetä toiveikkaita aikomuksia ystävällesi, jotta hän voisi nähdä, mitä tapahtuu, ja rikkoa lumon, mikä miehellä on häneen.

Sinun on käsitettävä, että tämä on vain yksi oppitunti, jonka hän pyrki samaan tässä elämässä. Se ei mitenkään liity tarkoitukselliseen haluun loukata sinua. Kurkota sisältäsi sielusi rakkautta ja sitä ehdotonta rakkautta, mitä me kaikki kannamme sisällämme. Virkistäydy siellä ja sitten uskaltaudu uusiin kokemuksiin kera tietävän rakkauden, että teet sitä, mitä tulit tänne tekemään, ja toivoen, että myös ystäväsi saavuttaa tuon tietoisuuden.





Kysymys:
Mestarit, pari vuotta sitten pystyin ottamaan yhteyden henkeen. Se oli vain pientä, mutta hyvää silti. Sen jälkeen elämässäni on tapahtunut paljon ja se tunne, että henki on lähelläni, näyttää vähenevän ja vähenevän. Minua on kehotettu meditoimaan, mutten koskaan näytä löytävän oikeaa aikaa tai paikkaa sen tekemiseen. Uskon lujasti, että kaikki tapahtuu jostain syystä, Luuletteko, että tämä tapahtuu, koska minun ei enää ole tarkoitus tehdä tätä?
- Steve, Iso-Britannia

Vastaus:
Olet sielu. Olet osa Lähdettä, joka rikkoutui saadakseen tietoa kokonaisuudelle. Yksi universaali projekti johon jokainen sielu osallistuu, on selvittää, kuka hän todellisuudessa on. Se suunnittelee useita asioita koettavaksi jokaisessa elämässä maan päällä. Se ei muista aloittaessaan elämän, koska se tulee kehoonsa unohtaneena kaiken, mitä se ovat tehnyt ennen tätä elämää. Sielu ei ole koskaan yksin tai irti universaalista energiasta, joka koostu kaikista Lähteen osista.

Silloin kun "sait yhteyden", tunnistit tunteen todellisesta itsestäsi. Kun on oppinut jotain, on mahdotonta unohtaa sitä. Jos ei käytä tietoaan, sen voima näyttää vähenevän, mutta se pysyy silti. Silloin kun tottuu johonkin, se ei myöskään aina vedä huomiota puoleensa. Kun ihmiset muuttavat lähelle rautatietä tai lentoreitin alle, he tiedostavat melun jatkuvasti. Mutta oltuaan siellä jonkin aikaa, he eivät kuule ääntä niin ärsyttävänä. Onko ääni heikentynyt? Ei, he ovat vain tottuneet sen olemassaoloon.

Henki on aina kanssasi, se on osa ydinolemustasi. Tässä tapahtuu kaksi asiaa. Ensinnäkin, olet tottunut yhteyden ainutlaatuisuuteen, ja toiseksi, sinulla ei ole todellista tarvetta tuntea tuota yhteyttä tällä hetkellä. Voit nostaa volyymiä koska tahansa, kun olet valmis.




Kysymys:
Mestarit, ikävuoteni lisääntyvät ja tunnen, etten ole toteuttanut sieluni tarkoitusta. Kanavoitu enkeli on kertonut minulle, että minun pitäisi kirjoittaa kirja tuon yleistarkoituksen toteuttamiseksi, mutta en halua tehdä sitä monestakin syystä. Tunnen, etten pysty kommunikoimaan hyvin ja ettei sitä kohtaan olisi mitään kiinnostusta, mitä minulla on kerrottavana. Onko jokin muu tapa toteuttaa tämä tarkoitus, kirjoittamatta kirjaa? Onko kenties vain yksi ihminen, jolle minun pitäisi kommunikoida, mitä olen oppinut?
- Pat, USA

Vastaus:
Naureskelemme "ikävuoteni lisääntyvät" kommentillesi. Jos tietäisit, miten ikivanha sielu olet, et tärisisi fyysisessä muodossasi. Ikä ei merkitse kerrassaan mitään, edes fyysisessä elämässä, ellei sen anna kontrolloida matkaansa. Sinulla on vielä satoja elämiä koettavana ja monia maan vuosia tässä kehossa, jos etsit niitä.

Aina kun joku meistä antaa viestin ihmiselle, tarkoituksena on ainoastaan neuvon antaminen - se ei ole käsky. Jos oletettu tiedonvälittäjä koskaan toteaa meidän sanoneen "sinun pitää", niin hän ei tulkkaa täsmällisesti. Joskus muistutamme sieluille, mitä he ovat päättäneet toteuttaa jossain inkarnaatiossa, mutta sielulla on aina vapaa valinta muuttaa suunnitelmiaan. Elämäntarkoitukseen ei sisälly mitään "pakkoja" tai "pitämisiä".

Halusit kyllä käyttää tässä elämässä saamaasi tietoa ja jakaa sen toisten kanssa, jotta he saavuttaisivat nopeammin saman tietoisuustason, minkä sinä olet saanut. Tämän ajattelit tapahtuvan kirjoittamalla kirjan, mutta se oli vain mahdollisuus. Jakamalla tietosi edes yhden ihmisen kanssa olet toteuttanut haluamasi toiminnan.




Kysymys:
Mestarit, minulla on veli, joka on ollut kahdeksan vuotta työttömänä, kun hänet irtisanottiin yrityksestään. Hän on yrittänyt päästä moniin yrityksiin, mutta epäonnistunut. Hän sairastui niveltulehdukseen pian sen jälkeen. Veljeni on omistautunut eräälle henkiselle gurulle ja hän herää joka aamu klo 5 rukoilemaan gurunsa puolesta. Mutta hänen käyttäytymisensä on hyvin sopimatonta henkiselle ihmiselle. Hän loukkaa helposti toisten tunteita kovilla sanoillaan. Hänen vaimonsa ja lapsensa ovat kyllästyneet hänen käytökseensä. Hän näyttää kärsivän huonosta itsetunnosta. Hän ei näytä panostavan riittävästi perheen tuloihin nyt, kun hän on toipumassa. Hän pyrkii meditoimaan päivittäin, mutta viime aikoina hän on ollut pahantuulinen eikä pysty nukkumaan, sanomaan rukouksiaan aamulla tai meditoimaan. Uskon, että hän on sydämeltään hyvä mies. Olen aina tuntenut hänet kovasti työtä tekevänä ja järjestelmällisenä ihmisenä ja minulle on tuskaa nähdä hänet tällaisena. Mitä veljessäni on vikana?
- Kala, Singapore

Vastaus:
Veljesi on valinnut negatiivisuuden, rakastavan positiivisen energian sijasta. Hän tunsi tulleensa petetyksi menettäessään työpaikkansa ja tuntee olevansa kaikkien lähellään olevien uhri. Niveltulehdus kutsuttiin oikeuttamaan hänen ajatuksensa, että maailma on häntä vastaan. Hän kääntyi gurunsa puoleen, että tämä pelastaisi hänet ympärillä olevalta pahuudelta. Kun hänen omistautumisensa ei tyydyttänyt kaikkia tarpeita, hän katkeroitui vielä lisää.

Hän toi sitten sisään lisää negatiivisuutta, koska hän halusi kurjuudessaan seuraa. Osa sitä negatiivisuutta, mitä hän kutsui itseensä, oli sielusta, joka kuoli, mutta päätti olla palaamatta Kotiin, mitä kutsumme "inkarnoitumattomaksi". Tämä olento on ottanut viime aikoina lähes kokonaan veljesi hallintaansa. Se mitä hän heijastaa toisiin, on puhtaasti negatiivisia ajatuksia ja tekoja.

Tämä energia saa hänet tuntemaan voimaa. On totta, että hänellä on huono itsetunto, sillä hän tuntee, että hänen on liittouduttava tämän negatiivisuuden kanssa ja se on ainoa tapa tuntea olonsa mukavaksi ja olevansa hallinnassa. Ainoa toivo sinulle ja hänen perheelleen saada takaisin tuo vanha persoona, on saada hänet luopumaan tuosta kiinnittyneestä olennosta. Vakuuta, että hän tarvitsee positiivista energiaa saadakseen aiemman olotilansa takaisin.

Sitten kun hän suostuu, kerää kokoon mahdollisimman monta energiaparantajaa ja ystävää. Heidän ei tarvitse olla fyysisesti samassa huoneessa, vaan lähettää samaan aikaan tarkoituksellisesti veljellesi rakkautta ja parantavaa energiaa. Pimeä olento ei halua enää olla lähimaillakaan niin suurta rakkausmäärää ja se lähtee. Vahvista veljellesi, mitä on tapahtunut, jotta hän ei valitse kutsuvansa tuota olentoa takaisin.



Kysymys:
Mestarit, olen pysyvästi henkisen heräämisen polulla. Olen yksinhuoltajaäiti, jolla on 8- ja 10-vuotaat pojat, ja olen itse 48-vuotias. En ole tällä hetkellä töissä, mutta haluaisin olla. Ajattelin aloittaa kaupan tai kurssipaikan, mikä tarjoaa tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat henkiseen valaistumiseen. Pitäisikö minun tavoitella tästä uraa itselleni? Pystynkö elättämään sillä itseni ja perheeni? Pelkään aloittaa tätä. Haluan kyllä sitä, mutta halua varmistaa, että tätä minun pitäisi tehdä tällä hetkellä.
- Kathleen, Kanada

Vastaus:
Mantranasi pitäisi olla "vapaus valita, vapaus valita, vapaus valita". Koettelemuksiesi aikana on ollut helppoa luottaa toisten neuvoihin. Nyt on aika nousta ylös ja lähteä pois tukipilareiden luota. Etsi vastauksesi sisältä. Ota aikaa kääntyä sisäänpäin ja katso, millaisen ihannetyöympäristösi pitäisi olla. Tämä voidaan määritellä sen mukaan, mikä tuntuu oikealta sinulle tällä hetkellä. Ihmiskokemuksessanne ei ole mitään oikeita ja vääriä.

Sinun täytyy olla vastuussa omasta tulevaisuudestasi. Kuljet edestakaisin - äidistä, joka on vastuussa kaikesta, pelkäävään sieluun, joka haluaa vain seurata jonkun muun ohjeita. Et halua olla vastuussa omasta elämästäsi. Voit tehdä niin, mutta et saa tilaisuutta oppia niitä oppitunteja, joita tuli maan päälle oppimaan.

Olet vanhempi sielu, jolla on ollut monia elämiä, ja tunne joka sinulla on kaikkia henkisiä asioita kohtaan, on vihje valtavasta tietämyksestäsi. Halusi kutsuu sinua siirtymään eteenpäin, mutta itseluottamuksen puute käyttää jarruja. Sinun täytyy päästä siihen vahvuuteen, joka on ytimessäsi, ja käyttää tuota energiaa tietääksesi, että voit tehdä kaikkea, mitä haluat kokea.

Mene pelkoihin, jotka estävät sinua. Katso niitä kasvoihin ja näe, mitä siellä on. Useimmat ovat vain ääniä päässäsi, mitkä ilmestyivät elämäsi romahtaessa. Ne ovat yhteiskunnan, ystävien ja sukulaisten ääniä, jotka kertovat sinulle, mitä yhteiskunta tekisi sinun tilanteessasi. Nostit itsesi silloin ja voit tehdä sen myös nyt, ilman tarvetta luottaa noihin ääniin. Seuraa sisäisiä tuntemuksiasi siitä polusta, mitä tarvitset.


-----------

Ei kommentteja: