11.4.2010

KOSMISEN TSUNAMIN SEURAAVA AALTO SAAPUU

Siivet

Kirjoittanut  Karen Bishop  8.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Tervetuloa!


Kosmisen tsunamin valoaalto on huuhdellut meitä uudella jaksolla muutaman päivän ja se voi tuntua monin eri tavoin sen mukaisesti, miten kukin meistä on johdotettu ja miten hyväksymme tämän energian ja olemme sen kanssa vuorovaikutuksessa.


Chilen rannikon maanjäristys 17.2. oli riittävän voimakas muuttaakseen sananmukaisesti maapalloa akselillaan. Tämä sai aikaan paljon liikettä planeetalla, kun kaikki heitettiin sinne tänne, mikä työnsi laajan kirjon energioita tilaamme. Jotkut näistä energioista olivat menneisyydestämme ja toiset tulevaisuudestamme, koska kaikkiin värähtelyhierarkian askelmiin vaikutettiin ja niitä työnnettiin yhteen (ja myös joitain energioita muista ulottuvuuksista!), vaikkakin vain lyhyen aikaa.


Kun tälle muutokselle oli annettu riittävästi aikaa suorittaa se, mitä sen oli tarkoitus - eli saada maapallo täydemmin sopusointuun uuden tilansa kanssa kosmoksessa - käynnistettiin seuraava maanmuutosaalto. (Haitin maanjäristys oli itse asiassa ensimmäinen pitkässä, tulevien maanmuutosten sarjassa ja sen tarkoituksena oli "sähköshokkikäynnistys" sydänenergialle, mikä on uuden ja korkeammalla värähtelevän ulottuvuutemme vallitseva energia.)


Muistakaa, että uuden maapallon energia syntyy tällä kertaa pohjalta ylöspäin, vaikkakin kosminen tsunami tulee kosmoksesta tukemaan tätä prosessia, joten uhkaavat maanmuutokset ovat oleellinen osa uuden maapallon luomista.


Nämä maanmuutokset luovat uuden perustan, jotta valo uudesta asuinpaikastamme kosmoksessa voi täydemmin yhdistyä. Näin asetumme enemmän uuteen perustaan, samalla kun tämä käynnistää uusien valoaaltojen saapumisen ja tuo mukanaan paljon enemmän sydänenergiaa ja korkeammalla värähtelevää ilmaa hengitettäväksi.


Kun uusi maapallo on nyt täydemmin paikoillaan, Baja-Kalifornia koki seuraavaksi 4.4. merkittävän maanjäristyksen. Välittömästi sen jälkeen, 6.4., Indonesiassa koettiin maanjäristys voimakkuudeltaan 7.7. Huhtikuun 4. päivän jälkeen on tilastoitu lukemattomia maanjäristyksiä ympäri maailmaa. Samanaikaisesti uusi valoaalto alkoi saapua planeetalle, kun nämä maanliikkeet ympäri maapalloa alkoivat asettua vastaanottaakseen tämän valon.


Kun uusi valoaalto osuu maan ilmakehään, se muunnetaan välittömästi eräänlaiseksi "enkelipölyksi", jotta se voidaan helpommin omaksua ja jotta se voi tulla lempeämmin. Kaiken tämän toiminnan tapahtuessa monet meistä kokevat monenlaisia oireita. Kuten aina, on parasta konsultoida terveydenhoitoammattilaisia oireiden vuoksi, koska kaikki oireet eivät johdu ylösnousemusprosessista.



Mitä sitten ovat oireet, joita voimme tuntea näiden massiivisten energialiikkeiden aikana?



* vaikeus hengittää tai keuhkojen arkuutta "enkelipölyn" tulemisen vuoksi

* sydänkipua, sydämentykytystä, rintakipua ja yläselän kipua sydämen avautumisesta

* palantunne kurkussa sydämen avautumisesta

* jalkakipua maanliikkeistä ja uudesta maadoittumisesta

* yleistä kehokipua, päänsärkyä, virtsarakko- tai munuaiskipua ja lihasärkyä myrkynpoistosta, uusiin energioihin harmonisoitumiseksi

* hyperventiloinnin tunnetta, kun korkeammalla värähtelevät energiat osuvat järjestelmiimme

* äkillistä pelkoa ja ahdistusta

* masennusta ja alhainen energiataso jollakin, kohonnut energiataso toisilla

* tunne olemisesta todella "pihalla", ikään kuin mikään ei sovi tai ole tuttua sekä hermostuneisuutta ja uupumusta, ikään kuin jokin järkytys olisi tapahtunut

* voimakasta tunteellisuutta ja lähes kaikesta itkemistä - silloin kun koetaan rakkautta ja välittämistä ja silloin kuin olisi pitänyt kokea, muttei koettu (sydänenergia taas)

* unettomuutta ja stressiä, vaikkei elämässämme olisikaan sitä todellisuudessa tällä hetkellä.



Silloin, kun koemme massiivisia energialiikkeitä ja uutta asemointia, pimeämpiä ja tiheämpiä energioita tulee melkein aina jotenkin esiin, kun ne ovat matkalla ulos ja siirtymässä toiseen paikkaan. Näin ollen saatamme tuntea vastaavia tunteita eli pimeyttä, masennusta, pelkoa ja ahdistusta, kun nämä tiheämmät energiat ympäröivät meitä lyhyen aikaa.


Jos voimme muistaa, että nämä tuntemukset ovat vain väliaikaisia ja tulosta jonkin hyvin hämmästyttävän ja pyhän tapahtumisesta, se voi joskus tehdä prosessin sulattamisen vähän helpommaksi. Kun pysymme keskittyneenä positiivisiin ja onnellisiin asioihin ja pysymme rakastavien ja välittävien ihmisten seurassa, niin nämä asiat korostuvat, kun nämä uudet energiat saapuvat ja kiihdyttävät asioita.
Herkillä ihmisillä nämä massiiviset energialiikkeet voivat todella hämmentää asioita. Itselläni tarvitsee näinä aikoina olla aputippapullo lähellä!


Silloin kun energiat ovat näin intensiivisiä, voimme myös luoda lähes hetkessä.
Niinpä taas kerran, se mitä pyöritämme päässämme, tulee meille lähes välittömästi, se mitä olemme, tulee hyvin nopeasti ja se mitä tunnemme, korostuu.
Silloin auttaa kovasti, jos olemme tietoisia siitä, kuka olemme ja mihin uskomme, koska se tulee meille toisinaan kuin juna.


Kaiken kaikkiaan nämä maanliikkeet saattavat meidät paljon täydemmin uuteen ja oikeutettuun tilaamme. Pääsemme lähemmäs ja lähemmäs uutta uraamme. Tällä hetkellä monet projektimme ovat edelleen puolitiessä, kun energioita tulee jatkuvasti alkavina ja pysähtyvinä aaltoina.
Näin voimme luoda asioita vain osittain. Projektimme eivät näytä koskaan valmistuvan!
Harmonisoidumme ja sitten luomme vähän lisää. Luomme näillä pienillä ja uusilla lisäyksillä vain sen, mitä tarvitsemme elättämään itsemme.


Kun valo on nyt ottamassa jalansijaa planeetan uutena ja oikeutettuna isäntänä, se mikä on oikeutetusti meidän, palaa meille taas. Korkeammilla tasoilla tämä merkitsee voimaamme ja asemaamme täällä, uuden maapallon aseman rinnalla. On myös monia eri tasoja.
Tyttäreni sai juuri joitain vaatteita, jotka hän oli myynyt toiselle äidille monia vuosia sitten - ne olivat hänen esikoisensa vaatteita. Hän saa nyt siirtää ne pienempien lastensa käyttöön, joten he saavat käyttää vanhemman veljensä vaatteita. Hän liikuttui kyyneliin nähdessään kaksoset isoveljensä vaatteissa, koska hän ajatteli vaatteiden olleen poissa iäksi.


Kun nämä massiiviset järistykset jatkuvat ja me jatkamme harmonisoitumista uuteen tilaamme kosmoksessa ja planeetalla, voimme tietää, että on tullut lopulta se aika, että valo ilmentää täysin tämän uuden maapallon.


Valon saapuminen ja sen aikaansaama liike  tai se, mihin olemme alitajuisesti valmistautuneet viime viikkojen aikana, on hyvin lähellä.



Suurella rakkaudella ja kiitollisuudella,

Karen

------------

Ei kommentteja: