13.4.2010

SIELUTÄHTI-CHAKRA



    Sielutähti chakra
- The Soul Star Chakra


Kun saatatte chakrakeskuksenne tasapainoon (fyysisen kehonne seitsemän pääenergiakeskusta), kehitätte solaarivoimakeskuksen - kuten sitä kutsutaan - mikä koostuu sydän/sielu/kateenkorvasta ja kurkusta. Teillä on eteerinen pyhä sydän, mikä on kehonne keskellä - suurin piirtein fyysisen sydämenne tasolla, mutta taaempana kehossa, lähellä selkärankaa. Sielunne asuu pyhässä sydämessä yhdessä timanttiytimellisen Jumalsolunne kanssa.


Tietoisuuspudotuksen jälkeen suuri osa sieluolemustanne vetäytyi kehosta SIELUTÄHTEEN (noin 15-20cm pään yläpuolella).


Silloin, kun aloitte herätä ja pyrkiä tietoisuutenne kohottamiseen taas kerran, teille tapahtui "sieluyhdistyminen", missä sieluolemuksenne laskeutuu vähitellen pyhään sydänkeskukseen ja alkaa taas asua fyysisessä astiassa.

Tämä on heräämis/ylösnousemusprosessin alku.


Kahdeksas chakra on portti
korkeampiin ulottuvuuksiin.


Kun seitsemän päächakraa alkaa pyöriä harmoniassa, pyhä tuli (timantinkovat hiukkaset) virtaa ylöspäin eetteripilaria (usein kutsuttu voimatangoksi) pitkin, mikä yhdistää chakrajärjestelmän pyhään tähteen. Tämä sallii ylisielun monien puolien asteittaisen yhdistymisen ihmisen fyysiseen astiaan.


Sielutähti on itse asiassa tähtitetraedri, joka sääntelee Luojavalon sisäänvirtausta ihmiskehoon.


Rakkaat sydämet, teidän on aika - ylösnousevina henkisinä ihmisolentoina - aina pyrkiä tekemään korkeimpia valintoja. Olkaa tarkkailija, älkää osallistuko niihin moniin draamoihin, joita tapahtuu päivittäin maailmassanne.


Yksi vahingoittavimmista tavoista, mikä teidän on uutterasti pyrittävä korjaamaan, on toisten tuomitseminen. Teidän on tarkoitus tehdä valintanne syvällisen harkinnan jälkeen ja sitten vaadittava totuus, kun se paljastuu teille. Teidän on sitten elettävä tuota totuutta parhaan kykynne mukaan.


Melkein kaikilla on joitain mieltymyksiä tai melkein kaikki tekevät joitain valintoja, jotka eivät ole yhteneviä omien uskomustenne kanssa, ja näin pitäisikin olla. Olemme kertoneet teille, että on monia totuustasoja ja monia polkuja, jotka johtavat samaan määränpäähän.


Mestari ei tuomitse, vaan elää hiljaa omaa totuuttaan
sallien kaikkien toisten tehdä saman.


Tämä ei merkitse sitä, ettei teidän pidä asettaa rajoja tai ilmaista mieltymyksiänne, kun tarvetta syntyy. Kuitenkin tämä merkitsee sitä, että kuljette keskitietä Henki oppaananne ja rakkaus "peittonanne". Näin säteilette rauhaa ja harmoniaa ja säteilette valoanne siellä, minne menette.


Me valoulottuvuuksissa olemme oikein tyytyväisiä edistymiseenne. Liittykää seuraamme maailman valopyramidissa ja välitämme teille erityissiunauksen Isä/Äiti Jumalaltamme. Olen kanssanne aina.

 
 
Olen arkkienkeli Mikael


 

Ei kommentteja: