1.10.2010

YLÖSNOUSEMUSOIVALLUKSIA: OLEN MENNEISYYTESI, TULETKO KANSSANI? (ENERGIABUMERANGI)


Kirjoittanut Jennifer Hoffman
22.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Hei kaikki,


Tiedän, että lähetin "Ylösnousemusoivalluksia"-viestin juuri eilen, mutta minua opastettiin lähettämään tämä tänään sen vuoksi, mitä olen kokenut viimeisten kahden vuorokauden aikana osana sitä energiamuutosta, minkä koemme tällä viikolla päiväntasauksen ja täydenkuun myötä 23.9.
Se on energiabumerangi, mikä osoittaa, mitä tapahtuu, silloin kun harkitsemme palaamista menneisyyteen. Ja sitten mennään, tämä on mielenkiintoinen ja dramaattinen tarina.


Muutama vuosi sitten seurustelin erään Davidiksi kutsumani miehen kanssa. Ensitapaamisestamme lähtien, mikä tapahtui "sattumalta" (vaikka tiedämme, ettei ole sattumia), tiesin, että tässä suhteessa oli jotain hyvin tärkeää. Ensimmäisten päivällistreffiemme jälkeen tunsin, että hänessä oli jotain outoa, mutta olin valmis katsomaan, mitä ilmenisi. Ja sain näyn erittäin tärkeään entiseen elämääni, missä olin hänen kanssaan ja mikä tarvitsi parantaa. Mutta seuraavien viikkojen aikana draama, intensiivisyys ja joskus pelkkä hänen käyttäytymisensä naurettavuus kertoivat minulle, ettei hän ollut oikea ihminen minulle. Niinpä lopetin suhteen.


Muutama päivä sitten David otti yhteyttä minuun ja kysyi, voisimmeko olla ystäviä. Olin vähän epäröivä historiamme takia ja sanoin, että minun olisi ajateltava asiaa. Niinpä pyysin opastusta ja että minulle näytettäisiin, oliko tämä oikea liike minulle. No, muutama tunti kysymykseni jälkeen sain vastaukseni yhteydenottona eräältä ihmiseltä, joka halusi olla kumppanini eräässä projektissa. Muutamassa tunnissa olin saanut yli 20 sähköpostia projektiin liittyen - päivämäärien muuttamista, suuremman osallisuuden pyytämistä minulta, sellaisten asioiden kyselemistä, jotka eivät liittyneet projektiin. Sitten kun pyysin häntä lopettamaan kirjoittamisen - koska tunsin, ettemme sopineet yhteen enkä ollut enää kiinnostunut (kun kaikesta oli tulossa liian dramaattista ja liian työlästä) - hyökkäyksistä tuli henkilökohtaisia.


Jonkin ajan kuluttua lakkasin lukemasta hänen sähköpostejaan, koska ne olivat ilkeitä ja pahansuopia. Ja sitten muistin opastuspyyntöni ja näin samankaltaisuuden tämän miehen ja Davidin välillä. Itse asiassa, he olivat sama persoonallisuus. Miten avasin tuon matopurkin? Avautumalla energeettisesti Davidille palasin takasin siihen energialeimaan, joka oli läsnä suhteessamme. Ja vedin puoleeni jonkun, jolla oli tuo leima. Vaikka olin poistunut siitä lopettamalla suhteen, Davidin yhteydenotto oli kutsu palata takaisin. Ja pyytäessäni opastusta minulle näytettiin leima, mikä oli olemassa ja mikä veti puoleensa samanlaista energiaa osoittamaan minulle, ettei tilanteessa ollut mikään muuttunut. Tuon oven avaaminen lähetti liikkeelle energiabumerangin, mikä oli tuonut tuon leiman saman tein takaisin elämääni.


Sainko viestin? Ehdottomasti. Davidin on kuljettava polkuaan ilman minua.


Mutta suurempi kysymys tässä on se, mitä tapahtuu, silloin kun harkitsemme palaamista menneisyyteen. Tietysti voimme tehdä sen ja se on aina valinta, mutta sen mukana tulee harkittavaksemme, mitä se merkitsee meille energeettisesti. Silloin kun palaamme menneisyyteen, sen energia siirretään nykytodellisuuteemme. Silloin voimme tehdä "informoidun" valinnan, menemmekö eteenpäin vai emme.


Miksi tätä tulee nyt esiin? Päiväntasauksessa on kyse tasapainosta ja vuodenajan muuttumisesta. Vaikka ajattelemme sen liittyvän vain luontoon, me olemme myös osa maan energiaa. Niinpä siirtyessämme uuteen vuodenaikaan, meillä on uusia kasvutilaisuuksia. Ja osana tätä prosessia on vieraileminen menneisyydessä ja sen päättäminen, sopiiko mikään osa siitä nykytodellisuuteemme.


Jos olemme luottavaisia niissä uuden energian toimintamalleissa, joita olemme luoneet, tarkastelemme menneisyyttä ja annamme sen olla siellä, mihin se kuuluu (menneisyyteen).

Jos emme ole luottavaisia ja tarvitsemme edelleen
oppitunnin irtipäästämisessä,
hyväksymisessä tai oman voimamme tunnistamisessa,
saamme oppitunnin energiamallista,
mihin olemme ryhtymässä.



Joskus käydessämme läpi suurta transformaatiota haluamme päätöksen menneisyydelle, mikä merkitsee toisinaan, että haluamme jonkun antamaan sen meille antamalla tunnustusta jollain tavalla. Tässä kohtaa meidän on laitettava päähämme mestarin hattu ja muistettava, että päätös - kuten anteeksianto - on lahja, jonka annamme itse itsellemme. Henkilö joka oli haaste menneisyydessä, on luultavasti sitä myös nykyisyydessä.


Valintamme on, olemmeko valmiita oikeasti
päästämään irti energioista,
jotka eivät enää sovi meille eivätkä palvele nykypolkuamme, riippumatta siitä kehen ne ovat yhteydessä.


Ja tässä muutoksessa on toinenkin puoli, mikä liittyy täysikuuhun 23.9. Se on 0 astetta Oinasta ja Vaakaa, mikä liittyy itseen ja suhteisiin. Oppituntimme tässä liittyvät siihen, miten luomme suhteita, joissa ajattelemme itseämme - laittaen itsemme ja tarpeemme etusijalle, ollen voimakas omassa elämässämme ja antaen oman voimamme luoda energiamallit, joissa toimimme ja joilla vedämme puoleen toisia. Olemmeko riittävän luottavaisia luodaksemme uusia toimintamalleja, jotka eivät tuo menneitä energioita nykytodellisuuteemme? Missä kohtaa olemme liittyen itsensä rakastamiseen, itsensä voimaannuttamiseen ja uskomuksiin siitä, mitä haluamme ja ansaitsemme elämässämme?


Nolla astetta Oinasta on uusien alkujen piste ja kun tämä astraaliasetelma on niin lähellä päiväntasausta, se on erittäin voimakas. Ja teille jotka rakastatte astrologiaa, kaikki ulkoplaneetat (Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus ja Pluto) ovat merkin hyvin alku- tai loppuasteessa ja tekevät aspektia päiväntasauksen ja täysikuun kanssa - erittäin harvinainen tapahtuma. Niinpä meillä on paljon tukea käytettävissämme kaikkiin muutoksiin, joita haluamme tehdä.


Mitä uusia alkuja haluat luoda elämääsi tänään?

Mistä menneisyyden puolista olet valmis päästämään irti?

Jos et, niin minkä menneisyyden energioiden kanssa
olet valmis elämään tänä päivänä?



Käytä tätä aikaa hyväksyäksesi kaikki, antaaksesi itsellesi päätöksen ja siunataksesi opettajiasi. He esittävät tärkeää roolia polullasi. Ja tee voimainventaari siitä, miten voimakkaaksi ja luottavaiseksi tunnet itsesi, kun sinun on luotava uusia toimintamalleja elämääsi. Toivotko, että voisit palata menneisyyteen ja muuttaa jonkin osan siitä?


Jos menneisyys koputtaa ovellesi, sillä on tärkeä viesti sinulle. Nauti näistä voimakkaista päivistä ja käytä niitä luodaksesi upea uusi todellisuus.


Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista,
että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki.

Ajattele parhaita ajatuksia.


Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä (ja Merkurius on vihdoin lakannut perääntymästä, joten nyt on aika liikkua eteenpäin), muista:

Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja
käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen
ja parantumiseen joka tilanteessa.



Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.



Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,


Jennifer Hoffman

-----------

Ei kommentteja: