15.2.2012

RATKAISUJA JA SOLAR-TASAPAINOA



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Luottamusteema juoksee helmikuun läpi. Kun et rakenna ainoastaan suurempaa vaan myös uutta luottamusta itseesi, maailmaan ja elämään, menneisyys nostaa päätään ajoittain, jotta voit siirtyä taas kerran eteenpäin. Monet teistä käyvät uudestaan entisissä paikoissa ja suhteissa, jolloin teidät paremminkin haastetaan luottamuksen laajentumiseen kuin hoivataan siihen.

Tämä voi tapahtua todellisuudessa ja huomaatte ottavanne yhteyttä ihmisiin menneisyydestänne (tai teihin otetaan yhteyttä). Mutta enimmäkseen sitä tapahtuu unissa ja päiväunissa, kun suodatatte asioita mielenne, sydämenne ja energiakehonne läpi. Tämä suodattamisprosessi sallii sinun tunnistaa ja sitten parantaa mustelmia lisää, jotta voit siirtyä eteenpäin kevyemmän painon kera.

Tämä menneiden kokemusten ratkaiseminen alkoi tammikuun puolivälissä ja se jatkuu helmikuun ajan. Siirtyminen entisten haavojesi syvempien kerrosten läpi (aikoja tai suhteita jolloin koit syvää pelkoa tai kärsit itsessäsi) ilmestyy kehoosi ja mieleesi nopeilla ja odottamattomilla tavoilla. Raha ja terveys (selviytyminen) ja suhteet toisiin ovat myös pelkojen ja ratkaisujen polttopisteessä helmikuussa.

Kun tämä ratkaisuenergia liikkuu sinussa, tunnista mielen taipumus yliaktivoitua, silloin kun olemme piittaamatta tunteistamme tai taistelemme niiden suuruutta vastaan. Päätä keskittyä yksinomaan tunteisiin, kun niitä nousee, ja anna niiden tulla lävitsesi vain tarkkaillen kaikkia vanhoja tai hämmentyneitä ajatuksia, joita nousee, uskomatta niihin tai menemättä niitä kohti.

Jos tiedostat olevasi rauhaton tai onneton, istu tuolille tai lattialle, laita toinen käsi vatsalle ja toinen sydämelle ja vain hengitä tunteiden läpi, kunnes ne selviävät ja vapautuvat. Sano itsellesi, että kaikki on hyvin, ja luota, että kehosi ja sydämesi osaavat käsitellä tunteidesi koon ja että voit ohjata tätä prosessiasi.

Tukahduttaminen nousee esiin maailmassa joka tasolla. Se on osa voiman nousemista, minkä vuosi 2012 tuo jokaiselle meistä, yksilöinä ja kollektiivisesti. Tämä nostaa sen kattoa, mikä voidaan kokea ja mistä päästää irti. Monet teistä tuntevat pakkoa sanoa toisille sen, mitä olette aiemmin tukahduttaneet, ja päästää irti kehon riippuvuuksista tai malleista, jotka sallivat teidän tukahduttaa tai turruttaa itsenne tuntemasta ja näkemästä selkeästi.

Usein ihmiset uskovat, että tukahduttamisen lopettaminen on pelkästään ihanaa, mutta oman kokemukseni mukaan tämä matka on kuin lapsen synnyttämistä ja siinä on synnytystuskia ennen uuden tulokkaan saapumista. Olkaa siis tukeva ja lempeä itsellenne, jos päästätte joistain kainalosauvoista irti tässä kuussa.

Te jotka olette laittaneet pitkään itsenne toiseksi muiden jälkeen, tunnette hyvin äärimmäistä pakkoa ravistaa itsenne "elämään". Ja usein teillä alemmat tunnetilat ilmenevät suruna, joten voitte odottaa sen sijaan vihan ja turhautumisen nousevan itsessänne toisinaan. Tämä johtuu siitä, että päästätte läpi kaiken tukahdutetun tulenne (luovuus, ilmaiseminen, elämänvoima). Tämä on tuli, jonka tukahdutitte ollessanne toisten tulen palveluksessa sen sijaan, että toitte oman tulenne bileisiin mukaan.

Ja vastakkaiset tunnekokemukset ovat myös totta. Ne jotka yleensä pitävät itseään sotureina tai vahvoina ja tulisina, pääsevät kosketukseen syvän haavoittuvuuden ja surun kanssa tässä kuussa, kun planeetan herkkyysvaihtelut huuhtovat järjestelmänne läpi.

Tämä tasapainottuminen on tärkeää keskittymiselle ja helmikuun viimeiseen viikkoon mennessä tilaisuus keskittyä enemmän on ilmeinen, tehtyään tämän "tulimatkan". Sallikaa siis vain se, mitä tunnette, ja jos teitä hermostuttaa ilmaista tultanne muiden lähellä, ottakaa aikaa yksin.

Huomatkaa, että tuntiessamme ärsytystä toisten kanssa tämä on pienten vihataskujen vapautumista. Jos siis olet vihainen, mene paikkaan, missä voit vain olla omien tunteidesi kanssa, koska monille teistä herkistä ihmisistä toisten tunteet ovat klaustrofobisia toisinaan tässä kuussa. Tarvitsette henkilökohtaista tilaa omaa vapautumistanne varten.

Jotkut teistä "laukaistaan" myös maailman ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen liittyen. Sillä vaikka et olisikaan suostunut tukemaan yhteiskuntamme järjestelmää, niin pitkään tuo järjestelmä on ollut kietoutuneena ympärillemme ja meitä on pidetty sen sisällä. Nyt kun siirrymme tulevaan vuosikymmeneen, tuon järjestelmän vallankumous on hyvin matkassa, mukaan luettuna "rahaturvallisuus". Tämä poistaa aiemmat muurit, joiden sisällä meitä on pidetty, ja päästää vapaaksi kollektiivipelkoa ja -ahdistusta tuohon järjestelmään liittyen. Vaikket olisikaan harmoniassa joidenkin pelkopohjaisten uskomusten kanssa, toisten ihmisten vapauttamat tunteet voidaan tuntea energeettisesti aaltoina.

Te jotka muistatte sen, kun muutitte pois syntymäkodistanne, niin tämä vaihe (ja 2012 kokonaisuutena) on samanlaista kuin "kasvaminen ja muuttaminen pois kotoa". Sitä tapahtuu energeettisesti kollektiivissamme ja se voidaan tuntea konkreettisesti. On jännitystä uusista mahdollisuuksista ja uusista aluista, mutta myös pelkoa tuntemattomasta ja vanhojen rajojen ja elämänsääntöjen poistamisesta.
 

Jatkakaa hengittämistä kaiken tämän läpi, ottakaa oma aikanne älkääkä rynnätkö mihinkään, mistä olette jotenkin epävarma. Tässä kuussa eteenne tulee joitain suuria tilaisuuksia sen tilan tuloksena, mikä on luotu kaikesta ratkaisemisesta ja energeettisestä siivouksesta. Monissa tapauksissa nämä tilaisuudet ovat osoittamassa teille ne korkeudet, jotka ovat ulottuvillanne, mutta muistakaa, ettei ensimmäinen esitetty vaihtoehto ole välttämättä paras teille.

On tarvetta kunnioittaa ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Jos se mitä tarjotaan, on totta sinulle, niin muista, että se on ulottuvilla vielä muutaman viikon kuluttuakin, jos et tunne 100%:n varmasti, että voit tuoda energiasi siihen nyt.

Siis kuten tavallista, kunnioita omaa henkilökohtaista tasapainoasi ja tarpeitasi ennen kaikkea. Tämä on aikaa, jolloin omilla tarpeillasi on äärimmäinen merkitys, jotta voit saada takaisin aidon voimasi, kun tarvitset sitä tulevina vuosina palvellaksesi parhaiten itseäsi ja toisia.

Lopuksi, muistakaa aikomusten voima. Sanat muuttavat taianomaisesti ihmisen ja tilan energiaa. Siis esimerkiksi, jos haluat luoda rakastavampia ja tukevampia suhteita elämääsi, niin kirjoita muistiin yksinkertainen lause kuten "Kutsun rakastavampia ja tukevampia ihmisiä ja suhteita elämääni". Valitse sanat, jotka tuntuvat oikeilta sinulle, ja sitten laita tuo aikomus seinään tai johonkin muuhun näkyvään paikkaan kodissasi. Tämä luo voimakkaan muutoksen sinulle näissä vuoden 2012 nopeasti ilmentävissä energioissa. Sanoilla on värähtelyvaikutus koko ympäristöösi, jos teet niistä näkyviä, ja aina kun näet nämä sanat tai kuljet niiden vaikutusympäristön läpi, niillä on vaikutusta harmonisoitumisessasi ja ohjaamisessasi.

Kokeile ja näe. Et ansaitse mitään vähempää.

Ja teille jotka työskentelette tietoisesti chakrojen kanssa, aktiivinen chakra tässä kuussa on solar plexus, mikä sijaitsee tuuman tai pari navan yläpuolella. Niinpä kämmenen tai valitsemanne kristallin laittaminen tälle alueelle päivittäisenä harjoituksena auttaa tämän keskuksen ja perimmiltään kaikkien omien energialiikkeidenne tasapainottamisessa helmikuussa.

Paljon rakkautta kaikille,

Lee

Ei kommentteja: