4.3.2011

AMERIKAN UUDET KESKITYSLEIRIT - FEMA CAMPS


Amerikka vapaa maa, eikös vain?
Tällainen käsitys on luultavasti suurella osalla kansalaisista, vaan mikä onkaan asian todellinen laita?


Syyskuun 11. päivän tapahtumista vuonna 2001 käynnistyi tapahtumaketju, joka ei ole lähelläkään päätöstään.

400-sivuinen PATRIOT-poikkeustilalakien paketti laadittiin ja käsiteltiin uskomattoman nopeasti, vain kolmessa viikossa.


Käynnistyi niin sanottu terrorisminvastainen sota, joka PATRIOT-lakien voimassaolon tavoin jatkuu yhä.


Uusien lakien nojalla viranomaiset voivat joustavasti määritellä sen, mikä on terrorismia:

esimerkiksi julkiset mielenilmaukset voidaan määritellä terrorismiksi.


Monien vaihtoehtoisten uutiskanavien ja kansalaisoikeusjärjestöjen näkemyksen mukaan lähes kaikki hallintoa arvosteleva toiminta on tarvittaessa määriteltävissä terrorismiksi,

ja toimintaa harjoittaneet voidaan sulkea määräämättömäksi ajaksi vankilaan ilman oikeudenkäyntiä tai oikeuden päätöstä – kertomatta edes syytä, miksi vangittu on vangittu.


Viranomaiset saavat niin ikään tehdä koti- ja muita etsintöjä oman harkintansa mukaan, ja keskushallinto on synnyttänyt lähes 200 erilaista salaista tiedustelu- ja poliisiorganisaatiota, jotka profiloivat ja vakoilevat kansalaisia kiihtyvään tahtiin ja joilla on käytössään huipputekniikkaa, jollaisesta Hitler, Stalin ja DDR:n Stasi pystyivät vain uneksimaan.


Vapaa tiedonvälityskin on Yhdysvalloissa hyvin heikoissa kantimissa, koska suurimmat mediakonsernit ovat aseteollisuuden ja hallintoa lähellä olevien superrikkaiden oligarkkien hallinnassa.


USA:n hallintoa lähellä olevat tahot näyttävät pohjustaneen nykytilannetta jo 1980-luvulla ns. hallinnonturvalailla, jonka nimellinen tarkoitus on turvata maan keskushallinnon jatkuvuus kriisitilanteessa. Sen, mikä on kriisitilanne, voi määritellä esimerkiksi yksin presidentti.


Suunnitelman hienouksiin kuuluu, että vaaleilla valitut kansanedustajat menettäisivät poikkeustilanteessa kaiken valtansa ja johtoon astuisi armeijan ylimmästä johdosta sekä joistain muista virkamiehistä koostuva "asiantuntijahallitus", joka ei olisi vastuussa kenellekään.


Tällaista "hallitusta" on muualla aiemmin tavattu nimittää sotilasjuntaksi ja "hallinnonturvaa" vallankaappaukseksi, mutta REX 84:n tapauksessa puhutaan vain "kyvystä säilyttää yhteiskuntajärjestys".




Johtava NATO-maa alkaa siis muistuttaa vainoharhaista diktatuuria monessa suhteessa:


* salaisia lakeja
* salaisia vankiloita
* salaisia terroristi- eli toisinajattelijalistoja
* oikeudettomia syytettyjä
*tiukkenevaa kansalaisten urkintaa



ja hallinto varautuu poliittisten vankien määrän rajuun kasvuun perustamalla keskitysleirejä
joukkovangitsemisia varten.




Koska ulkomaiset kansalaisaktivistit eli terroristit eivät riitä alkuunkaan¹, on "terrorismin uhkaa" täytynyt ruveta laajentamaan maan omiin kansalaisiin.


On syntynyt uusi käsite kansalaisterrorismi, joka tarkoittaa vaikkapa hallinnolle ja viranomaisille epämieluisten kirjojen hallussapitoa, osallistumista em. tahoille kriittiseen yhdistystoimintaan, aseen omistamista, muiden kuin republikaanien tai demokraattien presidenttiehdokkaiden kannattamista ja tiedotusvälineissä tabuiksi muodostuneista asioista puhumista.



Jopa sikainfluenssapiikistä kieltäytyminen voidaan tulkita terrorismiksi ja niskuroiva rokotuskriittinen kansalainen saattaa päätyä vankileirille!






¹) Entisestä CIA:n palkkasoturista Osama bin Ladenistakaan ei ole luotettavia havaintoja hänen reilut yhdeksän vuotta sitten uutisoidun kuolemansa jälkeen,  mutta hän sentään näyttäisi julkaisevan uuden ääni- tai videonauhan aina ennen PATRIOT-lain jatkoa koskevaa äänestystä tai USA:n presidentinvaaleja.



Rakenteilla oleva vankileirien saaristo ei ole suinkaan mitään uutta USA:ssa, siitä nimi uudet keskitysleirit.


Milloin alkaa poliittisten pakolaisten virta USA:sta muualle?


Milloin näemme ensimmäisen yhdysvaltalaisloikkarin?

Alkuperäinen nimi: Camp FEMA.  Dokumentin kotisivut.

Ei kommentteja: