24.3.2011

9/11 JA WTC: JÄLJET KERTOVAT

WTC-rakennus 2 katkeaa keskeltä, kun alaspäin suuntautuva räjähdysaalto lähtee liikkeelle


Katso nyt:



ESITYS:
La 26.3.2011 klo:18
RAVINTOLA KOULUN (historianluokka)
EERIKINKATU 18 TURKU

Vapaa pääsy - Tervetuloa!


11.9.2001 tapahtui jotakin, jonka jälkeen maailma ei ole pitkään aikaa entisensä: New Yorkissa hajosi kolme jättimäistä pilvenpiirtäjää ja muutama pienempi rakennus. Kahteen pilvenpiirtäjään oli lentänyt lentokone, mutta kolmanteen ei.


Keskellä tapahtumia media alkoi jo esittää väitteitä, että Osama bin Laden olisi syyllinen terrori-iskuihin. Koneaappareiden nimetkin olivat hämmästyttävän nopeasti selvillä, ja onnistuipa yhden kaapparin passinkin selvitä täystuhosta – se löytyi ehjänä kadulta, kymmensenttisestä betonijauhokerroksesta, joka pilvenpiirtäjistä levisi kaduille.


Ehjää betonia ei rakennuksista muuten jäänyt, ei myöskään yhtään lattiaa. Iskujen suunnittelijaksi päätettiin panna Osama bin Laden, ja hänen päätettiin majailevan Afganistanissa.


Alkoi ns. terrorisminvastainen sota, joka jatkuu yhä, ja johon suomalaisetkin osallistuvat kipittämällä amerikkalaisten perässä Afganistanissa – sen lisäksi siis, että  Suomessakin on ruvettu ujuttamaan läpi omia PATRIOT-lakeja sananvapauden ja yksityisyyden suojan tuhoamiseksi¹, tekosyynä terroristijahti.


Yhdysvallat miehitti Afganistanin, vaikka talibanit tarjoutuivatkin luovuttamaan Osama bin Ladenin, jos saavat nähdä riittävät todisteet tämän syyllisyydestä. Todisteita ei kuulunut. Osama bin Laden ei koskaan päässyt myöskään FBI:n etsityimpien rikollisten luetteloon, koska todisteita ei häntä vastaan löytynyt.


Sen, että Afganistanin presidentiksi nostettiin hyökkäysten alettua amerikkalaisen Union Oil Company ‑öljy-yhtiön neuvonantaja Hamid Karsai, ja sen, että kyseisen yhtiön öljy- ja kaasuputkineuvottelut olivat sattumoisin ajautuneet umpikujaan taliban-hallinnon kanssa kesällä 2001, on yhdessä sen kanssa, että talibaneja oli uhattu jo tuolloin pommituksilla, elleivät he suostu amerikkalaisten vaatimukseen putkien linjauksista, oltava sattumaa ja salaliittoteorisointia (aivan varmasti!).


Manhattanin kaduilla oli senttien kerros betonijauhoa WTC:n "luhistumisten" jälkeen (vas.). Osa runkopalkeista oli vääntynyt outoihin asentoihin kuumuuden meltouttamina (oik.)


Todisteet siitä, että totuus syyskuun 11. päivän terrori-iskuista tulee olemaan tyystin erilainen kuin virallinen totuus väittää, ovat olleet yleisesti nähtävillä jo monta vuotta. Silti valtamedia ei uskalla tarttua aiheeseen, vaan toistaa monotonisesti salaliittokommenttejaan, jos yleensä kommentoi mitään. Salaliitoksihan nykyään voi kevyesti leimailla (ja leimaillaankin) ihan vaikkapa liian hankalat kysymykset. Se on niin kätevää, ei tarvitse koskea mihinkään oleelliseen.



Virallinen kertomus tapahtumista on itse, saudikaappareineen ja näiden aivan satumaisine tuureineen, toistaiseksi tapahtumien ainoa salaliittoteoria.


Jotkut kaappareista olivat jopa niin onnekkaita, että löytyivät myöhemmin elossa. Tätä ei luonnollisestikaan haluttu ruveta viranomaisten taholta tonkimaan. Samoin, Osama bin Ladenin kuolemasta uutisoitiin jo ennen joulua 2001, mutta kaikki näyttävät leikkivän yhteistä terroristijahtia etsimällä häntä muka edelleen.



WTC-rakennusten luonnottoman nopea, symmetrinen ja esteettömyyteen viittaava "romahtaminen", suurten rakenteiden lenteleminen ympäriinsä, pyroklastiset pölypilvet, luunsirujen löytyminen lähirakennusten katoilta sekä termiittijauheen löytyminen jätepölystä ovat seikkoja, jotka kyseenalaistavat virallisen 9/11-komission selostukset täysin. Vastoin virallisia määräyksiä ei räjähdetutkintaa suoritettu, ja rakennusten jäänteet myytiin romuksi Aasian kierrätysmetallimarkkinoille ennätysajassa.


Syyllisten pikanimeämisen lisäksi uutismediat tuntuivat olevan selvillä siitäkin, mitä seuraavaksi tapahtuisi, ja räjähdyksistä kertoneet todistajat sensuroitiin pois virallisista raporteista – tapahtumissa on kirjaimellisesti satoja yksityiskohtia, jotka viittavaat aivan toisenlaiseen tarinaan kuin mitä virallinen selitys yrittää uskotella. Koko tapaus haisee toiselle planeetalle saakka sisäpiirin keikalta tai vähintään sisäpiirin avustamalta keikalta.


Betonijauhosta löytyneitä alumiini-/rautaoksidijauhekiteitä, joissa on kiinni sulaneen raudan pisaroita. Alumiini ja rautaoksidi muodostavat termiitti-nimisen yhdisteen, jota käytetään teräksen sulattamiseen. Nanorakeisena aine on räjähtävää.




9/11-totuusliikkeeseen kuuluu miljoonia ihmisiä ympäri maailman. He vaativat tapahtumien uutta, täysivaltaista ja puolueetonta tutkintaa, koska tapauksesta selville saadut seikat tekevät virallisesta selityksestä epäuskottavan.
 
 
Ai että mikä 9/11-totuusliike..?
Niin, valtamedia ei edes ole uutisoinut, että sellainen on olemassa!


Kaiken olennaisen aineiston kokoaminen tähän pikku esittelyyn on mahdoton tehtävä, mutta hyvän katsauksen saa lukemalla Mesikämmenen blogit aiheesta:


Mitä todella tapahtui [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]
sekä tutustumalla suomalaisen 9/11-totuusliikkeen materiaaliin osoitteessa http://www.11syyskuu.org./


Elokuvan alkuperäinen nimi: Blueprint for Truth, julkaisijana USA:n arkkitehtien ja insinöörien 9/11-totuusliike Architects and Engineers for 9/11 Truth.


Elokuvassa esitetään käydään läpi erilaista teknistä näyttöä, jonka perusteella rakennukset osoitetaan räjäytetyn; virallisen selostuksen mukaan rakennukset tuhoutuivat täysin lentokoneiden osumien ja seuranneiden lyhyiden tulipalojen vuoksi – myös 47-kerroksinen WTC-7, johon ei osunut lentokonetta, mutta jossa syttyi muutama hajanainen toimistopalo.


Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys.
Elokuvan kesto on noin 1 tunti.


¹ Viimeksi 11.3.2011 näytti eduskunnassa olevan menossa läpi "laki", jonka mukaan viranomaisilla on "lupa" asennella kansalaisten tietokoneille urkintaohjelmia (!).


Viettäkää hiljainen hetki Irakin miljoonaa kuollutta ja maan lähes täydellistä hävitystä muistaen. USA:n ja terrorisminvastaisen liittouman terrori jatkuu siellä kahdeksatta vuotta, vaikka irakilaisilla ei ollut mitään tekemistä syyskuun 11:nnen 2001 tapahtumien kanssa. Irakilaisten oma ääni on myös vaiennettu valtamediassa. Heidät on hylätty. Ruumislaskurit vain pois uutisista, niin kaikki on hyvin.

Ei kommentteja: