7.3.2010

VAELTAJAT – surun veljet ja siskot



MAAN ULKOPUOLISET SIELUT


Vaeltajiksi (engl. ET Wanderers)  kutsutaan sellaisia entiteettejä, jotka ovat omassa kehityksessään jo kulkeneet alempien ulottuvuuksien kautta ylempiin, mutta päättävätkin vapaaehtoisesti inkarnoitua kolmanteen ulottuvuuteen muita auttaakseen. Heitä kutsutaan myös nimellä "surun veljet ja siskot".
Vaeltajat ovat maan ulkopuolisia sieluja inkarnoituneena maan päälle ihmisen muotoon, ihmiskehoon.
Maa-planeetallemme on ollut inkarnoituneena vaeltajia 65 miljoonaa jo v.1981 ja tällä hetkellä heitä arvioidaan olevan jo yli 100 miljoonaa, Suomen kokoisessa maassa heitä on arveltu olevan n. 83 000.


Kolmanteen ulottuvuuteen inkarnoituessaan jokainen korkeammista ulottuvuuksista tuleva sielu, kuten Vaeltajatkin (jotka tulevat neljännestä, viidennestä ja kuudennesta ulottuvuudesta), ovat täysin unohtaneet alkuperänsä joutuessaan kulkemaan unohduksen verhon läpi. 


Monet vaeltajista elävät kokonaisia elämiä muistamatta todellista alkuperäänsä. Tällaisia, jotka eivät muista/tiedosta olevansa vaeltajia, kutsutaan nimellä "sleeping wanderer" eli "nukkuva vaeltaja".
Mutta mikäli vaeltaja pystyy muistamaan tehtävänsä ja alkuperänsä, on hänellä toisten auttamisen lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus polarisoitua vielä voimakkaammin positiiviseen suuntaan kuin korkeammissa ja harmonisemmissa ulottuvuuksissa.


Kolmannen ulottuvuuden värähtelytaajuus poikkeaa suuresti korkeammista ulottuvuuksista ja koska Maa-planeetallamme värähtelyt ovat myös erittäin epäharmonisia, niin näistä syistä johtuen monilla puhtaisiin energioihin tottuneilla vaeltajilla ilmenee usein fyysisiä sairauksia.


Elämämme ollessa erittäin epäharmonista Maa-planeetallamme, keräävät vaeltajatkin  helposti karmaa ja joutuvat tasapainottamaan sitä sarjalla lisäinkarnaatioita. Suunnaton kaipuu pois ja tunne siitä, että he eivät kuulu tänne, yhdistää usein vaeltajia.

Heidän on vaikeaa sopeutua joukkoon ja heidän on vaikea käsittää julmuutta ja itsekeskeisyyttä, mistä johtuen heillä saattaa olla vaikeuksia pärjätä elämässä sekä motivoitua jatkuvaan kilpailuun ja kyynärpäätaktiikkaan.


Vaikkakin vaeltajat ovat tulleet korkeammista ulottuvuuksista, ei heillä yleensä ole indigo- ja kristallilapsien tapaan mitään synnynnäisiä kykyjä tai lahjoja, jotka osoittaisivat heidän todellisen alkuperänsä. Heillä on kuitenkin luontainen kyky tunnistaa totuus ja palava intohimo mystiikkaan ja henkitieteisiin, ja siten suurempi todennäköisyys herätä unohduksen verhon takaa todellisuuteen.


He tietävät intuitiivisesti, että tämän todellisuutemme takana on jokin paljon suurempi todellisuus. Herääminen vaatii kuitenkin henkistä työtä.



KEITÄ KAIKKIA VOIDAAN KUTSUA VAELTAJIKSI ?


Carla L. Rueckert, joka on toiminut Law of One -kirjasarjan kanavoijana, on määrittänyt vaeltajiksi kaikki ne, jotka ovat heränneet ymmärtämään, että heidän identiteettinsä on paljon muutakin kuin maallinen identiteetti. Jokainen, joka alkaa nähdä sisäisen universumin esteettisyyden ja eettisyyden todellisempana kuin maallisen ilmiömaailman, alkaa samalla myös tuntea itsensä Maa-planeetalla muukalaiseksi vieraassa ympäristössä.


Vaeltajista jokainen on oma yksilönsä, mutta yksi  heitä yhdistävä piirre on vieraantuneisuuden ja eristyneisyyden tunne heidän tehdessään valintoja, kuinka elää ja olla ja tulla toimeen sen kasvavan sisäisen tunteensa kanssa, että he ovat täällä palvellakseen. Kaikkien vaeltajien yhteinen oppi ja tehtävä on antaa ja vastaanottaa rakkautta, he eivät ole siis millään tavalla vihamielisiä.
He ovat valon ankkuroijia tuoden valoa läpi maan tasoille hengittäessään sisään ja ulos avoimin ja rakastavin sydämin.


Mikäli tunnet erittäin suurta vetoa Ra:n opetuksiin, olet todennäköisimmin inkarnoitunut Maahan korkeammasta ulottuvuudesta – ehkä ryhmäsielu Ra:sta. Olet “surun veli tai sisko”, joka on vaeltanut suunnattoman pitkän matkan ja joka kaipaa jo kiihkeästi päästä takaisin kotiin, jossa värähtelyt ovat harmoniset ja sielusi kanssa yhteensopivat. Huolimatta siitä, että tästä maailmasta olisi mieleesi voinut tarttua suru- ja kaihomielisyyttä, ehkä raastavaa tuskaakin, on sielusi kirkas.


Aiemmin vaeltajat joutuivat elämään yksin poikkeavien ajatustensa kanssa, mutta nykyisellä internetin aikakaudella heidän on mahdollista olla kontaktissa miljooniin kaltaisiinsa, jotka on ripoteltuina kuin pisarat ympäri maapalloa. Yhdentymisen ajan ollessa lähellä, alkavat vaeltajat herätä omaan todelliseen olemukseensa aina enemmän, kun lähestymme vuotta 2012.



TESTAA OLETKO VAELTAJA



Allaolevan lyhyen testin on laatinut ”Being ET in America: The Subculture of Those Who Claim to be of Non-Earthly Origins” -kirjan kirjoittaja, tohtori Scott Mandelker. Sen tehtyäsi voinet päätellä, oletko itse mahdollisesti saattanut elää aiemmin korkeammissa ulottuvuuksissa.

Olet todennäköisesti vaeltaja, jos:


1. Lapsena vajosit usein päiväuniin, joissa oli ufoja, ET:itä (Extra Terrestial), toisia maailmoja, avaruusmatkustusta ja utopistisia yhteiskuntia. Perheesi ajatteli, että olet “vähän outo” tietämättä kuitenkaan miksi.


2. Tunsit aina, että vanhempasi eivät olleet todellisia vanhempiasi ja että todellinen perheesi oli kaukana ja piilossa. Ehkä ajattelit, että asiat ympärilläsi olivat jotenkin “miten niiden ei pitäisi olla”, muistuttaen elämästäsi jossain “kaukana”. Nämä uskomukset mahdollisesti aiheuttivat sinulle suurta tuskaa ja surua. Tunsit olevasi “poissa tolaltasi.”


3. Sinulla on ollut yksi tai useampia ufokokemuksia (unessa tai valveilla ollessa), jotka dramaattisesti muuttivat elämäsi: ne auttoivat selvittämään epäilyksiä, inspiroivat luottamusta ja toivoa, ja antoivat merkitystä ja suurempaa tarkoitusta. Siitä lähtien sinä tiesit olevasi erilainen persoona. Se muutti elämäsi kuin henkinen herätyskello.


4. Olet aidosti kiltti, lempeä, harmiton, rauhallinen ja epäaggressiivinen (ei vain joskus vaan lähes aina).
Et ole kiinnostunut rahasta ja omistamisesta, joten jos “jonkun täytyy pärjätä ilman”, se on yleensä sinä – sellainen on sinun tapasi uhrautua. Ihmisten julmuuden, väkivallan ja jatkuvan globaalin sodankäynnin tavat vaikuttavat todella oudoilta (voisiko sanoa, muukalaisilta?). Et vain voi ymmärtää tätä vihaa, raivoa ja kilpailua.


5. Sinulla on vaikeuksia tunnistaa pahuutta ja petkutusta: jotkut ihmiset kutsuvat sinua naiiviksi (ja ovat oikeassa!). Kun havaitset aitoa negatiivisuutta keskuudessasi, peräännyt kauhuissasi ja tunnet järkytystä, että jotkut ihmiset todella tekevät tuollaisia asioita.
Hienovaraisella tavalla sinä todellisuudessa tunnet hämmennystä. Ehkä hämärästi aistit tunteneesi maailman ilman sellaista epäharmoniaa.


6. Elämäsi olemus on muiden palveleminen olivat ne sitten perhettä, ystäviä tai työtovereita, ja ylistät suuria ihanteita, jotka saattavat olla viattomia ja naiiveja (maallisin termein). Mutta sinä vilpittömän syvästi toivot parantavasi maailman. Paljon pettymystä ja turhautumista seuraa, kun sellaiset toiveet ja unelmat eivät materialisoidu.


7. Sinä täydellisesti syleilet tieteellistä luonnetta, viileää, järkevää ja mitattavaa lähestymistä elämään. Ihmisen intohimo ja tulipunainen halu vaikuttavat vierailta: olet hämmentynyt. Romantiikka ja koko tunteiden maailma ovat todella vieraita sinun luonnollesi.
Analysoit aina kokemuksia ja ihmiset usein sanovat, että olet aina päässäsi – mikä pitää paikkansa! (Huom! Tämän tyypin vaeltajat ovat vähemmän yleisiä ja tuskin lukisivat em. kirjaa – heidän skeptisisminsä olisi liian suurta! Tällainen “outolintu” on todennäköisesti loistava tieteilijä)


8. Eksyt helposti tieteisfantasiaan, keskiaikaiseen eeppiseen fantasiaan (kuten Hobbitit) ja visionääriseen taiteeseen.  Mieluummin eläisit menneisyyden tai tulevaisuuden unelmissasi kuin nykyisyydessä, jos saisit itse valita.
Joskus pidät Maan elämää pitkäveteisenä ja tarkoituksettomana, ja toivoisit pystyväsi menemään täydelliseen, jännittävään maailmaan. Sellaiset unelmat ovat kulkeneet mukanasi kauan.
 
9. Tunnet kyltymätöntä kiinnostusta ufoihin, elämään toisissa maailmoissa tai aikaisempiin Maan sivilisaatioihin kuten Atlantis tai Lemuria. Joskus tunnet kuin olisit todella ollut siellä ja voisit jopa mennä takaisin jonain päivänä.


Kirjahyllyssäsi saattaa olla monia tästä kertovia kirjoja. (tämä on itsestäänselvyys, koska vaeltajilla on aina syvällinen ja lakkaamaton uteliaisuus toisiin maailmoihin) 


10. Sinulla on voimakas kiinnostus mystiseen henkisyyteen (idän tai lännen) sekä teoriassa että käytännössä, ja tunnet, että sinulla on ollut suurempia voimia, mutta jotenkin kadotit ne.
Saatat tuntea, että on tarpeetonta koulia itseäsi, koska “olet jo ollut siellä”, mutta jotenkin unohdit, mitä tiesit.
Ihmiset saattavat epäillä sinun päätelmääsi, mutta tiedät, ettei se ole niin yksinkertaista.

 

11. Olet tullut tietoiseksi kanavaksi ET:ille ja muille Maan ulkopuolisille lähteille ja tiedät, että elämäsi tarkoitus on auttaa muita kasvamaan ja kehittymään. 


12. Tunnet ehkä koko elämäsi ajan valtavaa vieraantuneisuutta ja tunnetta, että et koskaan täysin sovi joukkoon. Ehkä toivot olevasi kuin muut, teet parhaasi ollaksesi normaali tai kuvittelet itsesi toisten kaltaiseksi, mutta yksinkertaisesti pohjimmiltasi tunnet itsesi erilaiseksi ja olet aina tuntenut.
Lisäksi pelkäät, että et koskaan löydä paikkaasi tästä maailmasta.
(mitä et ehkä löydäkään - tämä on vaeltajan klassinen profiili)


Ei kommentteja: