8.3.2010

CROP CIRCLES - VIESTEJÄ MEITÄ ÄLYKKÄÄMMILTÄ




Halusin viimein kirjoittaa näistä itseäni erittäin paljon kiehtovista viljapeltokuvioista, joista tuli joku ohjelmakin tv:ssä joitain aikoja sitten. Olen suorastaan häikäistynyt niiden kauneudesta ja jaksaisin katsella niitä vaikka tuntikausia kyllästymättä!

Jokin niissä vetää puoleensa magneetin lailla ja olisi enemmän kuin mielenkiintoista päästä katsomaan niitä vielä joku päivä jonnekin päin maailmaa ja hienoa olisi saada tuntea niiden maaginen voima, kun seisoisi sellaisen viljaympyrän sisällä...

Hieman viljapeltokuvioiden historiasta


Peltokuvioita (engl. Crop circles) on ilmaantunut jo kautta aikojemme eri puolilla maapalloa, erityisesti Englannissa, missä on tiettyjä alueita, joilla muodostelmia ilmaantuu erityisen tiuhaan. Merkittävin tällainen paikka on Etelä-Englannissa sijaitseva Wiltshiren kreivikunta.


Kuviot ilmaantuvat hyvin usein riittipaikkojen ja vanhojen monumenttien läheisyyteen, joita Englannista löytyykin useita esim. kuuluisat Stonehengen ja Aveburyn kivikehät. Tällaisia paikkoja on paljon juuri Wiltshiren ja Hampshiren maakunnissa.

Em. kaltaisten muinaisten rakennelmien on havaittu sijaitsevan maanalaisten energialinjojen (engl. Ley lines) risteyskohdissa aivan kuten  peltokuvioidenkin. Tästä syystä on siis melko järkevää olettaa, että maaenergialinjoilla on molempiin jokin yhteys.


Vaikka 90-luku näyttäisi olleen todellista kulta-aikaa, mitä peltokuvioihin tulee, niin ei ole mitään merkkejä siitä, että tämä ilmiö lakkaisi tulevinakaan vuosina hämmästyttämästä ihmisiä ympäri maailmaa.


Ilmiön tutkimuksen yhä jatkuessa ja yhä useampien tiedeyhteisöjen kiinnittäessä siihen huomiota, vastaanotetaan henkisellä puolella jatkuvasti kanavoituja viestejä kuvioiden kosmisilta tekijöiltä.



Mitä ovat viljapeltokuviot


Viljapeltokuvio on määritelty olevan kohtalaisen suurikokoinen, geometrisesti säännönmukainen muodostelma lakoontunutta viljaa, joka tyypillisimmin ilmaantuu vehnä- tai ohrapelloille. Vaikka näkyviä kuvioita muodostuu nimenomaan viljapelloille, ei ole syytä olettaa etteikö energiaa lähetettäisi näkymättömästi myös muille alueille.


Viljapeltokuviot muodostuvat suurimmassa osin ympyränmuotoisista kuvioista, tosin monesti kuitenkin useammat suorat viivat ja ympyrät muodostavat hyvinkin vaikuttavia geometrisia muodostelmia, joissa vilja on lakoontunut, ei katkennut. Ympyräosissa lakoontuminen on lähes poikkeuksetta tapahtunut spiraalimaisen kierteisesti ja säännöllisesti.

WINDMILL, HILL, WILTSHIRE 29.7.1996


Parhaiten kuvioita pystyy hahmottamaan ilmasta käsin, johtuen niiden suuresta koosta, sillä suurimmat voivat olla jopa satoja metrejä! Joissain kuvioissa vilja on selvästikin tamppaantunut maanpintaan jonkin fyysisen voiman vaikutuksesta, kun taas joissain näyttäisi selkeästi olevan kysymys jostain hienovaraisemmasta voimasta.


Sitten on vielä em. lisäksi sellaisiakin viljakuvioita, joissa vilja ei ole lainkaan lakoontunut maata myöten, vaan se on kääntynyt vaakasuoraan esim. puolestavälistä kortta.
Viimeksimainitun kaltaiset kuviot ovat erityisen merkittäviä siinä mielessä, että ne eivät missään nimessä voi olla ihmisvoimin tallottuja.


    15.8.2002 ilmestynyt peltokuvio varoitusviestin kera binäärimuodossa
Paikka: Crabwood Farm House in Witshire, England
Lue tarkemmin ylläolevasta ALIEN FACE -kuviosta!



Kuka niitä tekee ja miksi
 

On ihmisiä ja ihmisryhmiä, jotka tallomalla käyvät tekemässä tuollaisia kuvioita ihan tarkoituksella, kuka mistäkin syystä. Muttei silti voida kieltää sitäkään tosiasiaa, etteikö kuvio, joka ei ilmiselvästikään voi mitenkään olla ihmisten tekemä,  voisi olla/olisi mitä todennäköisimmin sitten joidenkin meitä maapallolaisia kehittyneempien aikaansaannos


Kyseessä ei ole välttämättä mikään yksittäinen ulkoavaruudesta tuleva laji, vaan useammat kosmiset tahot, jotka ovat jo pitkään olleet  vaikuttamassa ihmislajin ja Maa-planeettamme kehitykseen.
 
                                              ALTON BARNES WILTSHIRE21.6.2009


Yhteydenotto ihmisiin tuskin lienee näiden peltokuvioiden  perimmäisenä tarkoituksena, tärkeimmäksi motiiviksi moisille ilmiöille on arveltu yhteistyötä Maapallon kanssa, jotta planeettamme värähtelytasoa saataisiin nostettua siten, että siirtyminen sen seuraavalle eli viidennelle kehitystasolle, ulottuvuudelle, tulisi mahdolliseksi.


Ihmiskuntamme & maapallon kohottamiseksi tarvittavaa energiaa ja informaatiota välitetään siis näiden peltokuvioiden kautta meille ihmisille nyt hyvinkin monipuolisesti, kaikkia todellisuustasoja hyväksikäyttäen.


CHERCHILL, WILTSHIRE 5.8.2000



Kanavoitu tieto nousee hyvin merkittäväksi ilmiön tarkoitusta pohdittaessa, vaikkakaan useimmat meistä tuskin välttämättä juuri noteeraavatkaan  intuitiivisesti ja telepaattisesti toisilta tasoilta  meille välitettävää tietoa.






    Human Butterfly Crop Circle, Goes, Hollanti
    Suurin (530m x 450m) tähänastisista viljapeltokuvioista, mitä on koskaan löytynyt


MIKSI USEIMMAT KUVIOISTA EIVÄT VOI OLLA IHMISTEN TEKEMIÄ:
 
MILK HILL, WILTSHIRE 12.8.2001
1. Valtavan monimutkaisen kuvion ilmestyminen lyhyessä ajassa

Ihmisetkin kykenevät kieltämättä kaikenmoiseen, mutta tietyt realistiset rajat on  meillekin silti olemassa.


2. Kaarelle taipuneet korret ja venyneet solmukohdat

Miten muutoin selittynee se, että joissakin kuvioissa korret (tai osa niistä) ovat taipunut kaarelle ilman minkäänlaista taittumakohtaa, ja ne ovat jäykistynyt tähän muotoon..

Vielä vakuuttavampia ovat taipuneet, venyneet ja jopa sisältä päin räjähtäneet solmukohdat, joiden on laboratorioissa tutkittaessa havaittu tapahtuneen solutasolla, jollaisen ilmiön voi aikaansaada vain jonkinlainen energiakenttä tai säteily.


                                                                                    STONEHENGE, WILTSHIRE 7.7.1996
3. Selvästi maan pinnan yläpuolelta taipuneet korret

Yleensä korret ovat taipuneet melko lailla maanpinnan tasolla, mutta joissakin harvinaisissa tapauksissa ne ovatkin kääntyneet ylemmästä kohtaa, jopa puolen metrin korkeudelta, vaakasuoraan. Tallomalla ei aikaansaada tuollaista. 
 

4. Korsista ja maaperästä haihtunut kosteus

Usein korsien ja maaperän kosteuspitoisuus ovat tuoreessa kuviossa selvästi ympäröivää viljaa alempi, mikä viittaa siihen, että kuumuus tai säteily on vaikuttanut alueella kuvion syntyessä.


WOODBOROUGH HILL, WILTSHIRE 10.8.2009

5. Systemaattisesti yhteen suuntaan kääntyneet tähkät

Ihmisen tallomana ei ole mahdollista saada lakoontuneen viljan tähkiä kääntymään samaan suuntaan (esim. vasemmalle) ja jos kuitenkin yli 90%:lle tähkistä on näin käynyt, voitaneen  tätä jo pitää jonkinlaisena todisteena kuvion aitoudesta jonkun ei-ihmisen tekemänä.



WADEN, HILL, AVEBURY, WILTSHIRE 16.7.2005


6. Poikkeamat elektromagneettisissa kentissä

Viljapeltokuvion rajaamalla alueella on mittauksissa usein havaittu poikkeamia sähkömagneettisissa kentissä ja kuvion reunojen sisäpuolella ollessa on havaittu häiriöitä radioaalloissa (kännykkä sammuu, digikamera lakkaa toimimasta jne) vallitsevan muuntuneen energiakentän johdosta.
                                                                                   
                                       WAYLANDS, SMITHY, OXFORDSHIRE 8.7.2006


7.Epäonnistuneet yritykset saada kuvion syntyminen kuvattua

Kuviot eivät koskaan synny, edes pitkäaikaisessa tarkkailussa, tarkkailijoiden tai mittavälineiden ollessa paikalla, vaan vaikkapa juuri viereiselle pellolle tai tarkkailtavalle pellolle vasta sen jälkeen, kun välineet on viety pois.


8. Sirisevät äänet kuvioiden läheisyydessä

Toisinaan peltokuvion sisäpuolella ollessa tai sen ympäriltä on onnistuttu taltioimaan nauhalle sirisevää, hieman sirkan siritystä muistuttavaa ääntä, jonka tulosuuntaa ei ole voitu paikallistaa, sillä se tuntuu kuuluvan joka puolelta yhtä aikaa.


TRUSLOE, AVEBURY, WILTSHIRE 22.7.2000

9. Kuvioiden läheisyydessä lentävät valopallot

Peltokuvioiden läheisyydessä on nähty paljon valoa säteileviä lentäviä kohteita ja niitä on onnistuneesti videoitukin.

Lentävät valopallot eivät ole kovin suuria kooltaan ja ne eivät ilmeisesti yleensä ole fyysisiä, vaan jonkinl.  plasma-energiakeskittymiä. Niillä on selvästi jokin yhteys peltokuvioihin, vaikkeivat ne ilmeisesti itse kuvioita teekään.

10. Ajatuksiin reagoivat kuviot

V. -99 erään japanilaisryhmän kerrotaan meditoineen eräällä pellolla olevassa kuviossa, toiveenaan, että japanilaistyyppinen kuvion ilmaantuisi seuraavana yönä heistä välittömässä läheisyydessä olevaan peltoon, kuten huomasivatkin tapahtuneen seuraavana aamuna herätessään!


Tällaisia tapauksia on useita, joissa kuvion ilmestymispaikka- ja aika tai sen muoto vastaavat selkeästi ihmisten etukäteen ajattelemia asioita, meditaatiossa esittämiä toiveitaan ja vaikkapa enneunia.







Ei kommentteja: