9.4.2011

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE 22.-29.3.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
22.-29.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Kysymys:
Mestarit, epäilen joskus Jumalan olemassaoloa.
Miten voin uskoa sellaiseen, mitä en näe? -Gaby, Iso-Britannia



Vastaus:
Ihmisrodun keskuudessa on yleistä tarvita vahvistusta niille uskomuksille ja standardeille, joita se on asettanut itselleen. Ihmisen maailmaa kontrolloi ego, minkä tarvitsee jatkuvasti arvostella asioita toisiaan vasten määritelläkseen yksilön "arvon". Arvostellaksenne teidän on nähtävä ja kyettävä luokittelemaan. Jos ette voi verrata jotain asiaa ja sen ominaisuuksia toiseen, se on arvoton. Näkymätön tai ei-fyysinen on sivuutettava, koska sitä ei voi luokitella. Tämä on yhteiskunnan mantra.


Ihmiset eivät koskaan sisällytä tähän arvostelujärjestelmäänsä tunneasioita, jotka vaikuttavat heidän elämäänsä. Rakkautta ei voi nähdä tai verrata, kuitenkin sitä tunnustetaan olevan. Monet ihmiset elävät rakkauden perusteella. Voimakkaat ja kehoon vaikuttavat tunteet eivät myöskään ole näkyvällä asteikolla, kuitenkin ne johtavat kyyneliin, nauruun, päänsärkyyn, vatsakipuun - kaikki tuntuu fyysisessä kehossa. Hajut ovat yksi hämmentävä ilmiö: on mahdollista erottaa tuhansia eri tuoksuja, mutta niitä ei voi nähdä, pitää tai kuvata. Kysyisimme sinulta, onko mitään näitä asioita siksi olemassa.


Planeetallanne on myös energeettisiä materiaaleja, joilla on merkittävä vaikutus elämäänne. Nämä materiaalit eivät ole ainoastaan näkymättömiä, vaan ette myöskään voi täysin selittää niiden olemassaoloa. Yleisin näistä on sähkö. Se on näkymätöntä, siinä ei ole tuoksua ja väriä eikä se tunnu yksinään - ellette satu joutuman sen tielle, kun se kulkee paikasta toiseen. Käytätte sitä joka päivä. Elämänne ei olisi miellyttävää ilman sitä. Mutta todistakaa meille sen olemassaolo näyttämättä, mitä se voi tehdä, ja yrittäkää löytää määritelmä sille, mitä sähkö on, ja havaitsette, etteivät edes asiantuntijanne pysty määrittelemään sitä.


Ihmiset ovat hyväksyneet kaikkien näiden asioiden, joista olemme puhuneet, olleen aina olemassa heidän elämänsä aikana. Kaikille näille yhteinen asia on lähde. Tunteet ovat reaktio päässänne tapahtuviin ajatteluprosesseihin. Ne aiheuttavat vaistomaisen reaktion fyysisessä kehossanne. Hajut voidaan tavallisesti jäljittää johonkin fyysiseen kohteeseen, mikä lähettää tunnusomaista, näkymätöntä höyryä. Kiihtyvät elektronit voivat tuottaa sähkövirtaa. Jokaisella näistä on lähde.


Universumilla ja kaikella siinä on lähde. Järjestäytyneet uskonnot kutsuvat tätä alkuperäpistettä nimillä Jumala, Muhammed, Allah, Jahve, Brahma, Vishnu - vain muutamia mainitaksemme. Jos tutkisit, mitä maailma pitää Jumalana, yksi vastaus voisi olla, että Jumala on nimi, mikä on annettu poikkeukselliselle olennolle teistisissä ja deismisissä uskonnoissa ja muissa uskonnoissa ja mikä on joko ainoa jumalolento monoteismissa tai yksi jumalaolento polyteismissä. Auttaako tämä? Vähän epäilemme.


Ongelmana koko Jumala-ilmaisun käyttämisessä on, että mukana roikkuvien historiallisten uskomusten on hyväksyttävä antavan teille ajatuksen siitä, mihin teidän pitäisi uskoa. Yleensä Jumala esitetään teille ensin voimana ihmisen olemassaolon taustalla. Melkein aina miespuoliseksi kuvatulla Jumalalla nähdään tavallisesti pitkä valkoisenharmaa parta ja hiukset ja hän on pukeutunut valkoiseen kaapuun. Jumala nähdään sellaisena, joka antaa palkkioita ja rangaistuksia niiden sääntöjen noudattamisesta, mitä hän on antanut ihmisille. Hän on sielunne luonteen viimeinen tuomari kuolevaisen olemassaolonne jälkeen. Hän on määrännyt papit edustajikseen tänne maan päälle ja heitä on toteltava, koska Jumalaa on seurattava kyselemättä.


Jos olette noudattaneet kaikkia sääntöjä ja olleet hyvä ihminen, voitte rukoilla, vedota ja pyytää häntä sallimaan muutoksen tapahtua asioissa, joita haluatte paeta. Mikään uskomus Jumalaan perustuvassa järjestelmässä ei puhu yksilön valinnanvapaudesta oman tulevaisuutensa määräämisessä. Onko tämä se Jumala, minkä olemassaoloon sinun on vaikeaa uskoa?


Tiedämme, että ihmiset planeetallanne ovat sen Lähdeaineen hiukkasia, joka oli olemassa ennen kaikkea muuta. Lähteen ydinolemus on tiedostava ja kaikenkattava substanssi, mikä on se alkuperäinen energia, mistä kaikki universumissa on tehty. Se halusi tietää enemmän itsestään, joten "murrettiin" irti paloja, jotka voisivat mennä kokemaan, mitä se ei universaalina Lähteenä voinut tehdä. Jokaisella näistä sirpaleista joita kutsuttiin sieluiksi, oli samat laadut ja ominaisuudet, mistä Lähde muodostui.


Sitten maapallo tuli olemaan. Maapallo on kaksinaisuuden paikka, missä kaikilla asioilla on vuorovaikutteinen vastakohta. Ihmiselämässä maan päällä jokaisella sielulla on tilaisuus valita, kumman puolen se kulloinkin haluaa kokea. Sielulla on voima tehdä päätöksiä, kunhan se on hyväksynyt vastuun elämästään eikä ole luovuttanut tuota voimaa toisille - kuten ryhmälle, joka kertoo sille, miten ajatella ja käyttäytyä.


Silloin kun se tulee siihen asioiden olemassaoloon tai ei-olemassaoloon, mikä muodostaa todellisuutenne, sinä olet päättävä voima. Perustatko uskomuksesi toisten uskomuksiin? Vai kurkotatko sisääsi ja tunnet, mikä resonoi oman olemuksesi kanssa? Jos vain kysyt itseltäsi, mitä ajattelet jostain - tuntemisen sijasta - menet vain päähäsi ja tarkastelet sitä, mitä sinne on jo istutettu. Melkein kaikki muistissasi oleva on tullut korvien ja silmien kautta muilta ihmisiltä. Jos sen sijaan menet sydämeesi löytääksesi tunteesi, kysyt tehokkaasti itseltäsi: "Tuntuuko tämä joltain, minkä voin hyväksyä kyselemättä ystäviltä, perheeltä ja yhteiskunnalta?"


Kun olit lapsi, aikuiset huolehtivat sinusta ja kertoivat oman tulkintansa mukaan, mikä oli oikein ja väärin. Kun kasvoit, aloit nähdä, että jotkin asiat joita pelkäsit lapsena, olivat pelottavia vain, koska et ollut riittävän kokenut tehdäksesi asiaankuuluvia päätöksiä omaksi suojaksesi. Aluksi oli vaikeaa alkaa ottaa vastuuta kaikista päivittäisistä päätöksistä, joita sinun oli elämässä tehtävä. Kun lapsena toiset tekivät päätöksiä puolestasi, et voinut koskaan olla väärässä - kaikki oli aina jonkun muun syytä!


Ala tehdä omaa todellisuuttasi. Tarkastele kaikkia asioita elämässäsi, mukaan luettuna olemassaolon perusperiaatteet joita et normaalisti ajattele - kuten Jumalan olemassaolo - ja katso, mitä tunnet niistä jokaisesta. Pidä ne, jotka tuntuvat osalta olemuksesi kudosta. Sivuuta ne, jotka eivät sovi sinulle. Tehdessäsi päätöksiä ota voimasi takaisin kaikilta niiltä, joille olet antanut sen ennen. Älä anna toisten kertoa sinulle, mitä ajatella - äläkä ehdottomasti, mihin uskoa.


Muista: olet Lähteen osa ja sinulla on kyky yhdistyä viisauteen, mitä on kerätty kautta aikain - sinun täytyy vain päättää avata tuo ovi.

Kysymys:
Mestarit, Japanin tapahtumat ovat lähinnä helvettiä, mitä voin kuvitella. Siinä on kuitenkin jotain vähän outoa - televisiossa se tuo mieleen Hiroshiman ja Nagasakin ja atomipommit. Meillä on myös ydinvoimaloita, jotka räjähtelevät - ja miksi kukaan on päättänyt rakentaa ydinreaktoreita maanjäristysalueelle?

Sitten myöhemmin kuulin, että japanilaiset pyytävät Amerikan hallitusta auttamaan ja kaikki alkaa minulla loksahdella paikoilleen. Onko tämä kaikki järjestetty ennalta sielutasolla, jotta amerikkalaiset voivat mennä auttamaan ja saada synninpäästön ja/tai anteeksi pommit?

Se puhdistaisi myös paljon negatiivista energiaa vuotta 2012 varten? Kuulisin mielelläni teidän ajatuksianne? -Rex. Englanti


Vastaus:
Aina kun maamassan pyyhkii matalaksi jokin fyysinen ilmiö, on kyse sitten tsunamista, tornadosta, hurrikaanista tai räjähtävästä laitteesta, lopputulos on sama: kaikki ihmisen tekemät asiat lentelevät kuin pahvi ja rakennukset hajoavat. Indonesia joulun tsunamin jälkeen, Haiti maanjäristyksen jälkeen, Teksasin Galveston Ike-hurrikaanin jälkeen - kaikki näyttivät kuin tsunamin piinaamalta Japanin rannikolta.


Koko Japanin saarivaltio on osa Tulirengasta, missä 90% maailman tulivuorista sijaitsee. Kaikki mitä Japaniin on rakennettu, on Tyynenmeren mannerlaatan reunalla, mikä on merkittävä maanjäristysalue, ja aktiivisten tai nukkuvien tulivuorien huipulla.


Kaikkine tehtaineen jotka tuottavat maailmaan tavaroita, Japani tarvitsee valtavan määrän sähkövirtaa ja heidän valintansa sen tuottamiseen on ollut ydinvoima.


Japani ottaa vastaan apua erikoisryhmiltä ympäri maailman, ei vain USA:sta. Tämä ei liity mitenkään velan selvittämiseen. Yksi sieluryhmä joka oli osallisina pommissa, ei anna toiselle ryhmälle, joka elää tänä päivänä, mitään aloittamaansa negatiivisuutta korvattavaksi positiivisella energialla. Millään maalla ei ole velkaa kukistamansa maan seuraavalle sukupolvelle. Meillä olisi velkaa maksettavana kaikkialla, missä maa on kukistanut toisen.


Olemme samaa mieltä, että nämä olosuhteet vastaavat lähimmin helvettiä. Kuten olemme toistuvasti todenneet, ainoa paikka missä helvetti on, on maan päällä. Asukkaat jotka päättivät elää Japanissa tänä aikana, tiesivät, mitä oli määrä tapahtua, ja he halusivat kokea tämänasteisen hävityksen. Maailman lähestyessä vuotta 2012 planeettaliikkeet aiheuttavat stressiä planeetalle, mikä muuttaa mannerlaattoja - tämä on syy näihin maanjäristyksiin ja viimeaikaisiin tapahtumiin Uudessa Seelannissa.


Kaikki ihmiset voivat auttaa tällä hetkellä yhdistämällä omat aikomuksensa varmistamaan, että jokaisen sielun sallitaan toteuttaa se halu, mikä sillä oli tällä planeetalla tällä kertaa. Tämä lisää maailman positiivista energiaa ja nopeuttaa sielujen toiveita. Tämä vakauttaa kaikkien maisemissa olevien negatiivisten energioiden vaikutusta.

Kysymys:
Mestarit, pieni poikani Eric lähti maan päältä vuonna 2007 auto-onnettomuudessa. Puhun hänen kanssaan käyttäen kristalliheiluria ja "kirjainpyörää". Olen tehnyt tätä noin vuoden. Aluksi minulla oli vaikeuksia matalla värähtelevien energioiden kanssa, luullakseni tunnehaurauden vuoksi.

Viime aikoina kaikki on näyttänyt olevan hyvin. Eric on sanonut, että olimme sopineet työskentelevämme yhdessä viisaiden sielujen kanssa ja olemme tehneet tätä monissa elämissä. Haluaisin lisäinformaatiota tästä Mestareilta. -Denise, USA




Vastaus:
Sinä ja poikasi tulette samasta sieluryhmästä ja olette työskennelleet yhdessä monissa elämissä, aivan kuten hän muistutti sinulle. Menneisyydestä olette havainneet, että teidän on helpompaa työskennellä yhdessä, jos toinen teistä on ihmismuodossa ja toinen henkimuodossa. Sinä valitsit laajempia oppitunteja tähän elämään, joten sinä jäit hänen palatessaan kotiin. Yksi oppituntisi oli suru siitä hylkäämistunteesta, minkä hänen kuolemansa aiheutti.


Kanavoit hänen energiaansa. Se on vaikeampaa aloittaessa, kunnes opit vakauttamaan oman energiasi etkä suodata tulevia energioita tietoisen mielesi kautta, toisin sanoen et tulkitse asioita sillä tavalla, kuin haluat niiden olevan. Olet asettunut selkeään vastaanottajamalliin, ajatustesi sekaantumatta asiaan.


Halusi on auttaa niitä, jotka haluavat herätä niille voimille ja kyvyille, joita heillä on sielumuodossa ollessaan. Tähän sisältyy kyky kommunikoida ja vastaanottaa informaatiota heidän omilta oppailtaan toiselta puolelta. Eric varmistaa, että henkiopas on paikalla, silloin kun työskentelet henkilön kanssa tällä puolella. Tässä elämässä on kyse erityisesti sellaisten ihmisten "käsittelemisestä", jotka ovat menettäneet lapsen kuten sinä, ja auttamisesta yhteyden saamisessa.

Nämä ihmiset tuntevat vetoa luoksesi, mutta löydät heitä myös sururyhmistä. Tämä on tietysti yksi niitä asioita, joihin pyrkimisen osalta sinulla on täydellinen vapaus valita.

Kysymys:
Mestarit, luen sellaisista asioista kun DNA-muutokset tai tuotteista, jotka muuttavat asioita molekyylitasolla, mutta niiden taustalla ei ole tiedettä.


Tapahtuvatko nämä muutokset kolmen ulottuvuuden ulkopuolella, mitä nykytieteemme ei voi huomata?


Onko gravitaatio todella korkeamman ulottuvuuden voima? Tämänkö vuoksi sitä ei ole vielä yhdistetty toisiin voimiin? -Jackie, USA


Vastaus:
On joukko asioita, joita ei voi nähdä, selittää tai tallentaa ihmistermein, koska ne eivät ole fyysisiä luonteeltaan. Uskoakseen sielun - ja kaikkien meidän kaltaisten energioiden - olemassaoloon on mentävä kolmannen ulottuvuuden fyysisten rajojen ulkopuolelle ja siirryttävä psyykkiseen ja tunnelähestymistapaan. Kaikki tunnistavat useita asioita, vaikka ne osuvat tähän ulottuvuuteen: rakkaus, intuitio, persoonallisuus ja jokin ulkopuolinen voima.


DNA:n on tunnistettu liittyvän ihmiskehon geneettisiin ominaisuuksin 1950-luvulta saakka, kuitenkin se on sisältynyt jokaiseen ihmislajiin ajan alusta saakka maaplaneetalla. Ihmiskehon fyysisissä ja ei-fyysisissä ulottuvuuksissa on 12 DNA-säiettä, jotka sisältävät informaatiota ja määrittelevät ihmisen ja sielun ominaisuuksia. Jotkut tiedemiehet ovat hiljattain vihjanneet, että he ovat nähneet yksi tai mahdollisesti kaksi näistä lisäsäikeistä.


Kaikki universumissanne koostuu energiasta ja energia on kaikki. Siksi vaaditaan energiaa jonkin muuttamiseen muuksi. Geneetikot ovat todistaneet, että he voivat vaikuttaa DNA:han esittelemällä uuden tekijän sekoitukseen. He tekevät kokeita sukupuolen ja fyysisten ominaisuuksien määrittämisellä ja koko olennon kloonaamisella. Monet myrkylliset aineet sotkeutuvat DNA:han ja muihin prosesseihin kehossa ja aiheuttavat mutaatioita. Muistatko kaikki kolmijalkaiset sammakot, joita on löydetty useiden viime vuosien aikana?


Kun sielu käy läpi matkaansa maan päällä, se ei tarvitse kaikkea keräämäänsä viisautta aluksi, joten jotkut DNA-säikeet on suljettu. Kun tietoisuus itsestä lisääntyy, sielu voi käyttää aiempaa tietoa ja pääsy DNA:han muodostaa linkin. Kaikki tästä ei tapahdu kolmannessa ulottuvuudessa. Tiedemiestenne on mahdotonta tarkkailla instrumenteillaan ei-fyysistä toimintaa.


Gravitaatio on fyysinen asia. Se on vetovoimaa kahden fyysisen massan välillä. Koska fyysisiä massoja on vain kolmannessa ulottuvuudessa, se on kolmannen ulottuvuuden ilmiö. Sitä mitataan aika-avaruusstandardeilla, joten sillä on muuttujia, joita pitää harkita. Mutta sielulle se on olemassa vain, silloin kun päätetään olla fyysinen.

Ei kommentteja: