2.1.2011

YLTÄKYLLÄISYYS JA MENNEET ELÄMÄT


Kirjoittanut ja kanavoinut Doreen Virtue
4.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Joka viikko suorassa radio-ohjelmassani hayhouseradio.com-sivuilla annan lukemuksia soittajille. Koska hyvin monet ihmiset esittävät yltäkylläisyyteen, raha-asioihin ja ammattiin liittyviä kysymyksiä, ajattelin, että teille saattaisi olla hyödyllistä se informaatio, mikä tuli läpi eräässä viime viikon lukemuksessa.


Naispuolinen soittaja sanoi, että hän teki kaikkensa ilmentääkseen yltäkylläisyyttä, mutta hän näytti olevan jumissa. Lukemukseni osoitti, että kyse oli menneestä elämästä. Siinä hän oli buddhalainen parantajamunkki luostarissa, missä hänelle annettiin ateriat ja asunto eikä hän saanut henkilökohtaista palkkaa tai maksua.


Soittaja vahvisti, että tässä elämässä hän oli parantaja, joka sai aina riittävästi rahaa asumis- ja syömiskuluihin, muttei häneltä jäänyt koskaan mitään säästöön. Hän vahvisti myös uskovansa, että buddhalaisuus tai hindulaisuus heijasti parhaiten hänen uskomuksiaan tässä elämässä.


Lukemus vahvisti, että hän toisti munkkielämänsä taloustilanteen. Kun meditoin lukemusta jälkikäteen, kuulin, että MONILLA valotyöntekijöillä on ollut samanlaisia entisiä palveluelämiä (eri kulttuureissa ja maissa), joissa asumis- ja ateriakulut on katettu…


… ja tässä elämässä olette hyviä ilmentämään riittävästi eli selviätte aina taloudellisesti, mutta siinä se. On usein myös mennyt elämä, jossa epäillään länsimaisia ihanteita laskuttaa parannustyöstä tai saada henkilökohtaista voittoa tai säästöjä henkisestä työstä.


Viesti oli myös sitä, että monet meistä ovat eläneet yhteisössä ja koko käsitys henkilökohtaisesta omaisuudesta tai henkilökohtaisista säästöistä on vieras ja uusi käsite sielullemme. Noissa menneissä elämissä jaoimme kaiken kaikkien kanssa. Ei ollut mitään erillisomaisuutta.




JA niillä, joilla on taipumusta eristäytyä, se on myös jatkoa tuosta menneen elämän mallista. (Vaikka elimme yhteisössä, pysyttelimme itseksemme ja teimme hiljaa palvelutyötämme.)


Kyse on siis siitä henkilökohtaisesta päätöksestä, sallimmeko vain asumis- ja ruokakulujemme kattamisen vai onko tarkoituksenamme myös henkilökohtainen omaisuus ja säästöt.
Ja jos halutaan lisää ystäviä, on parannettava eristäytymistaipumus.



Miten tämä voitetaan - kysyin enkeleiltä:

 


1. Tunnista tilanne.
Tiedät kehosi reaktiosta (väristyksiä, kihelmöintiä,
ravistuksia jne., kun keho purkaa solumuistoja),
soveltuuko tämä menneen elämän informaatio sinuun.

 
2. Tee uusia, selkeitä tahdonilmaisuja.
Jos todella haluat henkilökohtaisia säästöjä, voittoja jne.,
niin ilmaise niistä selkeä tahtosi ja niitä syntyy.



Kun puhuin Jumalan ja enkelien kanssa henkilökohtaisen säästötilin käsitteestä ja siitä, miten ylläpidetään tätä aikomusta, kun syvällä sisällä uskotaan yhteiseen ja jaettuun varallisuuteen, niin vastaus oli tämä:


Ylläpitäkää aikomusta, että on HAUSKAA
saada henkilökohtainen säästötili.



Sallikaa itsenne kuvitella omistavanne säästötili ja valakaa tuohon kuvaan HAUSKUUDEN tunne. He sanoivat, että HAUSKUUS on supervoimakas energia ilmentämiseen. Visualisoikaa, että jaatte osan siitä toisten kanssa - niin kuin teitä opastetaan. Ajatelkaa sitä prosenttiosuutta, minkä jaatte - prosenttiosuutta, mikä tuntuu oikealta TEISTÄ.


Lähetän meille kaikille paljon rakkautta, kun yhdistymme tähän informaatioon. Rakkauden siunauksia kaikille parantajille ja opettajille kaikkialla!



P.S. Hyvin monet parantajat ja opettajat opettelevat valtavia oppitunteja tällä hetkellä - ne ovat kaikki tilaisuuksia saada karmamme tasapainotettua, kun käymme läpi tätä muutosta. Enkelit sanovat, että se on kuin saven pyyhkimistä jaloista, ennen kuin voi astua sisään ovesta. Älkää järkyttykö ovimatosta tai savesta. Vain ylläpitäkää aikomusta pyyhkiä savi pois mahdollisimman nopeasti ja rauhallisesti ja sitten astukaa oven läpi.


Rakkautta,

Doreen

-----------

Ei kommentteja: