2.8.2010

Gary R. Renard Suomeen syyskuun alussa!



Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus päästä kuuntelemaan huippusuosittua Gary R. Renardia, joka syntyi Masssachusettsin pohjoisrannikolla. Hänestä tuli menestyksekäs ammattikitaristi, mutta vuonna 1987, Harmonic Convergence -tapahtuman aikaan hän kuuli sisäisen kutsun ja päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Hän muutti1990-luvun alussa Maineen, jossa hän koki voimakkaan henkisen herätyksen.


Hän kirjoitti kirjan Maailmankaikkeus katoaa saamiensa ohjeiden mukaan yhdeksän vuoden aikana. Saatuaan valtavasti tukea ja kannustusta muilta puhujilta ja opiskelijoilta hän alkoi syksyllä 2003 pitää esitelmiä ja kursseja. Hänen puhujanuransa lähti nopeasti lentoon ja nykyään hän esiintyy kansainvälisesti.


Gary esitykset ovat yhdistelmä aseistariisuvaa huumoria, kaikkein terävintä metafyysistä tietoa sekä kokemuksellisia harjoituksia, ja häntä onkin kuvattu erääksi mielenkiintoisimmista ja rohkeimmista puhujista koko maailmassa.


Viimeisten viiden vuoden aikana hän on esiintynyt lähes kaikkialla Yhdysvalloissa sekä 13 muussa maassa. Hän on ollut myös pääpuhujana Ihmeiden Oppikurssi -seminaareissa Salt Lake Cityssä ja San Franciscossa.


Hän on saanut työtään myös Infinity Foundation Spirit -palkinnon. Tämä palkinto annetta sellaiselle henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt henkisiä asioita maailmassa. Sen ovat aiemmin saaneet Dan Millman, Ram Dass, Gary Zukav, James Redfield ja Neale Donald Walsch.




Hänen toinenkin kirjansa, Kuolematon todellisuutesi , on myöskin saavuttanut valtavan suosion kaikkialla maailmassa – myös meillä täällä Suomessa.


Gary R. Renard opettaa Ihmeiden oppikurssia omalla suorasukaisella, lempeän humoristisella ja kainostelemattomalla tavallaan, joka on tehnyt satoihin tuhansiin ihmisiin suuren vaikutuksen.








Sinulla on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa:

 
TILAISUUS 1 :

Rakkaus ei ole unohtanut ketään
 
tiistaina 7.9.2010. Klo 17:30–20:30.


Iltaluento Helsingissä. Valkoinen sali.
Aleksanterinkatu 16–18, Helsinki.

Liput 50€ + toimitusmaksu Lippupisteestä.


Puhelin 0600 900 900.

Liput tulleet myyntiin helmikuun 10. päivä!



Tulkataan suomeksi.
Huom! Ikäraja 16 vuotta.


***********


TILAISUUS 2:

The Endless Now

perjantai–sunnuntai 3–5.9.2010

Laiva lähtee perjantaina Helsingistä ja seminaari alkaa lauantaina aamupäivällä laivalla Tukholman satamassa ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä Helsingin satamassa.
Menomatkalla lämmittelyohjelmaa suomeksi.



Matkan varaus:

Matka varataan Tukholman Silja-Linen toimistosta ja se ostetaan
pakettimatkana hytteineen ja aterioineen.

Puhelin: +46 8 666 33 33 Siljan Tukholman toimisto
Hyttivaihtoehdot: www.tallinksilja.com

Varauskoodi: RENARD

Hinnat alkaen noin 390€ (3900 SEK) kahden hengen hytissä.
Hinnat sidottu Ruotsin kruunun kurssiin.

Huom! Seminaari on englanninkielinen eikä sitä tulkata suomeksi.
Ikäraja 16 vuotta.



Ei kommentteja: